עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by אנימשוגע,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד סלרון 2.8 סוקט 775 שיקרר טוב ושיהיה שקט תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by Ran B,

קודם כל שלא תגידו שלא חפשתי..לחצתי על לחצן החיפוש הנחמד וחפשתי את מילת המפתח צבעי UV.. זה מזה לי כמה הודעות נחמדות אבל באף אחד מהם לא היה רשום על איפה להשיג כאלה צבעים... אז לכן פתחתי נושא.. D: אז כמובן השאלה היא.. : איפה ניתן להשיג צבעי UV? הום סנטר? חנות אלקטרוניקה? פיצוציה? ;D... אשמח לתשובה.. לילה טוב, רן!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  3. היי לכולם עשיתי OC קטן לכ.מסך EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 עצימו בלי OC הוא העיבוד CORE 588 וזיכרונות MEMORY 920 ועשיתי לו OC לעיבוד 660 ולזיכרונות 1000 דרך התכונה RivaTuner וגם ATITool ורציתי לבדוק אם יש שיפורים בביצועים אז הכנסתי להדמו של Adrianne NVIDIA ומה אני רואה אין כלום בביצועים הכל אותו הדבר כמו הקודם מבלי OC ממש מוזר ??? אפילו העלתי לעיבוד 700 וזיכרונות 1060 ולא קורה בשיפורים ביצועים בדמו של NVIDIA אני לא מבין כלום איך זה קורה לי דרך אגב האם זה גם קורה לכם כזה דבר ?? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה בתודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום כולם, הורדתי זה עתה את התוכנה CPUCooL בגרסא 7. התקנתי, עשיתי ריסטרט כנדרש והרצתי. יש שני בקרי טמפרטורות פה. Temp1 = 35 Temp3 = 70 מזה מה? ואם המעבד שלי עובד על 70 זה נורא נכון??? את המפרט שלי ניתן לראות מימין - אנא עזרו לי לקרר חזרה את המחשב.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  6. כרגע אני עובד עם riva tuner אך לא מצאתי שם אופציה כזאת אני משתמש בויסטה בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by gforce,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 3GH socket 775 המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by maazg,

שלום.... אפשר להסביר מזה OVERCLOCK? ואיך זה מתבצע? תודה רבה... .

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מאוורר של SCYTHE 120 מ"מ 1600 RPM, המוכר אמר לי שהוא יהיה רועש אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהפוך לטרקטור של ממש... 2 האופציות שיש לי כרגע הן: 1. להבריג את המאוורר למארז עם תושבות גומי. 2. לחבר בקר ולהעלות\להוריד את הסל"ד על פי הצורך. אני חושב שהכי טוב זה השילוב של שניהם.. אשמח אם תעזרו לי בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שמישהו יעזור לי אני צריך עזרה יש לי מאוורר של 12V ו-0.11W איך אתם עושים חישובים שבסוף המתח יהיה 7V וע"י כך למצוא את הנגד שצריך תודה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by dennis14,

אני החלטתי לקנות מפרט לאוברקלוק ולפי המלצה בחרתי בלוח אם הזה - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D . אז עכשיו אני מבקש המלצה למעבד (בשביל אוברקלוק) בתקציב של 1250 ש"ח וזיכרון בתקציב של 350 ש"ח ( לסטיק של 512mb) אני מבקש לא לחרוג ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  12. ה DC 2.8 של אינטל 850 טוב לאוברקלוקינג ? איזה קירור מומלץ לו ? ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מספיק ? ואם הלוחות אם של גיגהבייט מספיק טובים לאוברקלוקינג GIGABYTE GA-8I945P-G ?

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  14. למה מומלץ לבטל את האפשרויות EIST & C1E בביוס ? זה נשמע טוב וחסכוני בצריכת חשמל.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by zag_zag,

מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by adlanm,

השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by jambo222,

יש לי כרטיס מסך 6770 HD שפיר מהירות השעון שלו MHZ 850 ומהירות הזיכרון 1200 MHZ הפעלתי את הסימולטור p3d והיה 18 FPS עשיתי אוברקלוק ל 940MHZ / 1290MHZ בטמפרטורה של 50 מעלות הבעיה שה FPS נשאר על 18 עשיתי ריסטרט לסימולטור וזה לא השפיע השאלה האם בכלל כדאי לעשות אוברקלוק במצב הזה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by krelian,

אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by full_clip,

היי, אני משתמש MSI Afterburner, דרייבר של הכרטיס מעודכן. הצלחתי להביא את הליבה ל 710 ואת הזיכרונות ל1260 שאלו תוצאות סבירות, אך אני נתקל באכזבה קשה בShader ... לא מצליח לעלות מעל ל ,1420, מעלה בקצת והדרייבר קורס . טמפרטורות במאמץ 85C .... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by evman007,

המעבד שלי רץ על 2080 מגה הרץ במקום 2000. רשום ב EVERESR אוברקלוק של 4 אחוז. למה? אני לא עשיתי כלום

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by yanivno,

שלום, יש לי כרטיס ATI X1600 PRO ואני חושב שהגיע הזמן להחליף את הקירור המקורי שלו כיוון שהוא על הפנים, בערך 58 מעלות בשימוש רגיל. קראתי כל מני כתבות וביקורת על אופציות קירור לכרטיסי מסך, כולל את הכתבה המקיפה באתר. אולם ברצוני להתייעץ האם כדאי ללכת לכיוון של Zalman Fatal1ty FC-ZV9? תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by kozim,

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 1) מה אתם אומרים על ה-OC, אם אפשר נקודות לשיפור/שימור. 2)אני עובד כרגע עם זכרונות CORSAIR VALUE 2X1GB CL5.5.5.16 @ 680MHz והבאתי אותם למצב של DRAM:FSB = 1:1. האם שווה לי להחליף את הזכרונות ל-Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 האם ייתן לי ה-CL הנמוך יותר תוספת בביצועים באותו ה-SETUP הנוכחי?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by lgmtk,

מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על קירור למעבד (ללא OC, משהו פשוט) .כמה שיותר זול. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, המלצם לי על הג'יסקיל G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200PHU2-1GBZX והם ממש לא עושים את העבודה הכי גבוהה שאפשר להגיע איתם זה בלחץ ל430MHZ... זה אומר באס 215.. אני עושה משהו לא נכון או מה קורה פה? תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by LandRover,

אוקי , קצת modding על Asus V8200 הכרטיס עובד כ3 שבועות במצב בו הוא נמצע כעת ( 250/540 ) על 34C , תחת מאמץ... ... http://ilf.israel.net/LandRover/modding/geforce.rar

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.