אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 7600gs של asus וספק כוח 550w של chieftec (עם מאוורר די גדול עליו) והמחשב אחרי קצת מאמץ מתחיל לקרטע ועשות תקיעות במשחקים.. המאוורר שבא עם הספק כוח מכניס אוויר שמגיע בדיוק אל המאוורר של המעבד. אלה הטמפרטורות מהאוורסט אחרי מאמץ http://img212.imageshack.us/img212/6466/64056328to3.png יש לי פנטיום 4 2.6 וההבדלי טמפרטורות של המעבד הכי שונים בין מאמץ למנוחה מישהו יכול להגיד לי אם זה בעיה בטמפרטורות או אולי במשהו אחר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ראיתי דלתות של מארזים עם מאווררים בגודל של 25CM. נראה לי יפה ונראה לי שזה גם מקרר יופי. אז חשבתי, מהיכן ניתן להשיג כזו דלת? ועוד דבר, חשבתי על מוד: לקנות פוליגל(כמו בריסטול עבה) ולעשות בו חור למאוורר 12CM ולחתוך אותו בגודל של הדלת של המארז ושים למשך הקיץ. נשמע טוב? יש לי מאווררים של 12CM שאני לא צריך אז חשבתי על משהו כזה. אני לא רוצה לקדוח או לעשות נזק למארז שלי כי הוא בן חצי שנה. יש לי 1 של 12 מקדימה. ו92 מאחורה. עריכה: שמתי לב לאלה שקונים קרטון וצובעים אותו ושמים אותו במארז ועושים לו חלון. לא הבנתי למה לא עם פוליגל?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה ומתי יתחילו למקור אותו ??? ובאיזה לוחות אם אני יכול להתקיון אותו??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
תשכחו כל מה שידעתם על טמפרטורות, יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Gh HT בזמן האחרון הוא התחיל לזייף והביצועים שלו ירדו... נכנסתי לפורומים וראיתי שהמהירות המירבית בזמן מאמץ היא 60 מעלות... התקנתי EVEREST כדי לראות מה הטמפרטורה של המעבד, תנחשו כמה? הטמפרטורה הגיעה ל105 מעלות צלסיוס המחשב כבר קרס לי פעם אחת באופן רציני [נכבה והייתי צריך לחכות כמה דקות עד שהוא יתקרר]... וכנראה שמחר אני יקח אותו לניקוי אבק וניקוי של המאוורר... אם מישהו הצליח לעבור את ה105 שיגיד ;]
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי. היום ניסיתי לעשות איזה OC חמוד למעבד שלי ונתקלתי בבעיה, סמתי את המהירות FSB שלי על 333 MHz שמרתי בביוס ויצאתי אחרי זה הוא עושה לי מס' צפצופים מהלוח וחוזר חלילה. עד שאני לא מוריד את ה FSB הוא לא מפסיק, בנתיים אני על 300, ואני רוצא עוד :'( הטמפ' במנוחה 39-40, לא בדקתי במאמץ(כשהFSB על 300)
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! צרפתי תמונות של הOCCT אחרי OC של 20%. מה שמדאיג אותי זה המתח ב12V שלמרות שהוא כותב:STABLE, המתח הוא רק 6.75.(ולא 12). בEVEREST ובביוס הוא מראה לי מתח של 11.85. אודה לכם אם תוכלו לנתח את התוצאות ולומר לי האם הם טובות.(שימו לב שהטמפ האמיתי נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג בגרף - בדקתי עם REALTEMP). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עד שהצלחתי לסדר את בעיית התחממות היתר של המעבד וסידרתי קצת חוטים במארז, אפשר להתחיל בחלק המעניין. הגעתי ל4GHZ ובעבודה רגילה הכל ניראה בסדר, עד שניכנסתי למישחק כבד, קיבלתי BSOD. ניראה לי שזה המתח הנמוך כי הטמפרטורות במאמץ הם 55 מעלות. המתח הוא 1.2800 הלוח הוא P5K-E והזכרונות 4GBPQ של g.skill CPU-Z ניתן לראות בט'רד הSUPER PI הגדול. ההודעה האחרונה. דרך אגב עד איזה תדר הזיכרונות יוכלו להגיע?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
ה- Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 אוו ה-EPOX EP-8K9A2+ KT 400 וההבדל בניהם הוא 100-120 שקל אז כדי לקנות את ההפוקס ולהוסיף 100 שקל? הוא יהיה שווה את זה?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
