עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lompy,

נאמר שאני עושה OC ומגיע ל-FSB 400 במחלק 1:1 אז הזיכרונות יעבדו ב-800 למרות שהלוח מוגבל רשמית ל-677? (הזכרונות תומכים ב-800 אז הם לא אמורים להגביל,נכון?) האם יש טעם לשים זכרונות 800 בלוח תומך 667 לצורכי OC?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by tront,

האם כשעושים OC צריך קירור לזכרונת?, אם כן איזה קירורים מומלצים לזכרונות kingston 512X2?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by shushon,

המחשב שלי בן 8 חודשים , ולאחרונה גיליתי שחום המעבד הינו בין 65-70 מעלות. האםזה שכיח שהחיישן מזייף? והאם תוכנות כמו speedfan וכדוגמתה לוקחות את הנתונים מאותו מקור כמו ה-bios?

• 9 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני רק מתחיל להבין בOC...שיניתי את הFSB ל220 מכפלה 10..הכל עבד פרפקט... שעשיתי 240 לא עבד..רציתי לדעת למה..הבנתי שזה ממש לא הגבול של המעבד..רציתי לדעת למה זה קורה..פתרונות/הצעות... ומזה בכלל PCIE שנמצא אצלי על 100

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by xtract1,

התקנתי אוורסט...הוא אומר לי שהטמפ' של המעבד שהוא קורא לו CPU היא 33 ויש מתחת CORE1 CORE 2...שזה כמובן כל ליבה (יש לי כפול ליבה)..אז הוא רושם שליבה אחת 38 והשניה 39...וההפרש מובן... ההפרש שלא מובן הוא בין ה33 לבין ה39 של הליבות... מזה אומר?1

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Ac1D,

שלום לכם. המעבד שלי הוא Intel Pentium4 2800MHZ HT Presccot. אז ככה, לאחרונה, הוא התחיל להרעיש ממש חזק, אני בטוח שזה המעבד כי כשאני מוריד את האיוורר ב-SpeedFan המחשב שותק. הוא ממש מרעיש כשמופעלים משחקים כבדים, כגון: FarCry,MostWanted וכו'. (אל תגידו לי לנקות אבק - כבר עשיתי זאת וזה לא עזר לי). הדבר המצחיק הוא שהטמפרטורה לא עולה על 55 בשעת מאמץ. יש לי את המחשב הזה שנתיים. הוא מעולם לא הרעיש ככה. מצד שני - אף פעם לא מרחתי שום משחה. הבנתי שקיימת משחה שאפשר למרוח אבל זה מסובך עבורי ואין לי כוח לזה. ואז ראיתי שאפשר למרוח משחה אחרת - רק להרים את המדבקה המחליפת צבעים על המאוורר ולזפזפ לשם WD40 או משהו כזה. מה דעתכם מה כדאי לעשות כדי להשתיק את המעבד קצת? D:

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  8. יש לי זכרונות של pqi 667 הורדתי את הזיכרונות ל 400 בשביל שלא יגבילו אותי,הצלחתי להגיע ל 2.97 אחרי זה המחשב לא רוצה לעלות, אני עכשיו משחק עם ההגדרות אבל למי שיש נסיון עם הלוח לא יזיק לי טיפים........

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by KKK,

שלום ;D אני עדיין לא רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (7600GT) אבל בכל זאת אני רוצה להבין כמה דברים. הנה תמונה http://pics.sendit.co.il/0806/5e4e867b72.jpg כמו שאתם רואים יש אפשרות לעשות OC ל2D ול3D אז השאלה שלי היא איפה אני צריך להעלות? בשניהם? דרך הדרייבר אני לא יכול לעשות כי משום מה לא מופיע לי האפשרות(אולי בגלל הדרייבר הכי חדש שיש לי,שמעתי יש איתו בעיות) ואם מישהו יכול לתת הסבר קצר מה זה ה3D וה2D אני אודה לו מאוד! ;D אה ויש לי עוד שאלה למה בX300SE שהיה לי פעם לא היה את ה3D וה2D?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by WeddingSinger,

האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  11. משהו שמתקרב לטייגון, לא כמו הצינורות PVC הפשוטים של TT וכו...

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by oamir1,

א. האם הגיוני שזה החום של ההארד דיסק שלי והאם זה בסדר ב. המאורר (Chassis) הוא מאורר מארז, למה הוא לא פועל על 3000 או יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  13. תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Shumy2,

בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי היום גוף קירור של זלמן CNPS7000b-AlCu והרכבתי אותו במחשב שבמפרט, כמובן שהשתמשתי בגריז שבא עם הערכה הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות ואין הבדל בכלל בטמפ' בין הקירור סטוק של אינטל לעומת הזלמן! האם זה יתכן הזלמן אמור להיות טוב בהרבה לפי מה שאני יודע. אני רוצה לעשות OC של 3000 לפחות ל 3200 השאלה האם הקירור הזה יספיק, לא חיברתי למאוורר את ה FAN MATE שמאפשר קביעת סל"ד ידנית אלא חיברתי את המאוורר ישר ללוח וקבעתי שהוא יהיה תמיד על סל"ד מקסימלי ~ 2600 סל"ד +- 10%. יש למישהו רעיון מדוע הקירור לא "מספק את סחורה"? להזכירכם יש לי פרסקוט 3.0 REV E0 תושבת 478.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. צריך המלצה למיקום סוגי המאווררים במארז: יש מקום ל2 מאווררים בצד המארז ועוד אחד מאחורה (בסה"כ 3) יש 2 זוגי מאווררים: אחד שמכניס אוויר לבפנים ARCTIC COOLING AF8025 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואחד שמוציא אוויר החוצה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 אז איך אתם אומרים למקם? *דרך אגב, שניהם טובים וסופר שקטים נכון? (אני רוצה שבכלל לא ישמעו אותם או שממש בקושי [רוצה מחשב סופר שקט...])

• 18 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by tront,

איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  19. כשקונים מעבד/ לוח אם, מקבלים גם משחה תרמית או שצריך לקנות לבד ? נ.ב. זה נראה לי המקום הכי מתאים לפרסם, אם זה לא אז תגידו לי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה קורה חברים!.. שנים אומנם לא הייתי פה.. אבל יש עוד כמה אנשים שזוכרים אותי ושואלים לאן נעלמתי.. אז ואלה אני פה.. בכול מקרה חיכיתי וחיכיתי והינה הוא פה 6400 בנתיים על נינגה ובקרוב כבר יהיה על הרבה דברים אחרים.. חייב לציין מנסיון שלי המעבד חמוד מאד מאד!! פשוט חיברתי אותו נכנס לביוס הכול על מתח סטוק!!! חוץ מהמתח של הזיכרון... והינה 3400 מגהרץ!! עם CL4 כי עוד לא שיחקתי גם בזה וכי הוינדוס מת אז בנתיים נתקין וינדוס! אבל הינה תמונה ראשונה!! תזכרו מתח סטוק ועם CL4 שאפשר הרבה יותר חח ובכלל הכול סטוק!! מעניין לאן אפשר להגיע... : : לוח גיגהבייט DS4 עם ביוס מיוחד במיוחד של DQ6 שנעשה במיוחד בשבילי.. תאחלו בהצלחה.. יחיאל [attachment deleted by admin]

• 90 תגובות
    • 7.8k צפיות
  21. כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא יהיה ממש שקט ולכן למעבד אני יקנה את הקרור ARCTIC COOLING Arctic Freezer 7 Pro אמרו לי פה בפורום שהוא ממש טוב, משתלם, איכותי ומאוד שקט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=1&disc ואת הכרטיס מסך אני יקנה עם קרור Arctic Cooling Accelero x2 ו(שגם עליו אמרו לי בפורום שהוא ממש טוב ומאוד שקט) מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אני צריך מאוורר מאוד שקט וטוב (זה ממש חשוב שיהיה שקט, אני רוצה מחשב שבקושי שומעים) (אני עדיין לא יודע את הגודל שאצתרך למארז) אז רציתי לשאול אם סדרת המאווררים Arctic Fan של Arctic Coo…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shronxx,

יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by zahi,

שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by Nevo,

שלום, אם אני קונה מאורר למעבד או לספק הכוח זה משנה איזה חברה אני קונה? או כמה v ו a?. אני צריך לקנות מאורר לספק הכוח (הפסיק לעבוד), אם זה משנה אז 12V ו 0.11A בנוסף לקנות מאורר למעבד (עושה רעש, מעבד של אינטל 2.66) 12v=0.3a אני צריך אתר שנותן מחירים זולים, והמלצה ממכם על מאורר טוב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים