אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב P4 2.8Ghz 1.75RAM AsusP4P800 יש איזושהי דרך לבצע לו OC ?? ואם כן אז איך..? ואם אפשר עוד פרטים... יש לי ספק מעפן אם זה מהווה בעיה.. [ הוא עובד איזה חצי שנה מצויין אבל אמרו לי שזה ג'נרי.. ] ויש לי כרטיס מסך 7600GT
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אתחיל עם מפרט: AMD 3800X2 1950PRO Sapphire 1G 667 2 מאווררים ג'נרי 120MM אוקי, אז לא מזמן אחד המאווררים במארז שלי התקלקל, ומאז כשאני מנסה לשחק במשחקים, הדריבר של הכרטיס מסך נותן לי הודעת: VPU Recover. עד כמה שהבנתי זאת כנראה בעיית התחממות... אז בדקתי טמפרטורות: בזמן מנוחה- 73 מעלות. בזמן משחק- סביב ה-95-104. בשעת הקריסה- 105 מעלות. אני מתאר לעצמי שהטמפרטורות האלה לא בסדר, אבל בכל זאת הייתי רוצה את חוות דעתכם עליהן.. איך נחשב האיוורור של Sapphire לכרטיס מסך שלי? ד"א, המאוורר שהפסיק לפעול זאת המאוואר הקדמי... עד כמה הוא משפיע על טמפרטורת הכרטיס מסך (בכל יש מרחק בין המעבד (או איך שלו קוראים לזה, זה ש-ATI מייצרת) לבין המאוורר..) כמו כן, בקרוב אני עומד לרכוש מאוורר חדש, אז בין…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת איך אני אמור לנצל את כל המהירות של הזכרונות ע''י אוברקלוק ואם זה אפשרי ואיך עושים אוברקלוק עדין לזכרונות המפרט שלי הוא i5 gigabyte p55 ud3 bfg gtx275 oc 4gb ocz platinum 1333mhz cl-7 Seasonic S12II-500 Active PFC 500W antec three hundred שני מאווררים של אנטק עם בקרת מהירות אחד למעלה אחד מאחור ועוד שני מאווררים קדמיים של ac - artic cooling צירפתי תמונה של הביצועים ב 3dmark vantage הציון טוב לדעתכם ? תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יותר מזה לא הצלחתי לייצב. האם יש אפשרות לעלות מתחים לכרטיס מסך ? ביוס חלופי?תוכנה? ביוס - יש לי אפרות לעלות את ה- V ל- PCI-E זה יכול לעזור במשו ? אחרי האובקלוק לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי , יש ברשותי מחשב בעל המפרט הנ"ל : Q9550 2.83 GHZ 12MB לוח אם P5QC ASUS זכרונות - שלושה סטיקים של 2GB DDRII 800MHZ של CORSAIR כרטיס מסך - 8600GS מערכת הפעלה XP 64 BIT קירור - זלמן מסויים לא יודע את הדגם אבל יש לו לד סגול כזה, ויש לו אופציה לשחק עם מהירות הסיבובים, בנוסף יש עוד מאוורר אחד סטנדרטי 120MM -טמפ המעבד בזמן עבודה 50c -טמפ' ההרדיסק - 35 טמפ' כרטיס המסך - 60 קניתי את המחשב לשם עיבוד של אפליקציה מסויומת, הביצועים שאני מקבל כרגע לא משביעים את רצוני. הCPU שלי מגיע לניצול מקסימלי בחלק מהזמן ואני חושב שהמהרה שלו תביא לתוצאות טובות הרבה יותר. אין לי נסיון בOC כלל וכלל, יש המון מדריכים ואני מרגיש נורא מבולבל. 1.OC נעשה אך ורק דרך הBIOS, כאשר ה"משחק" היחיד הוא עם המה…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איך מעלים מהירות למאווררים שבמארז יש לי את התוכנה SpeedFan אבל אי אפשר לשנות את המהירות איתה האים יש תוכנה כמו RivaTuner שאפשר לכוון את המהירות כי היא מכוונת רק את המאוורר של הכרטיס מסך המאווררים אצלי על 1500rpm
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
צריך קירור מTMSFOX למעבד בשביל OC.. אין להם mugen 2 אז אני צריך משהו קרוב בטווח ביצועים ובטווח מחיר בנוסף האם זה מספיק להוסיף לANTEC 300 מקדימה 2 מאוורירים פשוטים ( CoolerMaster Bulk 120mm) שעולים 22 שקל (כל אחד) כדי להכניס אויר למארז?