עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ybe,

המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. אם כתוב למשל "מתאים למחשבים ניידים עד גודל "15.6." הכוונה היא לגודל המסך? אני שואל כי המסך שלי הוא 17'' וכמעט לא מצאתי משטח קירור שגם מתאים לגודל הלפטופ (מבלי שיבלוט החוצה) http://www.techreaction.net/2011/08/10/review-cooler-master-notepal-x-slim/3/ כמו כן, האם זה משנה אם הוא מקבל את המתח מ USB או מרשת החשמל?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. שלום, לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים: Core Clock 611 Memory Clock 837 הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס. פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73... הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו! אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר? שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by gta_man,

שלום! לא מזמן פתחתי את המחשב שלי כדי לנקות אותו וניקיתי גם את מאוורר ה-120mm שלי.אבל לאחר שהחזרתי אותו למקום והפעלתי את המחשב הוא פתאום לא הסתובב.נתתי לו דחיפה קטנה ורק אז הוא התחיל להסתובב.וככה זה עכשיו-צריך לתת לו דחיפה כדי שהוא יסתובב,וזה בלתי נסבל..קניתי מאוורר 120mm חדש אבל בכל חשבתי לעצי שאולי אפשר לעשות משהו עם המאוורר הזה,ואז אני ארוויח עוד מאוורר... אז זה אבוד או שאפשר לעשות משהו? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

שלום יש לי לוח אם של ASUS דגםP4P800-VM + מעבד קליריון 2.4 איזה תוכנת אוברקלוק יש בשבילו??

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  6. אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by matvey99,

אני מחפש מאוורר 120MM שיהיה כמה שיותר דק? יש מאווררים מיוחדים כאלו? ( פחות מה 25MM הסטנדרטי) תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. אני מעוניין לעשות המהרה למעבד AMD 5600+, אבל לצערי אין לי שום נסיון בעבר בתחום. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המעבד מיועד לOC, ועד כמה? 2. כמה זה ישפיע לי על משחקי מחשב? כי לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שברשותי מתיישן ועוד ועוד משחקים רצים לי על LOW. (יש לי כרטיס מסך 9600GT עם ג'יגה זיכרון) 3. עד כמה זה יכול להזיק למעבד ולמחשב שלי, אם בכלל? בלי המהרה המעבד שלי מגיע ל55-58 מעלות במאמץ ובשיא החום. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, וחג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by PuMbA,

מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by אדם לוי,

50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת אם למישו יש את הכרטיס Sapphire HD4870 1GB הגירסא השחורה שיש לה קירור כמו של ה TOXIC ... רציתי לדעת אם מישו עשה לו OC ואם כן עד כמה הוא הגיע ? אני עכשיו ב OC של 780 1020 האם יש טעם להמשיך עוד ? קיבלתי ב 3DMARK 13278 נקודות + כל המבחנים על רזולוציה של 1920X1200

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by subarel,

בתוכנה שהגיע עם הלוח קיימת אפשרות להעלות מכפלות.. האם זה נכון או שאני לא מבין את זה כמו שצריך..? עריכה: שימו לב שהוא מקטין את המכפלה ל 6 כשהוא לא במאמץ.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. איך אני מגביר את מהירות הסיבוב שלו?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by OcBurner,

יש ברשותי המפרט הבא(מעפן אבל זה מה שיש) לוח אם: Asus P4U800-X מעבד : CPU Type Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) זכרון: שני זכרונות של 256 מגה גרסת ביוס: Award BIOS Message ASUS P4U800-X ACPI BIOS Revision 1006 שאלות: האם אני צריך לעדכן את הביוס שיש לי? או שמה שיש יספיק? עד איזה מהירות OC אני יכול להגיע? האם אני צריך לשנות מתחים למעבד/לזכרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by tom123,

ברצוני לקנות את ה- Thermalright SP-94 עכשיו אני לא יודע איזה מאורר כדי לי לשים עליו... חשבתי כל ה- DELTA 80mm מה אתם אומרים ? אין מאוורר אחר שמשתווה אליו בערך ויותר שקט? ואם אני ישים את ה- Zalman CNPS7000A-Cu מה יותר טוב? הוא או ה- SP-94 ? יש הבדל משמעותי או מעלה שתיים?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by Supernak,

היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by 114508534,

ככה הכבלים נראים ממש ממש מכוערים על תעשה את זה וזה גם צלא יהיו גמיש אני ניסית וזה יצאה חרא . תעגל אותם יותר טוב עם צינור אקווריום

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. אנשים לכל מי שחיפש את התוספת לוולקנו: http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm אני עושה הזמנה מחול ואולי אני יצליח לדחוף בחבילה עוד אחד שתיים כאלה לכל מי שמעוניין בקניה של המוצר הזה בבקשה שלח לי הודעה ונדבר בפרטי

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Fetalo,

יש לי GF2 mx 400 של msi מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה המהירות הרגילה של הלבה ושל הזיכרונות, ולכמה אני יכול להעלות את זה מבלי להתקין שום מאוררים וstuff כזה ובלי לפגוע בכרטיס thanx

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by bigwave,

שקיים היום? במחינת קירור+ שקט תקציב עד 450 שקל

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by r1sk,

יש ברשותי מחשב נוסף ובו מעבד intel i7 920. כרגע הוא פועל עם הקירור סטוק שהגיע איתו של אינטל, שנחשב לטוב עד כמה שהבנתי. התענייתי ב-thermalright ultra 120 extreme ... ורציתי לדעת האם ההיטסינק החדש יחולל שינוי משמעותי יחסית לסטוק של אינטל ? עד כמה ? אם כן, גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. הבחור הזה פה הכין מדריך אפשר להגיד מושלם ל OC וכ'ו איפה נקודות החולשה של כל לוח והיכן אפשר לשפר על מנת להשיג ביצועים וטמפ' נמוכות ממה שיש לכם כרגע... חסר לכם מתח לעשות OC ? יש פה דרך שתוסיף לכם עוד 0.1v למתח ... לאמיצים שביננו מומלץ לעשות עם אבא שמבין באלקטרוניקה... הידעתם שלמשל המשחה הטרמית מתחת לצ'פסט בלוח של אביט לא מרוחה על כל הצ'פסט ? דבר שמוריד מאיכות הקרור של הצ'פסט דבר שניתן לתקנו עם עוד מילימיליטר של משחה טרמית פשוטה ... יש פה עוד פול דברים שהוא סוקר ונותן נקודות לשיפור ... שווה קריאה : http://www.motherboardfaqs.com/news.php OC נעים ... תהנו ...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים