אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ואם כן איך אפשר לפתור את זה??
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקרור למעבד שקט וטוב פנטיום 4 3 ג'גה פרסקוט סוקט 478 בלי אוברקלוק וגם לא מתוכנן לו לוח אם הוא P4P800E DLUX 150-100 ש"ח תודה לעונים...
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב לא מזמן הורדתי מאורר כי הוא נדפק לי סתם עושה רעשים ושהוא פועל הוא לא זז... עשיתי פורמט ועכשיו כשאני משחק בבאטלפילד המשחק נתקע לי באמצע אותו דבר כשאני רואה בכרטיס טלוויזיה אחרי כמה זמן הוא נתקע.. איך אני יכול לדעת מה טמפ.. בזמן שאני משחק איך קוראים לתוכנה הזו ומה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב אם זה בכלל הטמפ..
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני צריך קירור איכותי וקל להרכבה. אני רוצה לעשות OC עצבני לכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
שלום אני כמעט בטוח ששאלו את זה מתישהוא אבל לא מוצא. ואם זה בכלל יעזור (אם המאוורר יסתובב יותר מהר) תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה ספק כח מKSP בשם Spire 600W (Silent). כשאני פותח את המחשב ישר אחרי השימוש הספק חם נורא, ממש אי אפשר לגעת בו. מאז שקניתי את הספק כל הרכיבים במארז שלי מתחממים מאוד.. הייתי צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך.. ונגיד שאני מכניס דיסק לכונן הDVD שלי, הוא מתחמם.. לפני שקניתי קירור למארז הוא התחמם מאוד, אבל מאוד. עכשיו פשוט מרגישים שהוא יותר חם מהרגיל.. אמרו לי שאם כל הרכיבים מתחממים אז זה בגלל הספק כח.. וזה הגיוני כי גם הספק עצמו לוהט.. אז השאלה היא כזו: האם זו בעייה בחיבורים (חיבור לא נכון או משהו) או שהספק פגום \ גרוע? יש לי זכות לבקש החזר כסף \ החלפה בספק אחר? אם לא, האם יש לי זכות לדרוש פיצויים במקרה שהספק גרם נזק לחומרה שלי? תודה. עריכה: אני לא יודע אם זה הפורום …
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כמו שניתן להתרשם מהכותרת, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי המערכות קירור מים הללו? איזו מציגה ביצועים עדיפים ואיזו יותר משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני חשבתי על יוזמה להוריד את המחיר של הbigtyphoon גוף קירור פופולרי באתר (ידוע שיש כאלו שמסתייגים ממנו). אולי אתר hwzone ירים את הכפפה ויבנה למפיצים או היבואן להנחה לחברי האתר רצינית של מספר מאות יחידות (אני מאמין שיש פוטנציאל לרכישה של 100 יחידות במחיר המתאים).
-
- 70 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טוב, אני החלטתי שאני רוצה מחשב יותר שקט. כשעברתי מה-AXP שלי ל-P4, עברתי מ-AX7 עם מאוורר DELTA 68CFM ל-ZALMAN 7000, שהמאוורר עליו מאד שקט, המאוורר בספק החדש שלי, גם כן שקט לגמריי. רק עכשיו שמתי לב עד כמה מאווררים ה-80ממ שלי רועשים. יש לי מארז דיי ישן בלי מקום למאווררים גדולים יותר מ-80ממ. אני מחפש 3-4 מאווררים, עם חיבור ישירות לספק (אין לי כוח לעשות הלחמות מיותרות, אני רוצה שהמחשב יראה כמה שיותר מסודר ויפה) אני לא רוצה להשקיע הרבה יותר מ-$25 כולל משלוח. מצאתי באי-ביי משהו מעניין, עוד לא ענו לי כמה יעלה המשלוח לארץ, אבל כן שמעתי שאלה מאווררים בדיוק כמו ה-PANAFLO שהם שקטים. אני לא מחפש אחר דממה, אלא מאווררים שקטים, ואיכותיים עד כמה שאפשר במחיר. אני יודע שבארץ מאוורר טוב אחד …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1
-
- 13 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת היופי אני מעדיף צינורות כמה שיותר דקים, השאלה שלי היא אך ורק מבחינת ביצועים, האם למערכת קירור מים בעלת משאבה עם ערך מוצהר של 500L\PH (שוב, זה מה שמוצהר, לא יודע עד כמה זה באמת נכון), מספיקים צינורות 1/4", או שעם משאבה כזאת הכרחי להשתמש בצינורות 3/8" בשביל לא להפריע לפעולת המשאבה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההתלבטות היחידה שנשארה לי בהרכבת המחשב החדש היא בחירת גוף קירור + מאורר למעבד. הדגש הוא על שקט, כי המחשב יפעל על סטוק בכל מקרה (כנראה שהמעבד יהיה 930D) אני לא מתכנן אובר קלוק ואני יודע שהמאורר המקורי של אינטל מרעיש (מנסיון עם 805D) אז ישנם כמה אופציות ששמתי עליהם עין: 1. הכי זולה, והאמת נראית לי הכי טובה BLUE ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 2. קצת יותר יקר, BIGTHYPHOON http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0114/cl-p0114.asp 2. רציתי לדעת אם יש מתחרה ראוי מבית זלמן, כי מהבדיקה הקצרה שעשיתי לא מצאתי משהו שמתאים לי. עכשיו לתאוריה שלי בקשר למאוררים של TT, אני חושב שהבלו אורב יהיה יותר טוב בשב…
-
- 22 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ראיתי את זה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 26 שקל ואת זה http://lamir.co.il/product.asp?product=179 שזה עולה 35 שקל אבל שתי מזרקים גם הבנתי שהמזרקים של המשחה ARCTIC SILVER 5 יותר גדולים אז חשבתי ללכת עליהם.. לא אכפת לי מההפרש של השתי מעלות בין המשחות אני רק צריך אישור ממכם שב ARCTIC SILVER 5 אני מקבל שתי יחידות כי זה יותר משתלם תודה
-
- 15 תגובות
- 948 צפיות
-
-
p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI PLATINOM K8N NEO2 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק (שעובדת במלואה) האוברקלוקינג לא פועל והמעבד עדיין מגיע לי ל 88+ מעלות בלי שום תוכנה מיוחדת שפועלת. מה יכולה להיות הבעיה??? אין לי אבק במאוורר של המערכת והמים במשאבה מלאים. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את מערכת קירור המים המעניינת הזו ותהיתי לעצמי האם היא טובה ושווה את הסכום שהיא עולה. אשמח גם אם אדם העושה שימוש במערכת זו והתנסה בה יוכל להיות אובייקטיבי ולעזור לי... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-