עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by cellman,

היי, משתמש ב-E6300, הבנתי שעל מנת לנצל את התכונה הנ"ל, צריך להפעיל אותה דרך ה-BIOS + לשנות ב-WIN לסכמת צריכת חשמל Portable/Laptop. הבעיה היא שלא מוצא את זה בביוס (חרשתי אותו), דווקא בלוח אינטל... DG965RY. תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. יש לי מעבד P4 3.2 Ghz Presscot HT בסוקט 478 לוח אם ASUS P4P800 SE קירור סטוק של אינטל בדקתי עם AI Booster ובמנוחה 55 מעלות ובמאמץ עובר את ה70 מעלות האם זה הגיוני, יש משהו שאפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  3. תמשעו אז ככה יש לי כרטיס מסך geforce mx400 inno3d 64mb אני צריך עזרה באוברקלוק אם לעשות בכלל ? אם אפשר אם אפשר אז איך ? על הכל אני צריך עזרה כי אני לא מבין כל כך בזה תודה אחים שלי .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :ylsuper: :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  4. יש לי לוח די ישן שכמובן לא תומך ב-PWM - כל חיבור המאווררים הם 3 פין. עם זאת, מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד משתנה בין 3000 ל55000 סל"ד כתלות בחום המעבד. אני שזה נעשה ע"י שינוי המתח למאוורר. אז מה בעצם ה-PWM נותן בכל המאווררים החדשים?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by arikg,

מתוצרת ARCTIC COOLING - האם מישהו משתמש בקירור הזה ? המלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק: thermaltake shark-black מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by TaZeR,

מישהו חשב להכין ממקרר מיני מארז אוברקלוק (טמפרטורה ממוצעת של 4 מעלות למארז)?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום לכולם האם יש דרך לשלוט על מאוורר בכרטיס מסך הזה כי בזמן מאמץ הוא מגיע ל73 מעלות שזה לדעתי המון וראיתי שבמצב מנוחה הוא עובד על 41 אחוז ואני רוצה לעלות את המהירות האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Sblast,

אהלן אני מזמין GIGABYTE TRITON מIQPC הזמנתי שתי מאוורררים מנועה מחשבים של 12 CM, שהייתי רוצה להתקין במארז (המארז מגיע בלי איוורור...). הורדתי את המדריך למארז אבל אין שמה הוראות, מישהו יוכל לעזור לי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  10. קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by aviram20,

היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. היי חבריה, גוף המאורר הוא עגול, למאורר זה יש 4 פינים עם כיסוי פלסטיק שחור,יש על הפינים סימון כיוון פתיחה, סובבתי בהתאם לכיוון החץ אך איני מצליח למשוך אותו החוצה. האם יש איזוק נוסף ואו כל דבר אחר אודה על עזרתכם אהוד

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

דרישות: 80 מ"מ. שקט כמה שאפשר. ביצועים טובים. חיבור דרך הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by blinkybill,

שלום, לא מזמן קניתי מערכת קירור מים bigwater 735 של thermaltake במדריך הרכבה רשום לחבר את המערכת בתצורה הזו: משאבה לבלוק, בלוק לרדיאטור, רדיאטור למיכל. השאלה שלי היא האם זו התצורה העדיפה? כי ההיגיון אומר לי שעדיף שהרדיאטור יזרים ישר לבלוק ומשם למכל (משאבה לרדיאטור, רדיאטור לבלוק, בלוק למיכל), ככה המים יגיעו קרירים ישר מהרדיאטור לבלוק, ולאחר שיתחממו בבלוק יספיקו להתקרר קצת במיכל, כיוון שטמפרטורות גבוהות יותר מתקרבות מהר יותר לטמפ' החדר. יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה אני אנסה את שני האופציות ואראה באילו מהם ממוצע הטמפ' הוא הכי נמוך, אבל עדיין אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי לי אין נסיון בנושא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. היי אני גר ליד תל אביב ורציתי לשאול איפה אני יכול לקנות צג LCD כפי שהשתמשו פה במדריך. ועוד שאלה אם יש לי צגד LCD רחב ממערכת הסטריו השינה שלי האם ניתן להשתמש בו? ועוד שאלה קטנה איך אני מחבר את הכל ליציאה הסריאלית ולא ליציאת המדפסת?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by danieln9,

שלום כחלק מתיכנון בנייית הHTPC אני רוצה רדיו וניגון דיסקים בלי שהמחשב יהיה דלוק ראיתי את המחשב של MSI והבנתי שזה אפשרי (גם בלי ליראות את המחשב של MSI) ואני זוכר שהייתה חדשה באחת מן אתרי החומרה הישראלים על CDROM בעל מסך LCD ורדיו רציתי לדעת אם מישהו יודע של איזה חברה הCD היה ואם אפשר איזה קישור בתודה דניאל נורמן.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by Oryam,

שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!! עזרה בבקשה!!!!! מפרט מחשב GEFORCE 8800 GT CONROE E6600 2.4 GA P31 DS3L תודה מראש!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by SuB,

אני מתכוון לקנות את ה-SF2 כי אני רואה שהוא דוחף אוויר מצויין, למרות הרעש שלו, ואני לא מאמין שהוא יגיע למקסימום המהירות בשביל לעשות רעש של 48DB.. 1. באיזה שיטה כדאי לשים אותו: -מהירות בהתאם לטמפרטורה? -קביעה ידנית של מהירות (אם כן, כמה לשים) 2. בטמפרטורה של 39 מעלות, מהי המהירות שהוא יסתובב (אם תוכלו לחשב איך שהוא), ומהוא הרעש שהוא יעשה.. תודה! עריכה- מה קרה 24 צפיות ואף אחד לא עונה? יאללה אנשים לא להיות כבדים..

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by נריה,

שאני ניכנס למחשב שלי ואז מאפניים רשום לי INTEL® pentium ® CPU 1.70GHz איזה מעבד זה ומה הטמפרטורה המומלצת שלו??

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי מעבד P4 2.4C לוח-IC7 קירור מקורי מארז מאוורר עם 5 מאווררים(2 מקדימה מכניסים,1 מהצד מכניס,2 מאחורה SF2 מוציאים) לפי הביוס ו-AIDA32 הטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות 50 כאשר המאוורר של המעבד מסתובב במהירות של 2600 שזה די נמוך. האם יש אפשרות לחבר לו מפסק לשליטה על המהירות? אני לא מבין למה המעבד שלי כל כך חם אפילו ה-AMD שלי קר יותר באיזה 8 מעלות .

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by SoapSeller,

יש לי HTPC עם מעבד 775 וקירור מקורי של אינטל שנוקה ושומן אין-ספור פעמים ונשבר לי ממנו. אני מחפש קירור בעד 200 ש"ח שהדרישה העיקרית ממנו היא שיהיה שקט. עשיתי כמה חיפושים, אבל רוב מה שמצאתי זה גופי קירור גדולים, שלא נראה שאצליח לדחוף לתוך המארז שלי(DVINE 5)... אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by OnlyOne,

היי אני חדש ואני מחפש גוף קירור טוב לceleron 3.06 775 עד 150 בקשר AC FREEZER 7 אין אצל היבואן ככה שהחנות שנימאת קרוב אליי אין לה במלאי וחנויות שעדיין יש להם במלאי הם רחוקות והזמנה דרך האינטרנט זו בעיה ועוד שאלה כדאי לנסות לגרד עוד 50 שקל וליקנות את ה Zalman 9500 LED כי אני משיג אותו ב200 באריזת BLUK כלומר רק החיבורים והקירור ואני מחפש להגיע לאוברקלוק לכיוון ה3.6/3.4

• 8 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים