אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני לא מבין למה אתם כל כך ממליציפ על הטוניק עם לפי האתרים הכי טוב בעולם זה זה 3Rsystem Iceage 120 ואחר כך Zalman CNPS9700 LED אז למה אתם רושמים תמיד שהטוניק הכי טוב ואחר כך האינפיניטי ואחר כך הביג טיפון עם זה לא נכון לפי מה שאני רואה באתרי השוואות
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! יש נושא שדי מציק לי בזמן האחרון - עד כמה אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד שלי? יש לי P4 2.4B, שעשיתי לו אוברקלוק לפני כחצי שנה ל-3.06 (משהו כזה). הזכרונות שלי הם אלו שהגבילו אותי ביותר (SAMSUNG 333MHZ). המתח המקורי שלו היה 1.5, ועכשיו באוברקלוק הוא עובד על 1.65. (ציינתי את הנתון הזה כדי לדעת אם שינוי לא כזה גדול במתח עדיין משפיע בצורה משמעותית על אורך החיים של המעבד) רציתי לדעת ממכם, עד כמה זה יקצר את החיים שלו? המתח לא האם לדוגמא, במקום 5 שנים הוא יעבוד 4 וקצת? או האם ההפרש גדול הרבה יותר? (3 לעומת 5). לפי דעתי האוברקלוק די שיפר את מהירות המחשב, אך אני לא בטוח אם זה מאוד נחוץ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתככון להערכה שלכם עד כמה אני יוכל להגיע עם המעבד... שימו לב שהקירור הוא קירור BOX ... דרך אגב עם מה מגיעים יותר עם BOX או Tray שמוסיפים לו קירור בסיסי מו הIgloo 7200? AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות OC למעבד וכיביכול לצרוב את ה-OC על המעבד כך שאם אעביר אותו ללוח אם שלא תומך OC המעבד ירוץ בתדר של ה-OC שעשינו בלוח אם שהעברנו ממנו? סליחה על ההתנסחות בלבלתי לעצמי ת'מוח
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הייי אנשים אני חייב את עזרתכם ! אני בונה לי מערכת חדשה שתתפקד לספר פעולות בבית, נכון לרגע זה יש עליו צלעות שחייבות קירור של שתי מאווררים של 120 x 120 x 25 mm נכון לרגע זה מחובר אליו שני מאווררים שעושים לי רעש נוראי בלילות, זה הנתונים שלו: Fan Dimension: 120 x 120 x 25 mm (L x W x H) Bearing: 2 ball bearing Rated Voltage: 12VDC Rated current: 0.25 A Connector: 2-pin ------------------------------------------------------- אני צריך משהו אם אותם הנתונים רק שקט ויעיל ! שמקרר כמו שצריך, אשמח להמלצות תודה אסף
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אחים שלי מזל שעניתם מהר כי אחרת הייתי הורס לגמרי את מה שרציתי לעשות... וישלי עוד שאלה קטנטונת...שעליה לא הצלחתי לחשוב.. איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי?????????????????? :'(
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל משמעותי בצריכת החשמל של המחשב כאשר עובדים באוברקלוק. אם לצורך העניין הממוצע של מחשב עובד ללא הפסקה הוא 50 שח לחודש כמה לדעתכם יהיה ההבדל מבחינה כספית על מחשב באוברקלוק עם ספק גדול , 5 מאווררים , קטודות וכו' ? אל תתייחסו לצריכה של מסך ודברים נלווים , אלא רק למחשב עצמו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
משו פה לא ברור שלי... קבלו מפרט ואחריו השאלה: Motherboard CPU Type Intel Pentium III, 550 MHz (5.5 x 100) Motherboard Name PCPartner APPAS1/APPAS3/APPBS1/APPBS3/APPMS1/APPMS3/VIA888D/VIA890S/VIA955D/VIB887D/VIB891S/VIM889D/VIM892S Motherboard Chipset VIA VT82C693 Apollo Pro Plus System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/12/99) Display Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor LG 775FT [17" CRT] Multimedia Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive Maxtor 4D…
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני שובר תשיניים כבר כמה שעות ופשוט לא מצליח לפתור... יש לי שני כרטיסים HD4870 ב CF, ברגע שרק כרטיס אחד מחובר אין לי בעיה להריץ פריים גם ב 4.8GHZ, ברגע שאני מחבר את שני הכרטיסים ליבה אחת בפריים נופלת אחרי 2 שניות... מה יכולה להיות הסיבה ? איפה ההגיון בעיניין ?! אשמח לתשובה מהירה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך אתם רוצים שאני אשאל את השאלות תנו לי קישור למקום בו קוראים הכל ואז אני יבין
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום...עד היום הייתי משתמש בתוכנה COOLBITS ישנה תוכנה מומלצת יותר ?...
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הכרטיס מסך ללא אוברקלוק מבקש קירור לא משהו עצבני ביוחד אבל שיהיה טוב ולא יקר במיוחד
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בלי להעלות מתחים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אצל איזה אחד לא הצלחתי להוריד נמוך מ55! משחה ניקוי הכל לא קוצה לרדת, יש הסבר?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מהו האורך המומלץ של כבלים מעוגלים במארז מידי-טאואר רגיל (Compucase 6A19 למשל)? 18" או 24"? יש לי במארז כרגע כבלים רגילים של ATA133 והם מספיקים בהחלט, אבל אני לא יודע מה האורך שלהם. מעולם לא מדדתי.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הזמנתי את המעבד הנ"ל ואני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם המאוורר הרגיל שבא איתו אמור להספיק? האמת היא שכל ההתעסקות סביב נושא הקירור נשמעת לי ממש מוזר, כי לא נראה לי שלחברת מעבדים(בעיקר מכוון לAMD כמובן) יש אינטרס לשים מאוורר זול ופשוט שבכלל לא מספיק, ולמצוא את עצמה במצב שבו המעבדים שלה קורסים או נשרפים......(זאת כמובן אם לא עושים אוברקלוק).
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בכדי לקרר AMD XP #3000 ובכדי לקרר כרטסי מסך מסוג RAEDON 9800 256MB XT זה בערך מה שקרור מים מקרר נכון? תודה מראש לכל העוזרים מדובר בערכה אין לי כוח להרכיב אלא אם מישהו יגיד לי בדיוק מה לשים ולמה? מודה לכל העוזרים והתקציב הוא לא בעיה.
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה אתמול המחשב נתקע לי ונשאר קפוא . לאחר כמה דקות ביצעתי ריסטארט למחשב שעלה המחשב התמונה שהיתה בקיפאון לפני הריסטראט הופיעה שוב ,בלי אפשרות לעשות כלום במחשב כיביתי את המחשב הוצאתי בטרייה , חשמל , החלפתי ארדיסק של ויסטה וגם לאחר מכן התמונה של שולחן העבודה של הקיפאון נראה שוב רק לאחר שעה מרגע הכיבוי חזר המחשב לפעול אבל לא ניתן לבצע OC ברמה כי מינימאלית כל רכיבי החורה תקינים . אשמח לשמוע ממשהו שמבין !!!!!!!!!!!!! למה זה קרא ? ואיך חוזרים לבצע OC ) ? OC ברמה נמוכה 10% )
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC ל Q9550 . זה יהיה ה OC הראשון בחיי. מישהו יכול לתת לי קישור או להסביר לי בבקשה מה אסור בתחליט האיסור לעשות ב OC? אני יודע נגיד שאסור לעבור איזה מתח מסויים למעבד כי אז הוא נשרף, מישהו יודע מהו המתח הזה? איך הולך היחס של המתח למהירות? איך יודעים מה להעלות קודם וכמה? כנל לגבי זכרונות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב בקצרה אני מכוון הגדרות אוברקלוק בביוס להגדרות שכבר נבדקו והן מתאימות ותקינות ולאחר מכן כמובן F10 ושמירה. אבל כשהמחשב נטען מחדש המעבד נשאר בסטוק למרות שההגדרות בביוס עדיין מכוונות לOC. הדבר היחיד שהשתנה זאת מחלקת הזכרון. הצעות לפתרון? הנה ההגדרות: (הזכרון בתדר של 266X2 )
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-