עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, המאוורר הישן כנראה ישן מידי, ועושה רעש של טרקטור... אני מעוניין להחליף אותו במאוורר סביר (לא יקר) המתאים ל: לוח אם Gigabyte 945GZM-S2 מעבד Pentium D 3.4 GHZ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by aleXtazi,

שלום יש לי מעבד 1800+ היתי רוצה לעלות מכפלה אבל אין לי את האפשרות הזאת בביוס מה אני עושה יש אולי איזה מדריך ואיך אפשר להוריד את המתח???? פשוט ליפני כמה זמן ניסרף לי הלוח שהוא היה כמו שלי רק עם L1 אז החליפו לי ל L שזה הגירסה היותר חדשה שלו ככה הסבירו לי ופה אין אפשרות להוריד מתח ולשנות מכפלה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by bd,

יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אני היום/מחר מתקים את ה HR על ה4870 שלי... המארז הוא אנטק 300 מה אתם חושבים, להתקין אותו בצורה הזו: או לחלופין, בצורה הזו: מה אתם חושבים?

5. שלום לכולם, אני ממש רוצה לבנות HTPC חדש חרישי לגמרי, ללא מאווררים בכלל (הקיים low profile, כבר די מקרטע עם E6700 ו-g45, ונמאס לי לשמוע את המאווררים "השקטים"). לאחרונה ראיתי את הקישור הזה :http://www.aleutia.com/products/di5-core-i5-fanless-pc, שמים שם קוואד 65 וואט במארז די קטן ללא מאווררים בכלל (בטאב של ה-spec יש תמונה של המארז פתוח עם ההיטסינק). בהתחלה חשבתי שזה לא אפשרי אבל הנה. זה נראה די מדהים. השאלה היא האם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי, נניח עם מעבד 35-45 וואט (לא צריך קוואד) על לוח H67. איזה גופי קירור קיימים, שלא אצטרך מאוורר גם על המעבד וגם במארז, והאם כדאי ללכת על ספק חיצוני או פנימי (האם יש בכלל חיצוני שהוא מספיק חזק), האם דרושה קונפיגורציה שבה ההיטסינק מתחבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אני מנסה להבין לאיזה מאוור מתייחס FAN1. האם זה מאורר המעבד? למה לא רשום איזה מאוורר, ורק רשום FAN1, FAN2, FAN3? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  7. Started by arkadur,

אז ככה האוורסט אומר שלי שהמעבד שלי הוא מסוג DH E6 האם זה אומר שהמעבד עצמו מסטפינג E6, או שמא זה רק קוד של הסדרה או משהו כזה? איך אני יכול לזהות מאיזה סטפינג הוא? (דרך תוכנה, או רק על המעבד עצמו - ואם כן איך "לפענח" את הקוד)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זה המאוורר סטוק שיש לי כרגע, איזה FAN אני יכול להלביש עליו ולסגור עם סיליקון שיתאים לו עם יחס ספיקת אוויר גבוהה? יש לי 2 מאווררי 80mm ללא שימוש והם גדולים מידי לעבודה

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by huber,

hi if any of u have done it with this specific card, please tell me im using a utillity called winfox 2 by leadtek, as there a beter one? i guess not cuz its the one that was made by the maker of the card, right? im starting with 200 for the gpu and 200 for the mem... the defualt was 175 for the gpu and 166 for the mem should i keep a certain ratio or just go for the highest ratio in eche of them? can i damage them by over overclocking?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 821 צפיות
  11. הוא יכול לרדת למשהו כמו מינוס 20 בערך? (טמפרטוה של מקפיא ביתי , אני לא יודע בדיוק מה היא)

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי את ה EVEREST ולפי מה שאני רואה פה בפורום היא לא הכי אמינה . יש תוכנה יותר אמינה ממנה שניתן בעזרתה לנטר טמפ' של רכיבים שונים במחשב ( מעבד,לוח,כרטיס מסך וכו' ).

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by t-macc,

האלן שאני מעלה ב ATI TOOL 1 MHZ רק שאני לוחץ על הפלוס,ישר כל המסך נהפך לארטיפקט מישהוא יודע מה הסיבה ? כרטיס 9800GT מעלות במנוחה 46 (הם בסדר אגב ?) תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by djelectric,

טוב, אז התחדשתי לא מזמן במעבד E8400 רויזיה C0 מהנסיון שלי עם מעבדים קודמים כמו E4500\E6300\E7300\Q6700 אני יודע שאת ה400-600MHZ הראשונים אפשר לעשות ללא בעיה וכך גם חשבתי לגביי הE8400, אבל נראה שלמעבד רצונות משלו אז הנה הסטטיסטיקה עד כה: יש מעבד E8400 רויזיה C0 במתח 1.35V התדר 3510MHZ אני מופתע ממש לרעה כרגע בשל העובדה שכל כך הרבה אנשים סוגרים את ה3800MHZ-4000MHZ בלי מאמץ גדול ועל מתח נמוך, לפעמים סטוק. מדובר במתח הנמוך ביותר שאפשר לתת ללא קריסה על פי PRIME95 במבחן SMALL FFT. ניסיתי העלאת PLL ל1.7V ולא קיבלתי יציבות נוספת כמו כן משחק עם הGTLים ל0.61\0.63\0.65\0.67, גם כאן לא קיבלתי תוספת יציבות. גם CPU CLOCK SKEW על 100\200\300\400 ניסיתי מתח לBN ולFSB גם כן ניסיתי בהדרגה …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Daniel.S,

תקשיבו... יש לי מעבד עם 2 ליבות.. ובדקתי עם SPEED FAN וליבה אחת טמפ' של 27 מעלות שזה טוב והשנייה 57 מעלות!!! איך אני יכול לתקן את זה? נתתי לו לנוח 3 שעות הדלקתי היה 44 ותוך שני דקות עלה ל-57 איך אני מסדר שתמיד יהיה נמוך? יכול להיות שזה כי יש לי אבק במחשב ואני פשוט צריך לנקות?

17. Started by e-r-a-n,

מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shaks,

אני מעוניין לקנות זכרונות טובים לOC עד 1300 שקל מפרט בחתימה אני מעוניין בזכרונות של 1GB (סטיק יחיד או זוג) שיתנו לי יותר ביצועים יותר ממה שיש לי עכשיו האם יש צ'יפים טובים שלא דורשים הרבה מתח אבל שנותנים הרבה ביצועים ביחס לBH5?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מעבד : P4 Willamette S478 1.7GHZ - מעלות 32-35~ לוח אם : Intel Maryville D850MV - מעלות 34~ דיסק קשיח : 23 מעלות (MAXTOR) של הכרטיס מסך אין לי. תודה לעונים

20. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אז ככה : מצאתי אצלי את התצוגת LCD הישנה שלי , שצריך לסדר אותה , ופתאום זה קפץ עלי ! התצוגה היא 40 תוים על 2 שורות , והיא יותר מדי רחבה כדי להיכנס למחשב , מארז אנטק/אנרמקס , בחלון בצד מגוחך לשים אותה כי אף אחד אף פעם לא מסתכל לשם , ואז עיני נחתו על ה19 אינטש שלי ..... למי שמכיר במסכי מאג יש את החוגה באמצע של המסך , מצד ימין שלה יש את הלחצנים , ההפעלה והזום , ומצד שמאל של החוגה , הפלסטיק חלק . אני צריך מישהו שיכול לפרק מסך בלי להרוס אותו , כי בכל זאת זה 19 אינטש , ואני רוצה לשים את התצוגה שמאלית לחוגה . מישהו רוצה לעזור ?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  21. לוח: ga-p35-s3l הגיע עם ביוס F2, מעודכן כרגע לביוס F4 הנה רשימה של הביוסים: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2597 אני הולך להשתתף בתחרות OC ובגלל זה חשבתי לעדכן ביוס, אני יודע שביוס יכול לשפר OC אבל לעיתים גם לגרוע מהיכולות OC (ראיתי את זה במספר ביקורות ברשת) הפירוט בגרסאות החדשות לא מזכיר ממש משהו על שיפור OC אבל אני עדיין מתלבט, בעיקר בגלל שעדכון ביוס הוא לא תהליך חסר סכנה לחלוטין. אז.. מי שמבין שיסתכל ברשימה של הביוסים ויגיד מה הוא חושב. תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by sean23,

שלום לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחברה לבצע אוברקלוק למעבד, אבל אני לא בטוח שהם ביצעו זאת איך אני בודק מה מהירות המעבד לאחר האוברקלוק אם בוצע בכלל?

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

מישהו הפנה את תשונת ליבי לגופי קירור האלו של זלמן (מיועדים אבור מייצבי המתח של 4850 וה 4870 בהתאמה) הקטע הוא שאני לא מוצא שום איזכור לגבי זה באתר הרשמי וחיפוש בגוגל הניב הרבה לינקים ברוסית כמה בספרדית ורק אחד באנגלית http://xtreview.com/addcomment-id-6707-view-Zalman-ZM-RHS50-and-ZM-RHS70.html וגם בו אין תאריך הפצה ומחיר מישהו יודע על זה פרטים?

24. שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by aracer,

שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט

• 11 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים