אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב שלום לכולם אני חדש לאוברקלוקינג והדבר ראשון שאני מנסה לעשות זה ההפך מאוברקלוקינג למעבד שאני חושב שהוא כבר מתחיל לגסוס לאחר שבעבר המעבד היה מגיע לחום מטורף של 80 מעלות כרגע המעבד בטפרטורה 60 לפי הביוס ו45 לפי תוכנה core center של msi ככה שאני לא יודע למי להאמין וזה כאשר המחשב לא מתאמץ המחשב לא נכבה או משהו הוא עובד בלי בעיות בעת גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה כאשר משחקים בו הוא קורס לכן אני רוצה לגרום למעבד להתאמץ פחות כמו שאמרתי אין לי ניסיון באוברקלוקינג ולכן גם הייתי רוצה לשאול עם התיאוריה שלי נכונה שעם אני יפחית את המהירות ליבה מ3200 ל2600 עם אכן הוא יתאמץ פחות וגם פחות יתחמם ? ויתן למחשב עוד זמן לחיות בשביל גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס אז ככה הבעיה שלי שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני עשיתי oc והיגעתי ל340 הכל היה בסדר יציב ומעולה העלתי ל345 היו מסכים כחולים אז הורדתי ל344 ועדיין לא היה בסדר ככ עד שהגעתי ל341 אחרי הריסט המחשב נידלק אבל לא עשה post כאילו המסך לא הראה כלום שום דבר לא עבד עשיתי איפוס לביוס והוא חזר לעבוד למה זה קרה זכרון 1גיגה 667 כל הטמפ לא עברו את ה40 מה יכול להגביל אותי כאן? אולי זה קשור הביוס לא מעודכן אז אין לי שליטה על המתח של המעבד והיחס של הזכרונות
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט הוא: AMD 1800+, Geforce 3 Ti200, DDR 266 MHz, FSB 133MHz, AGP BUS 66MHz מפרט מלא יותר ב-http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm שאלתי היא, כשאני מעלה את קצב ה- FSB מ-133 ומעלה, האם אני צריך גם לשנות את ה BUS של ה- AGP? ואם כן, אך אני עושה זאת?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך פירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקה מכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TT שרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TT הוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדלים בלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזה המאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוס ועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילב…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה קורה חברה, אני קצת בדילמה, התעסקתי עם המחשב שלי עד מוות והגעתי לתוצאות לא רעות בכלל, ההתלבטות שלי היא האם להחליף לוח אם על מנת שאני אוכל לעלות את המתח למעבד, מכיוון שכרגע אני מוגבל לעד בערך 1.53 ... נראה לכם שאני אוכל לעלות עוד איזה 200 עם 1.65? טמפרטורות הם לא כל כך בעיה מכיוון שאני כרגע עם כל המאררים על שקט לגמרי... אז יש לי עוד לאן לרדת... עם אני אצליח למכור את הלוח שלי אני מתכוון לעבור ל Dfi expert חוצמזה, יש לי משאבה של גיגהבייט שהיא 400 ליטר לשעה, אמורה להיות בעיה להוסיף למערכת עוד גוף קירור לכרטיס מסך? ועם כן, מה אתם ממליצים? לא משהו מוגזם... וגם איזה ram heatsinks
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני הולך לעשות למעבד שלי OC ואני מחפש מאוורר או אמצעי קירור שונים, יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעקבות הפחד שלי מהמתח הגבוה נכנסתי לביוס כדי לבדוק שהמתח אכן תקין וחשכו עייני! הביוס הורה על כך שהטמפרטורה של המעבד היא: 73-72 מעלות ולא פחות! אתמול פתחתי את המארז ונחרדתי לגלות שהמאוורר 80 מ"מ שאמור להכניס אוורי בקושי זז בגלל שהוא מלא באבק :o... מה אני אמור לעשות? איזה מאוורר לקנות? ואיך יכול להיות שמעבד עם צלעות קירור סטוק + מאוורר סטוק + לידם מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה?? תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי כרטיס מסך 1950P של SAPPHIRE שכרגע עובד במהירות סטוק.. האם כדאי לעשות לו OC? עד כמה? האם זה יכול לפגוע בו? הטמפ' שלו כרגע היא 44-45 מעלות לפי התוכנה של הדרייברים שלו (CCC?) יש מין תכונה כזאת שאפשר לגרום לו לזהות הגדרות אופטימליות לבד, כדאי? ד"א- אני לא מנוסה.. המפרט שלי << תודה לעונים~
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי FX5200 אם אני מעלה את המהירות שעון של הליבה מ 250 ל 300~ הליבה תתחמם או שהליבה מתחממת רק מהעלאת מתח (וזה אותו דבר גם במעבד הרגיל- CPU אני מניח)? ואותה שאלה לגבי הזיכרונות? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי את AC7 בשביל ה775 שלי וישבתי עליו לילה שלם ולא מצליח להרכיב אותו זה ניראה כאילו הרווחים בין הפינים קטנים בכמה מילמטרים אין אפשרות להכניס את כול ה 4 פינים (ניסיתי קודם אלכסון ניסיתי הכול וכלום לא עובד) ולעומת זאת את המאורר של אינטל אני מפרק ומרכיב בשניות האם מישהו נתקל בבעיה דומה? והאם תהיה לי אפשרות להחזיר את המוצר לחנות של "למיר" שממנה קניתי?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lajnPw-SyMU פשוט משעשע אותי שמישהו יעשה דבר כזה. אין לזה שום ערך ואפשר לצפות שההארד דיסק יפסיק לעבוד, אולי זה יהיה אפשרי בעתיד עם SSD יש עוד 2 סרטים בפרופיל של המשתמש שלו.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו מכיר את השמות של החברות שמייצרות את הקירורים של כרטיסי המסך ב OEM? נניח gtx 285 של sapphire (סתם אני זורק שם), מי החברה שמייצרת עבור sapphire את הקירור לכרטיס? (זה רק לדוגמא, אם אתם מכירים ספקים של יצרנים אחרים זה גם מעולה, אני פשוט לא מצליח למצוא שום חומר על התחום באינטרנט...) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הנקודות בצבי אדום כחול ירוק כתום זה מאוור לדים והעגול הירוק והאדום זה שתי מאוררי קתודות של סאן בים הכרטיס מסך שלי פשוט חם Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT אז שמתי את המאורר קתודה הירוק מתחת זה המפרט מחשב שלי: Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K Box Asus P4P800 Deluxe Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 X2
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבקר הנ"ל (NXP - 301) מגיע עם מתאמים של 4PIN ל- 3PIN או אם הם בכלל מגיעים עם כבל כלשהוא... זה דחוף לי להיום בכמה שעות הקרובות אני מזמין אז בבקשה תענו לי.. :-\ תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX 100/200 64MB עכשיו לא מצאתי תוכנה שתעשה לי OC לכרטיס מסך עצמו מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה ? +קצת הסבר אולי ישנה דרך לעשות דרך הביוס אף על פי כן שלא מצאתי שם..
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש שני ליבות פשוט וקטן.. משהו זול הוא יהיה למחשב הורדות והוא יקרע באוברקלוק.. מה יותר כדאי אתם חושבים ? מי יתן יותר ביצועים ?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני יומיים לאחר פירמוט. לפני כן, הייתי עם המחשב בתקופה רצופה של 4 חודשים בOC של 3600 מגהרץ, דאז לא חוויתי אפילו מסך כחול אחד. מלאחר הפירמוט, אני חווה עשרות מסכים כחולים..משהו מוזר קורה פה. אני על 3600 מגהרץ גם עכשיו, אותם הגדרות בביוס (למרות שאיני זוכר מה היו הגדרות המתח). 4-4-4-12. בCpu-z נראה כי אני על 1.2000 כאשר המכפלה במנוחה (ירדה ל-6.). האם זה הגיוני שאני על 1.2000?. אם זה לא הגורם, מה עוד יכול לגרום למסכים כחולים?.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תגידו הטמפ' האלו סבירות??? System: 36 CPU: 54 AUX: 42 HD0: 52 Temp1: 42 Core 0: 52 Core 1: 51 Core: 59 הטמפ' האלו הם בזמן מאמץ בינוני בערך.. והינה המפרט שלי: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה ולוח אם של ג'יגהבייט (GA-K8U ULi Chipset) ואני רוצה להוסיף לו גוף קירור או גוף קירור כולל מאוור, לא למטרת המהרה אלא שיהיה כמה שיותר שקט...רצוי שיהיה קיים ב www.logicpc.co.il
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם ב ACE או מקומות מוכרים כאלה מוכרים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בקיצור: כמה תעלה מערכת קירור המים הזולה ביותר שתעלה על הביצועים של קירור אוויר באותו מחיר, כשאחד המשתנים הוא שקט? (מתוך הנחה שעם מים יש פחות מאווררים, בסופו של דבר). מה שאני מחפש: 1. מערכת שקטה לחלוטין עם אותם-קצת פחות ביצועים של קירור אוויר באותו מחיר 2. מערכת יותר טובה ויותר שקטה (גם אם במעט) מקירור אוויר באותו מחיר 3. מערכת יותר טובה ובאותה רמת רעש (פלוס מינוס) השאלה, נכון לעכשיו, היפוטתית לגמרי, למרות שהתשובות עלולות לשנות את זה. לצורך העניין אפשר להתייחס למפרט שבפרופיל שלי (בעיקר בגלל שיכול ליהיות שזה יהפוך לפחות היפוטתי) ולהניח שהקירור מיועד בעיקר למעבד ולכרטיס מסך. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-