עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by amisha,

לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by MAOR,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעסק אם מודינג/OC .... ככה שרק בחודש האחרון דאגתי לקירור טוב למארז .... ולכרטיס מסך לפני שהייתי מתעסק אם זה .. פעם אחת בדקתי את החום של המחשב (לא זוכר מה זה היה .. אבל התוכנה הציגה מעלות) והיום שאני מתעסק אם זה ... והתקנתי קירור וקדחתי חורים ... אני רוצה לדעת את המעלות ... ולא ... כל התוכנות לא נותנות לי טמפ'. הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ... ושאלתי אם באמת יש בו חיישני חום (שאני לא מדמיין) והם אמרו לי שיש חיישנים ..... אני כמעט בטוח שהחיישנים שלי נשרפו/נדפקו... ישנה דרך להחליף את החיישנים ?? האם זה מסובך ?? וכמה יעלה לי העסק ?? (נכון לעכשיו אין לי תקציב ואני גם לא מעוניין לקנות את המקרר של ההארד דיסק אם הסנסורים אז אל תתנו את זה כאופציה ....)

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה אחרי שאני OC לE4300 אני בודק טמפ' עם CORETEMP ובדיקת מאמץ עם INTEL BURN TEST אחרי שהגעתי לבאס 285 הטמפ' במאמץ לא עברה את ה62 והכל היה יציב. אחרי כמה ימים שעשיתי הפעלה מחדש המחשב נכבה והOC התאפס. הורדתי את הבאס ל270,כמובן שהתוכנה עברה בהצלחה והטמפ' הייתה מצוינת(לא עברה את ה58) ואחרי כמה ימים שעשיתי הפעלה מחדש הOC שוב התאפס. מתח למעבד לא הוספתי,PCIE נעול על 105 מחלק 1:1

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. הארות הערות והצעות יתקבלו בהחלט את המיכסה סוגרים שישה ברגים חזקים למד עדיין לא החלטתי איזה עובי צינורות אני ישתמש ואיזה רדיאטור לכן כל העסק הזה עדיין תקוע עד שיתפנה לי קצת זמן בברכה ארז [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by צורי,

קודם תודה שאתה פה !!! דבר שני קניתי מחש חדש לפני 4 חודשים ומאז שקניתי אותו המאורר של המעבד שלי עושה רעש יש לי מעבד פניטוים 4 2.8 אניטל prescot ואני משאיר את המחשב כול השבוע דולק והוא עושה לי פוווול רעש בשינה ואני הולך לחברים שלי והמחשבים שלהם שטים טילים אני מחפש טריק שישתיק אותו ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות אבל זה ממש לחוץ לי !!!! :s07: :s07: :s07: :s07:

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. מחר אני הולך לפאנדס לקחת את כול הציוד שהזמנתי..... והזמנתי קטודה כחולה כי אני יודע שהיא פצצה אבל אמרו לי שהכול מוכן חוץ מהקטודה שיש רק סגולה.... אז למי שיש כזאת אני מעוניין לשמוע חוות דעת... כי שמעתי שמישה קנה צהובה אמר שזה על הפנים ועוד לא שמעתי על סגולה אז בבקשה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Adi_79,

שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  9. היי אני גר ליד תל אביב ורציתי לשאול איפה אני יכול לקנות צג LCD כפי שהשתמשו פה במדריך. ועוד שאלה אם יש לי צגד LCD רחב ממערכת הסטריו השינה שלי האם ניתן להשתמש בו? ועוד שאלה קטנה איך אני מחבר את הכל ליציאה הסריאלית ולא ליציאת המדפסת?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by danielzy,

קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!! עזרה בבקשה!!!!! מפרט מחשב GEFORCE 8800 GT CONROE E6600 2.4 GA P31 DS3L תודה מראש!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. Started by maormark,

אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by kobibo,

מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by lael,

יש לדוד שלי כזה לוח micro-star ms-7255 v2.0 איך הוא לאוברקלוק? נ"ב המעבד הוא e2140

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  18. אהלן חברים יש ברשותי את המפרט הבא: Intel dual core E4300 @ 3.0Ghz החלפתי זכרונות לחדשים ומהירים יותר: Kingston 2gb PC2 CL6 -6400 800mhz הזכרונות הקודמים שהיו לי הם: Ocz PC2 6400 4-4-4-15 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: המעבד באובר קלוק והזיכרונות הקודמים היו באובר לא משמעותי בכלל.. מ 800mhz ל 830 אם אני לא טועה. רציתי לדעת כשהתזמון שונה על כמה אני צריך לשים את החדשים? והאם לעלות להם את הזרם? לוח אם: gigabyte 965P-DS3 תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי מארז פשוט של חברת מגנטיק או משהו כזה (ממש פשוט) ואני רוצה להחליף את המאוררים שלו. אני חושב שמדובר במאוררים של 80 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ואני מחפש מאוררים חזקים, שאני אומר חזקים אני גם מתכוון לזה שהרעש לא משנה לי. אני לא מחפש משהו עם צבעים, גם ככה אין לי חלון, אבל אני כן מחפש משהו חזק, מאוד מאוד חזק. ה Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC צד את עיני, אבל אם יש משהו יותר חזק אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by ofirn2,

הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by b127,

השאלה בכותרת. אמנם יש לי בביוס אפשרות לשלוט על המתח, אבל משם אני יכול רק להוריד RPM, ואני שואל אם זה אמור להסתובב במהירות זו, או יותר? כי נראה לי שאחרי הקניה המספרים היו הרבה יותר גבוהים רק אני לא זוכר על בטוח, אולי תעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by yakir1111,

היום עשיתי אוברקלוק למעבד,זיכרון,וכרטיס מסך ולמהירות של PCIE המפרט: ATHLON 64 3200 AM2 K9NGM kingston 667MHZ 512*2 =1G palit geforce 7300GT sonic 256MB ddr3 התוצאות מעבד: לפני 2000MHZ אחרי 2400MHZ bus speed 240MHZ HT LINK 1190 MHZ זיכרון: 667MHZ אחרי 800MHZ כרטיס מסך מהירות ליבה 500MHZ אחרי 600MHZ מהירות זיכרון כרטיס מסך 500MHZ אחרי 600MHZ איך יצא בסדר? עשיתי את זה עם התוכנה של NVIDA בשם NTUNE התוכנה עושה אוברקלוק יש אפשרות לעשות אוטומטי ויש ידני והיא עושה גם למעבד כי ביוס אין לי אופציות לאוברקלוק. זה נחשב לבסדר?המערכת יציבה..

23. Started by giliboy,

http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5700d.htm הוא שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  24. המעבד תוקע אותי בהרבה משחקים חשבתי אולי אם נעשה לו אוברקלוק יעזור במשהו . עכשיו רציתי שתביאו ליהסבר קטן והאם זה שווה בכלל את המאמץ ואם צריך לקנות משהו קירור משחות כל זה תמליצו (לא משהו יקר)

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by SubZero,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש שמיועד ל OC ולמשחקים. לוח :IS7 מעבד 2.4C קרור רגיל של INTEL אני מתלבט לגבי הזכרונות : 1.איזה סוג כדאי לקחת 3200/3500/3700? כלומר האם יש הבדל בהם בOC ועד כמה? 2.מה זה CAS2 והאם זה משמעותי ב OC? 3.איזה חברה אתם ממליצים ? דרך אגב : היעד שלי הוא 3.2 GHZ . תודה מראש על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים