אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני ב3 גיגה, בלי לשנות מתח הרצתי אותו שעה וחצי בערך אבל אז שמעתי צפצופים חחחח שחכתי להפעיל את המאוררים ורובם היו על חלש מאוד והמעבד הגיע ל 58 מעלות (אופסי..) אבל זה כמעט שלא בגלל האובר זה בגלל שכל המאוררים היו על מינימום... לא ניסיתי להעלות מעבר ל3 כי אני לא יודע אם כדאי..
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורים למארז 12 מ"מ טובים וחשוב מאוד שקטים....( ) שניהם ביחד שלא יעלו יותר מ150 ש"ח ועדיף כמה שפחות... אם אחד מהם יכול ליהיות גם עם LED אז מעולה עדיף לי לקנות מKSP למרות שאף אחד לא אוהב אותם כי הם 2 מטר מהבית שלי וזה כולה מאווררים תודה!
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.
-
הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה לדעתכם הטוב ביותר ? אם זה מבחינת ביצועים, רעש והתקנה... וכמובן תחשבו על מטרה לאוברקלוק ולאלו שאוהבים שקט ולאלו שפחות יאללה תנו בחוות דעת
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי, אז לאבא שלי יש מחשב כף יד של MIO דגם 168. יש לו תוכנת ניווט בשם iGO 2006. אנחנו טסים לארה"ב, וחשבנו להשיג מפה שלה ל-GPS. אנחנו נהיה בניו יורק, קליפורניה, וושינגטון. בכל מקרה, נכנסתי לאתר של התוכנה, וראיתי מפות רק של אירופה... מה כדאי לעשות? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אני קונה עוד מעט את ה - EVERCOOL TURBO 2 בשביל ה - X800GTO2 שלי (סוף סוף אני אעשה לו OC). מאוורר ה - 80 מ"מ של הטורבו 2 מאד שקט אבל קצת חלש, אני מעוניין בהמלצה על מאוורר 80 מ"מ אלטרנטיבי שיהיה חזק יותר (אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס שלי ב - OC) וישמור על רמת שקט סבירה.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
(עם זה לא קשור לפורום אז תגידו....) טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר oc כבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm יש פה 1700+ DLT3C שעבר OC ל4712MHZ זה הגיוני? ואיזה קירור זה Kryotech G2?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט, EP43-DS3, ועושה רושם שהקירור של הצ'יפסט לא מודבק לצ'יפסט עצמו, אלא רק מוצמד אליו באמצעות הקפיצים. בדקתי על הלוח אם הישן שלי, גם של ג'יגה בייט, 8I945P, וגם שם זה ככה - בקלות הרמתי את הקירור מהצ'יפסט, עד קצה הקפיץ, ופשוט הקפיץ, שמחובר ללוח אם, מצמיד את ה-SINK לצ'יפסט. זה הגיוני? (אני בעיקר מוטרד מהלוח החדש, DS3).
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור) אני פתוח להצעות! ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?
-
- 12 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך, איזה פרמטר עדיף לי להעלות לקבלת תוספת גדולה יותר בביצועים, הליבה או הזיכרון?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום.. לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא הפורום המתאים ובקשה תעבירו. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש הינה המפרט: e7200 בקירור סטוק EP43-DS3L 2GB WD 640AAKS HD4850 zalman cooling coolermaster 334 elite + seasonic 500W הטמפרטורות: המעבד עומד על 48 מעלות בשני הליבות והכרטיס מסך על 45\46 מעלות שניהם במנוחה. הטמפרטורות תקינות? ועוד משהו, המחשב מאוד רועש :-\ הלכתי לCCC וניסיתי להגביר\להנמיך את מהירות המאוורר אבל גם ב20% וגם ב100% הטמפ' נשארת אותו דבר ועוצמת הרעש לא משתנה, מאוד מוזר. מישהו יודע למה זה ככה? אני ממש רוצה להנמיך את הרעש כי הוא חזק וקצת מעצבן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איפה מוכרים בלוק מים למעבד חוץ מ- WWW.EMP.CO.IL ???
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את קירור הזיכרון Thermaltake CYCLO CL-R0023: אתר היצרן: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1306&ID=1605 באתר היצרן כתוב שזה מתאים ל-DDR,DDR2. לא כתוב לגבי DDR3 (יש לי Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 - וזה 3 סטיקים) באתרים שונים שניתן לרכוש בהם את זה כתוב בחלקם DDR,DDR2,DDR3. ייתכן וזה אכן תואם ל-DDR2 ולא כתוב זאת באתר היצרן כי הקירור יצא לפני שיצא לשוק DDR3 ואלו שכתבו שזה תואם כנראה ניסו אותו. עכשיו אני מעוניין לרכוש אותו אבל לא יודע אם הוא באמת תואם DDR3. יש כאן מישהו שיודע שזה אכן תואם ל-DDR3 כמו שיש לי? האם לדעתכם קירור כזה מומלץ לזיכרון? אם לא, על מה אתם ממליצים? ודבר אחרון, איך הזיכרון בדיוק מחובר? נראה כאילו שז…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד של CoolerMaster , אבל הבעיה שחוץ מהשם של החברה אין לו שם של דגם - כתוב עליו רק coolermaster silence נתנו לי אותו במסגרת האחריות כשקירור הסטוק שלי התקלקל הנה קישור למוצר בחנות: http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431325 גם שם לא כתוב עליו הרבה האם יש למישהו מושג האם הוא באמת שווה 100 שקל? האם הוא יותר טוב מקירור סטוק או פחות טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-