עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. נו אז כמה אתה מוכן להשקיע בשביל המארז למודינג? שיהיה יפה סתם או שפצצה תשב לך על המדף! ;)

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by OcBurner,

יש ברשותי המפרט הבא(מעפן אבל זה מה שיש) לוח אם: Asus P4U800-X מעבד : CPU Type Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) זכרון: שני זכרונות של 256 מגה גרסת ביוס: Award BIOS Message ASUS P4U800-X ACPI BIOS Revision 1006 שאלות: האם אני צריך לעדכן את הביוס שיש לי? או שמה שיש יספיק? עד איזה מהירות OC אני יכול להגיע? האם אני צריך לשנות מתחים למעבד/לזכרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by shabo,

שלום לכולם יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד.. הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר. חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד? תודה לכול העוזרים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  4. שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by 114508534,

ככה הכבלים נראים ממש ממש מכוערים על תעשה את זה וזה גם צלא יהיו גמיש אני ניסית וזה יצאה חרא . תעגל אותם יותר טוב עם צינור אקווריום

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Jook,

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום, הובכן רציתי לשאול איזה פאן באס הכי מומלץ לקנות, אני מעוניין לשלוט על המאווררים שלי שבמחשב בימיוחד על איזה שניים רציניים שעושים מלא רעש (termaltake smartfan 2 80mm & enermax ball bearing 120mm) אפשר לומר שבלילה זה קצת מעצבן הרעש הזה של המאווררים ולכן לא נוח להשאיר אותו דלוק. בכל אופן אשמח לקבל הצאות לפאן באס איכותי וטוב.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by moshel7,

לאחר שידרוג מעבד מ- amd 4000+x2 ל-amd 5200+x2 טמפרטורת המעבד מגיע ל-55 מעלות מייד לאחר תחילת מישחק graw2 וטמפרטורת לוח-האם מגיע ל-51 מעלות אני רוצה לציין שדבר זה לא היה קיים עים מעבד ה4000+x2 לוח-האם הוא מדגם giga-byte m61-sme-s2 מה ניתן לעשות אני זקוק לעזרה והמלצות לאביזרי קרור למעבד ולוח-אם בתןדה מראש לכל העונים משה!!!!

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by r1sk,

יש ברשותי מחשב נוסף ובו מעבד intel i7 920. כרגע הוא פועל עם הקירור סטוק שהגיע איתו של אינטל, שנחשב לטוב עד כמה שהבנתי. התענייתי ב-thermalright ultra 120 extreme ... ורציתי לדעת האם ההיטסינק החדש יחולל שינוי משמעותי יחסית לסטוק של אינטל ? עד כמה ? אם כן, גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by pazer005,

רציתי לשאול אם מעבר למאווררים שקטנים האם יש איזה דרך כלשהי להשתיק את הרעש מהמארז כמו ספוגים אקוסטיים לדוגמה.

11. Started by Dj.P,

אני צריך שהיה חזק ושיחזיק 4 קטודות ו 4 מאווררים צורב ושני כוננים קשיחים ושיהיה תקציבי תודה מראש. אני מעדיף מהחנות של פנדה אבל לא החרכי

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by emberl,

אני בניתי מערכת HTPC בתוך מארז EZCool s360. נראה לי שהמאוררים של המארז לא מספיק שקטים. באיזה מאווררים כדאי להשתמש?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by ccc,

לגשר הצפוני(בתוספת מאוורר 40 ממ או לכרטיס מסך (ליבה) אני מדבר מבחינת אפקטיביות וכדאיות כי יש לי רק אחד כזה. על הכרטיס מסך יש כבר סינק מקורי שעשיתי לו לאפינג והחלפתי משחה. איפה אתם הייתם שמים? ד"א אני מתכנן VDD MOD

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by eranmor,

יש לי P4 עם מעבד 1.7GHz לוח אם של אינטל :-\ הייתי רוצה להחליף את הלוח אם ללוח טוב לOC מה ההמלצות שלכם?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by rafi-s-,

אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by HD,

אני רוצה לעשות חלון שקוף למארז שלי.... זה פשוט כמה שזה נשמע? כלומר רק צריכים לחתוך כגודל החלון ולחבר עם ברגים ואומים?...... איך אתם(האנשים שיש להם חלונות במחשב D: ) עשיתם את זה? והאם תוכלו לפרט מאיזה חומרים... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. באתר שלהם לא רשום שהוא מתאים לסוקט 1155

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

אם אפשר תגידו לי בבקשה אם איך שסידרתי את המאווררים במארז זה בסדר. מאוורר קדמי-->מכניס. מאוורר בצד->>מכניס. מאוורר מתחת לכרטיס מסך-->מעיף כלפי מעלה. 2 מאווררים אחוריים-->מוציאים. מאוורר עליון-->מוציא. זה בסדר? עריכה: חחח הרבה מאווררים יש לי =] .

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by ben_amitai,

היי. היום ניסיתי לעשות איזה OC חמוד למעבד שלי ונתקלתי בבעיה, סמתי את המהירות FSB שלי על 333 MHz שמרתי בביוס ויצאתי אחרי זה הוא עושה לי מס' צפצופים מהלוח וחוזר חלילה. עד שאני לא מוריד את ה FSB הוא לא מפסיק, בנתיים אני על 300, ואני רוצא עוד :'( הטמפ' במנוחה 39-40, לא בדקתי במאמץ(כשהFSB על 300)

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. שלום, אני רוצה להוסיף מאוורר למארז (6A12) וראיתי כמה של זלמן וכו'.. רציתי שתביאו לי המלצות למאוורר 120mm עם חיבור לספק כח (יש דבר כזה נכון? או שהם מתחברים רק ללוח אם?) ועדיף עם תאורה (לא חייב..) וגם חייב להיות שקט. (כמובן שיגיע עם ברגים והכל..) התקציה הוא 120 ש"ח. ועוד משהו.. תיראו יש לי מאוורר אחד מאחורה למעלה ועוד מקום למאוורר מקדימה (איפה שכפתורי ההדלקה..) למטה..(כמובן יש שם כניסת אוויר.. חח למרות שהיא לא ניראת הכי טובה..). הפתחי אוורור נמצאים בדלת (צד שמאל למטה..) כמובן שיש לי מאוורר לכ.מסך ולמעבד אם זה קשור.. רציתי לדעת האם זה בסדר לשים עוד מאוורר מקדימה למטה או שזה לא יתן לאוויר החם לצאת או שהסירקולציה לא תיהיה טובה או משהו כזה..והאם בכלל זה יקרר משהו או שזה …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. ראיתי פה מערכות יפות ומקוריות, והסתבר לי שיש לי הרבה חומרים שימושיים בבית שיכולים לקצר לי משמעותית את השלמת הבניה. תודה, נ.ב לא, לא ירדתי מנושא קירור האויר. פשוט אני רוצה לעשות הערכת מצב מחודשת.

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  23. יש לי לוח די ישן שכמובן לא תומך ב-PWM - כל חיבור המאווררים הם 3 פין. עם זאת, מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד משתנה בין 3000 ל55000 סל"ד כתלות בחום המעבד. אני שזה נעשה ע"י שינוי המתח למאוורר. אז מה בעצם ה-PWM נותן בכל המאווררים החדשים?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. הייתי רוצה לדעת לאילו ערכים להוריד את המערכת שלי אני רוצה לעשות DOWN בגלל שיש לי חרא של קירור והוא מרעיש ( שינוי בקרוב) אז אני רוצה להוריד את המהירות של המאוררים , אבל אז יוצר מצב שבו החום יעלה לכן אני רוצה לעושת DOWN על מנת שיהיה קר וטוב (אני לא משחק כרגע בכלל ,רק מוריד אז אני לא צריך מהירות)

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by !_Evil_!,

AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL מעבד Seagate 300GB 8MB 7200RPM ATA100 דיסק קשיח 1GB CORSAIR DDR זיכרון ATI X800XL 512MB כרטיס מסך האם יש אפשרות להגיע איתו לתוצאות טובות אני ישמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים