עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה מה שיש לי: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p.html וזה האינפינטי: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html מה יותר טוב?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dids22,

תראו נכנסתי לאורסט ואני שמתי לב לזה אז עשו לזכרונות Oc?? [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tazok,

יש משהו מוזר בביוס כיוון שבאתר של asus אומרים שאני יכול לעלות את ה fsb עד 150 ולי יש עד 133 וגם אומרים שאפשר לעלות ב אחד ואצלי זה לא ככה והביוס שלי הכי מעודכן 1005 משהו מאוד מוזר

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. קניתי די ממזמן את המחשב הזה... וקניתי במיוחד הכל שיהיה נורא שקט אבל המאוורר של המעבד משגע אותי... איזה מאוורר צריך לקנות משהו זול חחח אבל יעיל שיעשה קצת שקט בראש שלי?

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  5. אם אפשר לעשות אובאקלוק רצחני או לא כי אני הבנתי שיש בעיות מתח עם הלוחות של אסוס ואני רוצה לדעת עד כמה הזיכרונות של rdram יכולים להחזיק... יענו כי הם םחות גמישים מddr ל2100 הצלחתי להגיע בלי בעיה עכשיו 2200 הוא כבר לא עובד העלתי את המתח ב 0.25 ולא עזר כלום כדי להוסיף עוד אני קצת מפחד על המעבד

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by alonkl,

המערכת: AMD Athlon 64 X2 4800+ Xocket AM2 Box ASUS M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1028X2) 800Mhz CL5 אם רציך עוד פרטים תגידו והתוצאה המשונה:

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  7. השאלה בכותרת... הכיוון הטבעי הוא כשהמדבקה שיושבת על ה thunderblade כלפי חוץ - ואז הוא שואב אוויר מה xp-120 ודוף אותו החוצה.. האם עלי להפוך את המאוורר כך שיחוף אוויר על הגוף קירור, ולא ישאב ממנו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 389 צפיות
  8. Started by mostwanted,

אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  9. יש לי אפשרות לעשות חיתוך בלייזר בחינם במפעל שעושה דברים כאלו. עכשיו דוד שלי שדרכו אני עושה את זה אמר לי שתהיה בעיה משום שהלייזר עובד על חום והמארז מאוד דק והוא צבוע במין צבע שעוטף אותו יש סיכוי גבוה שהלייזר ישרוף את הצבע וגם יתיך את המארז... עכשיו את הסיכון הזה אני לא מוכן לקחת אבל זה הזדמנות ממש חד פעמית כי דודי מכיר שם אנשים והוא נוסע לשם ביום חמישי ויש לי הזדמנות להביא לו את המארז (דלת המארז) היום או מחר. מה לעשות ? ואם יש אפשרות בבקשה תנו לי דוגמאות יפות לחתוך. הם שם יכולים גם לחתוך לפי תמונה... כאילו אני אביא להם תמונה והם יחתכו לפי התמונה. אני חייב עזרה ! תודה נ.ב. אין לי בהזדמנות זו של יומיים להביא מישהו שיצייר לי דוגמית פצצה ואני לא כזה טוב בציור אז אם אתם יכולים…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  10. אוקיי אני יתן כמה פרטים על זה ותגידי מה אתם חושבים... עכשיו זה נעשה בצורה מאוד דומה לקירור מים רק עם חומרים אחרים.... המעגל סגור וממוחזר... יש לי מיכל שבו דחוס חנקן נוזלי מתוך המיכל מוזרם לבלוק שמקרר אותו בסביבות -20 ומטה מעלות עכשיו החנקן שיוצא מהבלוק מגיע לקומפרסור שדוחס את החנקן שוב לאותו מיכל... זה אפשרי ואני יודע שזה אפשרי כיוון שאבא שלי הציע לי את זה והוא מבין.... עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שצינורות פלסטיק כמו שכולם משתמשים פה אמידים לקור מהרמה הזאת והם יסדקו.... לכן יש פה את הבעיה של ראות של הזרימה לבלוק... ובמקרה שקורה משהו והזרימה מפסיקה אני לא יוכל ממש לדעת... טוב תנו הצעות ותגידו מה אתם חושבים... בתאוריה זה אפשרי...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי (xfx 7900gt rxtreme) מהירות ליבה 520 זיכרון 1500 ... את הזיכרון אני יכול להעלות בלי בעיה אבל את הליבה רק 15 נוספים . כל זה בקירור סטוק . אם אני אקנה קירור איכותי של זלמן לדוגמא זה יעזור ?

• 8 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by asili,

יש לי את הערך I/O שעומד על 1.54 והוא מסומן באדום מה זה אומר על מה זה משפיע ואיך אפשר לתקן את זה? ???

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by dudi2805,

אני רוצה לעשות לו OC אבל יש לי לוח לא משהו ל OC Gigabyte 7vkml אני יכול להפיק משהו מה OC ?? ועל איזה קירור אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  14. בדקתי באוורס באמצע משחק והמאוורר נישאר על 60% אז איך אני יכול לגרום ךמאוורר לפעול מהר יותר? ובאיזה תוכנה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by mc-kasda,

וולקנו 11+ ועכשיו אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמית (nt2) ואני לא יודע איפה בדיוק למרוח אותה חוץ מבאמצע,אני ודע בערך אפשר לומר אבל אני לא יודע איזה חורים למלא בגריז?אתה החור שבא במגע או גם את זה שלא? הנה תמונה להבהרת העניין מ- pc-spot

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  17. יש לי מעבד פנטיום די 830 הכפול ליבה והתוכנה של אסוס מראה לי שהוא עומד על 66 מעלות ויש לי קרור מים זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 893 צפיות
  18. יש את הרשימה ומה זה כל דבר מהרשימה בצד ימין והאחרון הוא עם סימן של אש רציתי לדעת למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. אהלן. הורדתי את התוכנה של Gigabyte שנקראת EasyTune5. וכשנכנסים ל- Advance Mode אני רואה שיש שם אפשרות להעלות את ה-FSB, מתח, את תדירות הזיכרון... האם התוכנה באמת מתאימה לבצע אוברקלוק? כלומר, במקום לעשות את האוברקלוק מהביוס, אפשר דרך התוכנה. עכשיו, אני רוצה לשאול לגבי הטמפרטורות של המעבד. יש סתירה בין התוכנה לביוס. הביוס אומר 48 -51 מעלות במצב עבודה רגיל (אימיול, אינטרנט, ועוד כמה תוכנות ברקע) והתוכנה EasyTune5 אומרת 43 -44 באותו מצב. איזה תוכנה יותר מהימנה? הביוס או התוכנה של Gigabyte? המעבד כמובן על קירור סטוק. האם מומלץ לעשות אוברקלוק במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  20. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD http://www.pandas.co.il/images/va4c7040_image01.jpg[img/] זה הגיוני?! זה מקובל?! אני משתמש בגריז טרמי Artic Silver 5, מאוור 120 שמכניס ומאוור 120 שמוציא. שאר המעלות מעולות!!!

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by Madboy,

שלום יש לי בלוח שלי ( ga-8sr533 ) כניסה של System Fan למה משמשת כניסה זו? יש לי מאורר של מעבד פנטיום 200 אם אני אכניס זה יהיה בסדר? בינתיים אין לי כלום ביציאה אז רציתי לדעת מה בדיוק אפשר לעשות עם זה ואם זה מתפקד כיציאה למאורר רגיל?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by s_b54,

יש לי בעיה המחשב שלי מגיעה לחום של 40-55 מעלות ההיתי רוצה לדעת כמה מאווררים לקנות של איזה חברה ואיזה גודל אני ישמח עם תעזרו לי בתודה מראש s_b54.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302162159444941&user=neo1987 יש לי זכרון kingston 256 2700pc לוח gigabyte ga-8pe667 pro אני ראיתי משהו עם אותו מפרט כמו שלי רק זכרון של samsung שהגיע ל 150 מה אני צריך לעשות כדי להגיע למשהו כזה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מי 2500 ל 3200 ויש אפשרות גם לבחור לבד כמה באס אחשהוא נעלם לי האפשרות של ה 3200 ואני רוצה לעשות OC יש לי מעבד 2500 AMD ! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  25. Started by nehmia,

ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA

• 2 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.