אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
-
שלום ! אני מחפש פיתרונות קירור למעבד בסוקט A אבל שיהיה שקט זה מיועד לחדר הקלטות ומה אתם ממליצים קירור של מאוורר או נוזלי ?
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מבקש המלצות לקירור מעבד P4D שיהיה הכי שקט שאפשר אך גם יעיל . לא מעוניין בקירור מים . כמו כן אני צריך המלצה על מאווררי 80מ"מ שקטים ביותר תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אין לי עדיין קירור מים אבל אני מתכן לקנות את ה BW 745 אז רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לו גם את המעבד ואת כרטיס המסך כך שיהיה קירור מאקסימלי לשניהם
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המהירות של המעבד יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 אני רוצה בדרכים הכי קלות והכי פשוטות אם אפשר. תודה לעוזרים...!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשרו לפורום הזה.. ראיתי במדריך שיש מדריך למריחת המשחה אבל רציתי לדעת עם איזה חומר אני מוריד אותו...ואל תגידו לי שעם אלכוהול של 70 אחוז.... האם איצטון יכול להיות טוב להורדת המשחה??? אם לא על מה אתם מליצים???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה נכנסתי לביוס העלתי את הfsb מ 200 ל 240 בהדרגה.... הכל יציב ועובד טוב עכשיו הבעיה שבביוס אי אפשר לעלות מעל ל 240 אז השאלהה היא....אפשר לפרוץ את הביוס או כל דרך אחרת ...בשביל להמשיך ולעלות את ה fsb? אממ אם זה חשוב amd 64 3200+ asus a8n-vm
-
- 7 תגובות
- 449 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למארז שלי (מופיע במפרט פה בצד) יש אפשרות להוסיף עוד מאורר(ים)... אם כן אז איזה אתם ממליצים שיהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף,ואיפה אני שם אותם?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של 12 אחד קדימה ואחד אחורה עם המארז HEC 6A21 Compucase יש להם בקרים של טמפרטורה אני חיברתי אותם לספק שיסתובבו הכי מהר אבל עדין זה נראה שהם לא מסתובבים על מהירות מקסימלית לפי הרעש שהם עושים חיברתי לחיבור אחד של 12 וולט את שניהם איך אני יכול לגרום להם להיסתובב על מהירות מקסימלית 2 : קניתי ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 כתוב על המאוורר 1500 RPM זה המקסימום או המינימום עוד משהו קטן אני צריך המלצה על מאוורר 12 שיסתובב מהר מעל 4000 RPM תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך קירור לסוקט 478... שיהיה אפשר להתקין אותו בלי להוציא את הלוח. הבנתי שבשביל להתקין את ה BT חייבים להוציא את הלוח.. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אותו מאחורה שיתן תאורה יפה ושיהיה כמה שיותר שקט http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SUF-S12&other_title=+SUF-S12+UV%20Silent%20Fan%20120%20x120%20mm http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
טוב, השאלה די פשוטה וטיפשית... באיזה צד עדיף לשים את הפילטר של המאוורר מבחינת איורור וחסימת כניסת אבק למארז??? בצד שצמוד לדלת של המארז כמו איפה ששמים גריל? או בצד ההפוך שקרוב יותר לפנים המארז ( וכך לא מונע מחפצים קטנים להיכנס במאוורר ולהרוס אותו )?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הוא לא מתאים אבל אולי יש למישהו משהו לחדש לי? למי שיש מעבד AMD בסוקט AM2, איזה קירור הכי כדאי לו לקנות?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
גוף הנחושת יוצא מיחוץ לפינות גבולות ה בורד ותקע עם אחד הדפנות . אני מעדיף את המאוור הזה מאשר הקטנים יותר השאלה אם אני יכול לעקם את גוף הנחושת כך שלא יגע בדפנות.. או שכדי לקנות מאורר קטן יותר...?? הכוונה ל בורד של ASUS800D
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק.... איך אני אמור לחבר את המאורר.... תודה לעוזרים... ;)
-
- 11 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אמממ יש לי את הD805 של אינטל (מעבד כפול ליבה) , והרבה אמרו לי שיש לו פוטנציאל OC גדול . אני רוצה לעשות לו OC , אבל אני לא יודע איך להתחיל . אני אשמח אם תסבירו לי איך להתחיל ומה עושים . תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל מזה בכלל פתיחת צינורות בכרטיסי מסך ? מה זה נותן לך ? ואיך בכלל עושים את זה ? ומה ההשלכות של פתיחת צינורות (בטוח יש.. תמיד יש)
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שאלתי בפורום הזה מה עדיף לי כרטיס מסך 6800 xt או כרטיס מסך 6600 gt ואמרו לי שהgt עדיף .אבל אם אני יפתח צינורות ל12 בxt אז הוא יהיה יותר חזק בגלל שהוא 256 ביט .עכשיו אני כבר לקחתי את הxt ואני רוצה לדעת איך אני פותח את הצינורות ל12 .? {תודה מראש}
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה כלשהי שיכולה למדוד את כל הטמפ' של כל החלקים במחשב כולל כרטיס מסך? ובנוסף גם לשמור את הנתונים ככה שיהיה אפשר לעקוב אחרי זה?
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אני מפרק את המאורר מהמעבד בלי / אם הצלעות קירור? ואם צריך להוציא את הצלעות - צריך לשים חומר תרמי לפני שמחזירים? רק לשם הבהרה: אין שום ברגים שמחברים את המקום
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים, ואני רוצה שהבלוקים(3 כרגע) תמיד יקבלו מים ישר מהמיכל(יעני קרים ולא עברו בבלוק אחר לפני) הדרך היחידה והזולה שאפשר(שימוש במשאבה אחת עם מפצלים פשוט יהרוג את הזרם ויקרע את המשאבה) היא שימוש בכמה משאבות של 500 ליטר בשעה, טבולות, שעולות 60 שקל... התרשים: מיכל -> משאבה א' -> בלוק מעבד(אופציונלי) מיכל -> משאבה ב' -> בלוק ציפסט מיכל -> משאבה ג' -> בלוק כרטיס מסך מיכל -> משאבה ד'(משאבה של 300 ליטר) -> רדיאטורX1 ---> המשאבה חלשה כדי שהמים יעברו כמה שיותר לאט ברדיאטור... מיכל -> משאבה ה'(כנ"ל משאבה 300) -> רדיאטור 2X מדובר על מיכל בהכנה אישית, שהמארז פשוט יישב עליו, +- 5-8 ליטר...
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הסתובבתי קצת באתר של טרמלטייק וגיליתי את המוצר המעניין והמוזר הבא: http://www.thermaltake.com/accessories/a2324O3/a2324.htm הבנתי שהוא מנקה את האוויר-אבל בשביל מה זה טוב? כתוב גם שזה עוזר בקירור המחשב... מישהו התנסה בזה? זה שווה את ה180 שח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-