אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת על איזה קירור למעבד אתם ממליצים מתוך הרשימה שיש פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 תחת האופציה של קירור למעבד. מתוכנן OC ורצוי שהקירור לא יהיה רועש (ואם אפשר קל לניקוי אחת ל..) הבנתי ש OCZ Vendetta 2 הוא הכי טוב, אבל משום מה החנות הזאת מוכרת רק את ה Vendetta 1 ולא 2 ..
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני יכול לקבל את הקירור הנ"ל במחיר מצחיק איך הוא ביחס לקירור הנוכחי שלי (A70) וביחס לקורסאירים (H40,H50,H70) והאנטקים (H2O920, 620)? לפי מה שראיתי ביוטיוב (לא מקור כזה טוב אבל..) הוא מגיע לטמפ' של 15 מעלות (!!!) עכשיו, אני יודע שזה מאוד תלוי במעבד אבל אלו ביצועים מאוד מרשימים בשביל רדיאטור 120 בפרופיל דק... קישור: http://ncix.com/products/?sku=50327&vpn=ECO-R120&manufacture=CoolIT%20Systems&promoid=1190
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לסלרון 900 הצלחתי להגיע איתו ל 1 GHZ שניסיתי 1.1 GHZ או 1100 MHZ המחשב לא נדלק. שהחזרתי ל 1000 MHZ הוא נדלק אבל באסה ! רציתי להרים אותו בעוד 200 MHZ . טוב גם 11% שיפור ל CPU זה מכובד ;D למרות שבפועל אין הבדל בביצועים 900-1000 דה סם אולד שיט.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תקשיבו אני קניתי היום מחשב ואני רוצה לדעת האם כדאי להחליף את הקירור לninja 2.. המעבד שלי הוא q6600 וsky עושה לי oc.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.2muchdesign.com/jdacura/ammo-case/ נראה נחמד, וזה לא סתם איזה מחשב עם מעבד קר שלא זז, הוא יחסית חזק, והמארז נראה ממש טוב בסוף (קצת מעצבן שאי אפשר לדלג לעמוד האחרון למי שאין כח לקרוא הכל), והוא עוד הולך לדחוף שם גם צורב DVD.. לא מצאתי שם איזכור למשקל, זה יכול להיות כבד ולא כל כך נוח להעברה.. בכל מקרה, מדהים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Thermalright AX-478 Thermaltake 80mm Smart Fan 2 אני לא יודע איזה מאוור לקחת חוץ מזה תנו לי עוד אפשרויות Enermax UC-A5FATR2 Silver 6-Fans Speed Adjustable / Temp Sensors Panel Aluminum alloy,suitable for 5.25" bay, 6 Fans speed adjustable function, Temp monitoring for CPU.HDD.System,P.S., Fan & temp Alarm function status display on LCD monitor Thermaltake Memory DDR Copper Heat Spreader Kit תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, הובכן רציתי לשאול איזה פאן באס הכי מומלץ לקנות, אני מעוניין לשלוט על המאווררים שלי שבמחשב בימיוחד על איזה שניים רציניים שעושים מלא רעש (termaltake smartfan 2 80mm & enermax ball bearing 120mm) אפשר לומר שבלילה זה קצת מעצבן הרעש הזה של המאווררים ולכן לא נוח להשאיר אותו דלוק. בכל אופן אשמח לקבל הצאות לפאן באס איכותי וטוב.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נוסף ובו מעבד intel i7 920. כרגע הוא פועל עם הקירור סטוק שהגיע איתו של אינטל, שנחשב לטוב עד כמה שהבנתי. התענייתי ב-thermalright ultra 120 extreme ... ורציתי לדעת האם ההיטסינק החדש יחולל שינוי משמעותי יחסית לסטוק של אינטל ? עד כמה ? אם כן, גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מעבר למאווררים שקטנים האם יש איזה דרך כלשהי להשתיק את הרעש מהמארז כמו ספוגים אקוסטיים לדוגמה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם שינוי התדר הזה ישפיע על ביצועי כרטיס המסך שלי?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמה אני יכול לעשות אוברקלוק עם E8400 קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי P4 עם מעבד 1.7GHz לוח אם של אינטל :-\ הייתי רוצה להחליף את הלוח אם ללוח טוב לOC מה ההמלצות שלכם?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-1.53GHz 266MHz L2-256K Thoroughbred שמוכרים ב____. האם הם מתאימים ל-OC טוב?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תיכננתי את זה על הסלרון אבל הנה בא הפנטיום 4 החדש שלי והפתיע אותי, והכל במקרה כי לא ממש תכננתי את זה... היום בבוקר הדלקתי תמחשב כרגיל והתחלתי לעבוד עליו, באמצע הייתי חייב לזוז והשארתי אותו דולק, חזרתי אחרי כשלוש שעות בערך והופתעתי לראות כי המעבד על 48 מעלות, גבוהה מאאאאאאאאאאאאאאאד, התחלתי לבדוק מה קרה עד שראיתי כי המאורר של הוולקנו 7+ החליט לקחת חופשה מפעילות. הקטע הוא שעד שבדקתי תטמפרטורה עבדתי על המחשב דקות ארוכות כולל הרצת שירים אינטרנט וכ"ו... המחשב היה יציב לחלוטין באוברקלוק של 800 מגה הרץ ועדיין לא עבר 48-49 מעלות בקירור פאסיבי מלא ! מעורר בי חשק לחשוב מה AX478 יעשה עם קירור פאסיבי... אגב למעבד בינתיים שלום. ;D
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת באם שווה משהו קרור מתכת נוזלית
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני חדש בזה ולא מבין כלום אבל מאוד רוצה ללמוד! אז הבקשה שלי היא שתביאו לי איזשהו מדריך או משהו כדי שאני יוכל לקרוא וללמוד אם אפשר אז בעברית
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד עד 250 שקל בסוקט 1156 אני בנתיים מתלבט בין CM 212 ל COCAGE TRUE SPIRIT איזה קירור אתם מציעים בטווח הזה?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ריבה נתשתי אותה היא התגלתה כלא טובה ב gtu אני לא משתמש,איזו תוכנה אתם ממליצים לי?
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח של DFI דגם P45 T2RS PLUS, והתקנתי תוכנה לטמפרטורה REALTEMP ו TJMAX מכוון ל 100, ( מעבד E8500 ) העיניין הוא שבביוס המעבד עומד על 18 מעלות, בזמן שבמנוחה בווינדוס REALTEMP מראה 38 מעלות ולא יורדת מיזה לא משנה מה... בלוחות הקודמים שלי של DFI היה תוכנה שהגיע עם הלוח SMART GUARDIAN משהו כזה... היא לא קיימת לצ'יפסט P45 ? כי אני לא מוצא אותה באתר לערכת שבבים הזאת... ולה הזיוף הגדול הזה של REALTEMP מול הביוס ?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה שלי... עשיתי לו C@ מ500@400 ל615@450... האם אני יכול להעלות יותר... ואם אני יעלה את המתחים במה זה כרוך?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני יומיים מעבד i7 2600 כרטיס מסך gigabyte geforce gtx570 שיקחתי BFBC2 MULTIPLAYER ואחרי איזה שעתיים של משחק יצאתי ובדקתי תמעלות עם התוכנה EVEREST המעבד הגיע ל35 והכרטיס מסך ל62 ואחרי איזה 4-3 דקות הכרטיס חוזר למצב הרגיל שלו 35 והמעבד 22-23 זה הגיוני? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-