אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב. עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים... מה קורה? המחשב מתחמם? הרעש קטן? אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא. תודה מראש ליאור.ג.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני בן 21 וכבר הרבה שנים חושב על להכין קירור מיים וכל פעם נוסף לי רעיון חדש לזה כבר הרבה זמן אז חשבתי לרשום לכם ולשאול אותכם מה אתם אומרים והאם אתם חושבים שזה יצליח ויקרר כמו שצריך לאחרונה ראיתי מישהוא שקנה רדיאטור של אופנוע ביפו ב 150 שקל הצורה של הרדיאטור הזה הייתה כזאת מרובעת ישר הזכירה לי את הקירור מיים של מחשבים מה אתם אומרים על לקנות כזה לשים עליו מאוורר של מארז לקנות צינורות מיים של השקייה רגילה להכין טנק על ידי קופסאת פלסטיק שני תאים את המחיצה שבניהם לישבור מלמלא נגיד ככה באה הקופסא | | | |_|_| אז להפוך אותה לכזו | | |_|_| משאבת מיים אני ראיתי פעם שהייתי בחנות דגים מאוד גדולה היה לאותה חנות ענקים של דגים מלא מבחר שאלתי את המוכר אם יש לו משאבת מיים ששואבת רק…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אלה הם האפשרויות: 1) לקחת את המארז הג'נרי שלי ולהוסיף את שלושה מאוררים כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277 יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 120+255= 375 ש"ח 2) לקנות את ה-Subneam Transformer ב-350 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 350+255= 605 ש"ח. 3) לקנות ה-Gigabyte 3D Aurora ב-630 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 630+255= 885 ש"ח. איזה אופציה מתוך השלושה שהצגתי כאן היא הכי משתלמת וטובה מבחינת קירור ושקט? תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבקר הנ"ל (NXP - 301) מגיע עם מתאמים של 4PIN ל- 3PIN או אם הם בכלל מגיעים עם כבל כלשהוא... זה דחוף לי להיום בכמה שעות הקרובות אני מזמין אז בבקשה תענו לי.. :-\ תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קראתי איזה מדריך די מזמן על זה והיום מצאתי ברחוב איזה 5 ספקי כוח שמשרדים שלידי זרקו אז לקחתי את כולם פירקתי ובשתיים מהם היום חיישני טמפ .. אז הוצאתי מהם אותם , זה נראה בערך ככה http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F011%5F002%5F011%5F000&product%5Fid=271%2D110 אבל אני לא יודע לאן לחבר אותם.. מישהו יכול לעזור לי איתם ? ?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, לפני המשך הקריאה של הדיון הזה, מומלץ לגשת ל"מפרט מחשב" ולבחון את החלקים העיקריים של המחשב שלי שקשורים לדיון הזה (מעבד, לוח-אם, כרטיס מסך ומארז). לפני כשבוע בערך אני עשיתי נקיון של המארז שלי (לכלוך/אבק) וכמובן שהסרתי את הHSF מעל המעבד שלי. להפתעתי, כאשר החזרתי את הHSF למעבד, והדלקתי את המחשב, הטמפ' הכללית של המעבד עלתה בכ-7 מעלות. טמפ' לפני הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 35C Full Load: 38C טמפ לאחר הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 41.5/42C Full Load: 44C כמובן שמרחתי שוב ושוב את המישחה הטרמית על המעבד ועל הHSF (המישחה היא מסוג Artic Silver 3). אפילו ניסיתי לעשות קצת Lapping לHSF. לא עזר שום דבר. הטמפרטורה נשארה עיקשת ועמדה על 42 מע…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE 7VTXH PLUS והוא במארז TASK3003 עם שתי מאווררים אחד מקדימה אחד מאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. השאלה שלי האם זו טמפ' ממש ממש ממש בסדר? כי אני רוצה טמפ' טובה כהכנות להמהרה עצבנית שתיעשה בקרוב
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ה PCI - E נעול על 100. הבאס על 266 והמחלק הוא 3 (הזיכרונות בתדר סטוק - 800). ה C1E וה ESET מכובים. והתדר של המעבד אם אני זוכר נכון על משהו כמו 1.2685. אם אני מעלה את הבעס ל 280 המחשב לא עולה ואם אני מעלה עוד קצת את המתח אז הוא עולה עם מסכים כחולים ובעיות... הגעת בערך למתח של 1.28 משם כבר חשבתי שזה מסוכן למשיך, לא ? הקטע הוא שאם אני מעלה אחרי 266 באס עם מחלק של 3 אני מעלה גם את התדר של הזיכרונות מעל הסטוק, אז אתם אומרים שגם להם צריך להרים מתח ? איך נקרא המתח של הזיכרונות בלוח שלי ?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי מצאתי את הקירור פה במחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472 עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי] הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק] 1. הוא …
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יומיים לאחר פירמוט. לפני כן, הייתי עם המחשב בתקופה רצופה של 4 חודשים בOC של 3600 מגהרץ, דאז לא חוויתי אפילו מסך כחול אחד. מלאחר הפירמוט, אני חווה עשרות מסכים כחולים..משהו מוזר קורה פה. אני על 3600 מגהרץ גם עכשיו, אותם הגדרות בביוס (למרות שאיני זוכר מה היו הגדרות המתח). 4-4-4-12. בCpu-z נראה כי אני על 1.2000 כאשר המכפלה במנוחה (ירדה ל-6.). האם זה הגיוני שאני על 1.2000?. אם זה לא הגורם, מה עוד יכול לגרום למסכים כחולים?.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מהן העלויות של OC ובסופו של דבר האם זה משתלם כלכלית ? לדוגמא: אני מתלבט בין קנייה של E6600 או E4300 שאותו אמהיר למהירות של 2.4 ג'יגה הרץ. השאלה היא האם את החסכון בעלות המעבד אני אשלם בחשבון החשמל ?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אז ככה חבר'ה... אתמול הייתי במחשב פתאום חלון כחול וריסטרט... הלכתי לביוס וראיתי הודעה שהמעבד בוולט נמוך מהרגיל... 1.000 וולט... הספק הלך חיברתי ג'נרי אחד שעובד סבבה לגמרי ואולי אני אשאר איתו ... רק רציתי לדעת על איזה ספק אתם ממליצים לOC הכי זול שיש... 350-400 וואט.. תודה אנשים, ניאו
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חזרתי עם תשובות יש לי 2 מאוררים על המארז של 0.14A של colorful ומאורר אחד על המעבד של 0.23A של intel יש מה להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אחרי OC דיי רציני לכרטיס מסך שלי (עכשיו על 775\1780) בחלק מהמשחקים ה VPU RECOVER מוציא אותי מהמשחק ומחזיר את הכרטיס לשעונים של 2D. אפשר לבטל את זה? זה בטוח? או שבאמת הגזמתי עם ה OC? תכלס הטמפ' בסדר.. ארטיפקטים אין...
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד פעמים שמעתי שחיבור הכונן הקשיח בתקן s-ata מגביל את המחשב בביצוע oc..... רציתי דבר ראשון לברר האם זה נכון....? והאם קיימת דרך להשתמש ב s-ata ולמנוע את ההגבלה שלו בoc????
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קראתי את המדריך החדש לפתיחת המכפלה (זה שבחדשות), וממש לא ברור לי איזה פינים צריך לחבר. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? (רצוי עם תמונה) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה כרגע אני בבאס 250 עם תזמונים לזכרונות של 6-3-3-2.5 (עברתי בדיקות מאמץ) והבנתי שזה לא כזה משהו אז חשבתי לנסות ולעלות עוד אבל אני עובד על משהו די חשוב עכשיו וקצת מפחד שאיזה משהו פתאום ישרף לי במחשב אני יודע שאתם שונאים ששואלים אותכם "עד לאן אני יכול להגיע בOC" אבל השאלה שלי היא קצת שונה אני רוצה לדעת עד איזה גבול זה כבר מסוכן למעבד/זיכרונות? (אני לא רוצה בעוד שנה שנתיים פתאום המעבד יחליט להתפגר לי ) עד כמה בערך אתם חושבים שאני יכול לעלות עם הקירור שברשותי? תודה
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 3800+ כפול ליבה.. ורציתי לדעת איזה קירור מתאים לו שיקרר את הליבה כי זה מגיע ל 51 מעלות ללא מאמץ ואני לא רוצה לדעת מה יקרה כשאני יאמץ אותו יותר במשחקים או סתם משהו שיעמיס עליו.. על כל מקרה רציתי לדעת איזה מאוורר יתאים לו . בתודה ניר.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תמשעו אז ככה יש לי כרטיס מסך geforce mx400 inno3d 64mb אני צריך עזרה באוברקלוק אם לעשות בכלל ? אם אפשר אם אפשר אז איך ? על הכל אני צריך עזרה כי אני לא מבין כל כך בזה תודה אחים שלי .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :ylsuper: :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עד כמה הוא שקט? עד כמה טוב הוא מקרר האם הוא כבד? איך ההרכבה? בכללי הסיילנסר ATI עולה בין 150 ל 170 (תלוי אם אני לוקח גירסא שכוללת קירור זכרונות) אני לא עושה אוברקלוקינג ולכן אני לא חושב שאני צריך קירור זכרונות, אבל עדיין עדיף לקחת סיילנסר ATI מול סיילנסר רגיל בגלל שהוא שקט יותר האם הסיילנסר ATI מקרר טוב כמו הסיילנסר הרגיל או שלאחד מהם יש יתרון כלשהו על השני? האם הסיילנסר שווה השקעה כספית או שכדאי להתפשר על הזלמן ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי. עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי (7600GT) גבוה יחסית המהירויות לאחר אוברקלוק הן 1531\615 די הרבה יחסית לסבא הזקן . עשיתי בדיקה של ארטיפקטים ב ATITOOL במשך 10 דקות ,(10 זה מספיק בכלל?). במשך כל ה10 דקות לא היה ארטיפק אחד אפילו שזה כבר טוב, אבל המעלות הגיעו בשיא ל64 זה גבוה? סביר ? מצויין ? חרא? ;D תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. יש לי סינקון קטן לגשר הצפוני, איך אני מדביק אותו שם? יש חור? 2. סינקים לכרטיס מסך (זכרונות) איך מדביקים בלי לפגוע באחריות (שניתן להוציא בלי סימן) דבר טרמי לא בא בחשבון.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-