עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן, התושבת למאורר שנמצאת על הלוח אם (asus m2n-e) נשברה,וכתוצאה מכך המאורר (freezer 64 pro) לא מחוזק כמו שצריך ולכן המעבד מתחמם. חשבתי על לקנות פשוט קירור חדש,אבל לא מצאתי אף קירור שבא עם התושבת ל-am2. מצאתי את זה: http://www.xoxide.com/thermalright-am2-bracket-rev2.html אני די בטוח שזה מתאים,אבל לא מצאתי משהו דומה בארץ. אז האם יש משהו כזה בארץ,או לחילופין מאורר שבא עם התושבת?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. שלום, כמו שרשמתי בכותרת - אין לי ידע כלל בOC אבל המערכת שקניתי מיועדת לזה בעיקר. אני מאוד רוצה שהמעבד יעבוד על 4GHZ וראיתי שהרבה עשו את זה עם מערכת דומה ואפילו פחות טובה מפרט: Core i5 Tray + Noctoua NH-U12P SE2 GA-P55A-UD3 Seagate 500GB G.skill 2048X2 1333MHZ CL9 (1.5V HD4850 DDR3 512MB Enermax modu82+ 625W NZXT Zero2 החנות עשו לי OC ל3.3 אני מעוניין 4GHZ כמו שאמרתי... השאלה שלי זה אם זאת תיהיה בעיה בשבילי לעשות את הOC? אני מסכן את המערכת \ אחריות? ראיתי את המדריך לOC של האתר האם להשתמש בו או שיש משהו יותר עדכני ממנו \ יותר טוב ממנו? המלצות למתחים סיכונים וכו'? ד"א בלי קשר הקירור (Noctua se2) עצום בגודל שלו, לא דמיינתי את זה ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by solaric,

יש ברשותי מערכת i5 2500K overclocked to 4.3 GH mugen 2 4 giga ram p67A-ud3-b3 מארז k56 של Lancool כרטיס מסך 5870 gigabyte אני משחק בAssasin's Creed Brotherhood ולאחרונה קניתי מסך חדש 2311 של DELL. נורא מעצבן אותי שעל מנת לקבל FPS יציב ושחיק אני צריך להוריד את הmulti sampling ל2X מה שגורם לקצוות מחודדים.(רזולוציה 1920*1080 (כל שאר ההגדרות על מקסימום). אין לי שום ידע בOC של הכרטיס מסך, האם אוכל לקבל שיפור מורגש בביצועים על מנת לתת פוש לmulti sampling הנ"ל? האם המדריך שנכתב ב2006 לגבי OC של כרטיסי מסך בסטיקי תקף גם לעכשיו? אני לא מצליח להתקין את ה3dmark 11, הוא כותב לי שגיאה כלשהי.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by eran256,

איך אני קובע מכפלה 9 קבוע בASUS P5Q? עכשיו שהמעבד במנוח הוא על מכפלה 6, ואני רוצה שהוא תמיד יהיה על 9 המעבד E8400 לוח ASUS P5Q כל השאר נראה לי לא עקרוני... תודה מראש ערן.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by oldwise,

שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום לכולם(: עשיתי OC לכרטיס מסך (קירור סטוק אבל כפול של gainward) יצא בסדר לOC ראשון?.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by laviko1,

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת אם למישו יש את הכרטיס Sapphire HD4870 1GB הגירסא השחורה שיש לה קירור כמו של ה TOXIC ... רציתי לדעת אם מישו עשה לו OC ואם כן עד כמה הוא הגיע ? אני עכשיו ב OC של 780 1020 האם יש טעם להמשיך עוד ? קיבלתי ב 3DMARK 13278 נקודות + כל המבחנים על רזולוציה של 1920X1200

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by gadits,

מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by si,

יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

אני באמצע הOC (תוצאות בניים בחתימה ;D) אני רוצה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות ומושם מה אני לא מצליח אני מכניס דיסקט מריץ את התוכנה הזאת עושה ריסט עושה BOOT דרך הדיסקט הוא מראה לי את המסך הכחול הזה לחצי שניה ועושה ריסט ישר!! למה זה קורה?? ניסיתי עם 2 דיסקטים שונים פעמיים!! ממה זה נובע? זה אומר שהזכרונות כבר נהרסו? :-\ תודה על העזרה טל

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  14. האוברקלוק הזה שוחק את המעבד? או שבגלל שהוא קטן זה בעצם לא ממש משפיע עליו? אני צריך להעלות לו את המתח? אותן שאלות לגבי אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך עם מהירויות של 612/796 (Core/Memory). מפרט בצד, שימו לב שהלוח אם שלי הוא לא הכי טוב שיש לאוברקלוק, אז בגלל זה עשיתי למעבד אוברקלוק כזה קטן (אם אני מעלה עוד קצת את המהירות של המעבד המחשב לא עולה). טמפרטורות: http://img242.imageshack.us/img242/4290/gggggggggggggfj6.jpg. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by parAzoid,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הקירור הזה שכבר נמצא אצלי לא מעט זמן. בקרוב אני עומד לשדרג את הלוח אם ואת המעבד לסוקט AM2 ואני רוצה להשאר עם קירור זה. בחוברת התקנה של הקירור מופיע הדרכה לסוקט 940, 939 754, 478, וLGA775. לא כתוב שום דבר על סוקט AM2, אבל בפירוט על המוצר [באתר של SCYTHE] רשום שהוא תומך מעבדי AMD 64 X2 ואת כל שאר הסדרה שתומכת בסוקט AM2. אז האם אני אוכל להשאר עם הNINJA PLUS? ד"א אני מתכוון לקנות AMD X2 4600+ אם זה משנה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  16. עקב בעיות תאימות של הכרטיס מסך והchipset שלי,אני רוצה לצרוב לו ביוס של Leadtek 6800U הוא מחזיק בקלילות את התדרים של הUltra. רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הצריבה דרך הWindows והאם יש מקום מסודר שיכול לעשות את זה וכך אהיה שקט,כי זה כרטיס לא זול ואני לא רוצה שהוא יפגע חלילה. אשמח לשמוע על סיכונים אפשריים ודרכים למנוע אותם או לתקן אותם. נסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי את כל מה שאני מחפש,אמכם הסליחה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Idanp,

הרגע קיבלתי את הX800XL של גיגה בייט והוא גרוע בOC הShappire שהיה לי היה עושה הרבה יותר עכשיו אם אני צורב ביוס של HIS יש מצב שאני אצליח לעשות OC יותר גדול? ומה הסיכון זה יכול ליגרום לנזק בלתי הפיך?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by mayfree,

האם יש צורך בכך ועד כמה זה כדאי(כמה BUSאפשר לסחוט עוד והאם זה בטיחותי מבחינת ההתחממות של המעבד שמטבעו מתחמם) או שאפשר להיסתפק בביצועיו המקוריים מבלי לסכן את המעבד והאחריות . אם כן איזה זיכרונות ולוח אם יעשו את העבודה ל-OC ?(חשבתי על גיגהביט GA-K8N PRO ) ואם לא איזה רכיבים יעשו את העבודה למשחקים כבדים?(כאן המועמד הוא אלבאטרון PRO II) ובבקשה אל תגידו לי לחכות לסוקט ולציפסט החדשים,כי עוד מעט יצמח לפנטיום 2 שלי זקן.. שאלה יותר חשובה:מצאתי מאמר שעוסק בOC לגיגהביט,האם תוכלו להסביר להדיוטות כמוני מה פשר המכפלות וכל המושגים הללו,ואיך עושים את כל מה שהמשוגע הזה עשה שם?(ובאילה תנאי איוורור). [http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=73785] ומה זאת הטבלה הזאת?(מה זה LDT וכו…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by gondor,

מישהו יודע משהו על כך שבשבועיים האחרונים, הפרסקוטים מגיעים עם מאוורר חדש , שדומה יותר בצורה לזלמן 7000 והוא שקט יותר מהמאוורר המרובע הקודם ? או שזה רק משהו בחנות אחת שביקרתי שינו לאחרונה ?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  21. מה כבר יותר עדיף 250X9.5 ותזמונים של 3,3,3,11 או 200X11 ותזמונים של 2.5,2,2,5 ?? מה יתן ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by pc student,

ריבה נתשתי אותה היא התגלתה כלא טובה ב gtu אני לא משתמש,איזו תוכנה אתם ממליצים לי?

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אנשים יש לי טלויזיה ומחשב שאני לא צריך יש משהו מגניב שאני יכול לעשות איתם.?.. אולי לקחת מהם חלקים למחשב.. לא יודע מה תעזרו לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  24. ביום שיש אני מתחיל לבנות את הבלוק לכרטיס מסך ואני מחפש רעיונות לצורה של הבלוק.. מכיוון שקראתי במאמר בפיסי ספוט ששיטת וויט וואטר נחשב לאחת השיטות היותר יעילת לקירור המעבד חשבתי לנסול לבנות בלוק וויט וואטר לכרטיס מסך.. אם לא, אשמח אם תתנו לי רעיונות לקירור יעיל לכרטיס המסך. (שאני אכין להם מודל בסקאץ' אפ) אגב, הבלוק יהיה רק לליבה, לזכרונות אני אשים סינקים..

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  25. יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ht 800fsb 1mb הלוח אם asus p4s800d זכרונות 2x256 ncp 400mhz 3200 וקירור למעבדsilent tower עכשיו עלתי אותו מעל 3200 mhz בoc והמסך התכבה אחרי שעשיתי restart המסך נדלק ורשם לי אוברקלוקינג נכשל האם צריך לעלות את המתח? אם כן אז באיזה רכיבים צריך לעלות אותו ואיך בכלל אני מעלה את המתח תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.