??? שלום מישהוא יודע איך אני מוזיף את הלשונית של העלת מהירות הליבה והזיכרון דרך הדריוורים עצמך ולא דרך שום תוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה הבעיה? לפני שבועיים בערך בדקתי וזה הראה לי תמיד בסביבות ה30 מעלות בסנסורים. זה ללוח אם או למעבד? ועוד שאלה - המחשב הנוכחי שלי מאוד רועש ואני לא עושה בו OC, כדאי לנתק מאוורר? המעבד הוא P4 אם זה עוזר
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם באמת מעבדי הבארטון חסרי פוטנציאל לOC? האם האמרה הזו נכונה? גם אם אתם חושבים שכן וגם אם לא תוודאו שאתם מצויידים בהוכחה או קישור!(מומלץ)
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מים אני ממש לא מבין מה אני צריך לקנות אבל ראיתי בלוק למעבד שאני רוצה לקנות Danger Den - RBX בקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך מה עוד אני צריך לקנות??? עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שיש אבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתר השמח עם תוכלו לעזור לי אני מצרף קישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקים ומפרט המחשב בסוף http://www.dangerden.com http://www.cooltechnica.com מפרט Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINX ATI RADEON 9800 XT Thermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OC וגם עם אפשר שקט ושיכנס למארז תודה
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בקיצר סתכלו אני רוצה לעשות OC אני לא יודע איך 1. אני רוצה שתעזרו לי עם אתם יכולים מי שבאמת יכול שיבוא אליי לאיי סי קיו וידריך אותי רק מי שמבין סתכלו יש לי Intel Pentium 4 1.8a 512 DDR Geforce 4 Leadtek WinFast A170 DDR T MX 440 64MB DDR Memory 512 DDR: CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Samsung. Mother Board: Gigabyte 8iex תגידו לי עד איזה מהירות אני יכול להגיע מה אני יכול לעשות מה לא כל השטויות תדמיינו שזה היה המחשב שלכם מה הייתם עושים איתו עם OC.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני שם פלורסנט במחשב....? ואיך אני מוסיף צבעים יפים(מנורות)...?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
א. האם יש אופציה בBIOS הכי חדש לשנות VOLTAGE לVDD? ב. כמו שהבנתי צריכים להיות סינקים על שני הצ'יפסטים בכדי להעלות VOLTAGE בVDD. האם להדביק סינק שקניתי יזיק לצ'יפסט? (אם זה יפיג לי אחריות, ממש לא מעניין אותי). ג. האם לשים סינקים על הזכרונות שלי יהיה מיותר בשביל להעלות להם VOLTAGE? תודה, לב.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
לאחר OC הכי יציב שיכולתי ו10 סיבובים של 3DMARK03 הגעתי לתוצאה מדהימה!! 4000 נקודות ב 3DMARK 2003!! http://service.futuremark.com/compare?2k3=1337794 אז מה אתם אומרים ? ;D
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פירוט: windows XP Giga Byte 8ik1100 Intel Pentium 2.8 HT 512MB Dual DDR Fx 5600 256MB 120GB Serial ATA 8Buffer Westan Digial X 2 - 240GB בעיה 1: יש לי מאוור של INTEL שבא בדרך כלל עם Intel Pentium 3GB המאוור הזה עושה רעש של טרקטור מטורף!!! בעיה 2: הוא גם לא מקרר את המעבד, אם המעבד עובד ביותר מ- 70 אחוז אז זה מגיע ל 70 מעלות ויותר. באופן רגיל הוא על 50 מעלות!!! כשאני פותח את המארז הוא על 47 מעלות !!! לא עשיתי OC ולא שינתי מתחים . המאוור מסתובב על 5411 RPM מה אני צריך לעשות ?! בתודה מראש אלעד אלזם http://...
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-