עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תראו את התרד הזה http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32111 אני יודע שזה פורום מתחרה אבל זה ממש ארוך וזה יראה מה כבר עשיתי אם יש לכם משהו שאני יכול לעשות אז זה הייה ממש טוב כי לי נגמרו הרעיונות

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by yoav1000,

יש לי בעיה אני לא יכול לעשות אובקלוקינג דרך FSB יש לי מחשב 2.8 עם 120 גיגה SATA כל פעם שאני משנה בלוח אם את הFSB יותר מ1 MHz זה כותב שאין לי הרדיסק ??? ??? מישהו יכול לעזור לי

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by ShayMagen,

יש לי INTEL P4 2.4 לוח של ASUS P4SGX-MX זכרון NCP 1024MB DDR 3200 הבעיה שלי שהמכפלה שלי נעולה קבוע על 18 קראתי בחוברת של הלוח על אפשאות שJUMPERFREE MODE שזה נותן לשחק עם המכפלה.אין פירוט בחוברת איפה זה נמצא על הלוח חיפשתי קצת באינטרנט וגם לא מצאתי. הבנתי שגם יכול להיות שהמעבד נעול ואני גם לא יודע לפתוח אותו. הבנתי שגם יש אפשרות לנעול את הPCI\AGP וחיפשתי בביוס ולא מצאתי משהו כזה. בבק' אם יש למישהו תשובה בשבילי... תודה.

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by eyal00,

יש לי GTO2 ונכנסתי לATI TOOL ועשיתי FIND MAX CORE ואחרי שהוא הגיע ל550 לליבה התחיל להיות ארטיפקטים אז עצרתי אותו ופתאום המחשב התכבה לי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי תקציב של 5K למיפרט (אני לא אדחוף אותו לפה כי זה לא קשור לנושא...) בקיצור זה מיפרט שמשלב Q6600 לוח אם מתקדם קירור מעולה (TT V1) וספק מצוין כיוון שאני לוקח למיפרטי Q6600 אני אצטרך להישאר עם הX1950PRO שלי... ולכן בניתי עוד מיפרט שיש בוא אותו דבר בדיוק כולל הכל ספק דיסק קשחי וכו' רק עם השילוב הבא: (כמובן שזה עלה לי ב500 שקל המיפרט...) E4400+2900PRO עכשיו כיוון שלקחתי קירור מצוין אני יוכל להגיע איתו ל-3.0-3.2GHZ אם לא יותר.. (בעזרת השם טפו טפו טפו...) עכשיו אני יודע שהוא מצוין שוא בOC אבל אני בכל זאת חושש ומכאן נובעות כמה שאלות... איך הוא למשחקים? לאיזה מעבד הוא ישתווה תחת הOC? אינאעל דינאק 2MB Cache?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  6. המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?

7. Started by reiematza,

אלה התוצאות שיצאו לי בבדיקה (יצא לי גם 73 מעלות למעבד) איך אני יכול לקרר אותו

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  8. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11427&catid=563 אני רוצה את זה ורשום שהחיבור שלו 4pin,כמו של המאוורר של המעבד. בעיה אין לי עוד 4pin לפחות אני לא מוציא,יש לי 2 של 3PIN,ומולקס זהו.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  9. קניתי את המחשב שלי לפני חודשיים עם קירור של זלמן אבל הוא לא נכנס ברוחב. מסתבר שיש לי מקום רק למאוורר של 8 ולא של 12 וצריך שהצלעות יהיו מתחתיו ולא מצדיו, אז קניתי סטוק ובגלל שאני רוצה לעשות אובר קלוק זה לא מספיק לי.. וגם בכלל מה שיותר קר יותר בריא אז אם אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני יכול לשים .. תודה (המפרט שלי מופיע בחתימה אם לא שמתם לב )

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. אוקיי.. יש לי X800XL 512MB של Gigabyte (ככה? רושים? ) בקיצורר.. אין לי חיישן.. אין לי מושג למהה תראו http://img529.imageshack.us/img529/8241/sjf6.jpg אמרו להיות לי או משו?? כי לפי מה שאמרו פה אמור לי היות לי חיישן.. אולי הוא מבוטל או משו?? מישו יודעע?

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  11. אוקיי , יש לי שלושה מדי טמפרטורה , ואין לי מושג מי מהם מודד את טמפרטורת הצ'יפסט הצפוני שלי , אני יגיד לכם ככה , הצ'יפסט הצפוני שלי בקושי חם(הסינק שלו בקושי חם) והסינק של הצ'יפסט הדרומי רותח... אני מוסיף תמונה , אני לא יודע מה הטמפרטורות של הלוח אם שלי , מה שאני בטוח זה שהמעבד שלי על 48... , אבל זה כי חם עכשיו , לרוב הוא על 44-40מעלות... , והטמפרטורה שעל 45 עכשיו היא לרוב על 40-39... ועוד דבר , האם הטמפרטורות טובות? , בקשר ל20 אין לי מושג מזה , אבל אני בטוח שזה לא הלוח אם.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. Started by נעל בית,

חבר שלי אומר שהוא לא מצליח לעשות oc לכרטיס מסך r9500pro הוא אומר שהוא ניסה 3 תוכנות, ושכנראה יש חסימה בדרייברים לoc או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו על זה או שיש/היתה לו את אותה הבעיה, בבקשה תגיב, כי אני ממש רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני לא רוצה לגלות אחר כך שיש איתו בעיות. תודה

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  13. Started by GreenDragon,

איך אני משחרר את הביוס החסום שלי כדי לעשות אוברקלוק?

14. Started by GRiM,

היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD). שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב. בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד? תודה.

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by U.E,

כל פעם שהמחשב שלי חושב קצת יותר הרגיל (כשהוא מעלה משחק וכל מיני דברים כאלה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט...).. יש לי מעבד pentiumd 820 2.8 ghz זכרון ג'יגה 667 והחום מגיע ל39-41 מעלות של המעבד והלוח.. (יש לי 4 מאווררים..) מישהו יודע אולי למה זה קורה... אגב לא עשיתי oc

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  16. Started by yoncih,

אוקי זה הולך ככה יש לי את הלוח אם החדש של MSI בטכנולוגית "overcolck" מעבד P4 2.6 high threading וזיכרון מחברה לא מוכרת בשם MDT 400mhz duel 512 והבעיהההה היאאאאאאאא שזה לא עושה אובר קלוק יותר מתוספת של כ- 10 ל FSB (אני עושה את האובר קלוק דרך תוכנה מיוחדת של MSI ניתן לראות את התוכנה כאן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433&MODEL=MS-6728 קיצר HELP ME :-\ נ.ב. המעבד עובד על מעלות אסטרונומיות של 47C ללא עבודה וללא אובר קלוק ובעבודה יכול להגיע ל 60 - 70 מעלות מוזר לא ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ronen_ca,

שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  18. שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  19. Started by giloman,

גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שוטטתי באינטרנט ונתקלתי בתמונה הזו : מתחת למהירות של המחשב במקרה הזה 2000MHZ רשום באדום 100%... ראיתי את זה גם אצל עוד כמה אנשים גם בפורום נדמה לי.. עכשיו הבעיה היא שאצלי לא רשום 100% באדום אלא רשום 0% בירוק.. ככה : האם זה בעיה ? מה אומר ה-100% או ה0% ואיך אני מסדר את זה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  21. יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  22. שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..

23. אז ככה ברשותי: Readon 9550 חברת Poewr Color יש לי איתו בעיות חימום מה שגורם לאיטיות במשחקים איזה קירור אני יכול להלביש עליו שלא יעשה בעיות חימום תודה ענקית לעזורים,

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  24. יש לי בעייה במחשב, שכשיש עליו קצת עומס (כמעט הכל, אבל לא אינטרנט) אז הוא נתקע. זה יכול לקחת לו בין דקת לכמה שעות, אבל הוא נתקע... לפי מה שהבנתי, זה יכול להיות הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או שזאת בעייה באיורור. אם זאת בעייה באיורור, אז הייתי רוצה שתמליצו לי על דרך לארוורר את המחשב שלי (איזה סוג של איורור, אפילו אם זה אומר לקנות מארז חדש). יש לי WINDOWS XP, 256 RAM וAMD 1200 (אני לא זוכר פירוט מדוייק) והכרטיס מסך שלי הוא GeForce 2 100/200 MX 32MB.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by lamborghini,

עד לא מזמן הייתי מריץ פרים בלי בעיות עד שעכשיו הגעתי לבאס של 240 ואני לא מצליח להריץ את הפרים ליותר מדקה... הנה תמונה גם.. עכשיו ניסיתי בתוכנה שקוראים לה cpu stability test משהו כזה ושם עשיתי בדיקה מאמץ ועבד בלי בעייה גם שעה וגם יותר ... הטמפ היו בסדר גמור יחסית לכמה שהיו צריך לצאת .. הנה קצת פרטים 240 כפול 13 = 3120 מתח - 1.58 מצב רגיל לא שיניתי כלום .. זיכרונות - מתח 2.75 - תיזמונים 3.0 -4-4-8 תודה לעוזרים ..

• 10 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.