אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם תהיה בעית קירור? הבנתי שהמעבד הוא אחד החמים וגם הכרטיס פולט הרבה. + המארז לא כזה מאוורר? עובד בתוכנות תלת מימד ורנדורים ב GPU REAL TIME מעבד Intel Core i9-13900KF קירור נוזלי MSI 240mm כרטיס מסך RTX 4090 24GB מארז MSI MAG Vampiric 300R - צירפ]תי תמונות המארז ןהמחשב למארז יש שני מאווררים - שלושה מאווררים שלדעתי רק מוציאים אוויר - 2 החלק העליון של המארז - 1 בחלק האחורי. מה דעתכם? תהיה בעיית חימום/אוורור? כדאי יהיה להחליף רכיב קירורליותר רציני + מארז. תודה לכל המגיבים מראש :-)
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מבצע למעבד. מדובר ב-Q6600 על לוח GAP35CDS3R גרסה 2.0 זיכרון OCZ GOLD DDR2 800MHZ 5-5-5-15 אני המהרתי את המעבד ל-3.4GHZ הזיכרון עובד ביחס של 1:1 1. כמה מתח אני צריך לתת למעבד ולזיכרון בכדי שיהיה יציב? (כרגע יש לי על הזיכרון +0.2) 2. לאיזה טמפרטורה נכון להגיע בכזאת המהרה? כרגע הגעתי למקסימום של 60 עם ULTIMA 90 ומאוורר 120MM תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אוקי.... אז הינה כמה תמונות של הרדיאטור מורכב בתוך המחשב (הרדיאטור זהה לזה של maphisto , את המכסה בניתי מדף מתכת בעובי 1ממ שקופל לצורת קופסא ונאטם הרמטית (עד כמה שיכולתי D: )וזאת בשביל לנצל את שני מאווררי ה80ממ עד המקסימום ולמזער את הרעש... כמו כן השתמשתי בגלילי גומי בין הרדיאטור למארז אשר הושכלו על גבי הברגים בכדי למנוע ווברציות... אלה הם תמונות של המכל מורכב כבר בתוך המחשב D: , רק לדמיין את הCOOLANT בפנים... :E וזה סתם המחשב שלי , בחלק מהתמונות נתן לראות אותו מריץ את ה3D Mark 2003 (נדמה לי אלא התמונות הראשונות בעולם שבהם רואים מחשב שמריץ את התוכנה הנ"ל D: )
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מזמין מפרט בע''ה עוד כמה ימים וביקשתי מSkypc שיעשו לי OC על המעבד, האם הקירור הזה טוב קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-Freezer-Xtreme האם יש משהו במחיר דומה עם רמת ביצועים יותר גבוהה? אם כן מה .. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני גר בבת ים ויש לי אוטו. התשלום הוא 100 שקל. מישהו מעוניין? 0524000732 או בפרטי
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הזכרןות הישנים 2 ג'יגה SUPER-TALENT 667mhz cl5... החדשים 2 ג'יגה corsair xms 2 880mhz cl4 לא יודע מה הולך פה הישנים עבדו על 305.Mhz הזכרונות החדשים שהם הרבה יותר מקצועיים ואיכותיים עובדים רק על 306mhz אני משתגע כבר. מתחנן לעזרה להלן תמונות מהCPU-Z של לשונית הזכרונות. מי שיכול לעזור לי שיסתכל ויגיד לי מה הולך שם, אני לא יודע איך לקרוא את זה. תודה!!!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש, ומתלבט בין מספר קירורים למעבד ומאוורר נוסף למארז. המעבד המיועד הוא I3 2120 והמארז הוא Thermaltake V3. אני מתלבט בין הקירורים הבאים למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION ZALMAN CNPS5X SI EDITION Scythe JAPAN SHURIKEN כמו כן, אני מתלבט איזה מהמאווררים הבאים כדאי להוסיף למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 1450rpm הדרישה העיקרית מהקירורים היא כמה שיותר שקט, כלומר אני מחפש את הקירור למעבד והמאוורר הנוסף למארז השקטים ביותר מבין אלה שהזכרתי כאן. יש לי אפשרות לרכוש רק את הקירורים שהזכרתי. אשמח לעזרתכם ולהסבר בנושא, תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יענו באיזה תוכנה משתמשים לראות את הטמפרטורות של המחשב שלי ועם אפשר גם לינק תודה ענקית
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הכרטיס , הליבה היא R350 האם זוהי הליבה של ה9800XT, ואני אוכל להביא את הכרטיס לביצועים דומים או שכדאי לוותר..
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=65646
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7200GS והטמפרטורות שלו היו באזור ה70+ מעלות במנוחה ועכשיו אחרי שמתי משחה תרמית של קולר מאסטר ושמתי מאורר לגוף קירור הטמפרטורה היא 50 מעלות במנוחה. אחרי שאני מעלה 150 מגה הרץ לליבה מ450 ל600 מגה הרץ מופיעים לי ארטיפקטים למרות שהטמפרטורה מגיע בערך ל56 מעלות הרבה פחות מהטמפרטורה הקודמת שהיתה במנוחה ופה זה בזמן בדיקת ארטיפקטים בATITOOL. את האוברקלוק לא עשיתי באמצעות ATITOOL כי אפילו אחרי שאני מעלה מגה הרץ 1 כל המסך ניהיה צבעוני ומטושטש אז אני עושה אותו באמצעות התוכנה RIVATUNER. מישהו יודע מה יכול לגרום ליצירת הארטיפקטים בטמפרטורה כזאת נמוכה?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
אחרי שהצלחתי להפריד את הגוף קירור מהלוח אם, נתקלתי בקושי להפריד בין הגוף קירור למאוורר שלו כדי לנקות את הגוף. יש דרך להפריד ביניהם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות סינק חדש בשביל הCpu ואני מתלבט בין שתי אופציות ואני ישמח לקבל עוד אפשריות, (שאפשר לקנות בארץ) אני ישמח לקבל הסברים למה מה שבחרתם עדיף שתי האפשריות שלי Xp 120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm slk948u http://www.thermalright.com/a_page/main_product_slk948u.htm החומרה שלי Cpu: Amd Atlon 64 3000+ 754 mb: DFI LanParty 250Gb NF3 תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הקירור הבא: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133 יש פה אולי ילדים שיש להם את זה. אני צריך המלצות. חשוב השקט- הם סותרים את עצמם, כותבים שעוצמת הרעש היא 0.6 כשבעצם כתוב בנתונים שהיא 0.8 (SONE) זה הבדל של 10 דציבלים. מה באמת נכון?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מאיזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק חומרתי למעבד,לוח אם,כרטיס מסך והארד דיסק? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=219
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד דגם 5820k, שעליו הרכבתי קירור נוזלי מסוג Antec Khuler H2o 650. הוא היה יחסית רועש בהתחלה, והתחיל להחמיר לקראת החודשים האחרונים, ניקיתי את המאוורר שלו אך אין שיפור משמעותי. ברצוני לקנות קירור נוזלי איכותי ושקט יותר. על איזה דגם הייתם ממליצים? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם BT או זלמן 9500 מספקים ? יש לי אפשרות לרכוש את מערכת קירור המים הנ"ל במחיר מצחיק ומחפש ביקורות מהפורום על המערכת הנ"ל. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D 3.6 G כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסךPX7900GTX TDH leadtek דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/full-review-398.html תעיפו מבט בבקשה ותקראו את זה, במיוחד הפסקה האחרונה: זה רק אני או שמשהו דפוק פה?! 91C מעלות?! המערכת קירור הזאתי בעלת יכולת קירור של 400W !!! (מבין החזקות ביותר כיום לדעתי, רק לשם השוואה מערכת דומה ויקרה מאוד של Swiftech מסוגלת "רק" לפזר חום של 200W בקושי. חוץ מזה, שאם מערכת כזאתי מפלצתית לא מסוגלת לשמור על איזה 40C במעבד כזה, אז מה יגידו קירור אויר? או אפילו הקירור STOCK של אינטל? לפי זה הSTOCK של INTEL צריך לעמוד על איזה 120C או משהו יש פה טעות או מה? או שבעצם כמו שמישהו רשם למטה בעצם מדובר בפראנייט בכלל? או שהוא התקין משהו ממש דפוק שם? (ראיתי כבר מערכות קירור פסיביות יותר טובות מזה)
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה הורדתי את התוכנה nTune של NVIDIA וביקרור יש לי 40% זה אומר שהוא לא אוטומטי כרגע?? לא נגעתי בזה .. זה היה כך רק שינתי את מהירות הזיכרון/שעון וכו' של הכרטיס בקצת http://i43.tinypic.com/21kf3ex.jpg
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-