אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 290 ש"ח ב-KSP. זה זול, לא? נראה כאילו זה כבר כולל הכל - אני פשוט לא מבין בזה, האם זה באמת כך? מישהו מכיר את המוצר ויכול להגיד האם הוא איכותי? והאם הוא שווה קניה?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הקירור הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6001 עם המוצר קיבלתי משחה תרמית, והייתי רוצה לדעת האם עדיף להשתמש עם המשחה שקיבלתי עם המוצר , או עם המשחה הבסיסית שנמצאת אצלי מזה זמן מה ( ANTEC Formula 5 ) תודה ויום טוב , אור : )
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
אני מכניס למארז cooler master cavalier 2 מעבד כנראה AMD 5000+ שהוא 2.6 GHZ ואולי עם אוברקלוק ל 3 (נקווה שהספק 300W עם 15A ב 12V יספיק). אני יכול לשים מאורר סטוק או ג'נרי אבל לדעתי הוא קצת ירעיש. אמנם המארז הוא לא מארז LOW PROFILE אבל אני לא בטוח שקירור כמו הפריזר 64 פרו יכנס שם (אולי כן אבל פשוט לא נראה לי). שמעתי על קירורים שקטים מתאימים כמו האיגלו (למרות שהוא נראה קצת מצ'וקמק מבחינת קירור) שדי זול. למישהו אוליי משהו להציע כולל מחיר ? כדאי לציין שגובה המארז כולו לפי המפרט הוא 13.5 ס"מ (לא יודע אם זה כולל רגליות או לא): http://www.pcper.com/article.php?aid=104&type=expert&pid=2
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 3800+ כפול ליבה.. ורציתי לדעת איזה קירור מתאים לו שיקרר את הליבה כי זה מגיע ל 51 מעלות ללא מאמץ ואני לא רוצה לדעת מה יקרה כשאני יאמץ אותו יותר במשחקים או סתם משהו שיעמיס עליו.. על כל מקרה רציתי לדעת איזה מאוורר יתאים לו . בתודה ניר.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.
-
איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט. ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? (אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם). Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 277 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 264 ש"ח עריכה: לא הזכרתי זאת קודם. *אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT? *בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל איך אני יכול לדעת אם המאורר שלי נדפק? המחשב שלי התחיל להתקע נגעתי בו הוא היה בחום מטורף מזל שכבתי אותו ישר אחרת הוא היה פשוט נשרף, פתחתי את המארז נגעתי בלוח אם בדיסק קשיח בזכרון פנימי הכול היה רותח, עכשיו המחשב דולק בלי המכסה של המארז הייתה לי תחושה שהמאורר של המארז לא פועל כי המעבד לא היה חם כמו האחרים חוץ מזה שאני רואה שעכשיו הוא מסתובב, בניגוד למאורר של המארז שלא זז (הוא אמור לא לזוז?! כאילו זה למקרי חירום או משהו או שזה כמו המאורר של המעבד שפועל כל הזמן), נתתי למאורר דחיפה קלה והוא כזה עושה סימנים של אין כח כאילו מסתובב יותר ממה שהוא היה אמור להסתובב אבל מפסיק מהר מאוד. אז ככה אני רוצה לדעת אם המאורר שלי נדפק אם שווה בכלל לתקן את זה או…
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט את ה - EVERCOOL TURBO 2 בשביל ה - X800GTO2 שלי (סוף סוף אני אעשה לו OC). מאוורר ה - 80 מ"מ של הטורבו 2 מאד שקט אבל קצת חלש, אני מעוניין בהמלצה על מאוורר 80 מ"מ אלטרנטיבי שיהיה חזק יותר (אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס שלי ב - OC) וישמור על רמת שקט סבירה.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 נתונים טכניים: 120x120x25mm 1500RPM 56.3CFM 12V, 0.13A 24.5DBA Fluid Dynamic Bearing Cable Length 400mm הרג אותי שהם נותנים למאוורר 6 שנות אחריות ;D בכל אופן, לעסק: יש לי את האופציה לקבל ממישהו שני מאווררים כאלה או שני Thermaltake Thunderblade 120mm רציתי לדעת איזה מאוורר עדיף מבחינת יחס רעש/ביצועים וגם לשמוע רשמים כלליים ממי שהתנסה תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אוקי חברה אז זאתת הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחקי פלאש (פוקר של הפייסבוק ועוד כמה משחקים שניסיתי) אז המחשב מתחמם. בדקתי עם התוכנה speed fan וכל פעם שאני משחק המעבד מגיע ל80 מעלות והוא מתחיל לצפצץ, אז אם תוכלו להגיד לי למה אני לא מצליח לשחק עם משחקי פלאש אני ישמח. נ"ב הסתכלתי במנהל המשימות והמשחק פוקר בפיירפוקס לוקח 50% מה- cpu של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות אוברקלוק בבאס של המערכת מ 100 ל115 ורציתי לדעת אם הזיכרונות sd יפגעו הזיכרונות הם 100/133 אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך אני קובע מכפלה 9 קבוע בASUS P5Q? עכשיו שהמעבד במנוח הוא על מכפלה 6, ואני רוצה שהוא תמיד יהיה על 9 המעבד E8400 לוח ASUS P5Q כל השאר נראה לי לא עקרוני... תודה מראש ערן.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים: Core Clock 611 Memory Clock 837 הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס. פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73... הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו! אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר? שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה למדוד טמפ' של הכל במחשב שאני אומר הכל אני מתכוון לוח אם מעבד כ.מ ועוד דברים אם יש דרך פשוטה תגידו לי אני יודע שאפשר גם מהBIOS אבל אני לא בדיוק יודע איך
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בקידמת המחשב מאוור 80 מ"מ ועוד אחד על הלוח אם. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ . אז איך אני אמור לסדר אותם ? שאחד יוציא אויר ואחד יכניס ? או שכולם אמורים לינוק אויר מבחוץ ולהכניס אותו ? :-\
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם אפשר לעשות בפרספקט חור של 80mm עם מקדח כוס של מתכת. שניסיתי לעשות עם מקדח כוס פלסטיק זה יצא דפוק. בכל אופן - האם מקדח כוס מתכת יתאים לפרספקט ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-