עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fleshbone,

מה הטמפרטורה של AMD 2500+ בסוקט A צריכה להיות במנוחה ??

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by the_rock100,

שלום חבריה. יש לי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ northwood שמגיע ל80 מעלות. ופרסקוט 3.2 והראשון שמגיע ל90 מעלות. על איזה מאווררים שקטים אתם ממליצים למטרת קירור בלבד? (לא בשביל אוברקלוק) ויש לכם המלצה למאוורר לכרטיס מסך 9800 פרו של ELSA FALCOX?

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  3. Started by rtr,

ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה גוף קרור Zalman VF700-Cu LED טוב לכרטיס מסך Radeon X550 256MB ????

• 2 תגובות
    • 376 צפיות
  5. Started by b127,

לא מצליח להבין איך להפעיל את זה? כל האופציות אפורות.. צריך ליצור חשבון משתמש או משהו?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp# ניתן להשגה במחיר 290-320 השאלה אם זה שיפור משמעותי למערכת שכבר יש לי .. bigwater? מומלץ? ואם אפשר לקבל ביקורות.. בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by urich,

א. לא התקנתי נכון כל כך את גוף הקירור. יש פלסטיק שצריך לשבת מתחת לבקפלייט (אין לי מילה בעברית לזה) שהיא קצת עקומה וצריך לסובב את הברגים עד שהבקפלייט מתיישר מה שאני עשיתי זה לקחתי את שתי הגומיות שמתי מתחת לבקפלייט ושמתי את הבקפלייט הפוך (בולטת כלפי מעלה) וסובבתי את הברגים קצת כל אחד כל פעם עד שהכל היה חזק (לא יכולתי לסובב עוד ופחדתי שהליבה תהרס). בכל מקרה הגוף קירור יושב טוב עובדה שעכשיו הטמפרטורה היא 48 על אידיל ו63+- במאמץ (לעומת טמפרטורות 60 ו83 עם קירור הסטוק) ביום חם בצהריים אחרי כמה שעות עבודה בחדר לא ממוזג. בכל מקרה אני ישאל האם יהיה מאוד גרוע אם אני יוריד את גוף הקירור ואחר כך יתקין אותו שוב מבחינת הגריז הטרמי (שבה כבר על ההיטסינק כך שאין לי עוד חומר). או שאין צור…

• 10 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולע…

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  9. אז ככה יש לי 7600 גי טי של גין וורד אפילו אם אני מעלה לו מגהרץ אחד יותר המסך עושה פוסט ומייד חוזר לתמונה מלאת ארטיפקטים ותקלות ריסט חובה לא ניתן לתקן בשום צורה אחרת הדריברים הם הכי עדכניים והטמפרטורה היא 46 ללא מאמץ במאמץ 56 מישהו ניתקל בבעיה זו או במשהו דומה ומצא פתרון אני ישמח לשמוע תודה מראש לכול העונים דרך אגב קורס במבחןhdr האחרון ב3dmark 06ללא שום קשר לאוברקלוגינק

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  11. רציתי לדעת אם 3 גרם של ארקטיק סילבר זה מספיק למעבד...(ובכלל לדעת כמה צריך למעבד אחד?) נ.ב. התקנתי לפני כמעט חצי שנה zalman 7000Cu והטמפרטורה של המעבד היתה בערך 35-45 במנוחה (מעבד פרסקוט) ולפני חודשיים נשף לי הלוח אם ונתתי את המחשב לתיקון ולהחלפה של לוח אם. עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי היא 65-70 במנוחה. יש לכם רעיונות למה..

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לפי חיפוש בגוגל הבנתי שטמפרטורה של כביכול רכיב ה "AUX" ב everest home edition יכולה להראות שלוש דברים, לוח אם, מעבד או טמפרטורה שלקוחה מהשמיים. הטמפרטורה של הרכיב הזה נעה בין 70 ל 125 מעלות צלזיום מה שלא ממש מרגיע אותי. בהתחלה יצאתי מהנחה שהוא מראה טמפרטורה "שלקוחה מהשמיים" אך אחרי התקנה של speedfan גם הוא הציג לי 3 טמפרטורות, אחד בסביבות 30-40 צלזיוס שזה ככל הנראה לוח אם (גם everest הציג את אותו הדבר) שני בסביביות 60-70 צלזיוס שזה כנראה המעבד (גם everest הציג את אותו הדבר) (כן זה פנטיום 4 פרסקוט לכן הוא כל כך חם) והשלישי טמפרטורה שנעה בין 70 ל 125 מעלות צלזיוס שהיא דומה לטמפרטורה של AUX ב everest אז מה זה בעצם הטמפרטורה הזאתי? האם יתכן שזה טמפרטורה של כרטטיס המסך (I…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לא ידעתי איפה בדיוק לשים את הנושא הזה , אז סורי בקצרה , היה לי " היה " מאורר זלמן CU7000 נראה לי , 90מ"מ עם קירור מנחושת לתושבת 478 . בגלל טעות אנוש שלי המאורר נשבר ( נשברו 2 כנפיים מהמאורר ) ולא יכלתי להישתמש בו יותר . אז השאלה שלי , איזה מאורר אני יכול לשים במקום המאורר של הזלמן הקיים ? והאם זה ישב טוב , או במקרה אחר .. לשים על הצלעות מאורר מאורר של 120 או 80 מ"מ ולהצמיד אותו לצלעות . האם זה יתן לי קירור טוב כמו קודם או שזה יהרוס לי את כל העסק ותעלה הטמפ' .. אם תרצו תמונות העלה לכם , מה שקרה לזלמן המסכן הזה :'( תודה לכולם ול"ט

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי GEFORCE 6800LE ואני רוצה לפתוח לו צינורות אבל לפני זה אני רוצה לדעת כמה דברים... אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל- 1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? ואני רוצה גם לדעת האם היא מבטלת את האחריות? שאלתי את זה כבר בדיון אחר פה אבל נעלו לי אותו כי שאלתי שם עוד משהו שלא התאים לפורום ולכן לא הספיקו ממש לענות לי אז אני שואל שוב... אני מבקש שרק מי שעשה כבר פתיחת צינרות ו/או יודע בוודאות על מה הוא מדבר יענה לי על השאלות..אני לא רוצה סתם אחרי זה להידפק אם כרטיס מסך הרוס...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. BIOS -43-45 EVEREST -26 קודם כל למה בכלל יש תהבדלים האלה אני רק מודע שיש הפרשים לפעמים בין כרטיסי מסך (וגם זה רק ב5 מעלות +-) אבל במעבדים גם מה הנכון? ולמה הוא בכלל מזייף?

• 21 תגובות
    • 963 צפיות
  16. יש לי לוח אסוס עם מעבד AMD. מה זה Q-FAN? הבנתי שזה מאפשר ללוח לשלוט על מהירות CPU FAN. מה זה Cool n' Quiet? גם זה קשור, לא? האם אפשר לעבוד עם שניהם? ואיזה מהם עדיף? (לוח A8N-E ומעבד Athlon 64 X2 4400).

• 16 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  18. אהלן. המחשב שלי מתחמם בטירוך אחרי שעה או שעתיים של עבודה וזה ממש מעצבן לפעמים הוא גם מתחרפן. במחשב שלי פעם אחרונה שבדקתי היה מאוורר אחד (שנראה לי אמור להיות 2 ) שגם הוא לא עובד כל כך טוב. ככה שחשבתי לשדרג בצורה דיי רצינית את מערכת הקירור של המחשב. מאוורר 8 ס"מ עולה 20 שקל.. מסתבר שאני צריך 2. אבל תאמת אני רוצה קירור טוב כי המחשב ממש מתחמם. תמליצו לי על איזו מערכת קירור טובה באיזור של גג 100 שקל. ואם אפשר אז ממאגר החלקים של KSP אני פשוט קונה רק מהם (שמעתי כבר את כל הסיפורים עליהים פשוט אנחנו עיסקי שם). http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה מה האופציה הטובה ביותר למניעת ההתחממות תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  20. היי אני מחפש המלצה לערכת ניתוב (relay), מיועדת למשאבה שמקבלת מתח מהשקע בקיר הדרישה היא לערכה שמפעילה/מכבה את המשאבה יחד עם המחשב (אין צורך בכלמיני גאדג'טים מסביב) וזהו בעקרון כמובן, עדיף שהיא תהיה כמה שיותר זולה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  21. Started by Dalbayob,

ממצב אנשים ?! אז ככה יש כמה סוגים ל - BT ? כי אני מצאתי רק אחד ... Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 אם יש סוג אחר טוב יותר אז תגידו לי את השם שלו וכמה הוא עולה ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  22. כמו שאתם רואים יש לי 930D ואני לא עובר ת210 באס.... WTFFFF כשאני מנסה להעלות הוינדוס קורס (לפני הכנסת סיסמא ליוזר) והבעיה השניה שלי אני הפעלתי פעמים עכשיו את S&M בפעם הראשונה אחרי שעה+- ,כשחזרתי למחשב היתה לי הודעה שהבדיקה הופסקה עקב זה שהמעבד הגיע ל84 מעלות... (זה לא הסתדר עד אחרי שעשיתי ריסטרט) בפעם השניה הרצתי תבדיקה וקפצתי לראות כל איזה 5 דקום מה קורה זה היה על 39 מעלות מקסימום בFULL LOAD ופתאום אחרי שעה וחצי זה עשה לי ריסטרט (ואני ראיתי שניה דקה לפני שזה היה על 39 מעלות) חשוב לציין שאני עשיתי רק תבדיקה FPU בLOOP לא שהוא הגיע לLOOP השני אבל לא משנה

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by hosham,

צריך המלצה לקירור לפנטיום 4 פרסקוט סוקט 478. המעבד במנוחה על 55 מעלות ובמאמץ על 63. חשבתי על ה AC FREEZER 4 אבל הוא לא נמצא ברוב החנויות,כנראה ירד מייצור ולמי שיש הוא יקר. בקיצור קירור טוב בסביבות 150 שקל,לא מתוכנן OC,רק שקט וביצועים טובים. תודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  24. האם אני יכול להגיע למקס שהיגיעו אם הזכרנות האלו כמו פה באתר אם הלוח שלי[asus a8ne] בדקתי יש הגבלה של עד 3v לזכרונות http://hwzone.co.il/reviews/kingmax_and_ocz/ האם זה משנה שאני הגעתי למקס של המעבד שלי שזה 2.6ghz האם אני יכול להגיע רחוק יותר? אם הkingmax ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  25. קודם כל, חייב לציין שהתקנה הייתה קלה מאוד ולקחה דקה וחצי בערך.... טמפ': קירור סטוק(לפני): מנוחה:41 מאמץ: 72(עם משחה) 85(בלי משחה -> נגמרה המשחה...) סליינסר: מנוחה: 35 מאמץ: 54 והרי מספר שאלות: 1. הליבה מגיעה ל-580 ואחריה מתחילים קצת ארטיק קרטיב( איך רושמים ארטיקפים?), מוד-עיפרון? 2. לגבי מוד עיפרון, יש צורך בפונצימטר? או בכלים אחרים(חוץ מעיפרון?) 3. יש טעם להושיב את המחשב על המזגן ביום ראשון?(טמפ' במאמץ: מעבד 16, ציפסט 16, הארדיסק 16, כרטיס מסך 16) או קודם לטפל ב-VOLTMOD? 4. הקירור לא מטפל בזכרונות, מה שדיי הפתיע אותי, יש סינקים מומלצים? מה אתם מעדיפים? 5. שכחתי....

• 6 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים