עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Armageddon,

Got my new system assembled last week and I couldn't help but start overclocking right away. Asus A8N SLI A64 3000+ 939 Albatron 6600GT (Not overclocked yet) ADATA PC4000 256x2 Goal was to find apart the highest CPU speed (with and withouth adding voltage) and the highest FSB and then combine them in the best way that complements the memory aswell. Currently the memory is holding me back from running a higher FSB 1:1 (not to mention the timings are horrible). I'm hoping to bring some G.skill PC4400 TCCD from the US soon. The maximum FSB the motherboard did stabely was 295 which is quite good, especially after all of the rumors that the A8N series is bad for overclocking. …

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by tal hw king,

שלום, יש לי כרטיב 9800פרו של GIGABYT עוד מעת אני מקבל את ה VGA SILENSER שלי יחד עם הקירור לזיכרונות, לכן שלב ראשון ב OC אני רוצה לעשות פלאש ל-XT ולהרויח עוד ביצועים שOC רגיל לא יכול לתת לי אני רוצה לינק מדיוק להורדת הביוס והסבר בכמה מילים מה אני אמור לעשות, אני לא זוכר אם דובר על כרטיסי מסך, אבל שמעתי על תוכנה שעוסהעידכוני ביוס אוטומטי, אם אפשר אני רוצה את לינק אליה וכמובן צרוף של לינק ל XT חשוב שיתאים לכרטיס שלי, כול מידע שרק תצתרכו אני יוכל לתת לכם (יש לי עדיין את הקופסה), אם קורה לי פה משהו גורלי הוא GF4 MX440 לעוד שנתיים תודה

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by OutRaGe,

הסתכלתי וחיפשתי לאחר כמה מאווררים 80ממ מחברות טובות למארז ומצאתי שתיים שהכי נראו לי(גורם הרעש לא מפריע) ה-SF2 של Thermaltake וה-Tornado של Vantec לטורנדו 80 ממ יש CFM של 85 ו-SF2 בכוח מלא 75CFM עכשיו כמה שאלות: האם ה-10CFM האלה משמעותיים ובאמת שווים תוספת של 35 שקל ליחידה? (צריך 2*80) הבנתי של-SF2 יש כמה מצבים שאפשר לשים אותו, אפשר לשים אותו שהוא יהיה על 4800RPM תמיד? איך תהיה סירקולציה של מאוורר 80 אחד למטה מקדימה מתחת להארד דיסקים ואחד מאחורה ליד המעבד ? מקדימה מכניס מאחורה מוציא. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by amisha,

לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם אני מחפש מאוורר 120 לקירור למעבד שלי (TR ultra extreme) חשוב שהוא יהיה שקט ויעיף מספיק אוויר בשביל לקבל OC גבוה למעבד... הסתכלתי על ה- S-FLEX 120 mm Quiet Fan של סקיינת' אשמח לשמוע מה דעתכם עליו בנוסף אני לא יודע כמה לסמוך על הגריז הטרמי שמקבלים עם הקירור אז אני מעוניין לדעת אם יש לכם גריז אחר להמליץ עליו תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום, אני שוקל לקנות את קירור הזיכרון Thermaltake CYCLO CL-R0023: אתר היצרן: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1306&ID=1605 באתר היצרן כתוב שזה מתאים ל-DDR,DDR2. לא כתוב לגבי DDR3 (יש לי Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 - וזה 3 סטיקים) באתרים שונים שניתן לרכוש בהם את זה כתוב בחלקם DDR,DDR2,DDR3. ייתכן וזה אכן תואם ל-DDR2 ולא כתוב זאת באתר היצרן כי הקירור יצא לפני שיצא לשוק DDR3 ואלו שכתבו שזה תואם כנראה ניסו אותו. עכשיו אני מעוניין לרכוש אותו אבל לא יודע אם הוא באמת תואם DDR3. יש כאן מישהו שיודע שזה אכן תואם ל-DDR3 כמו שיש לי? האם לדעתכם קירור כזה מומלץ לזיכרון? אם לא, על מה אתם ממליצים? ודבר אחרון, איך הזיכרון בדיוק מחובר? נראה כאילו שז…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by mark1994,

טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by blade runner,

על איזה קירור היתם ממליצים ל לsocket 1366 תקציב 200-300 לא הולך לעשות אוברקלוק רציני אם בכלל מחפש משהו עם התקנה פשוטה יחסית, כלומר בלי מתאמים ובלי צורך לפרק את הלוח אם.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by DimRah,

חיפשתי ולא מצאתי שום קירור למעבד i5 בנעוץ. איזה קירורים יש למעבד הזה ואיזה מהם הכי טוב ואיזה הכי גרוע...? תודה לעזורים!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. שאלה קטנה ודיי מטומטת, איזה משחה טרמית לקנות? אני מניח שלכתוב תקציב זה לא פרקטי 30 שקל לא ישברו אותי. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף להם את המשחה, אני צריך לקנות 2 "מזרקים" (או שפורפורות, אנערף..)? או שיחידה אחת תספיק ל-2 מעבדים? תודה ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. היי, אני באמצע הרכבת הקירור ל8800GT שלי ואני לא יודע איפה ובאיזו צורה בידיוק אני צריך לשים את הקירור למתחים...את הזיכרונות כבר עשיתי... אם למישהו יש תמונה איך בידיוק שמים את הקירור למתחים זה יעזור לי מאוד...(שמתי רק 2 בינתיים מתוך 4, את האחרים אני לא מבין איך לשים כי הם לא ישבו טוב אם זה איך שאני חושב שזה..) דחוף! תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by VoliSuS,

סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  14. אוקי חברה אז זאתת הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחקי פלאש (פוקר של הפייסבוק ועוד כמה משחקים שניסיתי) אז המחשב מתחמם. בדקתי עם התוכנה speed fan וכל פעם שאני משחק המעבד מגיע ל80 מעלות והוא מתחיל לצפצץ, אז אם תוכלו להגיד לי למה אני לא מצליח לשחק עם משחקי פלאש אני ישמח. נ"ב הסתכלתי במנהל המשימות והמשחק פוקר בפיירפוקס לוקח 50% מה- cpu של המחשב.

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  15. הצלחתי להגיע ל GHZ 3.239...ואמרו לי שאני לא מצליח להמשיך לעשות את האוברקלוק בגללך הלוח אם(G31 GIGBYTE).. איך אפשר לנסות לשאוב מהלוח אם עוד קצת כדי להפיק תועלת? זה קשור לNB? ואם כן איך אני יכול להעלות בו

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by madror,

בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by ziv0798,

יש לי כרטיס מסך GF9400GT והוא פשוט מתחמם יותר מדי!! לפי EVEREST חמישים ומשהו מעלות במנוחה!!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by bongig43,

הקדמה קצרה תמצאו פה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404254.0 אז ככה, ניקיתי את המחשב בצורה חאפרית. בעיקר עשיתי הרבה "פוו" ורוח בשביל להעיף את האבק. לא מרחתי ולא הוצאתי שום דבר ממקומו כי אני ממש לא יודע איך עושים את זה ואני בספק אם אני אדע איך לחבר את זה בחזרה. בכל מקרה אחרי הניקיון המחשב התקרר פלאים. במנוחה המעבדים הגיעו ל-34-38 מעלות ובפעולה הם הגיעו ל-45 מעלות. הכ"מ התקרר פלאים, במנוחה הוא נמצא על 59 (כשבעבר זה היה 85), ובפעולה הוא מגיע ל-75 ולפעמים יותר. עכשיו אמרתי לעצמי אולי אני גם אשים את המאוורר של הכ"מ על יכולת מקסימלית, משמע על 100%, אז אמרתי טוב יאללה, וראו הפלא, במקום לקרר הוא מחמם את הכ"מ. כשהוא על מקסימום הכ"מ עולה ל-85 מעלות צלזיוס! בועד שה…

19. שלום, ברשותי Core i7 920, מקורר על ידי הTrue 120 Ultra החדש שבא עם המאורר... המאורר שבא איתו מתחבר ללוח בשלושה פינים, ורץ במהירות של 1700RPM... האם ניתן לשלוט בו והלגביר את הקצב (אם כן, עם איזו תוכנה) או צריך להחליף במאורר שמתחבר ב4 פינים? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by רועי שלום,

שלום, מוכר בחנות מחשבים הסביר לי משהו מוזר שיכול להיות שהגוף קירור הנ"ל לא יתאים לכרטיס המסך שלי מסוג geforce fx 5500 במקרה ואין לו ברידג'. לינק לגוף קרור: http://www.terracom.co.il/Product.asp?Pid=VNF100&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=287 האם יש הגיון בדבריו? ד"א כמובן במפרט של המוצר מופיע שהוא מתאים לכרטיס מסך שלי. בתודה, רועי.

21. Started by Trin1ty,

שלום לכולם. קניתי את הקירור הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6001 עם המוצר קיבלתי משחה תרמית, והייתי רוצה לדעת האם עדיף להשתמש עם המשחה שקיבלתי עם המוצר , או עם המשחה הבסיסית שנמצאת אצלי מזה זמן מה ( ANTEC Formula 5 ) תודה ויום טוב , אור : )

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. אני מתכוון לבנות קירור מים למארז Corsair 800D שאני ארכוש בקרוב ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה הכל. 1. אני מתכוון לקנות בלוקים לCPU וGPU של EK, איזה סוג הוא הכי טוב? כי על כל מודל יש 4 ווריאציות (מתכות שונות עם או בלי acetel(מה שזה לא יהיה)). או לחילופין אם אלה לא טובים מה כן טוב? 2.אני מתכוון לקנות רדיאטורים Black Ice GTX אחד של מאוורר אחד ואחד של שלושה מאווררים, האם אלה טובים או שיש יותר מומלצים? 3.איזה משאבה להשיג? 4. כשאני אבנה את המערכת איך לסדר את הכל במעגל אחד בצורה הכי אפקטיבית שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. אני צריך מאוורר פשוט ושקט לcore2dou 775 שלי. לא מחפש שום ביצועים מיוחדים, לא עושה אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ולא מזמזם

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וביקשתי Arctic cooling alpine 7 pro ומתחברר שרשמו לי גרסה רגילה שמתאימה ליותר לוחות אם (שעולה גם דולר יותר משום מה) האם ההבדל קריטי בשביל שאעשה מאמצים לשנות את ההזמנה? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by DrStyle,

קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..

• 6 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.