עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני כבר בכמה ימים האחרונים מנסה לבצע OC למעבד ה3800X2 שלי וללא הצלחה אז היום אמרתי נעזוב שניה את הביוס וננסה דרך הווינדוס עם התוכנה המפגרת של ג'יגה בייט וניסיתי....אז כמובן תוך מספר שניות קיבלתי שיגעה וקריסה של המחשב ועלה לי מסך כחול היה רשום שם (ב2שניות שיצא לי לראות אותו) NVRM או משהו בסגנון אבל אני כן זוכר שרא4יתי מס פעמים...אז שאני רואה NV עובר לי בראש NVIDIA יכול להיות זה משהו אחר אני לא יודע...בקיצר עד הגעתו של ה8800GTS שלי יש לי 6200TC secon edition יכול להיות זה פוגם ביכול לבצע OC?!...

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by Leo101,

שלום חברים בקרוב מתוכנן מחשב(לא לי לקרוב משפחה). המעבד הולך להיות: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore הוא רוצה מחשב שקט לכן אני צריך עזרה בקניית מאוורר למעבד ( זה חייב להיות מksp). יש לציין שלא מתוכנן oc לכן לא צריך ביצועים מטורפים אלא רק שקט. כמו כן אני צריך שתעזרו לי בבחירת מארז. זה המארז ש"בא" עם המפרט והוא עולה 230 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3343 איך הוא? יש משהו עדיף אחר בתחום המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  3. האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  4. הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אין נזילה אין כלום הטמפ' לא עולה על 45 אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה? יש לי משאבה טבולה... אם זה משנה משהו.. , מפלס המים כל הזמן יורד!

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by moskitos,

אני מתכוון ל-1.53GHz 266MHz L2-256K Thoroughbred שמוכרים ב____. האם הם מתאימים ל-OC טוב?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by nizzan7,

הטמפרטורה שלי היא בסביבות החמישים האם זה נורמלי? הלוח שלי הוא: GA-8I945PL-G כמובן של GIGBYTE אני חושב שזה גבוהה אבל לא בטוח מה אתם אומרים? אם זה גבוהה איך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by FatCat,

יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by GlooK,

שלום לכולם בימים אלו, חברי אורי ואנוכי מפתחים מערכת קירור מיים, שבנויה משני רדיטורים (של מערכת חימום לרכב) ושלושה בלוקים, אך מתקשים בבחירת משאבה לא טבולה אנו צריכים המלצות על משאבות טובות , אמינות ושקטות שמספיק חזקות לביצוע המשימה עוד פרטים (צילומים, סרטוטים ועוד) בהמשך תודה מראש לכול המגיבים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. מעבד Q6600 עם הביג טייפון.. מה הטמפ' הרצויות של 4 הליבות? לוח אם P35 של גיגבייט מה הטמפ' הרצויה? כרטיס מסך GT OC 8800 מה הטמפ' הרצויה? כל השאלות מתכוונות גם למעמץ וגם במנוחה. ומזה AUX?? מה הטמפ' הרצויה שלו? ומזה: GPU Ambient ומה הטמפ' הרצויה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by cpus,

איך אני מודד טמפ' ???????????? אני יודע שיש איזו תוכנה שמאפשרת את זה.. ניסיתי את SPEEDFAN אבל יש לי לוח אם של אינטל, ושם לא מופיעה האופציה הזו בכלל.. ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת ? תודה!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Yehudaa,

בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. טוב אז החלטתי לקנות את ה Thermaltake 120 mm THUNDERBLADE X 2 לקירור הרדיאטור והשלב הסופי והאחרון הוא משאבה - 1. איזה נתוני משאבה אני צריך, מערכת עם רדיאטור של פיאט פונטו (יותר קטן משל אופנוע תתפלאו) אחרי שיפוץ, בלוק קירור של DD, וכרגע מתוכנן OC רק למעבד, שתיגמר האחריות על הכרטיס מסך אני מתכנן גם OC לכרטיס מסך (אולי אני אתפתה לפני זה )... עכשיו מאחר ואני לא מתכנן להחליף משאבה כל שבוע אני צריך נתונים שיספיקו לשני הדברים (כרטיס מסך + מעבד) - כמה ליטרים לשעה?? 2. הרדיאטור והמיכל יהיו רחוקים מהמארז, השאלה היא האם אפשר להאריך את חוטי החשמל של המאווררים עם חוטי חשמל רגילים דקים כאלה של רמקולים? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אוקי עשיתי עובר בעזרת radlink ל 411 לליבה 364 לזכרונות שיחקתי הלף לייף 2 במשך חצי שעה ולא היו בעיות אחרי זה שמתי ati tools ואחרי 10 דקות שהתוכנה רצה ולא מצאה שום eror המחשב נתקע מה זה אומר ? בנתיים הורדתי תאובר קלוק

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by aviram20,

היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. רציתי לדעת מה מצב האוברקלוק שלכם אם בכלל ופרטים גדון מעבד לוח...., וכמה הספק נותן ב+5V זאת ניתן לבדוק בעמוד הטמפ בתוכנה Aida32 .

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by djelectric,

היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Arik.G,

אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by zolder,

אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  21. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? Processor 46c Motherboard 50c I/O Controller Hub (ICH) 48c Memory Controller Hub (MCH) 56c המעבד E6300 ולוח האם אינטל 965. מטרידה אותי קצת הטמפרטורה של לוח האם, האם זה מוצדק? כמה מאווררים מומלץ לשים במארז? תודה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040

24. Started by Cyron,

למישהו יש אולי מדריך ל-OC של סדרה 4800 עם איזה תוכנה ממולץ לעשות OC ל-4830 ? איך אני בודק לו טמפ' ? תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by LazyBurger,

יש למישהו מבחן השוואה בין השתיים או יחס עלות/ תועלת, או אם לפחות שווה להשקיע עוד 200ש"ח כדי לקנות את החדש ולא את הישן והמוכר?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים