אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אשמח לשמוע עצות.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, מוכר בחנות מחשבים הסביר לי משהו מוזר שיכול להיות שהגוף קירור הנ"ל לא יתאים לכרטיס המסך שלי מסוג geforce fx 5500 במקרה ואין לו ברידג'. לינק לגוף קרור: http://www.terracom.co.il/Product.asp?Pid=VNF100&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=287 האם יש הגיון בדבריו? ד"א כמובן במפרט של המוצר מופיע שהוא מתאים לכרטיס מסך שלי. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, רציתי איך המאוורר המקורי של intel שבא עם i7 2600k? איך הוא לעומת scyth mugen 2 או scyth mugen 3?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
או שזה רק אני ? Coolink SWiF2-1201 Fan 1200RPM 18.2dBA 94.2CFM Hydro-Dynamic Bearing (120x120x25mm) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26151
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איפו יש את הטבלה לסטפינגים(לOC )של הAXP T-BRED B? עריכה:סליחה לא שמתי לב ;D
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אם כן איך ויש פה קובץ עים אפשרויות אם לא ליזה חלק מהכבל של הספק אני מחבר את הלד לצד האדום או לצד הצהוב? מה מהם 12Vומה 5V
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Thermalright AX-478 Thermaltake 80mm Smart Fan 2 אני לא יודע איזה מאוור לקחת חוץ מזה תנו לי עוד אפשרויות Enermax UC-A5FATR2 Silver 6-Fans Speed Adjustable / Temp Sensors Panel Aluminum alloy,suitable for 5.25" bay, 6 Fans speed adjustable function, Temp monitoring for CPU.HDD.System,P.S., Fan & temp Alarm function status display on LCD monitor Thermaltake Memory DDR Copper Heat Spreader Kit תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל באתר, שראוי לציין שהוא ממש ברמה גבוהה! אז אהלנים אוקי העיניין הוא כזה: אני כרגע בונה אולפן ביתי להקלטות סאונד, מה שמצריך מסביבת העבודה שלי להיות שקטה עד כמה שאפשר. בעיקרון אני רוצה להוסיף 2/3 מאווררים חדשים אך שיהיו שקטים ממש ועם זאת יאווררו כמו שצריך. חשוב לציין שוב שסביבת העבודה מרוכרחה להיות סופר חרישית! החמשב למעשה הוא הגורם האחרון שפולט רעש שעוד לא טיפלתי בו. אז מה אתם אומרים? יש המלצות? (אגב רצוי שיהיו 12mm) אשמח לתת פרטים רלוונטים בנוגע למפרט המחשב וכו'. תודה רבה וחג שמח, אוהד.
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX 100/200 64MB עכשיו לא מצאתי תוכנה שתעשה לי OC לכרטיס מסך עצמו מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה ? +קצת הסבר אולי ישנה דרך לעשות דרך הביוס אף על פי כן שלא מצאתי שם..
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כמה אני יכול לעשות אוברקלוק עם E8400 קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מה זה בכלל אוברקלוקינג ? מישהו יכול להסביר לבור כמוני ? אני שומע את המילה הזאת 10 פעמים ביום ואין לי מה להגיד בחזרה לאנשים שאומרים את זה.... מה זה לעזאזל ? זאת תוכנה ? ??? בבקשה תגיבו. :-/
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מעבד: Athlon Tbird 1400mhz @ 1428mhz (FSB 133 to 136) טמפ' ליפני ניקוי (עם אוברקלוק): 56c טמפ' אחרי ניקוי (עם אוברקלוק): 49c מהירות מאוורר ליפני ניקוי בתוך המארז ושינוי טמפרטורה: 5600-5900 RPM(אני מקווה שRPM זה מהירות, ואני לא עושה צחוק מעצמי) מהירות מאוורר אחרי ניקוי בתוך המארז ושינוי טמפרטורה: 5100-5200 RPM המהירות של המאוורר, כנראה משתנה בהתאם לטמפ' (בגלל זה גם אני חושב שזה המאוורר על המעבד), אני רוצה שהיא תהיה קבועה, וגבוה יותר. אני מניח שזה עם שינוי מתח, אבל המתח משתנה כל פעם בהתאם לטמפרטורה של המעבד, השאלה שלי היא איך אני יכול לעצור את השינוי הזה ולתת לו מהירות אחת קבועה?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
??... :-\ בסביבות 700 ש''ח
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כשהמטרה העיקרית זה שקט. אני לא מעוניין בכלל ב OC (הלוח שלי גם לא תומך בזה), שיהיה רק כמה שיותר שקט ויתאים למארז, ולא יתחמם מידי. מעבד: E6300 לוח: GIGABYTE GA-945GM-S2 מארז: NMEDIA הזאת: http://www.nmediapc.com/htpc180.htm כרגע הטמפרטורה בסביבות ה 35-40 והמאוורר מסתובב ב 2000 RPM בערך. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2007 בשעה 21:45:12 שכחתי לציין, תקציב עד 250-300.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי כאן שהרעש מהמאווררים נובע מלכלוך וצריך לנקות אותם. מאחר שהם באמת היו כבר מלוכלכים פרקתי אותם שימנתי עם WD-40 והדבקתי על הפתח למעלה מדבקה כדי שהשמן לא יברח. הבעיות: 1. כשהמאוורר התחיל להסתובב השמן כנראה המיס את הדבק של המדבקה ונזל מהצדדים. 2. הרעש נשאר אותו רעש, רק מאוורר אחד שכבר הפסיק להסתובב התחיל לעבוד שוב. יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיות?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים !!!! יש לי שאלה אני רוצה לקנות גוף קרור אבל לא יודע אם שווה שהוא יהיה גם עם נחושת ואלומיניום או רק נחושת??? גוף קרור למעבד ולכרטיס מסך!!! ועל איזה אתם אומרים לי לקנות שיהיה שקט ויהיה טוב גם למעבד ולכרטיס מסך, תנו שמות של גופי קרור ואיפה זול לקנות אותם. תודה רב חברים!!!!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת באם שווה משהו קרור מתכת נוזלית
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=246&var2=0
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלו, חברי אורי ואנוכי מפתחים מערכת קירור מיים, שבנויה משני רדיטורים (של מערכת חימום לרכב) ושלושה בלוקים, אך מתקשים בבחירת משאבה לא טבולה אנו צריכים המלצות על משאבות טובות , אמינות ושקטות שמספיק חזקות לביצוע המשימה עוד פרטים (צילומים, סרטוטים ועוד) בהמשך תודה מראש לכול המגיבים
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום המעבד שלי הוא P4 3.0 והמאורר מקרטע קצת . בתוכנה של ASUS רשום שהוא לא עובד בכלל ומהבהב לי שם משהו . לפעמים כן ולפעמים לא. תמונה של המחשב והמאורר תוכלו למצוא בחתימה שלי למטה. האם אפשר לדעת את המידה של המאוורר כי אני רוצה לחליף אותו , או אולי לקנות סינק חדש + מאורר של זלמן או משהו . בתודה, כפיר.
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ממצב אנשים? יש לי מחשב ישן עם מעבד הנ"ל... ואני לא מוצא ת'אפשרות שלו בביוס לעשות לו אוברקלוק אני לא בטוח שאי-אפשר לעשות לו ולכן אני שואל אתכם איפה ניתן למצוא ת'אפרות לעושות לו... תודה מראש ATR
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-