עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nirko,

קניתי את ה - alx-800 ורציתי לדעת בשביל מה המדבקה הקטנה? (פד טרמי..?) קיבלתי גם גריז טרמי איתו... המדבקה במקום הגריז או ביחד..?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם אני מחפש מאוורר 120 לקירור למעבד שלי (TR ultra extreme) חשוב שהוא יהיה שקט ויעיף מספיק אוויר בשביל לקבל OC גבוה למעבד... הסתכלתי על ה- S-FLEX 120 mm Quiet Fan של סקיינת' אשמח לשמוע מה דעתכם עליו בנוסף אני לא יודע כמה לסמוך על הגריז הטרמי שמקבלים עם הקירור אז אני מעוניין לדעת אם יש לכם גריז אחר להמליץ עליו תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by tal daniel,

טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by lael,

יש לדוד שלי כזה לוח micro-star ms-7255 v2.0 איך הוא לאוברקלוק? נ"ב המעבד הוא e2140

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by ofer40,

היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  6. שלום, כמו שרשמתי בכותרת - אין לי ידע כלל בOC אבל המערכת שקניתי מיועדת לזה בעיקר. אני מאוד רוצה שהמעבד יעבוד על 4GHZ וראיתי שהרבה עשו את זה עם מערכת דומה ואפילו פחות טובה מפרט: Core i5 Tray + Noctoua NH-U12P SE2 GA-P55A-UD3 Seagate 500GB G.skill 2048X2 1333MHZ CL9 (1.5V HD4850 DDR3 512MB Enermax modu82+ 625W NZXT Zero2 החנות עשו לי OC ל3.3 אני מעוניין 4GHZ כמו שאמרתי... השאלה שלי זה אם זאת תיהיה בעיה בשבילי לעשות את הOC? אני מסכן את המערכת \ אחריות? ראיתי את המדריך לOC של האתר האם להשתמש בו או שיש משהו יותר עדכני ממנו \ יותר טוב ממנו? המלצות למתחים סיכונים וכו'? ד"א בלי קשר הקירור (Noctua se2) עצום בגודל שלו, לא דמיינתי את זה ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. מה הבעיה? לפני שבועיים בערך בדקתי וזה הראה לי תמיד בסביבות ה30 מעלות בסנסורים. זה ללוח אם או למעבד? ועוד שאלה - המחשב הנוכחי שלי מאוד רועש ואני לא עושה בו OC, כדאי לנתק מאוורר? המעבד הוא P4 אם זה עוזר

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. בבקשה אני צריך עזרה... אני לא יודע איך לעשות אוברקלוק למעבד שלי... יש לי מעבד פנטיום שלוש 651 מגה הרץ ואני רוצה קצת לנסות אותו אבל אני לא יודע איך תודה מראש ! :-[

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לספק כוח יש לי ספק ג'נרי 300 (Eagle אם זה עוזר למישהו) וסנדרה טוען שהוא נמצא ב 82 מעלות (אם הבנתי נכון) המחשב יציב כמו סלע לא עושב בעיות אבל מה שלא עשיתי זה נשאר במעלות האלה עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני בכלל טמפרטורה כזאת לאורך זמן בלי נזק או שיכול להיות שזה איזושהי טעות? נ.ב. לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים ובסוף החלטתי שזה בעיית קירור אז שמתי כאן

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by gerdamen,

שלום אני מעוניין לקנות קירור למעבד ב250 שקל... עכשיו חשבתי על זה.. TT blue orb FX מה אתם אומרים עליו.. נדלקי עליו בגלל הצג טמפ' הזה שעליו משהו אדיר!

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור) אני פתוח להצעות! ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משני המערכות קירור הללו הייתם מעדיפים מבחינת רעש\איכות קירור? לThermalright MST-9775LE CPU Cooler יש יתרון שהמאוורר מוריד אוויר למטה ולא לצד לכן הוא מקרר עוד חלקים על הלוח אם. ה AC 7 הוא אהוב הפורום...(-: אשמח לדעת מה דעתכם על ההשוואה בינהם? (המחיר שלהם כמעט זהה).

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. מה הלך הרוח באשר ל Corsair H50 (קירור המים)? האם המערכת הוכיחה עצמה? או שכדאי לדבוק בקירור אוויר יעיל מקביל? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by kakolokia,

תקשיבו אני קניתי היום מחשב ואני רוצה לדעת האם כדאי להחליף את הקירור לninja 2.. המעבד שלי הוא q6600 וsky עושה לי oc.. תודה!

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by אדם לוי,

50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  16. יש לי מחשב: פנטיום 4 עם 128 MB RDARAM, חלונות אקס פי וGEFORCE 4 TI4600 כמובן. מהירות הזיכרון היא 650MGH והליבה 350 אם אני לא טועה. אני יודע שבעיקרון צריך לנסות וליראות עד מתי המחשב מפסיק להיות יציב ואז להוריד קצת. אבל השאלה שלי היא אם מישהו יודע עד כמה או כמה ממולץ לעשות אובר קלוק לכטיס הזה? הוא פשוט מארה"ב וכבר הוא התקלקל פעם אחת (בלי קשר לאוברקלוק) וזה היה סיפור להחזיר אותו אז מי שיודע שבבקשה יגיד לי.... בתודה MOOMOO

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by laviko1,

איפה כדאי למקם את המאוורר הימני, איפה שהוא עכשיו זה טוב?? (זה מאוורר פשוט לא ממש חזק) תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by YairZ,

ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by zzrxox,

עקב מחסור בטוניק ואילוצים שונים אני איאלץ לקחת את הנינגה פלוס ( בא עם מאוורר 120 ),הוא יקרר את ה - E6400 על לוח P5B DX שאמור לעבור אוברקלוק רציני למדי ( המטרה להגיע לאיזור ה - 3.5-3.4 GHZ ),שתי שאלות : ראשית,האם הוא מחליף ראוי ויעשה את העבודה כשורה ? שנית,ממה שהצלחתי להבין מה - MANUAL לא הייתה שום התייחסות לגריז טרמי בהרכבה,האם אני יכול להבין שכבר יש עליו גריז או שצריך לקנות בנפרד ואם כן מה מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום במארז שלי במאוורר הקידמי יש פילטר ורציתי לדעת פעם בכמה זמן צריך לנקות אותו כדי שתהיה כניסת אוויר טובה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Jook,

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. אנשים לכל מי שחיפש את התוספת לוולקנו: http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm אני עושה הזמנה מחול ואולי אני יצליח לדחוף בחבילה עוד אחד שתיים כאלה לכל מי שמעוניין בקניה של המוצר הזה בבקשה שלח לי הודעה ונדבר בפרטי

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  25. שיהיה שקט ויקרר לא לאוברקלוקניג! ובנוסף המלצה לשני מאוררי 120 למארז עד 70 למאורר, מה אתם אומרים על Zalman F3 120mm איך הוא ? יש לי ספק FSP 450w ‏ וכרטיס מסך 9600‎ עם המאורר של זלמן.. תודה רבה ענקית לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים