אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך ati radon 9800 pro איזה קירור כדאי לקנות לו?
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GeForce mx 400 64mb וברצוני לעשות לו OC לאחר OC מוצלח למעבד קראתי את המדריך באתר - וראיתי שאם כרטיס פחות טוב משלי הגיעו לאחלה ביצועים ! אז קודם כל - אני רוצה לקנות את המוצרים הבאים את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 ואת זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=736 ואז להתחיל אם ה - OC אם אני יקנה את המוצרים הנ"ל אני ירגיש שיפור משמעותי לאחר OC ? או שאני לא יצליח להגיע רחוק ?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בהתחלה הכרטיס עבד טוב, לאט לאט נהיו לי מלא בעיות: קפיאות, מסכים מהבהבים וכו', והפתרון היחיד היה להוריד את ה OC לתדר סטוק. איזה מין דבר זה? מה club3d לא מוודאים שה OC יציב לפני שהם מוכרים את הכרטיס? בקיצור, שילמתי על OC edition וקיבלתי כרטיס רגיל. מה אני יכול לעשות עם זה? אתם חושבים ש skypc יחליפו לי אותו?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שלושה ימים ויש לו מעבד G640, זכרונות 8 GB וכרטיס מסך Sapphire HD7850 2GB. לפי מה שהבנתי, הכרטיס הזה מעולה ל- OC וגם לפי מה שקראתי, OC לכרטיס מסך נעשה על ידי תוכנה ולא מה- Bios ולכן זה לא אמור להיות כל כך קשה. הבעיה שלי היא שיש לי את המעבד G640 שכבר עכשיו אני יודע שהוא מגביל אותי קצת בביצועים ואני לא בטוח שה - Overclock יעזור במשהו בגלל המעבד, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד אם למרות המעבד, ה- OC כן ישפר את הביצועים? יש לי ספק כוח Seasonic 430 ומארז Luxo X10 עם 3 מאווררים. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סיס אונבוארד עם SHARED MEMORY 64 MEGA וקיבלתי 250 ב3DMARK למההההה
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
על הצ'יפסט של הלוח יש מאורר אני רוצה להחליף את המאורר ל מאורר BLUE ORB הוא מתאים ללוח שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, שלום לכולם! אני חדש כאן... חבר שלי, ^PainKiller^, המליץ לי בחום על האתר הזה, אמר שיש כאן אנשים מקצועיים שיודעים על מה הם מדברים. ובכן, אני צריך עזרה לגבי OC, כי חבר שלי לא מכיר את ה-BIOS של הלוח של Asus, כמוני. ה-BIOS בלוח הנוכחי שלי שונה לגמרי מהלוח הקודם שלי (Gigabyte GA-P35-DS3L) ויש יותר אפשרויות ל-OC. אני יודע ידע בסיסי ל-OC, אבל איך לעזעזל אני יכול לעשות OC עם הלוח שלי!?!? בבקשה, תפרטו (כל בעלי הלוח הנ"ל או בכלל) מה להעלות, לאיזה סעיף מתח תדר וכדומה... בתודה, איציק.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי דרך הלוח אם intel skyberg dp45sg , שהוא מאפשר OC , ואני לא יודע איך , כל המדריכים לOC הם ממש שונים בBios שלי שם יש דברים אחרים , בקושי יש שם דברים .. מי שיכול לעזור לי אפילו בטלפון איך לעשות OC למעבד דרך הלוח אם הזה אני יודה לו!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
845 series הבנתי שיש דגמים שניתן לבצע איתם אוברקלוק רציתי לדעת אם בלוח הזה אני יכול לבצע? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היום פירקתי מהמחשב הישן שלי מאוור. אני רוצה שהוא יהיה למחשב החדש כדי שיקרר את החלקים יותר. לאן לחבר?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כל החוטים כחולים ???????????? זה משהו ישן זה מאוורר 120mm והוא מזה חזק מצאתי אותו מולכם[לא יודע איך רושמים סורי] אל חיבור תקע של החשמל הכנסתי אותו לחשמל כדי לראות אם הוא חזק הוא דיי חזק !!! מה אני יכול לעשות איתו?? מצאתי מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית איזה מין בית טוב כזה למאוורר שבדיוק באותו גודל יש בבית הוא גם פילטר המחשב שמצאתי בוא נגיד הוא בן 12 שנה!!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר. לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב. אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה. אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך. אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו יש לי רק שני מאווררים שכבר מורכבים שתוך המארז: 1 80MM מאחורה בגובה המעבד 1 80MM מקדימה מתחת לכונן הקשיח המקומות למאווררים האלה היו כבר מוכנים כשקניתי את המארז. יש לי בבית כרגע 4 מאווררים שאני עוד לא משתמש בהם: מאוורר אחד 80MM ושלושה מאווררים 92MM. כבר המליצו לי לפני שלושה שבועות איפה למקם שלושה מהם: 1 80MM מקדימה, בשני מקומות שמיועדים לצורב ולסי די רום 1 92MM בערך מול המעבד 1 92MM בגג עכשיו, אני עומד להכין מקומות למאווררים האלה כבר בתחילת השבוע הבא. אבל יש לי "בעיה קטנה": נשאר לי מאוורר 92MM מיותר שאני לא יודע איפה למקם אותו במארז. אז בבקשה תמליצו לי על מקום למקם את המאוורר הזה, מבלי לפגוע בסרולקציית האוויר בתוך המחשב. ואם יש סיכוי אז תמליצו לי בבקשה איפה למקם עו…
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איפה אני יכול לשים אותו במחשב שלי כדי שהוא יהיה הכי מועיל ? יש לי P4 ( פנטיום 4 ) לוח M של אסוס FGORC 5000 וכרטיס רשת במחשב .. הוספתי תמונה של מאוורר בדיוק כמו שלי
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כלומר יש לי 3 חוטים: צהוב ירוק ושחור. איזה חוט לחבר לאדום ואיזה לשחור? כלומר איזה חוט זה + (אדום) ואיזה חוט זה - (שחור)? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אך אני לא יודע מה כמות הרעש שהוא יעשה הוא 90 cfm ו17 db {הרעש} ו650 rpm זה טוב? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הוא מוציא קצת ררררררררררררר.... מעצבן וזה משגע לי את השכל! ניקיתי ארותו מאבק וזה הפחית קצת, אבל עדיין זה משגע לי את השכל, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם ETRI שזה שם החברה ו model 141lt ואז כתוב משהו ואחר כך 115v~ 50\60Hz 10/9w 125\110mA על כל אחד מהם כתוב את זה השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמישהו חולה הוא לוקח מדחום ובודק מעלות אם אני אקח את החיישן וישים אותו מתחת ללשון למשל שאני חולה זה יחשמל אותי או משהו ? ;D השאלה תקפה להארד קנו ולכל מוצר עם חיישנים, זאת יכולה להיות דרך קלה לבדוק טמפ' האם זה בטוח?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני משתגע.. אני קניתי את המארז הזה בימיוחד שיהיה לי משחב שקט... אבל המאוורר של המעבד שרשום לי בפרטים עושה רעש שמטריף את השכל.. מה אני עושה? לקנות מאוורר אחר? או אפשר לסדר את הקיים?
-
- 14 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, יש לי מארז Raidmax Sagitta ולפי כל הביקורות המארז אמור לקרר טוב, אבל הטמפ' לא השתנתה כלל (אותה טמפ' מהמארז הקודם - ג'נרי). לפי מה שאני רואה, המאווררים שבאו ביחד עם המארז (מאווררי Raidmax) מסתובבים אבל לא עד המהירות המקסימלית שלהם, לכל המאווררים יש ראש לבן עם 3 פינים. לכן חשבתי שאולי צריך בקר ששולט במהירות ההסתובבות, כי אני רוצה שיסתובבו במהירות המקסימלית. על איזה בקר אתם ממליצים/מציעים לי? אני שמעתי ש-Thermaltake טובים... איזה בקרים יש? 5.25 ו-3.5? איזה יותר טוב? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל אין כמעט מקום...רק אם אני יקדח בצדדים... בקיצור מה עדיף בשביל קירור טוב יותר? לקנות עוד מאורר ולקדוח בצד? לקנות מאורר ולשים אותו במקום של CD? כי יש לי 2 מקומות פנוים אחד ליד השני... או שלקנות איזה קירור טוב למעבד בלבד... ? תודה ויומטוב
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
אני צריך בלוקים צינרות משאבה וו..?? כמה כסף אני צריך להשקיע נגיד 500 שקל יספיק? ומדובר על ברדיאטור ענקק אז הוא יכול לעבוד פסיבי? תמונות בהמשך..
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
פירוט amd 2000 גיפורס 4 400 אם אקס 64 מגה לוח אם אביט וזיכרון של 512 די די אר יש לי אובר קלוק של 145 ומתח של 1.70 ויש לי 7 מאווררים בתוך המחשב האם יש לי אפשרות להרים את זה מבלי שילך לי המעבד? כמה אפשר? ומה האובר קלוק שאני יכול לעשות לכרטיס מסך שלי? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-