אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב שלי: מעבד: P-4 32GHZ לוח אם: MSI זיכרון: 1GB כ.מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) כפי שצינתי התקנתי Freezer של AC במחשב (מעבד) לאחר שהשתכנעתי בסקירה באתר זה על טיב המוצר אך עדיין יש לי בעיית התחממות, המחשב ניתקע או מאתחל את עצמו לבד. כאשר עובר את ה-60 מע'. אולי צריך להעלות סל"ד? כרגע הוא כמעט על 3000RPM NV GUAHO.
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000 64 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל2500~2700 מה הדרך הכי מומלצת ?, כמה לעלות כל פעם?, כל כמה זמן לעלות?, ואיך לבדוק עם המעבד יציב? תודה מראש נ.ב הטמפ' לא ממש בעיה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום לא מזמו התקנתי את המחשב שלי הכול עובד מצויין אבל משהו אחד לא הסתדר לי בביוס מוצג לי שהטמפרטורה של המעבד הינה 40-43 ואילו בתוכנה של אסוס ASUS PROBE מוצג לי 34 האם זה תקין שזה כך ואם לא מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ... עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי R9700P ואני רוצה לעשות לו איזשהו שינוי.... יש לי כמה סינקים ישנים:1.גדול של פנטיום1(15~ על 7, גובה 5) 2.קטן של איזשהו משהו (חמש סנטים על חמש סנטים, גובה 2) 3.סינק של פנטיום 4 + מאוורר. 4. סינק של פנטיום 3 נראה לי עם מאוור 40 ממ. יש לי דבק טרמי.. איך אני יכול לחתוך אותם? מה אני יכול לעשות איתם???? עם אני מדביק אז מותר שזה יגע ברכיבים אלקטרוניים???(כבלים גוקים וכל מה שיש שם....) כל רעיון יתקבל בשמחה..... תודה רבה! :-*
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=246&var2=0
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ברשותי לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. אני יכול לשלוט דרך SpeedFan על מהירות המאוורר שעל המעבד. אך מחוברים ללוח עוד שני מאווררים. אחד של הספק כח (מפרט בצד) ואחד של מאוורר שמוציא אויר Silent Wheel. מקודם הפעלתי 3DMARK06 ושמתי אופציה שישמור לוג של מהירויות המאווררים. ושמתי לב שהמהירות של אחד משני המאווררים עולה תחת מאמץ. עכשיו סתם ככה הRPM שלהם אחד 1070 והשני הוא זה שהמהירות שלו משתנה הוא 1274. היא עולה עד ל1400 במאמץ. בדקתי באתר של ThermalTake מה המהירות סיבוב של ה-SilentWheel שהרי זהו המאוורר שמוציא אצלי אויר מאחור. וכתוב שם 1400 בערך. אז אני חושב שזה המאוורר הזה. השאלה האם אני יכול לשלוט בו שישאר 1400. כי גם כשהוא עולה ל1400 לא שומעים אותו אז אני מעדיף שהוא ישאר במצב הזה. תוד…
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הP5B DELUXE מצאתי אותו בחיר קצת לא הגיוני 879.00. יכול להיות כזה מחיר?!?!?!?
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת לאילו ערכים להוריד את המערכת שלי אני רוצה לעשות DOWN בגלל שיש לי חרא של קירור והוא מרעיש ( שינוי בקרוב) אז אני רוצה להוריד את המהירות של המאוררים , אבל אז יוצר מצב שבו החום יעלה לכן אני רוצה לעושת DOWN על מנת שיהיה קר וטוב (אני לא משחק כרגע בכלל ,רק מוריד אז אני לא צריך מהירות)
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי PALIT 4850 SONIC והקירור שבא איתו מהמפעל רועש מאוד (על 100% מהירות מאוורר) והכרטיס נמצא על 60 מעלות בIDLE. האם כדאי לי להחליף את הקירור הנ"ל בACCELRO REV 2 + TURBO MODUEL (שיושב אצלי בבית מהכרטיס הקודם) מבחינת טמפרטורות (מבחינת רעש אין ספק).
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי. עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי (7600GT) גבוה יחסית המהירויות לאחר אוברקלוק הן 1531\615 די הרבה יחסית לסבא הזקן . עשיתי בדיקה של ארטיפקטים ב ATITOOL במשך 10 דקות ,(10 זה מספיק בכלל?). במשך כל ה10 דקות לא היה ארטיפק אחד אפילו שזה כבר טוב, אבל המעלות הגיעו בשיא ל64 זה גבוה? סביר ? מצויין ? חרא? ;D תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן אני מזמין GIGABYTE TRITON מIQPC הזמנתי שתי מאוורררים מנועה מחשבים של 12 CM, שהייתי רוצה להתקין במארז (המארז מגיע בלי איוורור...). הורדתי את המדריך למארז אבל אין שמה הוראות, מישהו יוכל לעזור לי? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב.. קודם כל הציוד שלי: לוח MSI 915G COMBO, (מעבדי 775, 533 מהירות זכרון), מעבד P4 3.0Ghz 2MB_Cache, Windows Xp לפני שבוע התעוררתי בבוקר וגיליתי שהמחשב כבוי למרות שלא היתה הפסקת חשמל בלילה, לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות לאחר יומיים התופעה חזרה על עצמה, ושמתי לב שהמחשב נכבה ללא שום אזהרה מוקדמת, ניחשתי שזה מנגנון הגנה של המעבד בפני טמפרטורות גבוהות התקנתי תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבד ובאמת שמתי לב שהטמפרטורה גבוהה מאד! המעבד עובד במצב IDLE (ללא שום תוכנה ברקע) על 50 מעלות סלציוס פחות או יותר, ברגע שאני מנסה לאמץ אותו קצת (דחיסה בRAR לדוגמא) הוא מטפס דיי מהר לכוון ה 80 מעלות ואז מתחיל כל הבלאגן והמחשב כבה. בSETUP של המחשב, בHARDWARE MONITORING רואים פחות או יותר 73 מ…
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים 120 למארז שאחד יוציא והשני יכניס ששיהיו חזקים ויחסית שקטים כמו כן גם מאוררים 90 ממ על מה אתם ממליצים תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם(: עשיתי OC לכרטיס מסך (קירור סטוק אבל כפול של gainward) יצא בסדר לOC ראשון?.
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחר אני הולך לפאנדס לקחת את כול הציוד שהזמנתי..... והזמנתי קטודה כחולה כי אני יודע שהיא פצצה אבל אמרו לי שהכול מוכן חוץ מהקטודה שיש רק סגולה.... אז למי שיש כזאת אני מעוניין לשמוע חוות דעת... כי שמעתי שמישה קנה צהובה אמר שזה על הפנים ועוד לא שמעתי על סגולה אז בבקשה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-