אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לספק כוח יש לי ספק ג'נרי 300 (Eagle אם זה עוזר למישהו) וסנדרה טוען שהוא נמצא ב 82 מעלות (אם הבנתי נכון) המחשב יציב כמו סלע לא עושב בעיות אבל מה שלא עשיתי זה נשאר במעלות האלה עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני בכלל טמפרטורה כזאת לאורך זמן בלי נזק או שיכול להיות שזה איזושהי טעות? נ.ב. לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים ובסוף החלטתי שזה בעיית קירור אז שמתי כאן
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם יש לכם דגם מומלץ בין 100-150 ש"ח המחשב הוא לא לשימוש מיוחד אלא שימוש ביתי פשוט הקירור המקורי שלי של אינטל נדפק
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
Okay, I have an Abit NF7 with two 256MB XMS CL2 PC3200 memory sticks... My friend has an Epox 8RAD+ with one 512MB XMS CL2 PC3200 PRO memory stick... I tried overclocking the FSB at my computer (AXP2500), when the multiplier is 10... I can't seem to get it right and my windows doens't work.. or i even have to CMOS reset.. yet my friend can easily overclock (well actually i did it for him) his memory, and so far he's at 10x220 (didn't try further). Could it be the dual DDR that stops me? or is it something else? I want to reach 2300mhz with at least a bit overclocked FSB, because I want more performance out of my DDR. I'm, positive my CPU can reach 2300mhz, because right n…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין בחלון למארז! איפה באזור המרכז ניתן להשיג גומיות לחלון? או דרך אחרת? אין בהום סנטר..... ואת החלון עצמו יש מושג היכן להשיג? יש לכם דרך אחרת לחבר? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם ETRI שזה שם החברה ו model 141lt ואז כתוב משהו ואחר כך 115v~ 50\60Hz 10/9w 125\110mA על כל אחד מהם כתוב את זה השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך אני מגביר את מהירות הסיבוב שלו?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות טנק מים מפרספקס עכשיו הבעיה היא החיבורים. אמרו לי שהמוצר הזה: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0058/cl-w0058.asp יעשה את העבודה אבל לפי התיאור והתמונות זה לא לזה. האם יש לכם מוצרים דומים? ועוד שאלה קטנה, היה פעם את האתר האמריקאי הזה freeze cpu משהו כזה חיפשתי בגוגל זה אתר שעוסק בקירור מחשבים. האם אפשר לקבל בבקשה את הכתובת המדוייקת?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעשות OC, ומודינג למחשב, יש באתר מדריכים שיכולים ללמד אותי?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
הכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה אחת! אני לא מצליח לכוון את הקונטרקט!(או איך שלא אומרים את זה...) עזרה בבקשה! תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל באתר, שראוי לציין שהוא ממש ברמה גבוהה! אז אהלנים אוקי העיניין הוא כזה: אני כרגע בונה אולפן ביתי להקלטות סאונד, מה שמצריך מסביבת העבודה שלי להיות שקטה עד כמה שאפשר. בעיקרון אני רוצה להוסיף 2/3 מאווררים חדשים אך שיהיו שקטים ממש ועם זאת יאווררו כמו שצריך. חשוב לציין שוב שסביבת העבודה מרוכרחה להיות סופר חרישית! החמשב למעשה הוא הגורם האחרון שפולט רעש שעוד לא טיפלתי בו. אז מה אתם אומרים? יש המלצות? (אגב רצוי שיהיו 12mm) אשמח לתת פרטים רלוונטים בנוגע למפרט המחשב וכו'. תודה רבה וחג שמח, אוהד.
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אלה הם האפשרויות: 1) לקחת את המארז הג'נרי שלי ולהוסיף את שלושה מאוררים כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277 יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 120+255= 375 ש"ח 2) לקנות את ה-Subneam Transformer ב-350 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 350+255= 605 ש"ח. 3) לקנות ה-Gigabyte 3D Aurora ב-630 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 630+255= 885 ש"ח. איזה אופציה מתוך השלושה שהצגתי כאן היא הכי משתלמת וטובה מבחינת קירור ושקט? תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם אני אמור לחבר את המאוור למאז עצמו? מה שיוצא שכשאני אפתח אותו יקרעו החוטים.... זה קטע שלא מובן לי, לאן אני אמור לחבר את המאוור? יש לי מארז מידי שהכיסוי עולה למעלה.... מישהו יכול לענות לי על זה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת ה ClockGun , התוכנה מבצעת OC למעבד. הגדרתי בתוכנה את הPPL שלי, והתחלתי לעלות את הMHZ. המעבד שלי כרגע עומד על 2.4GHZ, העלתי עד 2.6GHZ כלומר 200MHZ. כשבדקתי יציבות למחשב עם תוכנת ה SysTool, טמפ' (במאמץ) המעבד שלי הגיעו מקסימום עד ל58 מעלות. כשעשיתי RESERT למחשב, נכנסתי ל CPU-Z כדי לבדוק כמה GHZ המעבד אחרי הOC, וכשנכנסתי אלייה אחרי הRESERT היא חזרה לי ל2.4GHZ כפי שהייתה. לפני הRESRT היא הייתי 2.6GHZ. נסיתי לעשות OC עם הSysTool וגם איתה לא הצליחתי, אותה בעיה כפי שהייתה בתוכנת ClockGun. מישהו יכול לעזור לי? איך אני מעלה את המהירות של המעבד, שהיא תישאר גם אחרי שאני עושה RESERT למחשב. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה RivaTuner בגרסא החדשה ... עכשיו ראיתי במדריך http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/2 שאפשר לתת פרופילים למאוורר כדי שיסתובב בטמפרטורות מסויימות איך שאני אקבע ... עכשיו רציתי לדעת למה התוכנה מוגבלת ל 3 פרופילים כי אני ממש צריך יותר ... והאם יש משו לעשות ? אם לא אז תנו לי תוכנה חילופית שכן תעשה את העבודה תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מה זה הטמפרטורה של המעבד היא 55 במנוחה והדביק כתבו שה Northood לא אמור לעבור את ה 45 במאמץ ואצלי זה 55 במנוחה!! החלפתי תמשחה הטרמית וזה לא עזר הוספתי עוד מאוורר למארז וזה גם לא עוזר מה אפשר עוד לעשות?? עזרה דחוףף
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קראתי את המדריך החדש לפתיחת המכפלה (זה שבחדשות), וממש לא ברור לי איזה פינים צריך לחבר. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? (רצוי עם תמונה) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כותרת .... אני מנסה עלשות OC דרך הדריור(משום ששאר התוכנות לא עובדות לי של OC) לכ.מ וכול פעם שאני עושה TEST או OK וכ'ו זה מחזיר לי לסטוק למה? ד''א ניסיתי אם ATITOOL לא עובד התוכנה RIVE TUNER לא עבד מראה שהדריור חוסם או משהו זה...... יש עוד תוכנות לOC לכ.מ? בנהתים אני עמדיף דרך הדריור אז תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי לפי הכותרת. למה אני שואל? יש לי מעבד כפול ליבה של AMD בOC ל3.0 במאמץ מלא הטמפ' שלו לשתי הליבות יחד היא 50 אבל טמפ' כל ליבה בנפרד(מה שרואים בcore temp) היא 35.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-