עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by dashayan,

היי אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי גוף קירור למעבד. מבקש את עזרתכם... איזה מבין הדגמים המפורטים מטה של גוף קירור למעבד אתם ממליצים ? המעבד שלי יהיה מדגם: INTEL Pentium, Dual Core, LGA775, 3.0GHZ, 800MHZ FSB, 4MB (2*2) Cache, EMT *** אם יש דגם אחר של גוף קירור למעבד שאתם ממליצים ושלא מופיע ברשימה שלי אז אשמח לדעת. 1. ZALMAN CNPS 7700 CU 2. GLACIALTECH Igloo 5700 MC 3. THERMALTAKE Big Typhoon CL-P0114 4. ARTIC COOLING Freezer 64 pro 5. ARTIC COOLING AC Freezer 7 pro *** מחיר של כל חמשת הדגמים האלה זהים פחות או יותר, כך שהמחיר לא חשוב. הדגשים שחשובים לי: א. שכמובן יתאים למעבד שלי (צוין לעיל) ב. שיהיה שקט ולא רועש (חשוב!!!) …

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  3. אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת לפה או לפורום קירור, אז בסוף החלטתי לשאול פה. בלוחות החדשים שתומכים בקונרו יש כאלו שמתהדרים בקירור HEATPIPE לצ'יפסט (במיוחד היוקרתיים יותר) וכאלה שמסתפקים בגופי קירור רגילים. בפועל, ניתן לראות שגם לוחות שמשתמשים בגוף קירור רגיל, כמו ה DFI, מגיעים באוברקלוק לתוצאות יפות מאד. אז האם יש בכלל השפעה או יתרון ל HEATPIPE הזה או שזה יותר אלמנט של יופי ועיצוב ? האם רק בגלל זה שווה לקנות לוח מסויים ולא לוח אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by Bauer,

היי, מישהו יודע איזה ערכות מוכנות יש שמאימות אליו? ושיולו באותה הזדמנות גם לקרר 7600GT? מה עם זה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1504109&CatId=1057 תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oamir1,

א. האם הגיוני שזה החום של ההארד דיסק שלי והאם זה בסדר ב. המאורר (Chassis) הוא מאורר מארז, למה הוא לא פועל על 3000 או יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

מחפש קירור יעיל ואפקטיבי ל 7800GT כרגע הטמפ' עומדות על 55 במנוחה ו 68 במאמץ חשבתי על Evercool Turbo 2 מה אתם חושבים? הכרטיס:

• 76 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. צריך המלצה למיקום סוגי המאווררים במארז: יש מקום ל2 מאווררים בצד המארז ועוד אחד מאחורה (בסה"כ 3) יש 2 זוגי מאווררים: אחד שמכניס אוויר לבפנים ARCTIC COOLING AF8025 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואחד שמוציא אוויר החוצה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 אז איך אתם אומרים למקם? *דרך אגב, שניהם טובים וסופר שקטים נכון? (אני רוצה שבכלל לא ישמעו אותם או שממש בקושי [רוצה מחשב סופר שקט...])

• 18 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Shumy2,

בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  9. Started by tront,

איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי היום גוף קירור של זלמן CNPS7000b-AlCu והרכבתי אותו במחשב שבמפרט, כמובן שהשתמשתי בגריז שבא עם הערכה הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות ואין הבדל בכלל בטמפ' בין הקירור סטוק של אינטל לעומת הזלמן! האם זה יתכן הזלמן אמור להיות טוב בהרבה לפי מה שאני יודע. אני רוצה לעשות OC של 3000 לפחות ל 3200 השאלה האם הקירור הזה יספיק, לא חיברתי למאוורר את ה FAN MATE שמאפשר קביעת סל"ד ידנית אלא חיברתי את המאוורר ישר ללוח וקבעתי שהוא יהיה תמיד על סל"ד מקסימלי ~ 2600 סל"ד +- 10%. יש למישהו רעיון מדוע הקירור לא "מספק את סחורה"? להזכירכם יש לי פרסקוט 3.0 REV E0 תושבת 478.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by Monstalicious,

