עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by WildFire,

לאחר האשכול הקודם שפתחתי, הבנתי למה לא היו לי אופציות בביוס בכלל, הוא היה ביוס בן שלוש שנים כמעט. לאחר עדכון של 11 גרסאות ביוס, גיליתי את כל מה שהייתי צריך בשביל לעשות OC נורמלי למעבד. העלתי את המתח של המעבד ל1.4 ואת התדר שלו ל2300MHZ, והוא הגיע לטמפ' של 68C במקסימום מאמץ עם OCCT, קראתי שהטמפ' המקסימלית של המעבדים האלה היא 65C, ורציתי לדעת אם זו כרגיל הגזמה של יצרן כמו בדרישות ספקים לכרטיסי מסך לדוגמא, או שבאמת המעבד יטוגן לחלוטין בטמפ' הזו, ואם לא, בכמה אני יכול לעבור אותה?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שאלה בנושא.. תודה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by Ac1D,

שלום. הציעו לי לקנות קירור שנקרא AVC HEATPIPE ל-Socket 478. עכשיו עזבו שטויות BIG-T ו-SN.. פשוט תאמרו לי איך הוא למי שיש. למי שאין ומצא איזה ביקורת טובה - מוזמן לשתף אותי בה. מחיר 155 ש"ח כולל הרכבה. D: יש לי חבר אחד שאמר לי שזה ממש טוב.. ובכל זאת.. אשמח לחוות דעת מקצועית - וכאן אתם נכנסים לתמונה. תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

הייתי היום בחנות מחשבים שכונתית מתחת לבית כדי לתקן את הכבל של הרשת שלי, ופתאום ראיתי שם מיני מחשב (כמו השאטלים) של CREATIVE. מישהו שמה משהו על זה? ממתי מיבאים את זה לארץ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by yaky,

שלום . יש לי מעבד של אינטל 2.4 533. בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס .... ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ... מה ניתן לעשות והאם זה חריג .. יש הצעות ?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  6. היי, זה הפאנל: http://www.bench-house.com/tests/mainboards/chaintech/7njs/zenith_ אני מעוניין לצבוע אותו לשחור.... איך לצבוע? איך לסתום את כל הכניסות? איך לכסות את המסך הקטן הזה? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב המסך הזה מציג קודים מהלוח אם... מישהו יודע איך להפוך אותו לצג טמפרטורה?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by SD Project,

אז ככה חבר'ה... אתמול הייתי במחשב פתאום חלון כחול וריסטרט... הלכתי לביוס וראיתי הודעה שהמעבד בוולט נמוך מהרגיל... 1.000 וולט... הספק הלך חיברתי ג'נרי אחד שעובד סבבה לגמרי ואולי אני אשאר איתו ... רק רציתי לדעת על איזה ספק אתם ממליצים לOC הכי זול שיש... 350-400 וואט.. תודה אנשים, ניאו

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Demagh,

אחרי OC דיי רציני לכרטיס מסך שלי (עכשיו על 775\1780) בחלק מהמשחקים ה VPU RECOVER מוציא אותי מהמשחק ומחזיר את הכרטיס לשעונים של 2D. אפשר לבטל את זה? זה בטוח? או שבאמת הגזמתי עם ה OC? תכלס הטמפ' בסדר.. ארטיפקטים אין...

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. אני רוצה לקנות רק גוף קירור מקורי, בלי הכרטיס. זה אפשרי? מוכרים?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by HiTiT,

יש לי את הbios הזה: Award BIOS Type :Award Modular BIOS v6.00PG ואת הלוח אם הזה: Gigabyte GA-7S748 איפה אני מוצא לו עידכון? ואיך אני מעדכן אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by mor_anter,

קודם כל יש לי שאלה הקירור הזה יוריד לי לפחות 10 מעלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3087 אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה אז תנו הצעות יכול לחרוג בעוד 20 30 לא יותר תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. שלום לכולם פעם ראשונה שאני שומע על נושא הקירור של המעבדים והמארז השאלות שלי הם: 1.למה אני צריך תוספת קירור למעבד ולמארז? 2.האם לא מספיק אמצעי הקירור שהתקינו לי בקניית המחשב? 3.האם ביצועיי המעבד מושפעים מעליית חום ובאיזה צורה? 4.כיצד נוצרת עליית חום במעבד? 5.איך אני בודק טמפרטורה במעבד?מהי הטמפרטורה האידיאלית למעבד? *** יש לי מעבד פנטיום 4 במהירות 1.6 מגה הרץ עם זכרון פנימי של 512K ,יש לי לוח אם של ASUS עם CHIPSET 850 שלINTEL כמו כן זיכרון 128RDRAM. איך אני יכול לשפר את ביצועיו מלבד הוספת זכרון? אם אני יעשה אובר קלוקינג איך אני יכול לדעת מה הגבול שלו לעבודה בטוחה ויציבה בלי לשרוף את המעבד? תודה על הקדשת הזמן לכל מי שיענה לי!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת האם בלוח הנ"ל - GA-8I945PL-G של GIGABYTE שמיועד למעבדי אינטל, יש אופציה הדומה לזו שקיימת בלוחות ששייכים ל-AMD עם אופציית Cool And Quiet. בנוסף, רציתי לדעת האם בכדי לדעת את הטמפ' של הלוח בלוח הזה, אני צריך להתקין את ה- XPRESS DRIVERS מהדיסק, או את ה-EASY TUNE?! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by ag43,

יש לי PALIT 4850 SONIC והקירור שבא איתו מהמפעל רועש מאוד (על 100% מהירות מאוורר) והכרטיס נמצא על 60 מעלות בIDLE. האם כדאי לי להחליף את הקירור הנ"ל בACCELRO REV 2 + TURBO MODUEL (שיושב אצלי בבית מהכרטיס הקודם) מבחינת טמפרטורות (מבחינת רעש אין ספק).

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by R9547655G,

שלום לכולם. יש ברשותי מעבד 805D וככל הידוע חיית אוברקלוק... אז לשם שינויי הגיע לרושי המטורף רעיון.... להוריד את ה קלוק של המעבד כמה שיותר... תוצאה: 100X20=400FSB 400X20=2000MHZ אוקיי טמפרוטורת חדר..31מעלות --- אז ראיתי באוורסט שהוולטג' שלי ממש ממש נמוך... http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitled1kf3.jpg אז הגע לראשי עוד רעיון... מכיוון ש הלוח שלי מאפשר אורדת וולטג' ממש נמוך (0.8-) אז חשבתי שאוליי אפשר לאוריד את הוולטג' עוד... ובאותו זמן להוריד טמפרוטורה... --- שאלה: עד לאן אפשר לאוריד? ועים איפוס ביוס יעזור לי במצב שהמעבד לא "יתניע"...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by TipX-Bomb,

WASAPP PPL?? השאלה שלי היא כזאת: בקרוב אני מתכנן לקנות אחד מהמארזים האלה: http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm ואני שואל אם כדאי לי (להתאמץ מאוד) להוסיף עוד 130 ש"ח בישביל לקנות XaserII 5000 plus? האם ההשקעה הזאת שווה? האם ההפרש בין המארזים שווה 130 ש"ח? תודה לכל העוזרים! :-*

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by SinfuL-,

איך קיררתם את המארז מבחינת מאווררים? נושא הקירור ממש חשוב לי במארז והייתי אמור לקחת את האפולו אבל אין אותו בארץ עד לעוד כמה שבועות ובמקומו אני לוקח את הטריניטי אני שם לו מאורר אחד של 120 מאחורה עוד אחד של 120 מקדימה (על ההארד דיסקים) ואחד של 80 שבא על חלון המארז הקירור יספיק? או שאני צריך לשנות/להוסיף משהו? תודה ויומטוב, אריאל

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) ואני מעוניין לעשות OC לראות עד כמה הוא מגיע לי :jump: אז ככה... אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז אולי יש פה אנשים שמוכנים לעזור לי? צעד צעד... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by coco,

צריך עזרה, ממי שמבין, בבחירת מאורר 80 מ"מ למארז. שיהיה הכי שקט והכי מקרר. (עדיף עם בקרת טמפ'): א. Antec 80mm SmartFan ב. Vantec ThermoFlow 80MM ג. Vantec STEALTH 80MM ד. Thermaltake 80mm smart fan איזה מהם הכי טוב? למי שלא בטוח באיזה מאוררים מדובר שיכנס ל - www.pandas.co.il, לתוך "פתרונות קרור".

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Or ei,

נתחיל עם הרעשנים: 2 X http://www.jameco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&storeId=10001&catalogId=10001&pa=227901&productId=227901&keyCode=PDF 4x http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1733#Tab1 זה נשמע כמו משהו ממריא (מה שהמון אנשים אומרים לי) אני עם rehubus ככה שאפשר להשתיק אותם אבל אז הם לא עושים הרבה בכל מקרה החלטתי להחליף אותם ל4 120 יותר שקטים וחזקים (1 לגוף קרור 3 למארז) הם מסודרים בצורה שאחד למעלה אחד למטה והשלישי יהיה מקדימה למטה ויכניס ויפזר אוויר על הכרטיס מסך (מה שגם התחתון עושה) מצורפת תמונה להמחשה חשבתי על המאוררים האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למרות שאלה h…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Lol10k,

המחשב שלי בזמן האחרון לא יורד מ45 היום בבוקר הוא הגיע ל!60 (AMD רגיל,לא ליבה כפולה) ככה הוא עכשיו: השחור זה 2 מאוררים 120MM תחתון מכניס עליון מוציא הירוק זה הלוח אם כחול ספק אדום אזור הCD והHD,כמעט מכסה את המאורר התחתון הוספתי עוד 80MM דק בדלת,בדיוק מול המעבד. היה שם עד עכשיו שרוול... אבל הוא לא מזיז,לשים אותו מוציא או מכניס אוויר? יש לכם עוד רעיונות לקירור המחשב? אולי להחליף מאוררים? אולי לשים איפה שהPCI איזה 120MM מוציא? משהו לא יקר..

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום לקוראי הודעה זו האם אבק בתוך המארז מחשב יכול להוריד מביצועי המחשב הכוונה היא כזו לפני שנה קיבלתי תוצאה ב 3DMARK06 של 12000-12800 נקודות היום אני מקבל 9000 נקודות האם היצתברות אבק יכולה לגרום לירידת ביצועים שכזו ? {אני שולל וירוסים כי תוכנת האנטי וירוס שלי לא מוצאת כלום גם ה SPYBOOT] אם לא מה יכול להיות הבעיה? בברכה ארז

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Cyron,

למישהו יש אולי מדריך ל-OC של סדרה 4800 עם איזה תוכנה ממולץ לעשות OC ל-4830 ? איך אני בודק לו טמפ' ? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...

25. אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר

• 12 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים