אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן קראתי כאן שהרעש מהמאווררים נובע מלכלוך וצריך לנקות אותם. מאחר שהם באמת היו כבר מלוכלכים פרקתי אותם שימנתי עם WD-40 והדבקתי על הפתח למעלה מדבקה כדי שהשמן לא יברח. הבעיות: 1. כשהמאוורר התחיל להסתובב השמן כנראה המיס את הדבק של המדבקה ונזל מהצדדים. 2. הרעש נשאר אותו רעש, רק מאוורר אחד שכבר הפסיק להסתובב התחיל לעבוד שוב. יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיות?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם באמת מעבדי הבארטון חסרי פוטנציאל לOC? האם האמרה הזו נכונה? גם אם אתם חושבים שכן וגם אם לא תוודאו שאתם מצויידים בהוכחה או קישור!(מומלץ)
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מעדיף את אחד הקירורים הנ"ל כי אני קובע איזה מאוורר לשים ואני יכול להחליף אותו בקלות ומתי שבא לי. ושאלה נוספת איזה גודל מאורר אפשר להרכיב על SONIC TPWER ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יותר מזה לא הצלחתי לייצב. האם יש אפשרות לעלות מתחים לכרטיס מסך ? ביוס חלופי?תוכנה? ביוס - יש לי אפרות לעלות את ה- V ל- PCI-E זה יכול לעזור במשו ? אחרי האובקלוק לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף מאוורר למארז (6A12) וראיתי כמה של זלמן וכו'.. רציתי שתביאו לי המלצות למאוורר 120mm עם חיבור לספק כח (יש דבר כזה נכון? או שהם מתחברים רק ללוח אם?) ועדיף עם תאורה (לא חייב..) וגם חייב להיות שקט. (כמובן שיגיע עם ברגים והכל..) התקציה הוא 120 ש"ח. ועוד משהו.. תיראו יש לי מאוורר אחד מאחורה למעלה ועוד מקום למאוורר מקדימה (איפה שכפתורי ההדלקה..) למטה..(כמובן יש שם כניסת אוויר.. חח למרות שהיא לא ניראת הכי טובה..). הפתחי אוורור נמצאים בדלת (צד שמאל למטה..) כמובן שיש לי מאוורר לכ.מסך ולמעבד אם זה קשור.. רציתי לדעת האם זה בסדר לשים עוד מאוורר מקדימה למטה או שזה לא יתן לאוויר החם לצאת או שהסירקולציה לא תיהיה טובה או משהו כזה..והאם בכלל זה יקרר משהו או שזה …
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, Phenom 2 X3 720 עם PowerColor ATI Radeon 4850. יש לי מספר שאלות לגבי המארז והמאווררים הבאים: Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 2 ₪76 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪186 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 1. האם הם יהיו שקטים יחסית? 2. האם יעמדו בפתיחת הליבה ברביעית (אם וכאשר) ו/או OC צנוע לכל היותר (מכפיל בלבד, בלי לגעת במתח)? 3. האם יש המלצה לרכיבים אחרים בערך באותו תקציב (או לכל היותר עם חריגה קלה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה אחרי שאני OC לE4300 אני בודק טמפ' עם CORETEMP ובדיקת מאמץ עם INTEL BURN TEST אחרי שהגעתי לבאס 285 הטמפ' במאמץ לא עברה את ה62 והכל היה יציב. אחרי כמה ימים שעשיתי הפעלה מחדש המחשב נכבה והOC התאפס. הורדתי את הבאס ל270,כמובן שהתוכנה עברה בהצלחה והטמפ' הייתה מצוינת(לא עברה את ה58) ואחרי כמה ימים שעשיתי הפעלה מחדש הOC שוב התאפס. מתח למעבד לא הוספתי,PCIE נעול על 105 מחלק 1:1
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הארות הערות והצעות יתקבלו בהחלט את המיכסה סוגרים שישה ברגים חזקים למד עדיין לא החלטתי איזה עובי צינורות אני ישתמש ואיזה רדיאטור לכן כל העסק הזה עדיין תקוע עד שיתפנה לי קצת זמן בברכה ארז [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז ככה הקיץ קרב ובא והמאוורים שלי בקיץ עובדים לא טוב מידי ולא גרוע מידי ושקטים חשוב לציין שקיבלתי אותם עם המארז אז הנה המארז שלי...כפי שאתם רואים כרגע החום של המעבד 38 והארדיסק עומד בין 28-31 וכרטיס מסך במנוחה 58 חשבתי גם על קרור Arctic Cooling Accelero S1 +2 120mm מה שאני צריך 3 מאוורים שקטים: האחורי שיוציא Scythe 120mm MINEBEA 1600rpm חשבתי על הקידמי שידחוף לארדיסק בינתיים לא יודע והאמצעי שידחוף אוויר ל4850 שיקרר לי אותו בקצת חשבתי על Nanoxia FX12 120mm אם יש משהו יותר איכותי תתקנו אותי כסף לא בעיה עוד 10 שקל יותר או פחות לא משנה לי וגם בכיוונים תקנו אותי למה אני לא ממש מבין הקנייה תתבצע בפוקס פי סי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי את הכרטיס XT2900 החדש משהו מכיר תוכנת OC ? טובה ? משהו יודע איך ניתן לכוון טמפרטורה של צבעים בכרטיס הזה ? גם לא מצאתי דרך לכוון קונטרס / בהירות כמו בכרטיסי NVIDIA משהו מכיר דרך איך אפשר לכוון ?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך הטמפ' האלה?סבירות? (דרך אגב המעבד זה E8400 והכרטיס מסך 8800GT - OC מהחברה) http://www.siz.co.il/up/ymumlwjyh0xy.bmp זה אחרי 7-8 שעות שהמחשב עובד.... http://www.siz.co.il/up.php?file=qmm3t4eezmw1.bmp וזה אחרי שעתיים בערך... שתי התמונות במנוחה...איך הטמפ?
