אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לחבר שלוש מאוררים (אחד 120 מ"מ ושנים 80 מ"מ)רגיל בלי ביי-באס?? אם חייב ביי-באס כמה הוא עולה??
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שתי שאלות 1. באיזו תדירות צריך לעדכן משחה טרמית? (שנה/שנתיים/אף-פעם) 2. תוך כמה זמן "מתקלקלת" משחה בשפופרת אטומה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל כי ראיתי מקומות שאמרו שזה יכול להרוס את הכרטיס מסך ומקומות שאמרו שזה טוב לשניהם... תודה
-
- 12 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב שבוע שעבר והיום ניסיתי לשחק קצת בביוס בכל אופן העליתי את הבאס מ200 ל220 10 אחוז. מה שהעלה את המעבד ל3.30 (מקורי 3.0 מכפלה 15) מצד שני התזמונים בזכרונות השתנו לרעה באופן אוטומטי ב20 אחוז, מ5-5-5-12 ל5-6-6-12 הטמפרטורה עלתה בעשר מעלות. (אבל אני מתכנן לקנות קירור מקצועי) כרגע הוא על קירור סטוק האם אני אמור להרגיש שינוי באיזשהו שלב? כי לא נראה לי שהמחשב מהיר יותר ממקודם? דרך אגב לא מצאתי בביוס אפשרות להעלות את המכפלה של המעבד בלבד, אפילו שבחוברת של הלוח ( P5WD2 הרגיל) זה כן מופיע. האם יש למישהו נסיון בקטע הזה?
-
- 100 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס GF 5700 ULTRA ואני רוצה להאיץ אותו קצת שיעבוד טיפה יותר חלק הוספתי מאווררים וניקית את המאוורר והוא עובד על 40 מעלות במנוחה (החדר שלי מאוד חם) אני משתמש בתוכנה שקבלתי עם הכרטיס SPEED RUNER של WINFOX...זה מה שהוא מראה לי ברגיל: 2D 301MHZ GPU 947mhz MEM 3D 475MHZ GPU 950MHZ MEM רציתי לדעת כמה אני צריך להאיץ בכמה מגהרצים? ב2D או ב 3D או שניהם?? תודה .. ד"א הכרטיס עובד על 4X AGP כי הלוח ישן אז אם זה יכול להגביל במשהו תגידו לי..
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי נמצא לרוב על טמפ' של 65 מעלות ובימים חמים מאוד בקיץ הישראלי גולש ל- 70, במנוחה. במהלך משחק COD הטמפ' עולה לסביבות ה- 85-90 מעלות, זה די הדאיג אותי. חשוב לי לציין שהטמפ' היא לא תחת OC. הפתרון שעלה לי לראש זה קירור מים. זה יעיל, שקט יותר (המאוורר של הקירור לפעמים חורק ומציק), ובעזרת שפצור גם יתאים למודינג שאני מסיים בימים האלה. המעבד שלי נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה, לא יצא לי לשים לב כמה הוא במאמץ, אני לא יודע איך לבדוק מאמץ של מעבד (ועל הדרך - איל באמת אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו במאמץ?). חשבתי לקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס אבל אני לא בטוח שכדאי לקרר גם את המעבד.. זה לא בזבוז כסף? אחרי הכל הוא בטמפ' ממש ממש סבירות ואני בכלל לא מודאג לגביו. מה אתם או…
-
- 11 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ומי יותר שקט הNINJA או הBT
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קירור מים אך לא סגור על החלקים... לכן החלטתי לפנות אליכם, בבקשת עזרה. מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מתעסק בנושא, חשבתי שאנשים עם נסיון בתחום יוכלו לסייע לי לסגור את הפערים (במידה ויש כאלו) במערכת. ואלו חלקיה: בלוק למעבד: Danger Dan TDX A64 Copper 1/2" ID Water Block משאבה: Swiftech MCP655™ 12v Water Pump w/ 3/8" Conversion Kit (317 GPH) רדיאטור: Danger Den Black Ice Xtreme III Radiator w/ Customizable Fittings - BLACK מיכל: XSPC Passive 150mm Reservoir - BLACK נוזל קירור: Fluid XP+ Extreme Non-Conductive 32 oz. Liquid Cooling Fluid - UV Midnight Blue צינורות: PrimoFlex 1/2" ID PVC Clear Tubing מאווררים: ThermalTake 120mm Smart Blue LED Fan (A2018) *3 …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורי לאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדר אז המלצתי לו להחליף מאוורר והוא קנה את Artic-Cooling Alpine 7 בכל אופן אחרי מאבק קשה הצלחתנו להתקין את המאוורר. עכשיו בעת הדלקת המחשב, נכנסנו לביוס והטמפ של היא 60-63 ורמת אזהרה (באיזה טמפ יצפצף) היא 70 מע' בכל אופן, בעת הפעלת Windows המחשב נותן ציפצוף אזהרה על טמפ ומפסיק לאחר 2 שנ' הורדנו Everest בכדי לבדוק טמפ בWINDOWS, והטמפ' שם היא בין 49-54.... חשוב לציין שאם העלנו את רמת האזהרה ל 80 מעלות הכל עבד טוב השאלה שלי היא האם זה תקין ? אני ממש לא מבין בשטויות האלו :-( אה ועוד משו, הייתה למארז תעלה כזאת מכוונת למעבד, היא לא נכנסת כרגע, הורדנו אותה
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי בלוק ורדיאטור של Tt, ועליו יש בורג לתפוס צינור 4\1, אני רוצה להרכיב צינורות 8\3 על הבלוק והרדיאטור הזה... תודה רבה! (:
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
היי אני חושב לבנות מערכת קירור מים מישהו יכול להמליץ על משאבה שנמכרת בארץ שעובדת על 12V? איך הבלוק הבא למעבד? [אני יכול לארגן תבלוק הזה...] בתיכנון לשים ראדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ... השאלה הכי חשובה האם זה שווה? האם יהיה שיפור טמפרטורות רציני לעומת קירור אוויר?
-
- 11 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רדיאטור 120*2 השאלה רק איזה? יש למישהו המלצות (לא חייב מהארץ) תודה
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נושא טחון אני יודע. ראיתי את ההמלצות בסטיקי לקירורים אבל באתרים של החברה כתוב דברים שונים. אני מחפש קירור למעבד P4 2.4GHZ 800FSB HT על לוח ASUS P4P800 DELUXE . אם אפשר מישהו שיש לו את הלוח ויודע שהקירור מתאים לו.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי שלושה מאווררים במארז. אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר]. אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס). החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי). ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר ל…
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני משיג קונרו (E6400) ואני צריך קירור אוויר טוב עד ככה 250+- (אני רוצה להוציא את המקסימום עם הקירור) אשמח להצעות, תודה
-
- 22 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כידוע,יש לי 7800GT של GAINWARD. ובכן,לאחר החורף הכרטיס השתגע ועמד על כ90-100 מעלות במנוחה ואני מדגיש מנוחה. היום הלכתי לחנות של חבר שלי לרענן משחה קצת אולי זה יעזור לפני הניסיון ללכת לחנות שרכשתי את הכרטיס משם. למה לא לנסות? רכשתי מזרק של MX1 משחה טרמית ב30 שקלים,חבר שלי (בעל החנות) פתח את הסיילנסר ניקה את המשחה הטרמית במקצועיות ומרח לי שוב,חזרתי הביתה וכולי אושר. 40 מעלות!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40 מעלות במנוחה!! במאמץ לא יכולתי אפילו לראות את הטמפ' כי לאחר התחלת משחק כגון NFS U2 וכד' המחשב פשוט נפל. אז אני שמח מאוד שריעננתי משחה ורציתי לשתף אתכם שאם יש לכם בעיות טמפ' לפני שאתם שוברים את הכרטיס מרוב עצבים תרעננו משחה ותראו אם עוזר. חסכתי לעצמי עכשיו המון דלק לנסיעה לח…
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-
-
http://img134.imageshack.us/my.php?image=miniimag1044kp5.jpg אם מאוורר כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1594 יש מאוורר טוב יותר מזה אבל בגודל של 45mm ? עכשיו השאלה שלי איפה אני צריך לעשות את החורים בקירור כדי עוד תמונות של הHeatSink http://img156.imageshack.us/my.php?image=miniimag1045oi3.jpg http://img98.imageshack.us/my.php?image=miniimag1046xb3.jpg אני די בטוח שהקירור הזה יהיה טוב יותר מימה שיש לי עכשיו על 7600GT אני ישים גם כאלה על הזכרונות http://img155.imageshack.us/my.php?image=miniimag1047av4.jpg כמובן שאני יחתוך את זה לשנים אם אפשר גם לינק לדבק טרמי?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מבקש להביא לי בבקשה לינקים לביקורות ותוצאות אוברקלוק של ה - SAPPHIRE X1800GTO2 512MB (רצוי לא לאתרים סיניים כי קשה להבין משם משהו). תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מגיע ל Tt ח"חטון קטן על ההשקעה בחודש האחרון, קודם משאבת 500lph (נכון לא מדהימה, אבל עדיין שיפור רציני מול המינימליות שהוציאו עד היום). אחר כך בלוקי קירור משופרים (סדרת W). ועכשיו רדיאטורים חדשים שלמרבה הפלא לא נראים כאילו שלקו אותם מפיאט אונו: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0072/cl-w0072.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0098/cl-w0098.asp
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה על קבלת הפנים החמה הגיע לידי Conroe E6600 ES ואשמח לשתף אתכם בתוצאות שיושגו איתו. נתחיל ? למנה ראשונה נגיש Conroe בתדר המקורי 2.4GHz על מצע של זיכרון DDR2 בתדר המקורי וכמו כן תזמונים ללא שינוי. המתחים לא שונו, מה שמאפשר לכל אחד ללמוד איזה ביצועים הוא צפוי לקבל ממעבד כזה ללא כל שינוי... המנה הראשונה תוגש ברוטב Super PI 1MB. להזכירכם השיא המקומי הוא כ23 שניות של cupra שהושג ע"י FX57 בתדר 3.5GHz, זיכרון DDR1 בתדר 277 בתיזמונים 2-2-2. לאכול בביסים קטנים.... http://img187.imageshack.us/img187/4562/14qi.jpg מנות נוספות בהמשך... תהיו רעבים Setup: CPU: Conroe E6600 ES B0 stepping 4 Cooling: Scythe Ninja Plus MOBO: Intel D975XBX rev304 bi…
-
- 90 תגובות
- 8.3k צפיות
-