אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אז יש איזה גבול או שהכול הולך??
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7 willamette asus p4s333-m וa-data 512mb ddr 400 אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן בינתיים אני שיניתי את fsb מ100 ל115 והמעבד עובד על 1.9ghz אבל המכפלה נשארה 17 יש לי אפשרות לשנות בין שתיים: 17 ו100 או 22 ו133 הבעיה שאם אני עובר את ה120 fsb המחשב לא עולה הבנתי שאני צריך לעלות את המתח בביוס עם משהו בשם vcore הבעיה שיש את זה בhardware monitoring אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ללחוץ אנטר או +/- וזה משנה בין הצגה של המתח לבין "ignore" יש דרך להעלות את המתח?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי דיי גבוהה ואני לא ממש בכיוון של לקנות היטסינק חדש (יותר בכיוון של כרטיס מסך) אז חשבתי אולי אפשר ללכת על משהו זול יותר ולשים TT SF על הסינק הקיים של המעבד (אני דיי בטוח שזה יוריד כמה מעלות טובות אחרי הכל כמה המאוורר המקורי יכול לדחוף 20-30CFM?) זה אפשרי בכלל אם כן איך אני עושה את זה אם לא רק תגידו ואני כבר אשלים עם העובדדה שאני אשר עם מחשב חמים לנצח... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כי לא מצאתי בביוס וזה נראה לי מה שגורם למערכת לקרוס (הוינדוז עובר לPIO ) עם אני עובר FSB מסויים (140)
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא +ecs p4vxasd2 בביוס לא מופיע לי שום דבר שקשור לfsb.....מישהו מוכן לעזור לי...... נואש לשפר את המחשב
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
מעבד: P4 1.5 כ. מסך: GeForce 2 Mx 100/200 64 Mb לוח אם: Jetway I401 זיכרונות: Sumsung 256Mb + 128Mb + 128Mb האם אפשר לעשות עם רכיבים כאלה אוברקלוקינג??
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יש מצב אני עושה לפנטיום D 950 אוברקלוק ? אני מתכוון לעשות אותו ממש רצחני איזה 4.2 GHZ , אפשר לעשות לו?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי את גוף הקירור שציינתי בכותרת והוא כל הזמן על מהירות של 5400RPM וזה מאוד רועש ולא תמיד אני צריך כזה קירור. יש אפשרות במערכת הקירור הזאת לשלוט במהירות של המאורר? אם כן אז עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מתחבט אם יש דרך לשים על הכרטיס מסך מאוור של 60 מילימטר... כמו מתאם למעבד... לא יודע, זה נראה לי אפשרי... אפשרות נוספת זה לשים מאוורר נוסף על הזכרונות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהוא... ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
תגידו בrheaostat יש אפשרות להכניס ledים וככל שהמהירות יותר גבוהה האור יהיה יותר חזק?
-
-
הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
המשחה הטרמית שמגיע עם ה-Cooler Master Hyper TX3 מספיק טובה או שיש הבדלים ?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי ליבות שהחומר הטרמי הישן עליהן עיקש משהו, אלכוהול 70% לא עוזר.. יש תחליף בארץ ל-Arcticlean? או מקום שמוכר את זה? או אולי אלכוהול יותר חזק יעשה את העבודה? חוץ מזה אני צריך שייבות (washers) מניילון, כמו בתמונה הבאה: http://www.llamma.com/xbox360/repair/images/x-clamp/xclamp%20028.jpg כדי למנוע מגע עם לוח האם. הן צריכות להתאים לבורג 5 מ"מ ולהיות בעובי 1 מ"מ. לא מצאתי בחנויות לחומרי בניין - יודעים אולי איפה יש? אני יכול להכין כאלו בעצמי מפרספקס, השאלה אם הוא יעמוד במשך הזמן בלחץ של ההברגה לגוף הקירור.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-