אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1.. עכשיו לשאלות: 1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה? 2) אתם חושבים שזה יעזור? 3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני שם פלורסנט במחשב....? ואיך אני מוסיף צבעים יפים(מנורות)...?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז ככה הקיץ קרב ובא והמאוורים שלי בקיץ עובדים לא טוב מידי ולא גרוע מידי ושקטים חשוב לציין שקיבלתי אותם עם המארז אז הנה המארז שלי...כפי שאתם רואים כרגע החום של המעבד 38 והארדיסק עומד בין 28-31 וכרטיס מסך במנוחה 58 חשבתי גם על קרור Arctic Cooling Accelero S1 +2 120mm מה שאני צריך 3 מאוורים שקטים: האחורי שיוציא Scythe 120mm MINEBEA 1600rpm חשבתי על הקידמי שידחוף לארדיסק בינתיים לא יודע והאמצעי שידחוף אוויר ל4850 שיקרר לי אותו בקצת חשבתי על Nanoxia FX12 120mm אם יש משהו יותר איכותי תתקנו אותי כסף לא בעיה עוד 10 שקל יותר או פחות לא משנה לי וגם בכיוונים תקנו אותי למה אני לא ממש מבין הקנייה תתבצע בפוקס פי סי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הזמנתי מחנות אלקטרוניקה בישראל מספר לדים זוהרים: 3 לדים כחולים 3500mcd 8 לדים כחולים 2500mcd 10 לדים אדומים 4830mcd 10 לדים צהובים 6200mcd ( נראים כתומים לדעתי ) 2 לדים ירוקים 8000mcd 3 לדים כחולים 3mm 3 לדים ירוקים 3mm רציתי גם לבנים של 9000mcd אבל נגמר להם. סה"כ 39 לדים במחיר מצחיק של 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. תוך יומיים זה הגיע אליי. אם מנהלי הפורום יאשרו אני ארשום את שם החנות פה ואם לא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. הנה כמה תמונות:
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מצב האוברקלוק שלכם אם בכלל ופרטים גדון מעבד לוח...., וכמה הספק נותן ב+5V זאת ניתן לבדוק בעמוד הטמפ בתוכנה Aida32 .
-
שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אולי זה ישמע קצת ניובי, אבל מהו אתר הבית של Tt, לא מצאתי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בעוד כמה זמן אני קונה מחשב חדש ;D. חשבתי על לקנות ציוד לאוברקלוקינג\מודינג.. היתרון הוא שיש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב, לכן סביר להניח שאני אקנה מhttp://www.frozencpu.com בינתיים חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 3 מאווררים חזקים למארז (gigabyte aurora 570) חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/5379/fan-268/Noctua_NF-S12-1200_120mm_Fan_48_CFM.html ועל 2 כאלה: http://www.frozencpu.com/products/2495/fan-194/Yate_Loon_D12SL-12_120mm_Silent_Fan_w_RPM_Sensor.html קירור להארדיסק.. חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/2806/hdc-09/Black_Vantec_Ultimate_Hard_Drive_Cooler.html פאן קונטרולר\צג טמפרטורה קדוטה (ירוק או אדום) אולי http://www.frozencpu.com/products/2985/…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9100 של ספיר יש על הליבה היטסינק ומאורר (שרשום עליו POWER BY ATI) הוצאתי תמאורר ושמתי מאורר חדש (שאי בטוח שיותר טוב) ששיך אם אני לא טובע לפנטיום 2 . אני לא בOC . יש סיכוי ואני יודע (ללא חיישן חיצוני) אם הטמפ' ירדה או אם הקירור החדש עזר בגרוש ?
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט(...) קישור לטמפרטורות ב SppedFun:' http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ככה הולך הקירור במארז: -קירור המקורי של אינטל -.מאוורר קדימה 120mm(מכניס אוויר) -מאוורר בצד(מכניס אוויר) -מאוורר מאחור(מוציא אוויר) -מאוורר על Slot שאני הכנתי לקירור הכרטיס מסך.. זה בסדר\נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מי משתי הדרכים נותנת ביצועים טובים יותר כאשר המעבד נמצא באותה מהירות שעון? כלומר, אם הצבתי לעצמי להגיע ל-3GHZ אז מה עדיף לי לעשות והאם יהיה הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה אחרי ניסיון של הרכבה לא מוצלחת ירדה המשחה אז חשבתי אם אני הולך למוכר שירכיב את הקרור אז שישים את המשחה mx2 מה אתם אומרים?או שכדאי להשאיר? וגם בדפנות של הקרור איפה שמבריגים את הברגים יש כמו מדבקות כאלה אחת נעלמה לי יש משפיע על משו?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הקירור הזה ורציתי לשאול אם זה בסדר שהוא לא מכסה את כל הפלסטיק השחור כמו כל מאורר רגיל ? זאת אומרת המעבד עצמו מכוסה לגמרי אבל לא הפלסטיק שמסביבו וזה נראה קצת מוזר.. עוד שאלה זה אם זה בסדר שהתקנתי אותו כשהוא פולט חום מול המאורר שמוציא אוויר מאחורי המארז ופולט קור מול הזכרונות..
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפי המדריך באינטרנט בATITOOLS כתוב לי שאני יכול.. אבל במקום אחר ראיתי שמסוכן לפתוח צינורות לליבה כמו שלי.. ומהם הסיכונים והאם אני יכול לפתור אותם? והאם 1500 נקודות ב3DMARK היא תוצאה טובה בשבילי: מעבד- INTEL PENTIUM 4 3GHZ זיכרון- 1GB כ. מסך- X800GTO
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ניתן לדעת בוודאות כשמבצעים OC [ל-מעבד] מאיפה זה נובע זאת אומרת חסר מתח לזיכרון או למעבד.. אם המחשב לא נדלק או שהוא נדלק אבל בעיות אחרות צצות כמו מסך כחול וכו... תודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר) וחבר שלי הרכיב עליו Zalman VF700 Alcu (קירור מעולה) והתחלנו באוברקלוק ואמרנו בהתחלה יהיה יפה אם רק נגיע לביצועיו של ה-7950GT כאשר הקלוקים המקוריים של ה-7900GT הם 660@450 ושל ה7950GT הם: 700@550 הכל היה טוב סה"ב אחרי הOC הזה היה שינוי של 4-6 מעלות ואחרי זה ראינו שהולך חלק והמשכנו הכל בעזרת ה-ATI tool ובדקנו ארטיפקטים והכל היה סבבה אין בעיות המשכנו בOC והגענו ל-800@590 למי שלא הבין הגענו לממורי קלוק של ה-7900GTX!! :smile1: (הקלוקים המקוריים של ה-GTX הם 800@650) ובעצם המטרה הבאה שלנו היא להגיע ל-7900GTX בביצועיו... שיפורים מ-OC: NFS carbon 5-8 FPS 3Dmark06@stock 1280*1024 score: 4200 3Dmark06@590/880 1…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עשיתי OC והכל היה טוב ויפה וכשניסיתי לעלות כבר לא הלך מעל 3.4 ואז החלטתי לאפס את הגדרות הביוס בלוח אם וגם ע"י הוצאת הסוללה והג'מפר וכו, ויכשחזרתי להגדרות היסוד קיבלתי ב3DMARK2006 חצי ממה שאני רגיל לקבל על הגדרות אלה... מה עושים? האם דפקתי משהו במערכת? אנא עיזרו לי....
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-