אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני רוצה להודות למנהלי הפורם על שהחזירו אותי(אבל עדיין לא אמרתם לי מדוע הודחתי) ועכשיו ישר ולעניין אני רוצה לבנות פנל למחשב אם חיבורים לUSB2,USB,PS2,LPT,אוזניותו מיקרופון כדי שאני אוכל לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם כי משעמם לי בחופש ואני צריך מידע לגביי בנית החיבורים( איך הם מורכבים ,איזה פין מתחבר לאיזה חוט ) חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי כלום יש לי את כל הראשים מלוח אם ישן כך שאני צריך לחבר אותם בשילוב אם לוח האם הנוכחי אם מישהוא יכול לעזור לי אני הודה לאו מאוד אני צריך מידע על איך בנויים החיבורים או איך להרכיב אותם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קדמי ואחורי. עדיף שהמאוורר החזק יותר (עם היותר RPM) יהיה מקדימה או מאחורה? עד כמה שאני מבין הכי עדיף שהם יהיו אותו הדבר, אבל בהנחה שבכל זאת יש לי שניים שונים. לא מצאתי תשובה לזה במדריך על הסירקולציה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מכניסים\מוציאים הרבה אויר אך יחד עם זאת שקטים? כרגע אני משתמש במאווררים רגילים שבאו עם ה- P180 ואני שואל עקב אפשרות להחלפתם
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקי , יש לי את הלוח של DFI בעל צ'יפ-סט 975 , ומעבד C2D E6600 ES (תודות ל free_me_0 ) .... המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 360 FSB , עכשיו בכל תדר מעל ל 360 המחשב מסרב לעשות BOOT , וזה בגלל תזמון ה TRFC ההדוק שהביוס מאלץ ... בגלל שאין אפשרות לשנות את זה דרך ה BIOS המשכתי ב OC דרך מערכת ההפעלה (XP 32) . ע"י MEMSET אילצתי תזמון של 35 במקום 28 , וע"י CLOCKGEN העליתי את ה FSB ....בנתיים המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 378 FSB , מתח מעבד 1.3V עכשיו , טמפרטורה של גשר צפוני מגיעה ל 43 עם קירור של TT EXTREME SPIRIT II , מעבד בעומס מגיע ל 50 , אני ממשיך הלאה ...אשמח להערות תגובות .... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מעבד E8400 חדש ואין לי קירור בשבילו בכלל אני לא עושה O.C צריך המלצה מה לקנות מקסימום 160 ש"ח בנוסף אני צריך גם משחה תרמית טובה ואני מיתכוון לקנות הכל מ-KSP
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפש קירור למעבד כתחליף לטונויק , חשוב לי שהוא יהיה קטן יותר מהטוניק ( הכוננה היא שיהיה יותר נמוך...) מה אתם אומרים על ZALMAN CNPS 9500 LED ?
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עשיתי OC והכל היה טוב ויפה וכשניסיתי לעלות כבר לא הלך מעל 3.4 ואז החלטתי לאפס את הגדרות הביוס בלוח אם וגם ע"י הוצאת הסוללה והג'מפר וכו, ויכשחזרתי להגדרות היסוד קיבלתי ב3DMARK2006 חצי ממה שאני רגיל לקבל על הגדרות אלה... מה עושים? האם דפקתי משהו במערכת? אנא עיזרו לי....
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם 6200 AGP 1 p4 2.4c 1giga 400 ddr ram הציון הכללי שלי אחרי אובר קלוק ופתימת צינורות הוא 2248 לפני הבלאגן יוצא לי 1400 באחד המבחנים שם יש את הספינת אוויר הזו שיוצא עליה איזה יצור מן המים , בסיבוב הראשון של המבחן הזה אני מקבל איזה 8-15 פריימים לשנייה אני מקבל במבחן השני אולי פריים אחד לשנייה מה ההבדל בין המבחן הראשון של הספינת אוויר לזה שבא אחריו ??? והאם זה הגייוני?? העלתי את הכרטיס ל 375 ב CORE ו ל 625 בזכרונות ורק אז פתחתי צינורות אם אני פותח צינורות אני לא יכול להעלות בכלל ,כנראה שיש לי צינורות פגומים בעסה......... יש לי קירור של זלמן עלייו ככה שאני לא מודאג מהחום אבל לא ניסיתי להעלות יותר. תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
LOL בקיץ הוא היה עולה ל90+. הוא לא אמור להשרף כבר? אני רוצה שהוא ישרף, נתתי לו 1.7V+ והזכרונות ביחס של 5:4 יעני 246\198 בתזמונים 3-4-4-8. אם אני יעשה לו OC עם זכרונות TCCC נגיד ל280FSB ביחס 1:1 הוא יחזיק? בהתחשב בזה שהוא עובד יציב לגמרי על 87C. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, רציתי איך המאוורר המקורי של intel שבא עם i7 2600k? איך הוא לעומת scyth mugen 2 או scyth mugen 3?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, החלטתי שלא התעללתי בכרטיס שלי מספיק, אבל משום שהוא כבר מתחיל להיות לא יציב בגלל שכנראה חסר לו קצת מתח, הגעתי אליכם לחפש שיטות להעלות את המתח שלו, בלי לצייר עליו בעיפרון כמו מטומטם. התוכנה היחידה שנראה שעובדת גם עם וויסטה וגם עם הכרטיס היא ATI TRAY ROOLS, שנותנת לי את האפשרות להגיע עד למתח של 1.158. כל תוכנה אחרת (כמו AMD GPU CLOCK ו- RIVATUNER) מסרבות להכיר בכרטיס שלי ו\או במערכת ההפעלה. עכשיו, ב-ATT יש אפשרות ליצור פרופיל מתחים מותאם אישית. הבעייה היא כשאני עושה את זה המחשב שלי עושה "גררררררררר" ואז מרסטט. מה שבעצם מביא אותי ל BIOS FLASHING, וישר לוקח אותי צעד אחורה כי למיטב הבנתי הדבר היחיד שזה עושה הוא להוריד את מגבלת השעונים מ-CCC, מה שלא כ"כ מפריע לי, אלא מגבלת …
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, הובכן רציתי לשאול איזה פאן באס הכי מומלץ לקנות, אני מעוניין לשלוט על המאווררים שלי שבמחשב בימיוחד על איזה שניים רציניים שעושים מלא רעש (termaltake smartfan 2 80mm & enermax ball bearing 120mm) אפשר לומר שבלילה זה קצת מעצבן הרעש הזה של המאווררים ולכן לא נוח להשאיר אותו דלוק. בכל אופן אשמח לקבל הצאות לפאן באס איכותי וטוב.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם אפשרי להגדיל את ה UPLOAD (אנטרנט כן..) על חשבון DOWNLOAD או משהו קזה??? OVERCLOK למודם
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המארז SOPRANO ואני מדליק את המחשב המאוורר הקידמי של המארז פשוט לא פועל. האם יש איזה דרך להגדיר אתהפעילות שלו דרך הווינדוס? רק המאוורר האחורי והצדדי פועלים. חשוב לציין שהמחשב בסה"כ שבועיים אצלי.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי! אם מישהו אולי יכול לעזור, אני מחפש חנות שיש לה מאוורר לסוקט A, אין מלאי לאף חנות...וזה ממש בעיה. יש לי מחשב מושבת בגלל זה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם AI7 םנטיום 4 הסוקט שלי נטוי כך שהוא בצורת מעויין. לכן SILENT TOWER של TT לא מתאים. הוא לא מספיק גדול בשביל לחסות את המעבד וגם המאוורר בכיוון לא כלפי אחורי המארז אז זה בזבוז כסף... השאלה אם HYPER 6 של קולר מסטר יתאים. ואיפה אפשר למצוא אותו בפחות מ 280 שקל!!!! המון כסף... זה ממש מבאס.
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-