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי E5200 באוברקלוק על 3.12 GHZ, עד פה הכל טוב ויפה הבעיה היא שלפעמים אני משחק משחקים קלים-בינוניים או סתם מולטי טאסקינג והמעבד מקפץ בין 1500GHZ ל3.12 בעצמו כדי לחסוך בחשמל. אני מעוניין לדעת איך אני מפסיק את האופציה הזאת כדי שהמעבד ישאר על קלוק קבוע כל הזמן המפרט בצד מעודכן אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב =] שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים מעבד מהירות 2.80 , ולוח אם דגם 8945 של גיגהבייט, לפני שבועעים החלפתי ספק לספק של ezcool p-1000 500W וביצעתי ניקוי ותיחזוק מקיף למחשב, ניקיתי אבק בכל פינה החלפתי משחה טרמית בין המעבד לצלעות קירור, שימנתי את כל המאוורירים, ובכל זאת הטמפ' במחשב נעה במצב מנוחה מ50 למצב עבוד היא מגיע ל70 מעלות, ניסיתי להוסיף מאוררים, בדלת של המחשב שמתי 2 מאוררים 1 שמוציא אויר ואחד שמכניס, בתקרה של המארז קדחתי חורים ושמתי מאוורר שמכניס אוויר, כל המאווררים הם 8 ממ המאורר של המעבד 12 ממ הטמפ לא משתנה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מדוע, אני מתכנן לשים 3 מאווררים (8 ממ כל אחד) בחלק העליון של הדלת שיוציאו אוויר ו3 (8 ממ כל אחד) בחלק התחתון שיכניסו אויר (ובתקרה לקדוח חור עם …
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה RivaTuner בגרסא החדשה ... עכשיו ראיתי במדריך http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/2 שאפשר לתת פרופילים למאוורר כדי שיסתובב בטמפרטורות מסויימות איך שאני אקבע ... עכשיו רציתי לדעת למה התוכנה מוגבלת ל 3 פרופילים כי אני ממש צריך יותר ... והאם יש משו לעשות ? אם לא אז תנו לי תוכנה חילופית שכן תעשה את העבודה תודה
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד I5 760 2.8Ghz כרטיס מסך ATI 4870 toxic רציתי לדעת מהי הטמפרטורה המקסימלית עבור כל אחד מהרכיבים הנ"ל. (בכדי שאוכל לעקוב לפני שיא הקיץ) כמו גם ברשותי לוח אם של גיגה ביט מדגם p55a-ud3 rev 1.0 בתוכנה CPUID מופיע לי TMPIN0 כאשר המעלות הן 41C מה מציין TMPIN0 טמפרטורה של איזה רכיב ? כמו כן אני מחפש המלצה לגבי מאוור למארז , דרגת שקט 7-8 (10 שקט ביותר ) אך עם זרימת אוויר טובה (מתכוון לקנות שניים ) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלומות פורום OC וקירור קיבלתי לפני יום את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלעשות OC לזכרונות למעבד ולכרטיס-מסך אני רוצה שאולי אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנות לOC ו\או תוכנות לבדיקת יציבות לאחר ה OC אני לא מעוניין בדברים מטורפים שיכולים להמיס לי את החומרה אלה רק טיפה כדי להרגיש שיש תמורה לכסף הנה המפרט שלי וגופי הקירור שלי: --------------------------------------------------------------------------------------------- AMD X2 4400+ Toledo - 939 - E6 @ Zalman CNPS9500LED Mudhkin Redline 4000 DDR500 2-2-2 @ 512x4 Gainward Geforce 7800GTX @ Zalman Fatalit1y GPU cooler W.Digital Raptor 74.Gb Tagan EasyCon 580W PSU -----------------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום במארז שלי במאוורר הקידמי יש פילטר ורציתי לדעת פעם בכמה זמן צריך לנקות אותו כדי שתהיה כניסת אוויר טובה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD??? כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=5735 והאם שווה לקנות את המערכת הזאת ורק בשביל השקט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=9440
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי הארדיסק ישן של 10ג"ב, שעליו אני שומר את כל הדברים לגיבוי. מכיוון שהוא נועד לגיבוי, ואני לא רוצה ששום תוכנה/ווירוס/ווינדוס יוסיפו לי או ישנו או ימחקו או כל דבר אחר שם, אני מחבר אותו כשיש לי משהו לשנות שם, ומנתק אותו כשאני מסיים. הסתכלתי עכשיו על הפאןבאס, וחשבתי, למה לא לעשות כזה להארדיסק? מה שתכננתי, זה להשאיר את הכבל IDE מחובר תמיד, ואת אחד החוטים מהמולקס, לחבר למתג. עכשיו יש לי שני שאלות: 1. כשהIDE מחובר אבל החשמל לא, לא תיהיה גישה להארדיסק, נכון? הוא לא יזוהה אפילו? 2. איזה חוט לחבר למתג? אני מניח שאו האדום או הצהוב.. השחור הוא האדמה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום, ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה ל-OC עבור הכרטיס מסך (GF4 Ti4600). יש לי את GeForce Tweak Utility, אבל מוצהר שהיא לא תומכת בדרייברים מעל 29.XX (ויש לי את האחרונים 42.XX) בכ"ז ניסיתי ואכן זה לא עובד. חלופות?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-