אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: AMD XP 1800+ ABIT NF7-SL REV 2.0 VOLCANO 11+ 512MB PC3200 SAMSUNG COMPUCASE 6AR1 WITH 120MM FAN התקנתי את WINBOND HARDWARE DOCTOR שצורף עם הלוח אם. שאלתי היא כזאת מה טווח הטמפ' הרצוי למעבד הנ"ל בסביבה הנ"ל (מאיזה טמפ' זה נחשב מסוכן?, מהם טמפ' העבודה הרציונליות, לאן אני צריך לשאוף מבחינת קירור ? וכו...) תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שוב קראתי באיזה שהוא מקום שניתן להמהיר או לעשות אופטימיזצה לדרייבר של הכרטיס מסך יש לי כרטיס של הרקולס gf3 prophet 3
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ALX800 ואני שם לב שמלא רוח מהמאורר לא מגיע בכלל לגוף קירור יש פה אנשים שיש להם את זה וממליצים על זה? או שיש ביקורות על המוצר? והאם זה בכלל מתאים ל ALX800 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
עקבתי במדוייק אחרי ההוראות באתר שנתנו לי, הנה השרשור הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265854.0 תחילה עדכנתי את הביוס לגירסא F5 וביצעתי הכל כפי שהוסבר במאמר, הגעתי עד לשלב שבו אמרו לי לראשונה לעשות ריסט ולגשת לביוס לשם שינויים, ניגשתי לביוס ושיניתי הכל כפי שהוסבר, שמרתי שינויים בביוס ויצאתי.. מאז המחשב עולה למסך הלבן של גיגבייט ואחרי 3 שניות עושה כיבוי למחשב לגמרי (לא ריסט), המחשב נדלק מעצמו מחדש ושוב מגיע למסך הגיגבייט ושוב כיבוי וזה נמשך ככה בלי סוף... (המחשב אינו מגיע לווינדוס, הוא נתקע בשלב ההתחלתי - המסך הלבן של גיגבייט). אינני מצליח להיכנס לביוס או ל-QFlash או לשום דבר אחר. אין לי מושג מה עשיתי שגרם לזה בדיוק, אולי העלאת המתח Vcore ל-1.35V (שה…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
משום מה יש לתוכנה בעיות להתחבר לרשת, ואני רוצה להפעיל אותה במחשב ללא חיבור לנט, איזו תוכנה מומלצת מלבדה? תודה מראש naorai ;D
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום למומחים,הרכבתי מחשב משרדי: INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז:COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER הכל עובד יפה ,הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל40-47 במאמץ.עם מאורר אינטל. 1. האם כדאי להחליף מאורר ולאיזה כדאי? 2.מה שבכלל לא ברור : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012552.htm#fancontrol אינטל מדברים שם על 75°C מה לע.... זה אומר??????? תודה עופר
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?
-
http://www.moddin.net/project.asp?ProjectID=4&PageNo=0
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם עשיתי C@ לכרטיס שלי מסוג GF6600DP GIGABYTE מ500@400 ל615@430 וכאשר אני רוצה להעלות למעבר ל620 בזכרונות הוא מראה לי סימן קריאה במשולש צהוב (אזהרה) אם אני אעבור את המהירויות של הזכרונות מה יקרה? למשל 640-630? ארטיפקטים? ושאלה נוספת: הבנתי שבריווה טיונר ניתן להפוך את הכרטיס מ6600 ל6600GT הכוונה שבתצוגה הוא יראה 6600GT במקום 6600 רגיל איך עושים את זה? אפשרי עם תמונות? (למה אני רוצה לעשות את זה? בשביל ניסוי קטנטן)
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות OC בשתי דרכים: 1: דרך התוכה "core cell " של MSI (שאני מגיע ל 215 ב FSB) זה עושה ריסטרט! 2:בביוס, הורדתי את המכפלה ל 4X ושאני מעלה את המהירות ליותר מ210 אז הווינדוס לא עולה (זה עושה ריסטרטים עד שאני משנה חזרה בביוס) למה זה קורה???? (עידכנתי ביוס והמעבד לא עובר את 46 מעלות) תודה מראש (לא פרסמתי את זה בפורום "אוברקלוק וקירור כי אני חושב שזה קשור ללוח אם)
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5700d.htm הוא שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיוכל להסביר לי מה אומר כל דבר בביוס שלי ואיך אני יכול לשחק עם זה כדי להמהיר את המחשב שלי כמה שיותר זאת אומרת איך משפיע הratio על עבודת המעבד או על מהירותו ודברים כאלו . לדעת מה אומר שם כל דבר וכשאני מזיז אותו למעלה או למטה מה זה נותן ולמה למשל כשאני מגזים במשהו אז הwindows לא עולה דרך אגב ה bios שלי הוא pheonix awardbios הלוח שלי הוא chaintech zenith 7njs nforce 2 והזכרון שלי הוא סטיק אחד של 256Mb corsair 400Mhz 3200 cl2 אז אם מישהו מוכן לצאת למשימה ההירואית הזאת תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נדמה לי שצליתי את ה LCD שלי :'(....... ואני לא יודע למה או איך.... אולי אתם יכולים לעזור לי למצוא דטה שיט לLCD של שארפ שכתוב עליו LM 202? אני מחפש כבר יומים ולא מצליח למצוא...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
וואו ראיתי את זה נגנבתי www.omgwtf.biz/tembel/OC/OC_5000_(www.laflaf.co.il).avi הם הגיעו עד ל 5300 MHZ נ.ב אני לא יודע אם נתנו את זה פה כבר אם נתנו אני ממש מצטער ומנהלים למחוק... אם לא נתנו אז תהנו
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אחד משני הקירורים הבאים: Xigmatek HDT-S1283V Dark Knight HDT CPU Cooler לבין: Scythe Mugen 2 CPU Cooler וזה המפרט שלי: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1397 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L₪418 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ₪561 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL ₪920 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ₪474 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - …
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הרצתי בידיקה בסנדרה >> וזה מה שזה כתב לי Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required. האם להתיחס לזה ברצינות? יש לי 2 מאווררים במארז של 120MM החום של המעבד הוא בערך 27 - 30 מעלות מה אתם מציעים ? THX
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה עדיף?! מבין שלושה מאווררים+היטסינקים של Tt ה polo ,silent tower, spark 7 מה אתם חושבים עדיף מבין שלושת אלה?!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של סיבוב המאווררים במארז (הם מחוברים ללוח אם) , השאלה שלי היא איך אני מגדיל את מהירות הסיבוב של FAN2 (מדובר במאוורר על הגג , מאוורר שקט של CM) , בעקרון הוא אמור להגיע עד 1200RPM. בלי קשר לזה , אם אני ארצה להחליף את המאווררים הנ"ל במאווררים 120/140 (שקטים ושידחפו הרבה אוויר , את המאווררים הכחולים של CM אני לא שומע בכלל אבל הם דוחפים פחות אוויר) איזה דגמים ממלצים (מאווררי LED כמובן) ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה העניינים חבר'ה ? ברשותי החלקים הבאים : VENICE E3 3200+ עם קירור 9500 של זלמן. DFI LANPARTY ULTRA D גרסת ה A00 OCZ PC4000 XTC 2GB X800GT OCZ PowerStream 520W עכשיו הבעיה היא שהמעבד לא רוצה לעבור את ה 2500 עם מתחים נורמלים וגם הזיכרון לא מרשים אותי אפילו עם מתח גבוה. אני חושב שכנראה הבעיה היא בביוס. הביוס של הלוח הוא מקורי ולא משופצר. מה שאני צריך זה המלצה לאיזה ביוס טוב ופרוץ שאני אוכל להתקין וליראות איך אני ממשיך משם. שימו לב שהגרסה של הלוח היא A00 . אם יש עוד איזה הצעות לשיפור ה OC אשמח לשמוע, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אין תכנונים לOC רק שימוש רגיל של סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. עדיף בכמה שפחות כסף. כרגע אני עובד עם אינטרנט ומוסיקה ויש לי טמפ' ממוצע של מעל 70 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן. יש לי לוח די גנרי עם צ'יפ של SIS. מעבד AXP 2000+ כנראה 0.18. שמעתי משהו על שילוב של Ctrl+F1 או קומבינציות דומות. יש לכם הצעות?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q6600 על לוח אם P35-DS3L עם 2GB זכרון וSapphire HD 4870 Toxic 1GB שמחובר לCorsair 450W Pure. המעבד שלי (לפי RivaTuner) נמצא בטמפרטורה של 60 מעלות (בIdle) ל65-57 בזמן משחק (נאמר לי שטמפרטורות אלו לא סבירות למעבד). על המעבד יושב Arctic Cooler 7. הכרטיס מסך נמצא בערך באותן טמפרטורות. כמוכן, לאחר הרבה זמן במחשק מסויים, יש האטה בביצועים (המשחק זז הרבה יותר לאט). למישהו יש מושג ממה זה נובע? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-