אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הקודם שלי 2 מאוורים (צורכים 12V) שחבל לי לזרוק אותם אני רוצה להרכיב אותם על המחשב הנוכחי שלי .. השאלה שלי היא.. מהיכן אני יביא להם 12V מתוך המחשב !? והאם זה בסדר בכלל מה שאני רוצה לעשות ? :s05: תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי אחד של samsung 2700 256MB DDR ואחד של GEIL256MB 3200DDR ערכתי והוספתי... מעבד axp2400 לוח epox8rda+
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. למטה מכניס אוויר (בקושי רב) ישירות על ההרדיסק 2. מערבל את האוויר וזורק רוח על המעבד מכיוון מפרצי ה5.25" (הפאנלים סגורים) 3. מוציא אוויר חם מאחורה 1-2 מאוררי 80 מ"מ ג'נרי 3. סמארט פאן 2 אני חושב על זה ככה נכון תפקיד חשוב לסמארט פאן להוציא אוויר חם ואני מרגיש מאחורה המון המון המון אוויר יוצא! אבל מאיפה לאזעזל נכנס כל כך הרבה אוויר? שאני שם יד ליד המאורר שמכניס אוויר למטה (מאורר מספר 1) אני מרגיש משב רוח חלש מאוד המאורר השני רק מערבל את האוויר ולא ממש מכניס אוויר אז לא יותר חשוב לשים את סמארט פאן בתור מאורר מספר 1 שיכניס כמה שיותר אוויר ? ומאיפה לאזעזל נכנס כל כך הרבה אוויר שהסמארט פאן מוציא מאחורה ?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מסודר בצורה הבאה: -מאוורר 1 מכניס אוויר בפנל הקידמי בחלק התחתון -מאוורר 1 שמוציא אוויר מאחורי המחשב בצד העליון -2 מאווררים גדולים וצמודים שמוציאים אוויר בדופן העליון האופקי. *בצד של המארז יש לי תשתית למאוורר נוסף אז חשבתי אולי להפוך את זה ל- 2 מאוורים מכניסי אוויר ו- 2 שמוציאים אוויר,כלומר להוריד מאוורר אחד שבדופן העליון(מכניס אוויר) ולסיים אותו בצד של המארז שיכניס אוויר. -מה נראה לכם יש בזה היגיון ,זה אמור לעשות סרקולציה טובה יותר או להשאר איך שעומד אצלי עכשיו? -איזה גורם חשוב יותר זה שבו יש יותר מאווררים שמכניסים ואוויר ופחות מוציאים ,להפך או שיהיו שווים בינהם?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לחץ כאן יש לי שניים בצבע ירוק ושניים בצבע אדום. הם כמעט ולא היו בשימוש בכלל, אבל נקנו לפני 4 חודשים אני חושב (זרוקים בארון). איזה מחיר כדאי לי לבקש על כל אחד? פשוט לא יודע איזה מחיר הגיוני והוגן לבקש.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש לו קירור שיוריד אותו מ70 מעלות בזמן מנוחה לאיזור ה50. איזה קירור כדי? חשבתי לקנות זלמן, הבעיה שהדגם של ה900 לא יכול לשבת על 6600GT AGP לכן חשבתי על ה700 איזה יותר טוב? VF700-Cu VF700-Cu LED VF700-AlCu VF700-AlCu LED כנסו פה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/CategorySecond_Pic.asp אם יש לכם המלצה על קירור אחר אשמח לשמוע. אין לי בעיות של רעש מהמחשב - גם אם הוא ירעיש לא איכפת לי.. אגב ראיתי מישהו שגם רכש את הקירור הזה, והוא לא החליף את הקירור לזיכרונות [השחור הקטן] הוא החליף רק את הקירור לליבה - האם אני צריך לעשות אותו דבר? הנה הפוסט עם השוואה שמצאתי בשבילו: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 אני רוצה לרכוש קירור בשעה…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד עומד כרגע על 75.3 מעלות עשיתי אובר מ- 800 ל- 1000 ומחשב טס אבל המעבד רותח!!!!! 75.3מעלות!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
כמו שאני מבין , הלוח שלי פוטנציאל ענק לאוברקלוקינג, מה אתם אומרים, כמה אני יכול להרים את ההרצים במעבד שלי , והאם אני ארגיש שינו ממש במשחקים וכו'? או שסתם זה יהיה ליופי ולעוד 3-2 3DMARKS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ירגיש בהבדל ? המעבד Q9550 עדיין לא חיברתי את הקירור
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD3500 שניתי את ה FSB ל 230 ואת הVOLT ל 1.7 המחשב עלה עד הווינדוס אבל נתקע הזכרון 512MB X2 OCZ טמפרטורה המעבד לפני הOC הייתה 29 ואחרי 38 ! אז זה לא בעיית חום איך אפשר לדעת לשנות את הVOLT בלי חשש שהמעבד יידפק :s05:
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שיניתי ת'ג'אמפר עכשיו מ2.4 הוא ירד ל1.8 ועדיין אני לא מצליח לא מצליח לשנות בלשונית CPU SPEED לMANUAL ההוא שאמר שצריך לעבור לג'אמפר פרי מוד מה בידיוק עשית??? מה אני אמור לעשות עכשיו?ולמה אתם מתעלמים לעזאזל????
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי axp2400 בסטפינג AIHUB 0248 איך הסטפינג הזה? ובכמה וולט המעבד עובד?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
[glow=red,2,300]יש לי E2160-1.8 עשיתי OC ל 3.7 האם זה נחשב OC גבוהה?[/glow]
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העלתי מתח חשמל וזה לא עזר לי...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, ברשותי AC FREEZER 64 PRO המאוורר שקט מאוד גם בFULLSPEED אך לא נותן מספיק CFM בעיני האם ניתן להחליף לדעתכם את המאוורר למאוורר מתכתי או כול אחד אחר מהרשימה? http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=682309 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B81-E1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM82&affiliate=zap http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=DDF-S81-U1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap# [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
העלתי לו את הבאס ל147 וב148 הוא קופא. הוא על 30 מעלות העלתי לו תזרם וזה לא עזר מה אני יכול לעשות? נ.ב מעבד ALTHON XP 1800@1690
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי ASUS GEFORCE 3 TI 500 64 MB, ויש לי אפשרות לשנות את הקלואקינג או מה שזה לא יהיה גם אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח מה שאני יודע שזה דבר שמשפיע על המהירות של הכרטיס ואם אני מעלה את זה אז דברים יעבדו לי יותר טוב אבל אם אני מגזים אז אני יהרוס! ה C0RE CLOAC FREQUENCY הוא על 240 מגה הרץ וה MEMORY CLOACK FREQUENCY הוא על 500 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות את זה כדי שמשחקים יעבדו לי יותר טוב אבל דיר באלק אני לא רוצה להרוס בנוסף אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק הקלואקינג הזה עושה ומה זה המגה הרץ הזה שלו ואיך אני אדע מתי זה יהרוס לי ומתי לא או כל דבר אחר שאתם יודעים אני אשמח!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי inno3d geforce 7800 GS AGP ורציתי לשאול איך אני עושה לו אוברקלוק יש לי דריוור 91.31 החדש וחיפשתי בעזרה שם ומצאתי הוראות. רק שלא מצאתי את "התפריט" של האוברקלוק תודה
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה המצורפת, מה לדעתכם אני צריך לעלות וכמה? אני לא מבין כ"כ באוברקלוק לכרטיסי מסך, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
האם משחה טרמית יכולה להתקלקל? עדיין לא השתמשתי בה.... אני בOC של 100 אחוז לE2140 שלי (3.2) על קירור סטוק הכל סטוק... אם כבר מדברים... אז האם כדאי לשים את המשחה? זה ישפר לי את הטמפ' (שכעת, בגלל הקיץ, על 55-65 במקסימום מאמץ)? והאם כדאי לי לפרק את הקירור מהHD3850 שלי ולשים גם שם את הMX2? ואם כן, אז אפשר קישור למדריך והוראות מדוייקות כמו: האם צריך להוריד את המשחה הקודמת, כמה לשים, איך לשים וכו'.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-