אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה יש לי תכרטיס ואת כל המפרט פה בצד כשאני עושה את ה OVERDRIVE דרך ה CCC זה מעלה לי את ה GPU ל 820 +- ואת הזיכרון ל1100 +- עכשיו יש לי בעיות אם זה ... לדוגמא שאני נכנס למשחק GTA ומשחק ברזולוציות הכי גבוהות ( 1920X1200 ) על איכות HIGH יש שלב שהכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר ל 100 אחוז וחוזר ואז קופצת לי תהודעה VPU RECOVER ... לפעמים המחשב גם עושה לי ריסטרט מעצמו אני לא מאמין שיש בעיה בספק כי הוא מספיק לי והחיבורים מחוברים היטב ואין בעיה של התחממות ... יש לכם רעיונות איך לעזור לי בלפתור את התקלה ? לא עשיתי בדיקת מאמץ אחרי ה OC ...
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לא מצאתי תשובה מספקת בחיפשוים...
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, באילו מקומות כדאי לי למקם את המאווררים החדשים? תודה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon X800 GV-RX80128D PCI-e 128Mb Retail Video Card או 6600gt של לידטיק נגיד. מי מהם יותר טוב במצב סטוק ? ומי יותר טוב לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בורד GA-M51GM-S2G ואני לא מצליח למצוא איפה או איך אני משנה את המתחים למעבד ולזכרונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי בבורד דומה לשלי אני אשמח לשמוע את דעתו
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל??? מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפשש להחליף את המאווררי סטוק של הSumo 5115 (נקרא גם Aurora 570 ) למשהו שיהיה שקט אך גם ידחף יותר אוויר . ראיתי את הSFlex , האם הם מתאימים ? תקציב : 250 ש"ח ל3 מאווררי 120
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
נראה לי שאני הולך לקנות את הכרטיס מסך HD2900Pro לכרטיס הזה יש פונטציאל OC טוב מאוד אז חשבתי לעשות לו אחד.. חשבתי על הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 מה דעתכם עליו הוא טוב? צריך להוסיף עליו מאוורר או משהו? ועוד שאלה בOC של הכרטיס הזה אני יוכל להסתדר עם הסטוק..? (בלי שיווצר הרבה רעש)
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
TITAN הזה : http://www.ixbt.com/short/2k3-08/k8atb_sc_b.jpg
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה .. יש לי פרסקוט 3.2 ואני באובר ל4 גיגה הרץ וכמובן יש לי קירור מיים.. עכשיו יש לי שאלה.. עם אני קונה את ה- tec מה בדיוק אני צריך בשביל לקבל ממנו ביצועים טובים הכוונה קודם כול איזה ספק אני צריך?? (יש לי את הtt buterflay ) 480 w כמו כן העם כדי לי להוסיף ספק חיצוני נוסף סתם מאלה שעולים 80 שקל של sp שהוא יהייה מחובר אך ורק ל tec או שהספק שלי יחזיק עם ה-tec בלי תוספת של ספק נוסף... 3. על איזה tec אתם ממליצים ?? 4.איך בדיוק אני מרכיב אותו העם ככה.. 1.המעבד ועליו חומר טרמי ואז על החומר את ה- tec ועליו שוב פעם חומר טרמי ואז כול זה לשים את הבלוק קירור מיים שלי?? אינ צודק בדרך שאמרתי או לא?? תנסו לענות לי על השאלות כי במיהד וזה יראהה לי טוב וחיניו אני כמובן יזמין…
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מתחיל לעשות OC (אני משתמש בתוכנה ATI TOOL) הכרטיס מסך נתקע וצריך לאתחל את המחשב. למשל: העלתי את ה-CORE ל-490MHZ ואחרי 10 שניות הכרטיס מסך נתקע. יש לי לוח אם GIGBYTE k8n-f 4 (bios f11). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי בשביל מוד קטן לוודו באנגי שלי מאיפה אני יכול לקנות דבק באזור ת"א? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 156.40 ש"ח Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 669.52 ש"ח LEADTEK - PX7600 GS TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail - Classic לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 688.65 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח COMPUCASE 6aR6 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - NO PSU 296.03 ש"ח HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 384.05 ש"ח זהו המפרט... האם אפשר לעשות לו OC עם הרכיבים הקיימים? האם צריך לקנות רכיבים …
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להתייעץ לפני רכישת ספק SEASONIC GOLD 660W (סניף אילת),כרגע מותקן S12-II 550W של אותו היצרן על המערכת: I5-3570K/OC-4.4GHZ+NACTUA D-14 CRUCIAL M4 128 SSD SEAGATE 1TB HDD GTX 260 XXX OC 670MHZ DVD-WR 6 מאווררים+1 של 140מ"מ ברצוני להשתדרג לאחר כי המערכת עתידה לקבל כרטיס GTX 670 שיומהר גם כן ביחד עם המעבד. סיבות לשדרוג:ניצול עדיף של חשמל,חיסכון בחשמל,יציבות במערכת תחת עומס,שידרוג עתידי של כ.מסך. כמו כן צריך המלצה ל2 מאווררים 120 מ"מ שיישבו על צד המארז וידחפו אוויר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, הנה פרטי המחשב שלי: --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott-2M CPU Stepping N0 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 2 MB (On-Die, ECC,…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מעבד e2180@ oc 2.2 יענו 200 מהצ מעל המקור.. ז"א = 10 אחוז יותר.. זה ישפיע במשו? תודה
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, המעבד נרכש לפני כחצי שנה בערך עם קירור סטוק של המעבד. בזמן האחרון הרעש שהמאוורר עושה הוא נוראי ואני שוקל לשים קירור אחר. בעיה ראשונה שיש לי היא שאני לא מבין בזה כל כך ולא יודע טווחי מחירים של משהו נורמלי. בנוסף, האם ההחלפה זה משהו שאני יכול לבצע בעצמי או עדיף לתת למישהו מוסמך (יש לי ידע טכני בסיסי). המארז שיש לי הוא Antec gx202 ובמפרט שלו רשום "גובה מקסימלי קירור למעבד (ממ)160" דבר אחרון, אשמח על המלצה לתוכנה בכדי למדוד טמפרטורות בזמן שימוש (משחק בעיקר WARZONE) וככה לעשות השוואה אם אחליט לקנות קירור חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 8500GT לא עשיתי לו OC וגם המארז שלי מאורר טוב אפילו מצוין אין שום ליכלוך על הכרטיס הכרטיס הוא די חדש... האם הטמפ הם בסדר? טמפ של הכרטיס במנוחה היא 54 מעלות טמפ של הכרטיס במאמץ היא 80-85 מעלות אגב הצלעות של הכרטיס הם בכיון ריצפה כך והאוור החם לא עלה למלה בגלל שהכרטיס "הפוך" אז פשוט לשים מאוור על האזיקונים על הכרטיס וזהוא נכון?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הוא כבר על טמפרטורה של 50+ ואחרי דקדקה שתייים הוא כבר על 60+ מה אפשר לעשות שהוא לא התחמם כול כך??? תנו לי פיתרון זול אך אפקטיבי!!!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שאפשר לראות במפרט לי לי מעבד 2.6c ..ובתקופה האחרונה שלו המעבד מגיע ל 48-49 מעלות במנוחה(זה כי קיץ) ובכלל במאמץ הוא קופץ ל 54-57 מעלות (כשאני במשחק מסויים),לדעתי זה יותר מדיי חם. עכישו מה שמוזר פה הוא שרציתי לוודא את המעלות ,לשם כך לקחתי מד טמפ' רגיל(שתולים על קירות וכו) והנחתי אותו כרבע שעה על ההיטסינק. המחשב היה במצב מנוחה כאשר בתוכנה הוא מראה לי טמפ' של 45, אך כשראיתי במד חום שהיה על ההיטסינק זה היה על 30 מעלות. משהו מוזר כאן לפי דעתי.אני חושב שהלוח שלי לא קורא נכון את הטמפ'....זה לוח ABIT IS-7 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-