אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כמו שראיתם את המוד שלי (ואם לא ראיתם כנסו לשם עכשיו) החוטים מארז שלי לא הכי מסודרים ...... את החוטים IDE - הפכתי למעוגלים והשתדלתי לסדר גם את הכבלים של הספק בחבילה כזאת אבל הבלאגן חוגג ! אנא תעזרו לי לסדר את החוטים במארז הקטן שלי ...... תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד AMD 4000X2 והמאוורר(סטוק) שלו מסתובב על 3000RPM.. השאלה שלי האם כדאי לי להמהיר אותו? זה מסכן אותו? מה ההשלכות של זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מערכת טובה צריכה להיות NF7 V2 2600+Mobile + l12 MOD a-data 500 TT 420W +apfc ככה אני לא עובר את ה230fsb הוא נופל תוך 2 דקות בפריים ניסיתי D23 של טיקטק ניסיתי גם את ה D22 שלו גם בגרסאת הטורבו וגם הרגילה כלום לא יציב לא משנה המכפלה ממש גם ב8 הוא נופל ישר מתחים פצצות טממ' אין בעיה יש לי מאורר ישיר על הציפסט 80MM אין בעיה של חום יש לי סינק קטן על הגשר הדרומי כל האפשרויות בביוס מבוטלות ממש כולן כרטיס רשת USB כרטיס קול הכל מבוטל הזכרונות בתיזמונים דופולס ככה שאין להם בעיה להגיע ל250 3-5-5-9 מתח 2.8 כמו שהם צריכים לקבל.. ציפסט מקבל 1.4 עד 1.7 יעני ניסיתי את כל האפשוריות בכולן הוא נופל ציק' צק' באמת מתחים פצצות בהכל הספק עושה אובר וולטינג חוץ מה12+ שבו הוא נותן 11.86 אבל עדין ז…
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ריבה נתשתי אותה היא התגלתה כלא טובה ב gtu אני לא משתמש,איזו תוכנה אתם ממליצים לי?
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי לוח מדגם ga-k8n-sli עכשיו ככה אני רוצה לקרר את הצ'יפסט שלי שכרגע מקורר עלידי צלעות קירור שהגיעו עם הלוח, הבעיה שלי שכמה מילימטרים מעל יושב הכרטיס מסך שלי x850xt מה עושים איך אפשר לדחוף שם איזה מאוורר או שיש אחד שמתאים....פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה לוח של gigabyte אוברקלוקרים על הפנים......
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי 9600GT של TWINTECK גרסת OC XT ליבה על 700 זכרונות על 950 האצתי ל750 וזכרונות ל1050 עבד בסדר.. אבל ברגע שהעלתי את הליבה ל770 הפריימים במשחק (FC2) נפלו.. ניסיתי להסתכל בNTUNE והראה לי משהו כמו 70 מעלות ואז ירד מהר ל68- 65 -61.. מי שמכיר בדרייבר החדש של נוידיה יש TEST כזה שבודק יכולת עבודה בMHZ הנל.. מוזר שגם על 800MHZ הוא אמר לי שעבר הצלחה אך לא ניסיתי להריץ משחק פחדתי שישרף.. לא ממש סומך על זה.. אחרי החפירה.. השאלה שלי אם יכול להיות שהליבה מגיעה למצב כזה שהביצועים ירדו בגלל OC? בגלל חום או מאמץ יתר?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC קל למעבד. לוח אם ASUS M4N68T-M V2 מעבד: Phenom II X4 840 3.2GHz שיניתי בסך הכל את ה..... אה.... שכחתי איך קוראים.... BUS? בכל אופן - מ 200, ל 220, דבר שהביא למהירות של 3.5 גיגה הרץ למעבד. ברשת נכתב שאין בעיה עם ה OC הזה, ואפשר למעשה להגיע עד ל 3.6 ללא שינוי בוולטג'. בכל אופן, בכל פעם שאני מבצע OC כזה או אחר, יש POST, ווינדוס עולה, והכל מתפקד נהדר. גם הרצה של בדיקות קלות כמו CINEBENCH [ברור לי שזאת לא בדיקה של ממש - כי התוכנה בסך הכל מריצה את המעבד למשך דקה או שתיים]..... א-ב-ל, מייד כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב, אני מקבל הודעת שגיאה שה OC כשל באפשרותי לאפס את הנתונים על ידי לחיצה על F2, או להיכנס להגדרות על ידי לחיצה על F1 מדוע זה קורה שוב ושוב רק לאח…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הקירור שמגיע עם המעבד הזה מספיק..או שעדיף לקנות גרסאת TRAY ולקנות קירור בנפרד...אם כן איזה קירור? אני הולך להריץ משחקים מאוד כבדים , סרטים, והמחשב יעבוד 24/7 ... תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 13:39:28 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון לא יורד מ45 היום בבוקר הוא הגיע ל!60 (AMD רגיל,לא ליבה כפולה) ככה הוא עכשיו: השחור זה 2 מאוררים 120MM תחתון מכניס עליון מוציא הירוק זה הלוח אם כחול ספק אדום אזור הCD והHD,כמעט מכסה את המאורר התחתון הוספתי עוד 80MM דק בדלת,בדיוק מול המעבד. היה שם עד עכשיו שרוול... אבל הוא לא מזיז,לשים אותו מוציא או מכניס אוויר? יש לכם עוד רעיונות לקירור המחשב? אולי להחליף מאוררים? אולי לשים איפה שהPCI איזה 120MM מוציא? משהו לא יקר..
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מכניסים\מוציאים הרבה אויר אך יחד עם זאת שקטים? כרגע אני משתמש במאווררים רגילים שבאו עם ה- P180 ואני שואל עקב אפשרות להחלפתם
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כל שמן מכונות מתאים לשימון של המאורר? איך אני יכל לבדוק אם השמן שיש לי מתאים או איך אפשר להתאים את השמן למאורר? מישהו אמר לי שאפשר לשמן עם שמן מהמטבח זה נשמע דפוק אבל בכל זאת זה בסדר?!
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום, העברתי לכאן את השאלה לאחר שכמה ימים אף אחד לא הגיב או לא ידע לענות בפורום "לוחות אם וזכרונות"... יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C.כרגע, רק רוצה להגיע לאופטימום בברירת מחדל. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי את המפרט הבא: Intel dual core E4300 @ 3.0Ghz החלפתי זכרונות לחדשים ומהירים יותר: Kingston 2gb PC2 CL6 -6400 800mhz הזכרונות הקודמים שהיו לי הם: Ocz PC2 6400 4-4-4-15 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: המעבד באובר קלוק והזיכרונות הקודמים היו באובר לא משמעותי בכלל.. מ 800mhz ל 830 אם אני לא טועה. רציתי לדעת כשהתזמון שונה על כמה אני צריך לשים את החדשים? והאם לעלות להם את הזרם? לוח אם: gigabyte 965P-DS3 תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ASUS דגםP4P800-VM + מעבד קליריון 2.4 איזה תוכנת אוברקלוק יש בשבילו??
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי 180 שקל ........ בצד והחלטתי שאני יקדיש הכל למודינג עכשיו בקטע של איורר מארז יש לי כמה מאוורים של 80 חשבתי אולי לעשים איזה גוף קירור טוב שיתן לי ביצועים טובים המערכת שלי היא P.4 2.4 B 533 MHZ הטמפרטורה לא במאמץ היא 45-42 במאמץ אין לי מושג טוב אז מה כדי לי לקנות ? טוב קבלו את המחשב שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album91 תיצעו לי מה שווה לעשות לעשים קטודה ירוקה הוא ? גוף קירור הוא תלוי רק שיכנס בתקציב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה כמו ששמתם לב..חח שלחו אותי לפה מפורום אחר... אני עורך סרטים בבית (מקצועי) ויש לי בעייה קטנה המחשב מתחמם מאוד והוא נתקע הרבה פעמיים (המחשב מוקדש רק לעריכה,אין עליו אינטרנט והתוכנות מקוריות). הכרטיס עריכה מתחמם מאוד והוא זה שגורם לתקיעת המחשב... מישהו יכול לעזור? איך אפשר לקרר אותו?? אם זה יעזור אז הנה המפרט הטכני שלו: P4 1700MHZ לוח אם ASUS P4S333(עם כרטיס מסך,רשת וקול מובנים) 512DDRAM 80GB IBM אלה בגדול הפרטים החשובים... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור שלי למשהו יותר רציני (בשביל אוברקלוק יותר רציני) אז חשבתי על הצירוף הזה: sf II + Thermalright SLK 900A או שיש משהו טוב יותר מבחינת ההיט סינק כאן (שמתי את הלינק הזה בשביל שתראו את הדגם 947u ומשם תכנסו לרשימה של AMD) ותגידו לי מה יותר כדיי לקחת (אבל לא להמליץ ישר על הכי יקר אלא רק עם יהיה הבדל ביצועים משמעותי)
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.2muchdesign.com/jdacura/ammo-case/ נראה נחמד, וזה לא סתם איזה מחשב עם מעבד קר שלא זז, הוא יחסית חזק, והמארז נראה ממש טוב בסוף (קצת מעצבן שאי אפשר לדלג לעמוד האחרון למי שאין כח לקרוא הכל), והוא עוד הולך לדחוף שם גם צורב DVD.. לא מצאתי שם איזכור למשקל, זה יכול להיות כבד ולא כל כך נוח להעברה.. בכל מקרה, מדהים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-