יש לי : Amd 64bit 3200 venice Dfi lanparty ut ultra D ledtek 7600GT Ocz value 2.5 קירור: ביג טייפון enermax noisetaker 485W משום מה המעבד נתקע 2600, ואני לא יכול לעלות יותר, המתח של המעבדהוא 1.61 כרגע. שנייה אני אביא תמונה עם הכל http://img65.imageshack.us/my.php?image=tempset5.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6830/cpuz1rq4.jpg http://img149.imageshack.us/my.php?image=cpuz2cu5.jpg אני ממש משתגע, אני בטוח שאני יכול להוציא יותר מזה, אבל משום מה אני פשוט נתקע, אם למישהו יש מושג מה לעשות זה יעזור לי מאוד. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by shronxx,

יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  14. כשקונים מעבד/ לוח אם, מקבלים גם משחה תרמית או שצריך לקנות לבד ? נ.ב. זה נראה לי המקום הכי מתאים לפרסם, אם זה לא אז תגידו לי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by zahi,

שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  18. הלוח המדויק הוא K8NSC לא הצלחתי למצוא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  19. Started by gil_sh,

שלום, האם מישהו יכול לומר לי האם זה תקין שרשום +12V ובצד רשום שהערך שיש למחשב שלי הוא רק 2.05V ? מה זה אומר ומה זה מייצג? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  20. יש לי את המחשב הבא: amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI 1024 mb ceon קירור מעבד סטוק redeon x600 xt 256 mb pci-express western digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוק מה אתם הייתם עושים לו? עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו... תודה מראששש

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by yonik,

הייתי צריך לסדר ולהתקין על מחשב כזה ווינדוס ,אין לי ניסיון עם הסידרה הזאת של אינטל אבל הופתעתי לטובה אחרי שהתקנתי תווינדוס וגיליתי שהמעבד מראה דווקא ביצועים יפים.עכשיו לבעיות: 1.על מחשב הותקן כרטיס חדש(יחסית למחשב) מסוג gforce 5200 fx gigabyte 128 mb אין לו מאוורר אלא רק היט סינק והוא לוהטטטט 2.המחשב פועל יפה מאוד אבל קיבלתי אותו על pentium 3 500 mhz ובאברסט הוא מראה בסוגריים שהתדר האורגינל הוא בעצם 1000 mhz הלוח אם הוא של אסוס לפעמים שמדליקים תמחשב הוא נכנס אוטומטי לביוס ומצביע על התדר וכותב בצד שעלי לשנות את התדר כיוון שהמהירויות אין תואמות האמת ששיניתי מ500 ל750 (זה האפשרויות שיש) והאפשרות הבאה היא 1000 האם זה בסדר לשנות גם ל1000? יש איזה מאוורר שיעזור לכרטיס …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by Nevo,

שלום, אם אני קונה מאורר למעבד או לספק הכוח זה משנה איזה חברה אני קונה? או כמה v ו a?. אני צריך לקנות מאורר לספק הכוח (הפסיק לעבוד), אם זה משנה אז 12V ו 0.11A בנוסף לקנות מאורר למעבד (עושה רעש, מעבד של אינטל 2.66) 12v=0.3a אני צריך אתר שנותן מחירים זולים, והמלצה ממכם על מאורר טוב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לגרום למאוור מעבד לעבוד כל הזמן כל 100% זאת אומרת שהלוח לא ישלוט על המאוור העם זה דרך הביוס לוח של GA8I945PG Gigabyte מעבד 3 גיגה פרסקוט קירור סטוק תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  24. Started by NIR36,

אהלן חברים מה ההבדלים בין גופי הקירור הנ"ל מבחינת שקט וביצועים? כמו כן האם מישהו מצא נתוני C/W לגבי הBIG TYPHOON חיפשתי רבות ולא מצאתי תודה ניר

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by shlomom,

מדריך מאיר עיניים עם שלבים. תחילה על מתח סטוק עם קירור אויר ונגמר בקירור מיים ו 2.9Ghz, הכל עם תמונות ובנצ'ים. חלק ראשון - http://www.legitreviews.com/article/373/1/ חלק שני - http://www.legitreviews.com/article/374/1/

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים