עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by stojakovic,

אני רוצה לעשות למערכת שלי OC קבוע ל3200GHZ ושהיחס fsb:dram יהיה 1:1... עכשיו, השאלה שלי היא בקשר לזכרונות... איזה ערך בביוס אני צריך לשנות כדי שהם יעבדו ביחס של 1:1? כי כרגע הם ביחס של 2:3.. תודה!!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by mor873,

שלום במסגרת ריכשת מחשב בשלבים , אני רוצה לירכוש קירור למעבד , שיתאים למעבדים שאומרים לצאת בפברואר מרובעי הליבה של אינטל . האם אלו יתאמו ומה הכי טוב מהם , לא מתכנן OC אבל הבית של ממש חם בקיץ, ואני מעדיף שיהיה שקט , אם יש צורך במאוורר בנוסף נא לציין סוג. 1.Thermalright Ultra 120 Xtreme 2.Sunbeam Tuniq Tower 120mm 3.Thermaltake V1 CL-P0401 תודה למגבים .

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by MegaHertz,

מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! רציתי לשאול מאיזה צד של הדיסק הקשיח נפלט מרבית החום ? מהצד העליון (חלק מתכתי) ? או מהצד התחתון (חלק אלקטרוני) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  5. חברים יש לי מעבד 3800+ כפול, וכרגע אני על 10x240 יענו 2.4 גיגה הארץ עם 3X HTT עכשיו אני רציתי להעלות אובר ל2.6, אז שמתי 9.5 על 279 ומתח 1.45 .. עכשיו הוא עשה ריסט ומתי שהוא טוען את המחשב בקו הכחול של XP הוא נותן מסך כחול למה לעזאזל זה קורה ? ובטלתי את ה-COOLNQUIET

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  6. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות) יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר. האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי. או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermax מה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי מעבד P4 2.4C לוח-IC7 קירור מקורי מארז מאוורר עם 5 מאווררים(2 מקדימה מכניסים,1 מהצד מכניס,2 מאחורה SF2 מוציאים) לפי הביוס ו-AIDA32 הטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות 50 כאשר המאוורר של המעבד מסתובב במהירות של 2600 שזה די נמוך. האם יש אפשרות לחבר לו מפסק לשליטה על המהירות? אני לא מבין למה המעבד שלי כל כך חם אפילו ה-AMD שלי קר יותר באיזה 8 מעלות .

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by Jook,

http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm האם המאורר הזה שווה (אני מחפש 120 מ"מ)? האם יש לכם הצעות למאוררי 120 אחרים?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. Started by or313,

טוב אז ככה קיבלתי מחשב חדש.. מפרט: Intel Q6600 G0 מעבד GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra 2X זכרונות (4G) BFG 8800GTS 512MB G92 כרטיס מסך Corsair HX520W ספק כח Thermalright Ultra -120 eXtreme קירור למעבד + 2 מאוורים 120 (TT THUNDERBLADE) WINDOWS XP SP2 מערכת הפעלה עשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך: CPU: 3.5Ghz מתח : 1.402 טמפ': במאמץ - 54 במנוחה - 30 יציב בטון! GPU : GPU Clock: 790Mhz Shader : 1959Mhz Memory : 2000 קירור סטוק בלי מודים מאוור על 100 אחוז טמפ': מאמץ - 54-53 מנוחה - 40 יציב בטון! 3DMark 05 Score: 17980 3Dmarks מה אתם אומרים? יש הצעות לשינויים? יש לי שאלה.. יש בעיית DROP מתח רצינית.. אני שם בביוס מתח למעבד…

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by israelnba,

מדובר על המפרט שמופיע בצד ימין. כרגע אני בOC של 3.4GHz עם מתח ביוס של 1.3875 כאשר הטמפ' במאמץ חוצות את ה60 מעלות. אני מעוניין לסחוט מהמעבד עוד. הבעייה היא שאני כבר נמצא בטמפ' מאוד גבוהות. כרגע יש מאוורר בקדמת המארז שמכניס אויר. מאוורר בודד על הTRUE120 ומאחורי הקירור יש מאוורר אחורי שמוציא את האויר. בשביל להמשיך את הOC אני אצטרך להוריד משמעותית את הטמפ', לכן חשבתי להוסיף מאווררים. אני אוכל להוסיף מאוורר על הTRUE120 ועוד איזה מאוורר איפשהו על אחת דפנות המארז. השאלה היא האם זה שווה את המאמץ הכספי והפיסי, האם שני המאווררים יכולים לגרום לשיפור ניכר בטמפ'?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Dror D.,

בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by vipersh,

שלום לכולם, קניתי לחברה שלי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד: E7300 קרור למעבד: AC Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB(2X1024) 800MHZ CL5 ספק: SeaSonic 400W מארז: NZXT Alpha התחלתי את הOC עם ציפיה להגיע רחוק (ככה זה היה נראה ממאגר הOC שיש באתר...) הצלחתי להעלות את התדר של המעבד עד ל3.5 אבל הוא לא היה יציב גם עם תוספת מתח התדר היחידי שהצלחתי להעלות אותו בצורה יציבה הוא 3.3 עם תוספת מתח קטנה אשמח אם תוכלו לכוון אותי לבעיה אצלי האם יש הגדרות בביוס ששכחתי לשנות? האם רכיב ספציפי במחשב מגביל אותי בOC? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by alonkl,

וואלה לא נשמע לי הגיוני.. קונים מעבד ב100 שקל והופכים אותו למהירות של מעבד ב2000 שקל?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. טוב אחרי שישבתי כל הלילה מרוב שעמום החלטתי לקחת את ה 3D Mark לשיא היכולת.. והרי התוצאות. תאמת שהגעתי לציון אף יותר גבוה של 11750 נק' אבל שכחתי לקחת תמונה שלו... בכל מקרה תוצאה נחמדה, תהנו

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by MDK,

שלום לכם! אני מתכנן לקנות p4 ואולי בעוד שנה\שנה וחצי לעשות לו אוברקלוקינג. אזהרה: אני לא בקיא בתחום, למעשה אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג, ולכן אל תצפו שאני יבין הסברים מפוצצים במונחים! עכשיו יש לי מס' שאלות: 1)האם o\c הוא דבר מסובך ללמידה ולביצוע או דבר שכל גיימר\משתמש ביתי יכול ללמוד מהר ולהצליח בו? (אני מניח שלא כל אחד יכול אחרת כולם היו עושים זאת מן הסתם...) 2)האם אוברקלוקינג למעבד מתבצע פיזית או דרך תוכנה ו\או דרייברים? איך הוא בעצם מתבצע? 3)האם מאבדים את האחריות לאחר שמבצעים אוברקלוקינג? אם כן, אז מה המהירות שמותר להגיע אליה? 4)האם אוכל להסתפק במארז מידי ג'נריק עם 2 מאווררים או שאהיה חייב לקנות מארז יקר ואיכותי? 5)האם אוכל לעשות אוברקלוקינג טוב (נגיד מ-1.…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by hai97,

שלום יש לי את המארז הבסיסי של איבורי למי שמכיר-מקום למאוורר 12 בקדימה,מקום למאוורר 12 באחורה ועוד 2 מקומות למאווררי 8 בצד עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מוצא סידור שיעשה טמפרטורות סבירות בלי רעש יותר מידי במיוחד בקיץ(בחורף החדר שלי קפוא וכך גם המחשב...) המאווררים שיש לי הם 2 מאווררי 8 באזור ה1400 מאוורר 12 באזור ה1000+ ועוד 2 מאווררי 8 ממש חזקים של 2700-2800 איך להרכיב אותם? נ.ב הטמפרטורות הכי טובות שהוצאתי עם רעש מפריע הם 45 למעבד ו50 לכרטיס מסך ו36 להארדיסק

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום.. לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא הפורום המתאים ובקשה תעבירו. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש הינה המפרט: e7200 בקירור סטוק EP43-DS3L 2GB WD 640AAKS HD4850 zalman cooling coolermaster 334 elite + seasonic 500W הטמפרטורות: המעבד עומד על 48 מעלות בשני הליבות והכרטיס מסך על 45\46 מעלות שניהם במנוחה. הטמפרטורות תקינות? ועוד משהו, המחשב מאוד רועש :-\ הלכתי לCCC וניסיתי להגביר\להנמיך את מהירות המאוורר אבל גם ב20% וגם ב100% הטמפ' נשארת אותו דבר ועוצמת הרעש לא משתנה, מאוד מוזר. מישהו יודע למה זה ככה? אני ממש רוצה להנמיך את הרעש כי הוא חזק וקצת מעצבן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by mokisho,

רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by big_fishy,

יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by Cyanide,

עד שהצלחתי לסדר את בעיית התחממות היתר של המעבד וסידרתי קצת חוטים במארז, אפשר להתחיל בחלק המעניין. הגעתי ל4GHZ ובעבודה רגילה הכל ניראה בסדר, עד שניכנסתי למישחק כבד, קיבלתי BSOD. ניראה לי שזה המתח הנמוך כי הטמפרטורות במאמץ הם 55 מעלות. המתח הוא 1.2800 הלוח הוא P5K-E והזכרונות 4GBPQ של g.skill CPU-Z ניתן לראות בט'רד הSUPER PI הגדול. ההודעה האחרונה. דרך אגב עד איזה תדר הזיכרונות יוכלו להגיע?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by Regev,

המעבד הזה, שכולכם אמרתם שהוא בטמפרטורה נמוכה מטורפת, מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע עם המעבד הזה עם קירור טוב? (אם יש בכלל... ;D)

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  24. אני צריך קירור כמה שיותר שקט למארז (מומלץ שגם יהיה יעיל : ) אם אפשר אז 2... ותגידו אם אני אקנה 2 ויהיה לי 2 מאחורה שמוציאים (אחד 80 ס"מ ג'נרי + מה שתביאו) ועוד אחד לפני הארדדיסקים שזורק אוויר זה יהיה טוב ? ואני מעדיף להוציא תג'נרי כי הוא דיי רועש... וד"א יש לי מארז ג'נרי שבנוי מפח בעובי של רבע ציפורן...

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by mor_anter,

E0 DO יש עוד כמה שאני לא יודע מה הכי טוב??

• 12 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים