עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

מקורי - http://people.overclockers.ru/n00b/record17 פאק, פאק ועוד קצת פאק רוסים מטורפים אני גאה בהיותי רוסי

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כותרת ;D

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by D-Bang,

איזה מאווררים כדאי לשים במארז מקדימה ומאחורה (כמה שיותר שקטים)? חברה/גודל/מהירות/dB ובכלל על מה צריך לשים לב כשאני קונה אותם? כנ"ל קירור המעבד, נניח אחד המעבדים החדשים של פנטיום D.. בלי אוברקלוקינג, שיהיה שקט ויקרר טוב?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by orensh69,

יש לי בעיה במעבד בדקתי בביוס ואני רואה שהגיע לי ל90 מעלות ..פתחתי תמחשב ניקיתי תמאורר ירד לי ל60 68 מעלות היה מלא אבק..חשבתי שאם אני אקנה את המשחה הטרמית זה יעזור..קניתי פתחתי תלוחות קירור ניקיתי תמשחה שהיתה..שמתי תמשחה הטרמית..ועכשיו המעבד שלי הוא יותר גרוע מגיע לי ל78 מעלות אני עכשיו משתמש במחשב שהוא על 75 מעלות...הלוח אם מגיע לי ל50 מעלות גג... יש לי מעבד פנטיום 4 3000mhz ולוח אם p5gd1 מה עושים?מה לא עשיתי בסדר?עשיתי לפי המדריך בקשר למשחה יש איזה תוכנה שאוכל לראות את החום של המעבד בווינדוז?ואם כן אז אם אפשר לתת לינק להוריד

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. הסיפור : 1) שברתי את הסוקט 478 שמחזיק את המארר קניתי חדש . 2) קניתי מארז אוטופיה לסלון 3) כל הכבוד לי עכשיו אני מקבל טפר מעבד שמגיעה ל 70 מעלות .. 4) סירקולציה של האוטופיה זה סופר דופר דרק . 5) כדי לשים את הסוקט החדש ניתקתי את גוף החימום מהמעבד השאלה אם אני חייב לנקות וחדש את המשחה הוא שמשחה הישנה עדיין אפקטיבית שנית אני לא כל כך הבינותי משהו בקשר ל ZALMAN ו BT האם יש צורך בגובה מסייום מהקצה של ה מערכת הקירור עד לדופן העליון של המחשב ..

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by אביוס,

האם ידוע מתי יגיע הBIG TYPHOON VX לחנויות בישראל?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, יש ברשותי מעבד AMD 3500+ 939 עם קירור TT BT בהתחלה הטמפרטורה שלו היתה כ20-21 מעלות (במנוחה) וכרגע היא עומדת על 35 (במנוחה). יש לציין שלא מרחתי משחה טרמית וכאלו דברים אף פעם.. וגם, מאז שהתקנתי win xp 64 עלו הטמפרטוורת בכ 5 מעלות. למרות שהחזרתי ל win xp 32 נשארו הטמפרטורות על אותה המעלה. עכשיו מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל לקרר יותר את המעבד ? עריכה: הכרטיס מסך שלי evgs 6800gs עומד על 40 מעלות במנוחה זה בסדר? *ויש לציין שיש לי מארז מאוורר היטב TT SHARK, עם 2 מאווררים (קדמי ואחורי) 120 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp תודה

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  8. בדקתי ב-ATITool וראיתי שהטמפ' של הכרטיס היא 85C, אבל כתוב שם שהמאוורר מסתובב רק על 45% ולא על 100% מה שמסביר למה יש לי ארטיפקטים. אפשר להעלות ל-100% או שזה לא טוב?

• 2 תגובות
    • 380 צפיות
  9. מאורר של מעבד

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. שלום אני צריך קירור למעבד העתידי שלי אני עד היום האמנתי בBT אבל גיליתי שיש גם את הנינג'ה הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693) מי מהשניים עדיף ? ועוד שאלה, מה אלו הכחולים האלה ליד המעבד ? http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ חן

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dragon772,

כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אז ברגע שאני מדליק יש קול חזק של המאוורר של המארז ואחרי כמה דקות וכמה דפיקות על המארז זה מסתדר והופך לשקט האם יש בעיה במאוורר? ומה מומלץ לעשות במקרה כזה? תודה לעוזר

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by tronado,

המעבד הוא 3GHZ PRESCOTT וכשאני מעלה את הFSB מעל 215 הוא לא עולה ניסיתי לעלות מתח למעבד אבל זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 26 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לבנות צ'ילר אבל לא יודע מה עושים מה צריך וכו' האם מישהו יכול לרשום לי מהתחלה עד הסוף מה עושים איך עושים מה צריך עלויות והכל תודה לעוזרים וכמה עולה למלא גז אצל טכנאים של מקררים/מזגנים

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום לכולם איך לעזאזל אני יכול לבצע המהרה ללוח ECS P4VMM2 V7.3 מעבד INTEL P4 2.66 חיפשתי בכל מקום אפשרי , ולא מצאתי תוכנות או דרכים כלשהם על הלוח תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Screw_Master,

אזהרה : ייתכן שמדובר בשאלה טיפשית של N00B , אז אל תקטלו אותי ישר השאלה שלי היא כזאת , האם ניתן לפתוח מכפלת של מעבד שלא פתוחה בסטוק (כמו במעבדיי FX של AMD למינייהם) , ואם כן , איך עושים את זה? צריך לפתוח את המחשב ולהתחיל להתעלל במעבד או שעושים את זה תוכנתית ? אני שואל כי המעבד הישן שלי AMD ATHLON XP 2500+ מתחיל כבר לקרטע במשחקים , וחשבתי אולי לדחוף אותו קצת קדימה (העליתי אותו כבר קצת , מהירות סטוק : 1833 מגה, מהירות עכשיו :1925 , אני קונה עוד מעט מחשב חדש אז אני לא רואה טעם לשפר את זה מעבר לקרור הסטוק שלו , אגב , את מתח הליבה השארתי על 1.6 , גם סטוק) הערה : התלבטתי קשות אם לשים את השאלה פה או בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות , תעבירו את הת'רד לשם אם בחרתי לא נכון...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by feint,

שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 2500+ ללא OC לוח MSI KT4AV הטמפרטורה של המעבד כיום היא 64 מעלות. מחפש דרכים טובות וזולות יחסית להוריד את הטמפרטורה לסביבות ה 40 מעלות. אשמח לקבל עצות,מחירים ומקומות שאפשר לרכוש מהם את הציוד הדרוש.

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by smoke1,

יש לי את המערכת הבא לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד INTEL D805 קירור ZALMAN CNPS-770ALCU כרטיס מסך GIGABYTE 7660 GT 256MBPCIE מארז+ספק A-TOP X-BLADE עכשיו שאני מריץ משחק או את התוכנה 3DMark05 או 3DMark06 יש לי פריזים קטנים בתצוגה של המשחק הורדתי הדריביר החדש ביותר של NVIDIA לא עזר ואני בOC קטן ביותר 140FSB במקום 133FSB שזה OC של 5%(2801MHZ במקום 2660MHZ) למשהיו יש ראיון מה הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by simla101,

קיים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום, אני מעוניין בקירור חדש לכרטיס מסך, לא משהו יקר, בסביבות ה150 ש"ח.. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 6600GT AGP בהזדמנות, אני מחפש מאורר 80MM לא יקר, שלא יהיה רועש, אני מוכן להתפשר מעט על האיכות שלו בשביל השקט. תודה.

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by shayccc,

שלום לכולם ברשותי p4 3.0 . המעבד מתחמם ומגיע ל 60 מעלות במנוחה. ככל שנהיה יותר קיץ הסתכלתי על החום שלו שעולה בהדרגה. איך אפשר להוריד את הטמפ'? אשמח לקבל מידע לגבי המאוורים שבסצנת הקירור.(הוצאה/הכנסה וכדו'). מצורף תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by jeyjey,

אני מחפש גוף קירור למעבד בסוקט 754 הוא לא צריך להיות חיית קירור כי לא מתוכנן אוברקלוק רק שיהיה כמה שיותר קטן ויעיל יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  22. Started by Do As Infinity,

עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. גופי הקרור-המאווררים שמתאימים למעבדי P D 9XX יתאימו גם למעבדי הקונרו?

• 5 תגובות
    • 407 צפיות
  24. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך והמארז כולו . עכשיו ... בשביל הכרטיס מסך אני מתלבט בין שני קירורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8204 מה עדיף ? יש הבדל גדול ביניהם ? ובשביל המארז חשבתי על המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595 ואם תוכלו גם לתת לי הצעות לסידור הטוב ביותר לסידור המאוררים במארז .. יש לי אפשרות לשים מאחורה, מקדימה ומהצד למטה . אז איפה לשים מוציא אוויר ואיפה לשים מכניס אוויר !??! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 469 צפיות
  25. Started by Aviko,

אני רוצה לקנות משאבה בכדי להכין איתה מערכת קירור מים, מצתאית אחת בחנות דגים שעושה 2000 ליטר בשעה, הבעיה זה שבעל החנות אמר שזה כעיקרון "פילטר" והוא קורא לזה ראש כוח, האם הרעיון זה משאבה טבולה??, תודה לעוזרים החביבים, אבי

דיונים חדשים בפורומים