עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lirany,

שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  2. ואם כן איך אפשר לפתור את זה??

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  3. Started by The_Byter,

שלום לכולם. לאחר העדרות ממושכת שלא הייתה תלויה בי לחלוטין ולאחר משא ומתן עם צוות האתר, הוסכם והתאפשר לי לחזור. "אוהבים קונרו ?, כן! ,כן..., כן!?" הרפתקאת הקונרו בקרוב... אני מריח מעבדים שרופים - ואתם ?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. בלי להעלות מתחים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  5. או קיי אז לפניי הכל... בשעה טובה הצלחתי להעלות עוד קצת את הOC שלי.. הנה הנתונים... מעבד 2720 (320X8.5) מתח 1.612 טמפ מנוחה 35 מאמץ 52 (קיץ) זכרונות וכאן הבעיה... בביוס רשום 266 מתח 2.8 מחלק DDR333 בזמונים של 2.5-4-4-8-1T בתוכנות שרשמתי בכותרת רשום לי 247.5 האם הביוס טועה או התוכנות עצמן טועות?.. אני לא יודע מה לעשות תודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. אני צריך קירור איכותי וקל להרכבה. אני רוצה לעשות OC עצבני לכרטיס.

8. שלום לכולם, זה המפרט מחשב שלי : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 64Bit THERMALTAKE BIGTYPHOON PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 Asus 975X P5WD2-E Premium Ati Radeon X1900XT 512MB 2 WD Raptors 74 Giga Sata 2 connected as RAID 0 1 WD 80 Giga IDE 2 WD 250 Giga Sata 2 NEC DVD BURNER ENERMAX LIBERTY 620W COOLERMASTER Stacker 830 למי שמכיר את המארז יודע, שיש לו בצידו דלת עם הכנה ל-4 מאוורים נוספים, סה"כ כרגע יש לי במארז : שני מאוורים של 120ממ מקדימה שמכניסים אוויר, שני מאוורים של 120ממ בצד המארז שמכניסים אוויר, ומאוורר אחד 120ממ מאוחרה שמוציא אוויר, כמובן יש את המאוורר שעל ה-BT שיושב על המעבד, ומאוורר על הכרטיס מסך. המעבד שלי, איך שאני מדליק את המחשב, נמצא על 55 …

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום לכם 1-האם עדיף למעבד 775 משחה טרמית ולהוציא את המדבקה המקורית אפילו בן כשנה , וגם כמה היא יכולה לשפר לעומת המדבקה 2-האם יש מאוורר למעבד שמוכרים (לא המקורי) שיש לא חיבור ללוח אם עם 4 חוטים שיכול לשנות מהירות כמו המקורי בשיטת -PWM

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  10. יש לי מעבד 3800 DC שעכשיו עשיתי לו OC מתון והוא עומד כרגע על 2200 (העלתי את הFSB ל220) ובאינטרנט (ובתמונה המצורפת) ראיתי שההבדלים היחידים בין מעבד 3800 ל4200 DC הם המהירות,2000 ו-2200 בהתאמה... אני צריך להסיק מכאן שבעצם כרגע המעבד שלי שווה בדיוק ל4200?! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by slater,

כמו שניתן להתרשם מהכותרת, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי המערכות קירור מים הללו? איזו מציגה ביצועים עדיפים ואיזו יותר משתלמת?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by guli,

הי. המחשב שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון ורציתי לקרר אותו קצת, לצורך העניין קניתי מאוורר חדש 120 מ"מ. אני מתכוון להוסיף אותו ובתקווה מאוור נוסף שאני אציל מספק כוח ישן (בעזרת המדריכים מהאתר). מה שרציתי לדעת זה איזה מאווררים כדאי לי לשים שיזרימו אויר פנימה, ואיזה יוציאו אותו החוצה? (במידה והשאלה לא הייתה ברורה - שהמאוורר הגדול יכניס אויר והקטן יוציא, או שהקטן יכניס אויר והגדול יוציא?) המון תודה! יגאל

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by IGk,

אני צריך המלצה לקרור למעבד שקט וטוב פנטיום 4 3 ג'גה פרסקוט סוקט 478 בלי אוברקלוק וגם לא מתוכנן לו לוח אם הוא P4P800E DLUX 150-100 ש"ח תודה לעונים...

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by avimw,

טוב לא מזמן הורדתי מאורר כי הוא נדפק לי סתם עושה רעשים ושהוא פועל הוא לא זז... עשיתי פורמט ועכשיו כשאני משחק בבאטלפילד המשחק נתקע לי באמצע אותו דבר כשאני רואה בכרטיס טלוויזיה אחרי כמה זמן הוא נתקע.. איך אני יכול לדעת מה טמפ.. בזמן שאני משחק איך קוראים לתוכנה הזו ומה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב אם זה בכלל הטמפ..

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  15. קיצר כמוש שאלתי בכותרת, מאוורר 26 אינטש וסוניק טואוור זה ילך טוב או לא? כי לי אין נסיון עם הסוניק טואוור אז אני לא יודע. תודה מראש מבריה.

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Supernak,

שלום לכולם חבר שלי קנה Powercolor 9550 128BIT 128MB (בחנות המוכר אמר לו שזה 256MB). 1) האם זה 256MB או 128MB? (בדקתי ב-ATITOOL וזה אומר שזה 128MB..יש סיכוי ש-ATITOOL טועה? ויש עוד דרך לבדוק חוץ מהתוכנה?) 2) ניסיתי לעשות לביוס שלו FLASH ל-9600PRO אבל כל ביוס שניסיתי שיכול להיות מתאים (ניסיתי המון ביוסים שונים) לא עבד וקיבלתי כל פעם את ההודעה "SSID MISSMATCH". מה אומרת שגיעה זאת והאם אני אוכל לתקן אותה / לעשות פלאש ל-9600PRO בדרך כלשהיא? נ.ב: ניסיתי גם עם התוכנה ATIFLASH וגם עם ATIWINFLASH. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  17. שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by hosham,

מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.

• 9 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by paulyoung,

היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1

• 13 תגובות
    • 634 צפיות
  21. מבחינת היופי אני מעדיף צינורות כמה שיותר דקים, השאלה שלי היא אך ורק מבחינת ביצועים, האם למערכת קירור מים בעלת משאבה עם ערך מוצהר של 500L\PH (שוב, זה מה שמוצהר, לא יודע עד כמה זה באמת נכון), מספיקים צינורות 1/4", או שעם משאבה כזאת הכרחי להשתמש בצינורות 3/8" בשביל לא להפריע לפעולת המשאבה? תודה רבה!

22. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש פילטר למאוורר 80",מצאתי אצל הדובים אך אין להם במלאי וגם לא יהיה. מישהו פה מכיר חנות שמוכרת? תודה

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Pika007,

שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by DDgeva,

קניתי לאחרונה ספק כח מKSP בשם Spire 600W (Silent). כשאני פותח את המחשב ישר אחרי השימוש הספק חם נורא, ממש אי אפשר לגעת בו. מאז שקניתי את הספק כל הרכיבים במארז שלי מתחממים מאוד.. הייתי צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך.. ונגיד שאני מכניס דיסק לכונן הDVD שלי, הוא מתחמם.. לפני שקניתי קירור למארז הוא התחמם מאוד, אבל מאוד. עכשיו פשוט מרגישים שהוא יותר חם מהרגיל.. אמרו לי שאם כל הרכיבים מתחממים אז זה בגלל הספק כח.. וזה הגיוני כי גם הספק עצמו לוהט.. אז השאלה היא כזו: האם זו בעייה בחיבורים (חיבור לא נכון או משהו) או שהספק פגום \ גרוע? יש לי זכות לבקש החזר כסף \ החלפה בספק אחר? אם לא, האם יש לי זכות לדרוש פיצויים במקרה שהספק גרם נזק לחומרה שלי? תודה. עריכה: אני לא יודע אם זה הפורום …

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום אני כמעט בטוח ששאלו את זה מתישהוא אבל לא מוצא. ואם זה בכלל יעזור (אם המאוורר יסתובב יותר מהר) תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים