אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה במעבד שלי כבר מגיעה חופשי ל50-60 מעלות (AMD Athlon XP 2600+), אני צריך המלצה למאוורר טוב שיתאים לsocket 462 או בשמה המקוצר socket A, מעדיף מאוורר שיתאים גם לאובר קלוקינג. תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם שלי ד"א הואMSI KT4AV Chipset - KT400A
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחר \ מחרתיים מאוורר \ מאווררים \ ערכה של מאווררים למארז שלי ואני צריך המלצה על מאוורר טוב (מהיר, יעיל, שקט) שעולה כמה שפחות, וכמה ממנו לקנות + באיזה גדלים. יש לי ספק כח חזק יחסית, לדתעי הוא יחזיק לפחות שלושה מאווררים, בהנחה שכרגע אין לי בכלל. ממש לא משנה לי עם או בלי לד\לדים.. אם יש אפשרות גם עם וגם בלי ויש הבל במחיר, אני מעדיף בלי. אני מוכן להשקיע עד 150 ש"ח. תודה רבה על העזרה, זה דיי דחוף.
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם הטמפרטורות שלי טובות [מעבד + לוח אם]. מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Prescott 1Mb Cache לוח אם - Intel Corporation D915GAV טמפ' מעבד: 45-48 במנוחה 55-57 במאמץ טמפ' לוח אם: 35-38 במנוחה 40-42 במאמץ אז האם הטמפ' שלי בסדר או לא? תודה מראש לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום כמו שאתם זוכרים היה לי עד לפני שבוע x1900gt שנפטר...(ואני מעדיף לא לדבר על זה.. :'( :-X) אני אמור לקבל אחד חדש בסוף שבוע הזה או מקסימום תחילת שבוע הבא..!!!! ;D והקטע הוא: הכרטיס היה חם מאוד!!! 92 במאמץ! ואני כמעט ולא יכלתי להעלות מתחים לכרטיס!(ותאמינו לי אני מאוד רציתי) אז אני רוצה "להקדים תרופה למכה" ולקנות קירור מתאים שיקרר את הכרטיס כמו שצריך ואפשר לי להעלות מתחים בשקט 8) אז אני חשבתי על כמה דברים: zalman vf-900 Tr v1 +2 fans או משהו אחר שאתם תציעו לי ;D,כמו כן אני ממש לא רוצה קירור מרעיש אבל גם לא פסיבי..(יש לי מספיק רעש מהמארז שלי אפילו שעשיתי מוד 7 למאוררים...) תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לכרטיס קצת OC נורמלי הוא פשוט לא סוחב בOC הכי קטן אז שמעתי שאפשר לעשות וולט מוד לכרטיס ועם זה לשפר את תוצאות הOC הקטע שמצתי רק מדריך לחברה אחרת של הכרטיס וזה לא מתאים לכרטיס של לידיטק כמו שיש לי אז מי שיכול לתת לי מדריך לV-MOD לכרטיס של לידטיק 7600GT אני מאוד יודה לו תודה רבה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי היום מחשב מ KSP וצצו לי כמה שאלות ששחכתי לשאול 1) האם יש כרטיס רשת מובנה 2)האם יש כרטיס קול מובנה 3)האם אפשר לעשות אוברקלוק לרכיבים במחשב? ואם כן לאילו רכיבים ולאיזה רמה אני יכול להגיע בכל רכיב שאפשר לעשות לו אוברקלוק זהו המפרט: (אשמח לשמוע תגובות לגביו) מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 740 740 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 565 565 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Elixir 2 280 560 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ Radeon X1600 Pro 256MB, DVI, PCI-E 1 690 690 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 410…
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של גיגזבל ויש לי בעיה מעצבנת בדריברים הישנים התוכנת OC של גיגזבל פועלת אבל בחדשים לא מה שאני צריך זה דבר פשוט הכרטיס מגיעה אם מהירות ליבה של 300 בימקום 500 אם התוכנה של גיגזבל אפשר לשנות תליבה ל500 בקלות ואין שום בעיות אבל התוכנה לא מוכנה ליפעול שיש דריברים חדשים ובלי OC הכרטיס פועל ב300 אז אני צריך או תוכנה פשוטה שכן נותנת לשנות תמהירות ליבה בקלות או מה שעדיף דריבר יחסית חדש אבל שנותן יכולות OC מובנות אני צריך משהו מאוד פשוט כי אני לא מבין גדול בזה בתודה STONE
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אממ קניתי מחשב לפני בערך חודשים ויש פה את המאורר למעבד הזה: GIGABYTE NEON COOLER PRO 775 והמעבד הזה: 2.66G 2x1M BOX 805 DUAL CORE 533 הטמפ' שלו במנוחה עומדת על 43 ככה אני יודע ששווה לי לעשות OC אבל איך עושים וכמה כדאי לי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אוקי ייש לי מספר בעיות בOC למעבד + לכרטיס מסך. מפרט- Intel 805 2.66Mhz@3.4Mhz Gigabyte 8i945p-g Kingmax 512X2 533Mhz nVidia Geforce 7600GT leadtek Antec 400W אוקיי אז OC למעבד- העלתי מ133 ל166, החלפתי מחלקים ל3.33. מעלות בסדר, תוכנת מאמץ בלי בעיות. [קירור סטוק ] הבעיה - אחרי כל ריסאט המחשב מבטל לעצמו את הOC והופך את האפשרות ENABLED CONTROL CLOCKS לDISABLED... [ וכן אני לוחץ F10 ושמירה שאני יוצא מהביוס ] עכשיו למה זה עושה את זה? למה המחשב מבטל לעצמו את הOC ? OC לכרטיס מסך- העלתי את הליבה ל600 את הזכרונות ל740 מעלות בסדר גמור, No errors בATI TOOLS זאת לא ממש בעיה, אני רק שואל כמה מעלות במנוחה זה טוב, וכמה במאמץ זה טוב. עד כמה אני יכול להגיע עם הכרטיס [ ליבה + זכרון. ] …
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הקירור הוא Thermaltake TR2 Cooler For Intel 775 Cooper Bas וזה בשביל מעבד ה930 ואני רוצה לציין שאני לא עושה oc או משהו
-
- 8 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER
-
- 14 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם מישהו הרכיב את המאורר בקלות או שנתקל בבעיות כלשהן עם המאורר? כאשר הרכבתי אני היתי צריך לאלתר כדי להתאים אותו ולא ידעתי עד כמה לסגור את האומים העליונים שמצמידים את המאורר למעבד. ובטוח שאצתרך להרכיב אותו מחדש. זה בהחלט המאורר הראשון שאני לא מרגיש בנוח איתו ולא משוכנע ביעילות העיצוב שלו. למרות שהוא עושה את העבודה שלו בקירור אין על מה להיתוכח ש 120 ממ עושים את ההבדל.
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לפני חודש לערך קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם שני מאווררים 120 MM , האחורי שמוציא אוויר חרישי. לעומתו, הקידמי כנראה ג'נרי ובמצבים מסויימים מאודד מרעיש. אני צריך מאוורר שקט ויעיל, אני לא רוצה להרגיש את המחשב פועל, כמו שלא הרגשתי אותו פועל כשהמאוורר הקדמי נותק, אך אז טמפ' המחשב עלתה ב 3-4 מעלות - ואיני מרוצה מכך. חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1319 או: TT smart fan, כדי שאוכל לשלוט עליו - האם שווה לשלם 30 שלק יותר עליו? עוד דבר: המאוורר הקידמי שלי מחובר בצורה מוזרה: יש לו שני חיבורים - אחד זכר ואחד נקבה של מולקס - מהו החיבור הסטנדרטי והאם אוכל להסתדר בלי בעיה עם מאוורר חדש, אצלי זה מין "סוגר מעגל"... המחשב נקנה מפנדה. תודה על …
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש קירור לכרטיס מסך במשהו כמו 250 ש"ח הכרטיס כנראה יהיה X1800XT או X1800GTO תודה רבה, עדן
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי בסוף את הביג-טייפון, היום הוא הגיע והתקנתי אותו. רציתי לדעת, אם יש איזושהי תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוט על המהירות שהביג-טייפון מסתובב, כי עכשיו הוא מסתובב ממש ממש לאט [300rpm]. ניסיתי לשנות בSpeedFan, אבל לא ממש הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
קיבלתי את ה-arctic cooling silencer 4 rev2 nv ל5900 שלי שמוקדם היה קורע לי את האוזניים ועכשיו אני לא יודע אם הוא פועל מרוב הקט וגם יש לו כמו אגזוז שמוציא את החום אבל הקירור ענק אז לאס אל איי הוא לא מתאים כי יש לא גם קירור פאסיבי לזכרונות מהצד ההשני והמעלות ירדו מ59-60 במנוחה ל41-42 ;D ואני רוצה לעשות אובר קלוק לאיזה מהירות שעון וזכרונות לכוון יש המלצות???
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
הדגם הזה ? ===> NV Silencer 5 (Rev. 3) או זה ===> NV Silencer 5 (Rev. 2) 7800GT של לידטק תודה
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם BT או זלמן 9500 מספקים ? יש לי אפשרות לרכוש את מערכת קירור המים הנ"ל במחיר מצחיק ומחפש ביקורות מהפורום על המערכת הנ"ל. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D 3.6 G כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסךPX7900GTX TDH leadtek דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום בשבוע האחרון סיימתי להרכיב את המערכת שתצנן את התנור לקראת הקיץ יש לציין שלידטק עשו עבודה טובה עם ה6800GT, אבל אפילו הקירור שלהם לא מספיק לצרכי אוברקלוק כבד לדוגמא, בתדר ליבה 410 כבר היו מופיעים ארטיפקטים קלים וב420 הכרטיס היה מתפחלץ ונתקע מה גם שהטמפרטורה הייתה 52 במנוחה ו73 במאמץ, חום בלתי נסבל מבחינתי לכן, בנקודה זו אמרתי "לא עוד!" והשקעתי את מיטב כספי במערכת הבאה: *משאבה טבולה Atman AT-107 300 ש"ח מחנות הדגים השכונתית *בלוק DangerDen MAZE4 GPU Acetal 40$ מאיביי *רדיאטור CoolingWorks CoolRad-22T, סינקים לזכרונות Akusa, שני מאווררים Arctic Cooling AF12025, משחה טרמית Arctic Silver 5 70$ מפרוזן סי-פי-יו *10 ליטר מים ירוקים לרכב, 6 מהדקים, 3 מטר צנרת 80 …
-
- 52 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מהירות ליבה 665 ב[ati tool] זכרנות 766 הבעיה היא בליבה הזכרנות עומדים אבל הליבה לא סוחבת יותר מ600
-
- 10 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה האפשרויות היחדות שעומדות בפני הם ככה: Gigabyte GH-PDU21-MF G-Power Cpu Cooler Thermaltake Pipe 101 Cpu Cooler CL-P0006+Thermaltake SilentCat 92MM A2013 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-