-
- 13 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי את ה TRUE 120 לסוקט 775 ונתקלתי בקצת בעיות בהרכבה. תגידו אחרי ההרכבה אני אמור להיות יכול להזיז את הקירור מהמקום? הוא לא נופל אבל אני יכול לסובב אותו במקום. זה אמור להיות כך? אולי שמתי יותר מדי משחת טרמית? אך אני מרכיב את המאוור גם על הקירור? ישבתי על זה אתמול שעה ולא מצאתי דרך! יש לי כבר שריטות רבות על הקירור מרוב שניסיתי. חייב את עזרתכם, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הקדמה קצרה, לפני כשבוע בערך המחשב השתגע לי כל הפעלה של סרט הייתה עושה לי ריסט , נכנסתי לריבה במדריך שמצאתי באתר שלכם (תודה רבה) שמתי אותם על 100% ואין יותר ריסטים ברוך השם , עכשיו השאלה אם זה לא דופק את המחשב שהמאוררים על 100% קבוע הטמפרטורה עדיין גבוהה, אבל זה לא עושה לי ריסטים , חשבתי שאולי זה בגלל הקיץ המטורף ועוד חודש זה יעבור. לסיכום זה פיתרון ? או שעדיף להוסיף עוד מאוררים. תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם(: עשיתי OC לכרטיס מסך (קירור סטוק אבל כפול של gainward) יצא בסדר לOC ראשון?.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחר אני הולך לפאנדס לקחת את כול הציוד שהזמנתי..... והזמנתי קטודה כחולה כי אני יודע שהיא פצצה אבל אמרו לי שהכול מוכן חוץ מהקטודה שיש רק סגולה.... אז למי שיש כזאת אני מעוניין לשמוע חוות דעת... כי שמעתי שמישה קנה צהובה אמר שזה על הפנים ועוד לא שמעתי על סגולה אז בבקשה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם .... תראו שמעתי שאפשר להחליף ביוס לכרטיס מסך שלי וכך להפוך אותו ל-5900 אולטרה ת הסתכלתי באתר guru3d חיפשתי בפורומים ומצאתי ביוס מושלם של לידק שעובד על 450 \ 850 ליבה \ זכרון [המהירויות שלי עכשיו הן 405 \ 715 ] יש לי אותו הורדתי אותו רק רציתי לדעת איך אני מפעיל אותו ושיעבוד כמו שצריך בבקשה צריך עזרה ... בקיצור איך אני עושה flash לביוס של הכרטיס מסך ?!
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ה- Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 אוו ה-EPOX EP-8K9A2+ KT 400 וההבדל בניהם הוא 100-120 שקל אז כדי לקנות את ההפוקס ולהוסיף 100 שקל? הוא יהיה שווה את זה?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט(...) קישור לטמפרטורות ב SppedFun:' http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ככה הולך הקירור במארז: -קירור המקורי של אינטל -.מאוורר קדימה 120mm(מכניס אוויר) -מאוורר בצד(מכניס אוויר) -מאוורר מאחור(מוציא אוויר) -מאוורר על Slot שאני הכנתי לקירור הכרטיס מסך.. זה בסדר\נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אז ככה אחרי ניסיון של הרכבה לא מוצלחת ירדה המשחה אז חשבתי אם אני הולך למוכר שירכיב את הקרור אז שישים את המשחה mx2 מה אתם אומרים?או שכדאי להשאיר? וגם בדפנות של הקרור איפה שמבריגים את הברגים יש כמו מדבקות כאלה אחת נעלמה לי יש משפיע על משו?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-