עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ohad19,

מהן העלויות של OC ובסופו של דבר האם זה משתלם כלכלית ? לדוגמא: אני מתלבט בין קנייה של E6600 או E4300 שאותו אמהיר למהירות של 2.4 ג'יגה הרץ. השאלה היא האם את החסכון בעלות המעבד אני אשלם בחשבון החשמל ?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by coolmeen,

טוב אז אני מתכנן לקנות מחשב ל oc כבד, עכשיו אחרי שכבר חרשתי על ה6a19 והתכוונתי לשים שם 2*120 mm של tt הגירסאת ה "טנדרבלייד" הזאתי שמפיקה 71 cfm ו21 dba כל אחד, וזה טוב כמארז שאפשר לשים 2 של 120 אך גיליתי שהוא דיי קטן וצר, ולא נוח, אז עכשיו אני רוצה להחליף ל 6919 שמגיע כנראה עם 120 mm כלשהו שאותו אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף, ועוד אני אשים 2Xsf2 כלומר יהיה קצת רועש אבל לא נורא אז יהיה sf2 וגם על המעבד יהיה לי sf 2 על sp 97 הקטע שזה עכשיו עולה יותר כסף אבל זה ממש שווה את זה מבחינת נוחיות המארז אז השאלה האם הביצועים יהיו שווים לאלו של ה 2*120 mm?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by asaf16,

מה פוטנציאל האוברקלוקינג שלו? האם ניתן לפתוח לו צינורות? וכמה קל זה?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by KoM,

תיכננתי את זה על הסלרון אבל הנה בא הפנטיום 4 החדש שלי והפתיע אותי, והכל במקרה כי לא ממש תכננתי את זה... היום בבוקר הדלקתי תמחשב כרגיל והתחלתי לעבוד עליו, באמצע הייתי חייב לזוז והשארתי אותו דולק, חזרתי אחרי כשלוש שעות בערך והופתעתי לראות כי המעבד על 48 מעלות, גבוהה מאאאאאאאאאאאאאאאד, התחלתי לבדוק מה קרה עד שראיתי כי המאורר של הוולקנו 7+ החליט לקחת חופשה מפעילות. הקטע הוא שעד שבדקתי תטמפרטורה עבדתי על המחשב דקות ארוכות כולל הרצת שירים אינטרנט וכ"ו... המחשב היה יציב לחלוטין באוברקלוק של 800 מגה הרץ ועדיין לא עבר 48-49 מעלות בקירור פאסיבי מלא ! מעורר בי חשק לחשוב מה AX478 יעשה עם קירור פאסיבי... אגב למעבד בינתיים שלום. ;D

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by mayfree,

האם יש צורך בכך ועד כמה זה כדאי(כמה BUSאפשר לסחוט עוד והאם זה בטיחותי מבחינת ההתחממות של המעבד שמטבעו מתחמם) או שאפשר להיסתפק בביצועיו המקוריים מבלי לסכן את המעבד והאחריות . אם כן איזה זיכרונות ולוח אם יעשו את העבודה ל-OC ?(חשבתי על גיגהביט GA-K8N PRO ) ואם לא איזה רכיבים יעשו את העבודה למשחקים כבדים?(כאן המועמד הוא אלבאטרון PRO II) ובבקשה אל תגידו לי לחכות לסוקט ולציפסט החדשים,כי עוד מעט יצמח לפנטיום 2 שלי זקן.. שאלה יותר חשובה:מצאתי מאמר שעוסק בOC לגיגהביט,האם תוכלו להסביר להדיוטות כמוני מה פשר המכפלות וכל המושגים הללו,ואיך עושים את כל מה שהמשוגע הזה עשה שם?(ובאילה תנאי איוורור). [http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=73785] ומה זאת הטבלה הזאת?(מה זה LDT וכו…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  6. איך אפשר לדעת באם שווה משהו קרור מתכת נוזלית

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by nizzan7,

הטמפרטורה שלי היא בסביבות החמישים האם זה נורמלי? הלוח שלי הוא: GA-8I945PL-G כמובן של GIGBYTE אני חושב שזה גבוהה אבל לא בטוח מה אתם אומרים? אם זה גבוהה איך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום לכולם! כרגע המעבד שלי רץ כך: תדר FSB: 375 @ תוספת 0.2V בביוס תדר DDR : 1125 CL 5.5.5.18 @ תוספת 0.4V בביוס תדר מעבד 3000 @ 1.375 בביוס. הנ"ל יציב ועובד תקין. מבחינת טמפ' במאמץ: 72-73 מעלות בערך ב-S&M@90% אני יודע שעם העלאת מתח ל-FSB לתוספת של 0.3V אני יכול להגיע בערך עד 400MHZ, שייתן לי יותר THROUGHPUT לכיוון המעבד. בנוסף אם אעלה את מתח הזכרונות עוד יותר, אפשרי להגיע גם ל-1200, אבל ללא קירור אקטיבי לזכרונות אני די חושש ממתחים גבוהים שם. אני יודע שעם העלאת מתח למעבד אני יכול להגיע ל-3.2G, בערך ב-1.45V, אבל אז המעבד רותח - 80 מעלות מאמץ (וזה עוד נבדק בלילה) ולכן אני לא בטוח לגבי המתחים הגבוהים האלה. עכשיו כמה שאלות לי למומחים: 1. על איזה תדר לשים דגש, על ה-FSB, ע…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by Refael Azi,

מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אז כמו שרשום בכותרת אני תקוע בבאס 182 (התחלתי מ166) עכשיו כל פעם שאני מעלה יותר מזה אפילו אם זה מגה הרץ אחד הווינדוס לא עולה עוד לפני שהוא מתחיל לטעון אותו הוא עושה ריסט. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים

11. בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1.. עכשיו לשאלות: 1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה? 2) אתם חושבים שזה יעזור? 3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by BURTON,

כשאני מעלה את המהירות של הבאס בביוס אני רואה את טמפרטורת המעבד ואת טמפרטורת המערכת אבל לא את הזכרונות רציתי לדעת האם הזכרונות עתידים להשרף לפני המעבד או אחריי? ועוד דבר רציתי לדעת מהיא הטמפ' האופטימלית לעבודה של המעבד(פנטיום 4 2.0)

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  13. מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. ההודעה נערכה. אני מחפש מאוררי לד צבעוניים led fan \ uv led fan \ catode fan \ uv catode שמתי עין דווקא על spire שבא בצבעי הכחול או כחול וורוד ביחד בגלל המחיר הזול שלו, עוצמת הרעש הנמוכה שלו, והתמונה החביבה שלו ------------------------------------------- ההודעה המקורית על חיפוש מאוררי 80מ"מ : אני מחפש מאוררים שיעשו עבודה טובה, ולא מרעישים במיוחד זאת אומרת שהרעש שלהם יהיה סביר כזה חביב לאוזן בכלל אני משתגע לחברים שלי יש מחשבי קומפלט שהם קנו הם בחיים שלהם לא חשבו שמחשב זה משהו שמתחמם יש להם מאורר ג'נרי אחד מאחורה מוציא אוויר מתחת לספק, משהו שקט ביותר בחיים שלהם לא בדקו טמפרטורות לא דאגו לשטויות האלה אני כבר שנה משקיע במאוררים בלאגן מה לא לא רק שיש לי רעש של טרקטור מהמחשב ואנ…

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by aviram20,

היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. היי חבריה, גוף המאורר הוא עגול, למאורר זה יש 4 פינים עם כיסוי פלסטיק שחור,יש על הפינים סימון כיוון פתיחה, סובבתי בהתאם לכיוון החץ אך איני מצליח למשוך אותו החוצה. האם יש איזוק נוסף ואו כל דבר אחר אודה על עזרתכם אהוד

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by djelectric,

היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by david_borohov,

שבת שלום לכל חברי הפורום. היום קרה לי דבר לא יאומן ורציתי לשתף אותכם בו. חבר שלי שיש לו מחשב דיי ישן עם מעבד AMD Athlon 2000 עם ליבת Polamino, או משהו כזה, בסוקט A. הטמפ' של המעבד שלו יושבת על סביבות 70-88, מאוד חם ל-AMD. הקיצר השבוע הבאתי AS5 והיום מרחנו לו את זה על המעבד. לפני המריחה בדקתי את המעלות והם עמדו על 86 בערך ללא שום פעולה רצינית של המחשב. לאחר המריחה, נס, המעלות ירדו עד ל 47 מעלות (!!!!). לא האמנתי, הייתי בהלם...לא חשבתי שמשחה יכולה לתרום כ"כ הרבה. מי שרוצה לספר על מקרה דומה שקרה לו או סתם להגיב על מקרה זה, מוזמן. תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by zohar678,

האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום, אולי זה ישמע קצת ניובי, אבל מהו אתר הבית של Tt, לא מצאתי... תודה!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3433785,00.html נחמד ופשוט. אולי המחשב יילמד דוגמה מהנמלים ויפסיק להתעצל.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by le011,

היי התקנתי את הדרייבר מאתר של AMD אבל האם העלייה והירידה הפתאומית של המתח למעבד(למרות שהם לפי הגבולות) לא יכול לגרום נזק למעבד?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. העיקר שיהיה הכי טוב שיתן את הביצועים המקסימליים :

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by go_go,

הרבה פעמים אני נתקל בחברים בפורום ,השואלים איך עושים OC והיכן ניתן למצוא מדריכים. נתקלתי במדריך נחמד הנותן תשובות לשאלה-ומראה כיצד לבצע OC למעבד,כרטיס נסך,לוח אם וכ'ו. מצורף בזה לינק למאמר. מקוה שעזרתי ולו במעט. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1804&page=1

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. לפי המדריך באינטרנט בATITOOLS כתוב לי שאני יכול.. אבל במקום אחר ראיתי שמסוכן לפתוח צינורות לליבה כמו שלי.. ומהם הסיכונים והאם אני יכול לפתור אותם? והאם 1500 נקודות ב3DMARK היא תוצאה טובה בשבילי: מעבד- INTEL PENTIUM 4 3GHZ זיכרון- 1GB כ. מסך- X800GTO

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים