עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני ב3 גיגה, בלי לשנות מתח הרצתי אותו שעה וחצי בערך אבל אז שמעתי צפצופים חחחח שחכתי להפעיל את המאוררים ורובם היו על חלש מאוד והמעבד הגיע ל 58 מעלות (אופסי..) אבל זה כמעט שלא בגלל האובר זה בגלל שכל המאוררים היו על מינימום... לא ניסיתי להעלות מעבר ל3 כי אני לא יודע אם כדאי..

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

אחרי חיפושים בפורום - ריכזתי את שאלותי פריים 95 - מה בוחן ? אני באובר קלוקינג עכשיו AXP2500+@AXP3200 המעבד על 1.7 V (המתח ההתחלתי הוא 1.65 כלומר העלתי ב 0.05) פריים 95 עוצר את הבחינה שלו ... ב 5 מתוך 49. סימן ש ? TOAST - איפה אי מוצא את זה ? בגוגל TOAST.EXE לא עזר לי כל כך .. איפה בוחנים דרך הסנדרה מקס3 את המערכת ? כלומר איפה עושים לופים ? כמה עליי לעשות ע"מ לבחון את המערכת שלי ? 200 לופים - כמה זמן לוקח ? הטמפ' שלי בגלישה באינטרנט + שירים = מעבד: 52C סיסטם : 40C

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Dago,

טוב ככה יש לי 180 שקל ........ בצד והחלטתי שאני יקדיש הכל למודינג עכשיו בקטע של איורר מארז יש לי כמה מאוורים של 80 חשבתי אולי לעשים איזה גוף קירור טוב שיתן לי ביצועים טובים המערכת שלי היא P.4 2.4 B 533 MHZ הטמפרטורה לא במאמץ היא 45-42 במאמץ אין לי מושג טוב אז מה כדי לי לקנות ? טוב קבלו את המחשב שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album91 תיצעו לי מה שווה לעשות לעשים קטודה ירוקה הוא ? גוף קירור הוא תלוי רק שיכנס בתקציב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  4. מה ההבדל ביניהם

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שלום, לפני המשך הקריאה של הדיון הזה, מומלץ לגשת ל"מפרט מחשב" ולבחון את החלקים העיקריים של המחשב שלי שקשורים לדיון הזה (מעבד, לוח-אם, כרטיס מסך ומארז). לפני כשבוע בערך אני עשיתי נקיון של המארז שלי (לכלוך/אבק) וכמובן שהסרתי את הHSF מעל המעבד שלי. להפתעתי, כאשר החזרתי את הHSF למעבד, והדלקתי את המחשב, הטמפ' הכללית של המעבד עלתה בכ-7 מעלות. טמפ' לפני הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 35C Full Load: 38C טמפ לאחר הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 41.5/42C Full Load: 44C כמובן שמרחתי שוב ושוב את המישחה הטרמית על המעבד ועל הHSF (המישחה היא מסוג Artic Silver 3). אפילו ניסיתי לעשות קצת Lapping לHSF. לא עזר שום דבר. הטמפרטורה נשארה עיקשת ועמדה על 42 מע…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by SuB,

אני מתכוון לקנות את ה-SF2 כי אני רואה שהוא דוחף אוויר מצויין, למרות הרעש שלו, ואני לא מאמין שהוא יגיע למקסימום המהירות בשביל לעשות רעש של 48DB.. 1. באיזה שיטה כדאי לשים אותו: -מהירות בהתאם לטמפרטורה? -קביעה ידנית של מהירות (אם כן, כמה לשים) 2. בטמפרטורה של 39 מעלות, מהי המהירות שהוא יסתובב (אם תוכלו לחשב איך שהוא), ומהוא הרעש שהוא יעשה.. תודה! עריכה- מה קרה 24 צפיות ואף אחד לא עונה? יאללה אנשים לא להיות כבדים..

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לעשות מוד לדלת המארז בצורת X גדול יפה כזה. עכשיו, אם הכל ילך כמתוכנן, אני אעשה את זה בחנות זגגות. האם לדעתכם הם יודעים לעשות זאת טוב? אני רוצה שהם יעשו עם דרמל... עכשיו, סקיצה ראשונית של המוד מצורפת, מאווררים מקסימום בצדדים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. ברשותי חצי גיגה של זכרון DDR 266 (שני סטיקים של 256 חברות שונות) ואיני מעוניין לקנות חדשים. חשבתי לרכוש לוח NF2 ומעבד 1700 0.13 מיקרון ולעשות לו אוברקלוק נחמד. עכשיו לשאלתי, מבחינת ביצועים יציבות וכו' מה עדיף: -לשים את המעבד בבאס 333 או 400 ואת הזכרונות ב266 (בצורה אה סינכרונית) או - לשים את הזכרונות והמעבד באותה מהירות בבאס של 266 ולשחק רק עם המכפלה. ההגיון הפשוט אומר לי שעדיף באס גבוה יותר למעבד מאשר נמוך יותר למעבד בלי שום קשר לזה שהזכרונות נשארים בשני המיקרים ב 266. *כמובן שאני מדבר על מהירויות של "בערך" רק כדי לתת מושג יחסי. *שימו לב אני מדבר על באס מעבד יותר גבוה מבאס זכרון ולא להפך (שידוע שההפך זה פחות טוב מאשר מהירות סינכרונית - תקנו אותי אם אני טועה). *וא…

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by BenK,

היי... רציתי לשאול 2 שאלות בקשר לקרור אוויר... 1.כאשר יש לי מאוורר בצד המארז, על הכרטיס גרפי אך הטמפ' בחדר גבוהה.. האם בכל זאת המאוורר יהווה קירור מסוים לו.. או שהוא אף יעלה את הטמפ' שלו.. 2.אותו מקרה רק עם מאוורר פנימי.. שממוקם בתוך המארז ונושף על ההארדיסק.. האם כאשר הטמפ' יהיו גבוהות הוא בכל זאת יעזור או להיפך... נשמע דבילי אך אנא לענות ברצינות. :-* תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אני מתכנן מודינג למארז שלי. יש לי מארז full tower מסוג בילתי ידוע וישן. מה שאומר שהוא בעל פוטנציאל מודינג חסר תקדים. המכסה שלו הוא בצורת האות 'ח'. אני מתכנן לחתוך אותו לצורת האות 'ר' ו- 'ו' ואז ליצור דלת צד שתתפרק עם thumbscrews. בשביל שלא ישאר לי רווח בפס הניסור אני רוצה לשים איזה חומר. כנראה גומי. הרעיון הכי יצירתי שאני וחבר מצאנו הוא לקחת שני פסים מפנימית של אופניים ולחבר אותם לשני הצדדים. מישהו מכיר עוד פתרונות? מעבר לכך, איפה קונים Thumbscrews וכמה צריך לעלות dremel?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. אני עובד די הרבה זמן עם ההיטסינק הזה והרעש של המאוורר די משגע אותי חשבתי להחליף את המאוורר שעליו לאחד שקט יותר אבל יעיל פה אני צריך את עזרתכם אולי משהו כבר החליף את המאורר ויכול להגיד לי אם היה שינוי בטמפ? ולאיזה מאורר הכי כדאי להחליף?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by טוסטר,

היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח של DFI דגם P45 T2RS PLUS, והתקנתי תוכנה לטמפרטורה REALTEMP ו TJMAX מכוון ל 100, ( מעבד E8500 ) העיניין הוא שבביוס המעבד עומד על 18 מעלות, בזמן שבמנוחה בווינדוס REALTEMP מראה 38 מעלות ולא יורדת מיזה לא משנה מה... בלוחות הקודמים שלי של DFI היה תוכנה שהגיע עם הלוח SMART GUARDIAN משהו כזה... היא לא קיימת לצ'יפסט P45 ? כי אני לא מוצא אותה באתר לערכת שבבים הזאת... ולה הזיוף הגדול הזה של REALTEMP מול הביוס ?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  15. WORK3K Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 1 ¤5 ATX450PNR FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 L192SD Fujitsu Siemens 19" LCD L19-2SD 5MS DVI 1 ¤1115 F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 1 ¤323 NX88T512HP Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1 ¤1248 OC I'm Instested in CPU Overclockin 1 ¤0 Q6600TBU Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo 1 ¤1358 SAGITTA223CM Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU 1 ¤357 S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 1 ¤147 WD3200AAKS Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤382 סה"כ…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by victory,

קראתי את המדריכים באתר וקראתי מדריכים בכל מיני אתרים אבל עדיין אני לא מצליח ...עזרה??? המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Pentium E2160 Motherboard Name Asus P5KC (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Liberty ELT620AWT 620W ZALMAN 9700 LED 2GB OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800 DDR2 ATI Radeon HD 2600 XT (RV630 Maxtor 6L250R0 ATA Device ST3500320AS ATA Device Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Slash87,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא??? אני מחפש בכל מקום ויש להם רק את החלשים יותר... באיזור הרצליה והסביבה...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by the-f-master,

אני חושב לקנות מארז חדש כבר די הרבה זמן וראיתי את המארז thermaltake armor lcs ודי נדלקתי עליו בגלל המערכת קירור מים שלו שממש זולה יחסית לאותו המארז עם קירור אוויר וכמו שקראתי בביקורות עליו היא גם די טובה ופה האמת התלבטתי כי אני לא מבין בקירור מים ואני לא יודע אם הריכיבים של המערכת המסופקת עם המארז טובה או לא...לכן אני שואל,המערכת טובה יחסית למחיר שלה?(המחיר שלה הוא בערך 500 שקל,חישבתי את זה לפי הפרש המחיר בין המארז עם המערכת קירור מים מובנית לבין המארז ללא המערכת)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום ... אני מנסה לעשות OC ל PD 3.0 אבל כשאני מעלה את הבאס ל220 אז המסך לא עובד אבל המחשב עובד רגיל למה זה?? איך אני יכול לפתור את זה ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by יורםבהרי,

שיא ישראלי חדש... by Tycoon & the byter כל הכבוד להם.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by oren99,

יש לי סטנדרט אחד דוחף מקדימה של 120 ממ אחד מאחורה מוציא של 80 ממ. יש לי בבית שני מאווררים קטנים (אני חושב 40 ממ). חשבתי להוסיף אותם על הדלת מצד שמאל. האם זה בכלל יועיל? קראתי פעם שצריך איזשהו איזון בין הכנסת האוויר להוצאה אבל אני לא יודע כמה זה חשוב.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by gerdamen,

שלום אני מעוניין לקנות קירור למעבד ב250 שקל... עכשיו חשבתי על זה.. TT blue orb FX מה אתם אומרים עליו.. נדלקי עליו בגלל הצג טמפ' הזה שעליו משהו אדיר!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  23. קניתי לפני פחות משבוע את הכרטיס הזה אבל אני מחכה שיגיע שאר המחשב הכולל: AMD 64 BIT 3500 S-939 והשאר לא ממש חשוב ! בחנות (נעה) אמרו לי שאם אני יעשה או סי אני יגיע לביצועים של 9800 אקס טי אבל אני מפחד לגעת בו כי גם לא תהיה יותר אחריות וגם כי בחיים לא עשיתי דבר כזה ! אתם מציעים לי לעשות את המהלך הזה ??? ואם כן אז אולי תוכלו לעזור לי ? על הכרטיס כבר יש קירור סטוק על כל הזכרונות והכל אז בחלק הזה אין בעיה ! תודה ! ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. רציתי לדעת מה מצב האוברקלוק שלכם אם בכלל ופרטים גדון מעבד לוח...., וכמה הספק נותן ב+5V זאת ניתן לבדוק בעמוד הטמפ בתוכנה Aida32 .

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  25. מערכת טובה צריכה להיות NF7 V2 2600+Mobile + l12 MOD a-data 500 TT 420W +apfc ככה אני לא עובר את ה230fsb הוא נופל תוך 2 דקות בפריים ניסיתי D23 של טיקטק ניסיתי גם את ה D22 שלו גם בגרסאת הטורבו וגם הרגילה כלום לא יציב לא משנה המכפלה ממש גם ב8 הוא נופל ישר מתחים פצצות טממ' אין בעיה יש לי מאורר ישיר על הציפסט 80MM אין בעיה של חום יש לי סינק קטן על הגשר הדרומי כל האפשרויות בביוס מבוטלות ממש כולן כרטיס רשת USB כרטיס קול הכל מבוטל הזכרונות בתיזמונים דופולס ככה שאין להם בעיה להגיע ל250 3-5-5-9 מתח 2.8 כמו שהם צריכים לקבל.. ציפסט מקבל 1.4 עד 1.7 יעני ניסיתי את כל האפשוריות בכולן הוא נופל ציק' צק' באמת מתחים פצצות בהכל הספק עושה אובר וולטינג חוץ מה12+ שבו הוא נותן 11.86 אבל עדין ז…

• 13 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.