עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by carman,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רידאון 9250 של ATI. הכרטיס חלש יחסית, וחשבתי אם אפשר לחזק אותו ע"י קירור ולתת לו קצת OC? לא משהו רציני, כמה שאפשר יהיה טוב. אני יכול להוסיף לו מאורר עם צריך או משהו, אני מבין באלקטרוניקה הבנה מקצועית ואין לי בעיה לעשות זאת. רק אם אפשר גם להדריך אותי כיצד לעשות לו OC וכמה. תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by boom!,

בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. איך הסידור שלי? הוא די מרעיש אבל אז בעיקר מעניין אותי לדעת איך אוכל להפחית את הרעש. שמעתי על גומיות אבל המאוררים לא זזים אלא מקובעים טוב, שמעתי גם על ספוגים אבל לא ברור לי מה הכוונה אז כל הצעה להחליש את הרעש תעזור מאוד כי כבר איזה 10-13 מטר לדעתי מהמארז שומעים אותו!!! תודה מראש! 8)

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שבת שלום אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים 120 למארז שאחד יוציא והשני יכניס ששיהיו חזקים ויחסית שקטים כמו כן גם מאוררים 90 ממ על מה אתם ממליצים תודה יואב

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. אני קונה עוד מעט את ה - EVERCOOL TURBO 2 בשביל ה - X800GTO2 שלי (סוף סוף אני אעשה לו OC). מאוורר ה - 80 מ"מ של הטורבו 2 מאד שקט אבל קצת חלש, אני מעוניין בהמלצה על מאוורר 80 מ"מ אלטרנטיבי שיהיה חזק יותר (אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס שלי ב - OC) וישמור על רמת שקט סבירה.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by FuZuL,

יש לי מחשב P4 2.8Ghz 1.75RAM AsusP4P800 יש איזושהי דרך לבצע לו OC ?? ואם כן אז איך..? ואם אפשר עוד פרטים... יש לי ספק מעפן אם זה מהווה בעיה.. [ הוא עובד איזה חצי שנה מצויין אבל אמרו לי שזה ג'נרי.. ] ויש לי כרטיס מסך 7600GT

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Director,

שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by hell,

אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by lalo,

שלום, עשיתי OC למעבד שלי והגעתי רחוק... טמפרטורות הם 40 מנוחה 60 מאמץ ראו תמונות:[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 01:03:28 מעבד: E8400קירור:TRUE+מאורר120ממ 1300RPM זיכרונות: GEIL 2X2GB 800MHZ CL5 לוח אם:GIGABYTE EP35C-DS3R ספק:CORSAIR 450VX מארז:ANTEC 900 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  10. יש לי מאורר רגיל (6CM) שקיבלתי עם המעבד והוא מסתובב ב- 5000RPM ומרעיש נורא. רציתי לדעת אם בעזרת חיבור למתח נמוך הוא יסתובב לאט יותר ובכך גם יהיה שקט יותר. אם כן אז איך ניתן לבצע זאת? תודה,

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by shloogy,

הי , יש ברשותי מחשב בעל המפרט הנ"ל : Q9550 2.83 GHZ 12MB לוח אם P5QC ASUS זכרונות - שלושה סטיקים של 2GB DDRII 800MHZ של CORSAIR כרטיס מסך - 8600GS מערכת הפעלה XP 64 BIT קירור - זלמן מסויים לא יודע את הדגם אבל יש לו לד סגול כזה, ויש לו אופציה לשחק עם מהירות הסיבובים, בנוסף יש עוד מאוורר אחד סטנדרטי 120MM -טמפ המעבד בזמן עבודה 50c -טמפ' ההרדיסק - 35 טמפ' כרטיס המסך - 60 קניתי את המחשב לשם עיבוד של אפליקציה מסויומת, הביצועים שאני מקבל כרגע לא משביעים את רצוני. הCPU שלי מגיע לניצול מקסימלי בחלק מהזמן ואני חושב שהמהרה שלו תביא לתוצאות טובות הרבה יותר. אין לי נסיון בOC כלל וכלל, יש המון מדריכים ואני מרגיש נורא מבולבל. 1.OC נעשה אך ורק דרך הBIOS, כאשר ה"משחק" היחיד הוא עם המה…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  12. השבוע קבלתי סוף סוף את המשאבה ששלחתי לחול בגלל תקלה ינעל הדואר חודש ימים החבילה ישבה במכס סתם ועוד בחוצפה אם שלחו לי הודעה שני ? מה אם הראשונה שלא קבלתי בכלל ובנוסף רצו בדואר כסף 190 ש"ח בקיצור המצאתי לאם קבלה ובסוף קבלתי את החבילה היום פרקתי על המחשב +הקירור מים וארגנתי הכול מחדש בנוסף עשיתי חלון לדלת צד האמת יצא חמוד אבל אני מתבאס מהמארז חשבתי מתי שקנתי את מהארז שאו מתאים לקירור מים קצת צפוף אבל זה מה יש הסידור הישן

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by danieln9,

שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by naorM,

(עם זה לא קשור לפורום אז תגידו....) טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר oc כבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by spiker,

זאת המערכת שאני מתכנן לעשות. מה שאני צריך ממכם זה ייעוץ, הארות, הערות, בעיות, טענות ומענות, קיצר הבנתם.

16. יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

צריך קירור מTMSFOX למעבד בשביל OC.. אין להם mugen 2 אז אני צריך משהו קרוב בטווח ביצועים ובטווח מחיר בנוסף האם זה מספיק להוסיף לANTEC 300 מקדימה 2 מאוורירים פשוטים ( CoolerMaster Bulk 120mm) שעולים 22 שקל (כל אחד) כדי להכניס אויר למארז?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by ybe,

המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by On Fire,

שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by King Kong,

רכשתי היום לוח ASUS ומעבד 531 3000-800-1024 ( פנטיום 4 ) הדלקתי את המחשב והוא אראה לי טמפרטורה שבין 40-50 מעלות ... זה תקין ? תודה .. נ.ב. יש הבדל בין לוח ASUS ל ECS חחח זה באמת לוח טוב ;D

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by mark1994,

טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  22. מישהו יודע מה פשר הקירור של הכרטיס הזה? מה זה הצינור למעלה שיוצא ממנו? וגם כאן: שני הכרטיסים של GigaByte.

23. Started by Fir3^StorM,

שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היי, אני באמצע הרכבת הקירור ל8800GT שלי ואני לא יודע איפה ובאיזו צורה בידיוק אני צריך לשים את הקירור למתחים...את הזיכרונות כבר עשיתי... אם למישהו יש תמונה איך בידיוק שמים את הקירור למתחים זה יעזור לי מאוד...(שמתי רק 2 בינתיים מתוך 4, את האחרים אני לא מבין איך לשים כי הם לא ישבו טוב אם זה איך שאני חושב שזה..) דחוף! תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by sSs Dragon,

ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??

• 7 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים