אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם יש דרך לשלוט על מאוורר בכרטיס מסך הזה כי בזמן מאמץ הוא מגיע ל73 מעלות שזה לדעתי המון וראיתי שבמצב מנוחה הוא עובד על 41 אחוז ואני רוצה לעלות את המהירות האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מעבד E8400 חדש ואין לי קירור בשבילו בכלל אני לא עושה O.C צריך המלצה מה לקנות מקסימום 160 ש"ח בנוסף אני צריך גם משחה תרמית טובה ואני מיתכוון לקנות הכל מ-KSP
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית כל, אני לא משוכנע שאני בפורום המתאים אז אנא תעבירו הודעה זאת אם יש צורך. הבעיה שלי היא כזאת : כשאני משחק משחקים ( WOW בעיקר ) לעיתים המסך נהיה שחור ל 10 שניות ואני מקבל הודעה הבאה : "atikmdag stopped responding and has recovered", גיליתי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כאשר הטמפרטורות של הכרטיס מסך עולות. ללא מאמץ הטמפרטורה היא בערך 60-62 מעלות אך כשאני משחק הטמפרטורה עולה ל 85 - 95 ואז הבעיה חוזרת על עצמה. בשביל לשחק אני הורדתי את כל ההגדות הגרפיות של המשחק למינימום וזה עזר הטמפרטורה לא עולה על 80 מעלות אך כמובן זה לא הפתרון הרצוי. אחרי שקראתי בפורום חשבתי לקרר את הכרטיס מסך עך ידי קירור חיצוני וכך אוכל לשחק על הגדרות נורמליות. האם אני עושה נכון ? האם תציב של…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 850gb וקניתי radeon 9800 pro חדש כל פעם שאני מדליק את המחשב הלוח מתחמם לי באזור של הכרטיס עד ל56 ולאט לאט חוזר לנורמלי בד"כ הוא יושב על 37-38 מעלות האם יכול להיווצר נזק מזה? מה הטמפרטורה המומלצת לאזור של הכרטיס מסך? והאם מאוורר קטן לכיוו הזה יכול לעזור? את הטמפרטורה בדקתי לפי intel active monitor
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר: תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ. הייתכן?
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL מעבד Seagate 300GB 8MB 7200RPM ATA100 דיסק קשיח 1GB CORSAIR DDR זיכרון ATI X800XL 512MB כרטיס מסך האם יש אפשרות להגיע איתו לתוצאות טובות אני ישמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאורר חזק מאד ולא מרעיש במיוחד למעבד שלי: Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading, Northwood, Socket 478 תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אולי זה ישמע קצת ניובי, אבל מהו אתר הבית של Tt, לא מצאתי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכנן לקנות מחשב ל oc כבד, עכשיו אחרי שכבר חרשתי על ה6a19 והתכוונתי לשים שם 2*120 mm של tt הגירסאת ה "טנדרבלייד" הזאתי שמפיקה 71 cfm ו21 dba כל אחד, וזה טוב כמארז שאפשר לשים 2 של 120 אך גיליתי שהוא דיי קטן וצר, ולא נוח, אז עכשיו אני רוצה להחליף ל 6919 שמגיע כנראה עם 120 mm כלשהו שאותו אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף, ועוד אני אשים 2Xsf2 כלומר יהיה קצת רועש אבל לא נורא אז יהיה sf2 וגם על המעבד יהיה לי sf 2 על sp 97 הקטע שזה עכשיו עולה יותר כסף אבל זה ממש שווה את זה מבחינת נוחיות המארז אז השאלה האם הביצועים יהיו שווים לאלו של ה 2*120 mm?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תראו שאני קונה מעבד אני מקבל מאוורור נילווה? אני רוצה לקנות איוורור Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron וא) מאיפה אני משיג מאוורור 120mm או 80mm ב) האם הוא תומך בלוח msi platinum 2 תודה
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר שקט למארז (מומלץ שגם יהיה יעיל : ) אם אפשר אז 2... ותגידו אם אני אקנה 2 ויהיה לי 2 מאחורה שמוציאים (אחד 80 ס"מ ג'נרי + מה שתביאו) ועוד אחד לפני הארדדיסקים שזורק אוויר זה יהיה טוב ? ואני מעדיף להוציא תג'נרי כי הוא דיי רועש... וד"א יש לי מארז ג'נרי שבנוי מפח בעובי של רבע ציפורן...
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10146 איפה מחברים אותו?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בכמה ה-oc של E6300 טוב מה-4200+? בהרבה או בקצת? ואיך אתם מדרגים את האוברקלוקינג הכי גבוה למעבד: AMD SOCKET AM2 X2 4200+?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם בלוח הנ"ל - GA-8I945PL-G של GIGABYTE שמיועד למעבדי אינטל, יש אופציה הדומה לזו שקיימת בלוחות ששייכים ל-AMD עם אופציית Cool And Quiet. בנוסף, רציתי לדעת האם בכדי לדעת את הטמפ' של הלוח בלוח הזה, אני צריך להתקין את ה- XPRESS DRIVERS מהדיסק, או את ה-EASY TUNE?! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1) יש אפשרות להגביר את קצב מאוורר ה CPU בעוד יותר ? כרגע הוא על 100 אחוז בביוס אבל רק 2100 RPM ! ואני חושב שבגלל זה,שהCPU שלי תמיד על 45-52 ( AMD 3200 VENICE) קירור IGLOO 7200 2)ניסיתי בביוס לשנות למתוח יותר את האובר קלוק סתם לראות לכמה אני אגיע כרגע אני כבר כמה זמן ב 2400 יציב . ניסיתי למתוח עוד קצת אז העלתי מ מתח 1.425...ל 1.450 למעבד זכרונות לא נגעתי וגם צ'יפ שיניתי מ 166 ל 150 (זכרונות) השארתי X 10 מכפלה כמו שהיה תמיד ושיניתי מ HTT X 4 ל X 3... כי גם ב X4 לא עזר ..... זכרונות 3-3-3-7 מה עוד אני יכול לעשות ? כבר הורדתי את הזכרון מ 200 ! ה DEFAULT ל 150 בשביל להמשיך הלאה ... זה הגבול שלי אז ? כי הוא לא יציב ב 2500 או שהוא דופק מסך כחול אחרי 5 דקות או ש 3DMARK קורס…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח מדגם ga-k8n-sli עכשיו ככה אני רוצה לקרר את הצ'יפסט שלי שכרגע מקורר עלידי צלעות קירור שהגיעו עם הלוח, הבעיה שלי שכמה מילימטרים מעל יושב הכרטיס מסך שלי x850xt מה עושים איך אפשר לדחוף שם איזה מאוורר או שיש אחד שמתאים....פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה לוח של gigabyte אוברקלוקרים על הפנים......
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, כרגע לא מתכנן לעשות OC מעוניין בקירור שקט עד 250 ש"ח... מה כדאי ? תודה,
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-