אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב נמוך ואני רוצה לקבל עליו ביצועים הכי טובים שאפשר. בעבר הייתי מתעסק בOC, היום אין לי מושג מה הולך.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Thermaltake Xaser III Romeo ב550 שקל, גירסא "חדשה" או יותר נכון סתם מחודשת... איך המארז מבחינת קירור מול הקייזרים הקודמים (שהיו צולעים להפליא) ?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מתברר לצערי שאין לי חיישני חום על לוח האם. איך אני יכול בכל זאת למדוד טמפרטורה? ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, זקוק להמלצה עבור גוף קירור ומאוורר שיתנו לי את הטמפרטורות הכי טובות שאפשר . אין הגבלת תקציב, והרעש לא ממש מפריע . לוח MSI K8N NEO2 , מעבד AMD 3500 NewCastle .
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש והחנות הציעו לי עוד מאוור בחינם, השאלה איפה לבקש מהם לשים אותו, הנה המפרט שלי: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 זיכרון שני: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 כרטיס מסך: HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL צורב: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA מארז:COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) ספק כוח: ENERMAX NAXN 550W (לא בטוח אולי אני אקח +80 ENERMAX NAXN 500W) קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח:HITACHI 1TB SATA3 את הכרטיס מסך אני הולך לפתוח ל6970 המחשב ישומש למשחקים בגרפיקה מקסימלית (כמו סקיירים עם כל המודים של שיפור …
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM ביוס: AMI (08/18/03) ------------------------------------------------ האם אני יכול לעשות אוברקלוק במחשב שלי? אם כן כמה אני יכול כבר לשפר? הוספתי לאחרונה 2 מאווררים של 80 מ"מ למארז עצמו לאוורור מקווה שיעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הפעלתי את SPEEDFAN, וראיתי שם בטמפ' 4 טמפ', ואני לא מזהה שניים מהם. עזרו לי: אחרי דקה בערך בדקתי ב EVEREST ששם יש רק 3 , ואלו הנתונים:
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המפרט בצד <--- אני רוצה להמשיך קצת את הOC ואולי קצת יותר שקט.. מה אתם אומרים? להחליף את הV1 בקירור מים הקטן הזה? ואיפה מוכרים אותו בהכי זול?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחרונה, הטמפ' במחשב הנייד שלי התחילו להיות די מוזרות. כשהמעבד במאמץ אני מקבל הפרש של 8 מעלות בערך בין הטמפ' של 2 הליבות, מה שגורם לאחת מהן להתחמם מאוד (97 מעלות). פעם כבר פתחתי מחשב שולחני ומרחתי משחה טרמית על המעבד. האם כדאי לקחת את הסיכון ולעשות אותו הדבר גם עם מחשב נייד שכבר אין לו אחריות ? או שהעניין יותר מסובך שם ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאורר 120ממ די רועש אני רוצה להחליף אותו במאורר אחר - שקט (המחשב שלי די קריר 26-33C, כך שלא צריך מאורר חזק, ואני לא עושה OC) אני עומד להזמין מ JAB-TECH מאורר PANAFLO L1A שהוא 80ממ ואמור להיות סופר-שקט בשביל הSHUTTLE שלי, האם אני יכול להתאים מאורר 80ממ במקום ב120 ממ? על איזה מאורר 120ממ הייתם ממליצים (שקט,שקט...) - עדיף שיש ב JAB-TECH תודה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכרטיס מעט רועש לי ושקלתי לפרק את הפלסטיקה וחבר לו 2 מאווררים 120MM של מארז במקום המאווררים המקוריים שמגיעים בגירסת הרפרנס הסיבה להבדל בטמפ' היא שמאוורר השני נכנס לפעולה רק כשהוא מגיע ל-75 אחוז והוא נהפך לטרקטור (בערך 28-30DB) ובגדול גם באזור ה60 אחוז הוא די מפריע לי מישהו ניסה לעשות את הקומבינה הזו? משתלם מבחינת רעש וטמפרטורה? יש הפרש של *אין בעיית אבק\מאווררים, הוא תמיד היה כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
המעבד הוא פנטיום4 506 במהירות סטוק הוא אמור להיות על 2.66 אבל כרגע הוא אצלי על 3.6גיגה. במאמץ הוא מגיע לאיזור ה60 מעלות האם זה מוגזם בשביל המעבד הזה?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הספק הבא: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=55031557340a84054c008f5c82e3134d כפי השם שלו,יש לו 2 מאוררים,יש לי את המפרט בחתימה. בכל מקרה כשאני בזמן מאמץ (במשחק) או שהמעבד לוקח מעל 50 אחוז הספק עולה ל54 ואפילו 56 מעלות.אני לא יודע אם הטמפ' הגיונית או לא אם בכלל AUX זה הספק משום שבזמן מאמץ המעבד רק על 42-44 הלוח על 36-38 הכונן על 35 הכרטיס 32 בטמפ' מקיפה והליבה על 52 בכרטיס מסך. יכול להיות שהספק מזייף? יש לי 2 מאוררים מאחורה אני לא יודע מה הם עושים אבל אני יודע שהגריל הוא פונה לחורים שמאחורה (זאת אומרת החוצה).מאורר ZALMAN בכרטיס מסך,מאורר של אינטל וזהו בערך. דרך אגב במנוחה הספק על 40+ וגם איפה אפשר לראות את הVOLT…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 מאווררים לקירור המארז שלי מאורר אחד 80 ממ והשני 120 ממ אני לא מוכן להשקיע כ 100 שקל על כל מאורר אם אתה מכירים שמות של חנויות שמוכרות מאוררים כאלו במחיר זול ושיהיו מאווררים חזקים תכתבו לי פה כתובות מדויקות וישיהיה ניתן לחבר את המאוורר לחיבור של הספק תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או קיי קניתי מאוורר לידים והבעיה שהוא מתחבר ישירות לספק... אז אין לי אפשרות לראות את הRPM שלו ושהמערכת תזהה אותו בכללל וגם אם אני לא טועה מאוורר לידים אמור להיות בצבעים נכון? ז"א כשאתה מפעיל את המחשב אמורים להיות איזה שהם צבעים אני צודק? אז או קיי אז אצלי זה סתם כשזה מופעל זה לא עושה שום אור... וגם מה ההבד בין מאוורר quad ולבין מאווררים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 עם 2 מאווררים(אחרי שהוצאתי אחד) אבל שמתי לב שרק מאוורר אחד מופיע ב- EVEREST(האחורי, שאני יודע שהוא פעיל) יכול להיות שהקדמי לא מחובר? אולי אין לי בכלל מאוורר קדמי(חיפשתי אותו ולא כ"כ מצאתי) ???
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לכרטיס קצת OC נורמלי הוא פשוט לא סוחב בOC הכי קטן אז שמעתי שאפשר לעשות וולט מוד לכרטיס ועם זה לשפר את תוצאות הOC הקטע שמצתי רק מדריך לחברה אחרת של הכרטיס וזה לא מתאים לכרטיס של לידיטק כמו שיש לי אז מי שיכול לתת לי מדריך לV-MOD לכרטיס של לידטיק 7600GT אני מאוד יודה לו תודה רבה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם למישהו פה יש התנסות ב OC לזכרונות של ADATA עם צ'יפים (נראה לי תוצרת ADATA ולא סמסונג או ווינבונד - דגם: ADD8608A8A-5B ) ובאיזה מתח מומלץ לעבוד איתם ? אני כרגע על 2.6 וחשבתי להרים ל 2.7 .. יש לי לפעמים גיהוקים בגרפיקה - וזה לא חשוב אם זה במשחק סרט או כל דבר אחר.. גם כשהמחשב מפורמט ונקי וגם עם כרטיסי מסך אחרים וגם ללא OC . מאז שקניתי את המחשב (שנה) יש לי את הבעיה הזאת. מן עצירה או קירטוע בגרפיקה למשך שניה וקצת ואז זה משתחרר (בדרך כלל אני כבר תקוע בתוך קיר אחרי זה ומאבד את ההובלה ב NFS:MW חח ) אותו דבר בסרטים ובכל משחק.. יש קשר בין הזכרונות לזה? זה החשוד היחיד שעדיין לא בודדתי לבדיקה.. עריכה : יכול להיות שהייתי צריך לפתוח באוברקלוקינג וקירור ? אם…
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המקסימום OC שהצליחו לעשות להרקולס 9800 פרו, ושהכרטיס עדיין ישאר יציב?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מערכת קירור מעבד+8 זיכרונות+3 כרטיס מסך+לוח אם הכל עם קירור מים אז ברור צריך משאבה חזקה ושאלה היא לגבי רדיאטור כמה אני צריך לקחת ? 3 כפול 360 ? עבים שידרשו מאווררים שקטים. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 נתונים טכניים: 120x120x25mm 1500RPM 56.3CFM 12V, 0.13A 24.5DBA Fluid Dynamic Bearing Cable Length 400mm הרג אותי שהם נותנים למאוורר 6 שנות אחריות ;D בכל אופן, לעסק: יש לי את האופציה לקבל ממישהו שני מאווררים כאלה או שני Thermaltake Thunderblade 120mm רציתי לדעת איזה מאוורר עדיף מבחינת יחס רעש/ביצועים וגם לשמוע רשמים כלליים ממי שהתנסה תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-