אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעבד: Athlon Tbird 1400mhz @ 1428mhz (FSB 133 to 136) טמפ' ליפני ניקוי (עם אוברקלוק): 56c טמפ' אחרי ניקוי (עם אוברקלוק): 49c מהירות מאוורר ליפני ניקוי בתוך המארז ושינוי טמפרטורה: 5600-5900 RPM(אני מקווה שRPM זה מהירות, ואני לא עושה צחוק מעצמי) מהירות מאוורר אחרי ניקוי בתוך המארז ושינוי טמפרטורה: 5100-5200 RPM המהירות של המאוורר, כנראה משתנה בהתאם לטמפ' (בגלל זה גם אני חושב שזה המאוורר על המעבד), אני רוצה שהיא תהיה קבועה, וגבוה יותר. אני מניח שזה עם שינוי מתח, אבל המתח משתנה כל פעם בהתאם לטמפרטורה של המעבד, השאלה שלי היא איך אני יכול לעצור את השינוי הזה ולתת לו מהירות אחת קבועה?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שהוולקנו 7 פלוס שלי כלל לא עוזר למעבד אי אמ די 2000 שלי המעבד על 51 מעלות במהירות הכי נמוכה של המאוורר 3500 סיבובים.. וכשהייתי עם מארז פתוח זה היה 40 מעלות.. וגם הלוח אם רותח 44 מעלות אני לא יודע מה יכול להיות לא טוב המעבד ללא אובר קלוק וללא הוספת מתח ולא כלום ראוי לציין שהרכיב לי אותו מנהל החברה סימפלטק ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה ואיך למרוח תגריז הטרמי בבקשה תאמרו לי אם אני סתם מאוכזב או שבאמת יש סיבה לדאגה
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
הלוח הוא GIGABYTE 7VTXH PLUS והוא במארז TASK3003 עם שתי מאווררים אחד מקדימה אחד מאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. השאלה שלי האם זו טמפ' ממש ממש ממש בסדר? כי אני רוצה טמפ' טובה כהכנות להמהרה עצבנית שתיעשה בקרוב
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכרטיס והכל טוב חוץ כמובן מהרעש של המאוורר שלו.. אני מעוניין להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, חשבתי על twin turbo pro של AC ראיתי שאפשר להשיג אותו בזיגזג ב 151 ש"ח. איך הוא? יש המלצות נוספות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא מאמין, אחרי שכבר קניתי קית מיוחד לקרור של ה 4850X2 בא משהו (XSPC) ומוציא את זה http://www.xspc.biz/razor4850x2.php ניתן לקניה מוקדמת כאן : http://www.watercoolingshop.co.uk/store/p90-vgagpu-blocks/Razor-4850X2.cfm לא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ. אבל הם : http: כן.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי E8400 3.0@3.9 מפרט: E8400 MUGEN II P31-ES3G OCZ VISTA UPGRADE 800MHZ 2GB HD4850 HEC500W ------------------------------------ כשאני עושה OC אני רק מעלה- FSB-434 ו מחלק זיכרון הכי נמוך 2.0 CPU VOLTAGE CONTROL - 1.4000 = 3.9 יציב 24/7. --------------------- חשבתי ש - CPU VOLTAGE CONTROL זה VCORE... אבל בביוס ב PC HEALTH STATUS כתוב - VCORE 1.364 ובכול התוכנות כמו CPUZ 1.20. אז, למי להאמין? ------------------------ וגם, האם הדרך לעשות OC הנ"ל היא טובה? נכונה? כי אם הדרך הזאת אני לא מצליח להגיע לתוצאה שרציתי ?(4.0) X.X תודה.
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שוחררה הגרסה החדשה לבדיקת הכרטיס מסך שלכם, תוכלו להוריד אותה מהדף הבא http://www.geeks3d.com/20090703/furmark-1-7-0-the-bad-boy-of-graphics-cards-utilities-is-back/
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מערכת קירור גז Vapochill Lightspeed עם מאדה (ככה אומרים EVAPORATOR?) יחיד מצאתי ב FROZEN CPU אבל עם 2 http://www.frozencpu.com/products/7324/ex-vap-16/Cooler_Express_2008_Design_Super_Dual_Evaporators_CPU_Cooling_Unit_-_All_Sockets_478_754_775_939_940_AM2_Xeon.html ואת הHYDRA שזה עם 3 אני צריך רק עם אחד למישהו יש לינק? זה לא חייב להיות VAPOCHILL פשוט אני לא מכיר הרבה דגמים חוץ זה ומה ה PROMMY אם לא אז אני יסתפק גם בלינקים לעוד אתרים כמו FROZEN CPU (אולי אני ימצא שם בפורומים) בכל מקרה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Q9450 עם FREEZER 7 PRO וארז של TT ARMOR MX+ עם המאוורר 220 בצד. הקריאות שלי דרך CPUID למעבד הם: 40 40 46 46 עריכה: REAL TEMP אומר: 37 37 43 43 זה חם? קר? אין לי מושג... המאוורר נמצא על 40 אחוז בערך. ניסיתי להעלות אותו למשהו כמו 80 ולא ראיתי שינוי משמעותי... ועוד דבר. יש לי את הבורד XFX 780I. אני רוצה למצוא תחליף למאוורר הקטנטן של ה-NB שלו. מה מהקריאות הבאות שייכות ל-NB: SYSTIN - 27 CPUTIN - 33 תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפי סדר חשיבות (חום מתפתח) CPU GPU Power Supply North Bridge זכרון RAM HDD אנא, תקנו אותי אם אני טועה. מעניין אותי לדעת לאילו רכיבים כדי לחבר מד טמפרטורה (בשביל הספורט כמובן)
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט, EP43-DS3, ועושה רושם שהקירור של הצ'יפסט לא מודבק לצ'יפסט עצמו, אלא רק מוצמד אליו באמצעות הקפיצים. בדקתי על הלוח אם הישן שלי, גם של ג'יגה בייט, 8I945P, וגם שם זה ככה - בקלות הרמתי את הקירור מהצ'יפסט, עד קצה הקפיץ, ופשוט הקפיץ, שמחובר ללוח אם, מצמיד את ה-SINK לצ'יפסט. זה הגיוני? (אני בעיקר מוטרד מהלוח החדש, DS3).
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה אחרי שאני OC לE4300 אני בודק טמפ' עם CORETEMP ובדיקת מאמץ עם INTEL BURN TEST אחרי שהגעתי לבאס 285 הטמפ' במאמץ לא עברה את ה62 והכל היה יציב. אחרי כמה ימים שעשיתי הפעלה מחדש המחשב נכבה והOC התאפס. הורדתי את הבאס ל270,כמובן שהתוכנה עברה בהצלחה והטמפ' הייתה מצוינת(לא עברה את ה58) ואחרי כמה ימים שעשיתי הפעלה מחדש הOC שוב התאפס. מתח למעבד לא הוספתי,PCIE נעול על 105 מחלק 1:1
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק: thermaltake shark-black מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני ממתכנן להתחיל להמהיר את המערכת בצורה רצינית- אז אמרתי נסגור קודם כל את נושא הקרור אז עשיתי לעצמי חבילה בפנדה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Arctic-Cooling ATi Silencer 3 173 ש"ח 1 ZALMAN Multi Connector zm-mc1 27 ש"ח 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 220 ש"ח 2 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 110 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח סה"כ 585 ש"ח אוקיי אני צריך בבקשה דעות שלכם לשיפורים: ATI SILENCER 3 -מותאם ל9800XT (האם הוא יותר טוב מהקרור סטוק המאסיבי של ה9800XT?) MULTI CONNECTOR - כדי לחבר מאוררים ישירות לספק (כי בלוח אם אין כבר מקום) SLK 948U - אין מה להסביר... SF2 X2 (אחד למעבד, ואחד לדלת המארז) וכמובן משחה טרמית (הבנתי שהיא מעולה) בעתיד אני מתכנן ג…
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הוא מראה לי שתי טמפרטורות... temp 1 שהיא עומדת על 48 ואף פעם לא משתנה ויש לידה חץ כחול למטה temp 2 שהיא משתנה בין 34-42 בערך ומופיע ליד זה חץ כחול או V ירוק מה זה אומר? של מה הטמפרטורות האלה? ומה אומרים החצים וה-V ? ואיך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2963 איך הביצועים שלו ל AMD64 ? ומה לגבי ה SLK948U ? צריך להיות ממש טוב, לא ? וה TT silent Tower גם מתאים ל AMD64 ? הוא גם טוב ? תודה רבה לכולם, ומצטער על ריבוי השאלות P:
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה כמובן אחד היתרונות הבולדים של הGURU של ABIT זה יכולת הOC בזמן הריצה (וזו יכולת מאוד נוחה) עכשיו הבעיה היא שאני עושה OC תוך כדי ריצה והוא מבצע את הפעולה מייד ואפילו אפשר לראות את זה בCPUID עכשיו הקטע הוא שאני מתחיל מחדש את המחשב או מנתק לגמרי את המשתמש ההגדרות המקוריות חוזרות ואז כאילו שלא עשיתי OC אני חושב שזה בעיה בביוס אבל בכול אני רוצה את דתעכםמה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1.. עכשיו לשאלות: 1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה? 2) אתם חושבים שזה יעזור? 3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-