עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום , יש לי תכרטיס מסך ATI Shappire X1950 Pro 512MB PCI-Express אני מגיע לטמפרטורות של 81 במאמץ ובמנוחה אני עומד על 53-50 ככה לפעמים גם 55 זה בסדר?? או שמשהו לא טוב אצלי???? גם המאבד שלי E6600 עומד על 54 בערך... ראיתי בדיונים אחרים שנותנים מידע מורחב מאיזה תוכנה על הכרטיס מסך , אבל אין לי מושג איך עושים את זה , אז אם צריך להביא את המידע הזה תיתנו לי לינק לתוכנה ואני יפרסם...

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  3. טמפרטורות גבוהות? יש לי אנטק 300 מחשב חדש! מעבד בוקס! חשוב להזכיר... קירור למעבד וונדטה 1 שתי מאווררים מקדימה 120 מילימטר (מכניסים אוויר), בצד אין כלום, אחד למעלה מוציא אוויר ואחד מאחורה שגם הוא מוציא אוויר... הטמפרטורות של כל ליבה: 40 של הראשון, 32 של השני, 26 של השלישי, 32 של הרביעי. נורמאלי? עדיף לשנות את כיווני האוויר של המאווררים?

• 70 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by blabla600,

אני חושש שטפמרטורת המעבד וכרטיס המסך גבוהות מאוד.... של ה- cpu זה בין 48C - 52C, ושל הכרטיס מסך גם 45C-48C... זה הגיוני? את הטפמרטורה של הכרטיס מסך יש לי מהתוכנה של ATI (CATALYSE CONTROL CENTER... אז יש שם ATI OVER DRIVE.... ואת הטמפרטורה של המעבד (Phenom 955) מתוכנה שהורדתי CORE TEMP. עכשיו לפני כמה דקות גם הורדתי תוכנה מוזרה קצת בשם Motherboard 5, לא מצאתי בהגדרות את הלוח אם שלי אז נתתי משהו דומה ואחרי כמה דקות אני שומע אזעקה (שנראה כאילו זה בא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים) והודעה מהתוכנה הזאת שאומרת שהטמפרטורה של המעבד עברה את ה- 70C או משהו כזה.... אז מחקתי את התוכנה הזאת אבל עדיין התוכנה הקודמת מראה לי שהטמפרטורה היא רק בין 48 ל- 52... דרך אגב אפשר גם לשמוע את המא…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הHSF שלי הוא ספארק 7+, כרגע עם הטרמי שמגיע איתו (יש לי גם בלו 2, אבל אני עוד לא רוצה לשים אותו) במאמץ לפעמים אני יכול להגיע ל70 מעלות (אחר כך המחשב מצפצץ ובלי ברירה אני מוריד מהעומס), בIDLE ניסיתי שני תנאים, הראשון: מארז סגור, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה בערך 43 מעלות. השני: מארז פתוח, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה יכולה להגיע ל33 מעלות. גם כשמארז פתוח הטמפרטורה יכולה לטפל בקלות ל70 מעלות, המאורר על מקסימום כמעט כל הזמן (חוץ מבלילות) הכבלים במארז יחסית מסודרים. (אני מחליף בקרוב את הכבלים לכבלים מעוגלים) יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר. מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר …

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by e-d-a,

סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by mor_anter,

שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי האם הטפרטורות הבאות הגיוניות או שהחיישן מזייף? 6600K@4450 Gigabyte GA-Z170-HD3P NH-D14 HIGH Antec P280 x2 Nanoxia 120 intake x3 Antec TwoCool 120 exhaust

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

מעבד סלרון 2.4 מאורר אחד מכניס אוויר, מאורר אחד מוציא אוויר שתי מאוררים זורקים אוויר אחורה מכיוון הסידירומים והפלופי מאורר מכניס אוויר - סמארט פאן 2 מאורר על המעבד - ספארק 7 פלוס שפועל כרגע על 4.7 אלף סל"ד - רעש היסטרי מופעל דפדפן, וינאמפ, אייסיקיו - טמפרטורות סבירות של 43 מעלות איך שאני מפעיל סריקת וירוסים - 51 מעלות ! מה מי מו מה קרה למה איפה ?!?!? כולה סריקת וירוסים מה אתה מתרגש! למה 51 מעלות ? שאני מפעיל משחקים, זה על 53-54 מעלות... אבל אני יכול להבין אותו

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Goliath,

המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)

• 18 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by itays333,

אוקיי אני חדש מאוד בכל העסק הזה.. קראתי קצת מדריכים על הOC ועל המושגים.. יש לי שאלה בנגוע למעבד שלי. יש לי Q6600 וביטלתי עכשיו את הC1E והEIST והטמפרטורות בלי מאמץ ממש גבוהות יחסית תראו: במאמץ (עם הOCCT) ליבה אחת הגיעה אפילו ל58 מעלות.. יש לי מאוורר ACF7P.. ראיתי פה מישהו שכבר אחרי OC הטמפ' שלו הייתה על 31 עם אותו קירור (אני יודע שזה מעבד אחר אבל עדיין הבדל גדול..) יכול להיות שזה המגע עם הגוף? כאילו אולי מרחו את המשחה לא טוב? (לא אני מרחתי.. קניתי את זה ככה ) אני יכול לעשות OC במצב כזה? ד"א הזכרונות שלי כולה 400MHZ ככה שאין לי הרבה מה לעשות אה ולוח אם שלי זה של Abit IP35-E (הוא טוב??..) ועוד שאלה פחות קשורה.. המעבד הוא דבר כזה קטן - איך יכול להיות שיש כאלה הפרש…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכם, הרכבתי מחשב חדש באופן עצמאי (לא הורכב בחנות) ואני רוצה לדעת האם נתוני הטמפרטורות של המערכת תקינים. טמפרטורת המעבד נעה סביב ה-43 מעלות, כאשר לעיתים היא גם מגיעה לסביב ה-50 מעלות (אחרי שאני משחק NFS, למרות ש-NFS אמור להבנתי "לטחון" את הכרטיס מסך ולא את המעבד...). טמפרטורת כרטיס המסך נעה סביב ה-47 מעלות במנוחה, כאשר לאחר שאני משחק NFS עם כל הפילטרים פועלים על High/Max ברזולוציה של 1024X768, אני מגיע גם לטמפרטורה של 60 מעלות בערך. הנתונים האלה נחשבים תקינים ? או שיש סיבה לדאגה ? מפרט המחשב מעודכן בפרופיל למי שמעוניין - מאוורר ה-25cm של המארז מכניס אוויר ומאוורר ה-12cm מאחור מוציא אוויר. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. אז ככה: מעבד -2.4C לוח - GIGABYTE 8IK1100 מארז COMPUCASE 6A19 - שני מאוררים 120 אחד מאחורה אחד מקדימה קודם כל, משום מה אני יכול לקרוא רק את טמפרטורת המעבד למרות שיש לי עוד שני חיישנים על מאוררי המארז... זה כנראה עניין עם לוחות של GIGABYTE/ [glow=red,2,300]נעבור לעיקר:[/glow] טמפ המעבד במצב מנוחה ללא אוברקלוק נעה באזור ה32-37. בבדיקת מאמץ של PRIME95 הטמפ מתיצבת על משהו כמו 53-54. אין לי מושג מה לבדוק ואיך? למה זה מגיע לכאלה טמפ גבוהות?? יכול להיות שיש בעייה עם קריאת הטמפ אצל GIGABYTE.? יש לציין שאחרי אובר קלוק מ2.4 ל-2.8 יש שינוי של 2-3 מעלות במאמץ(56 תחת PRIME95)...לא יותר מזה... כך שברגע שהטמפרטורות יהיו נורמליות במצב רגיל אני יודע שאוברקלוק לא יהווה שום בעייה! מה הכוו…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Madboy,

יש לי 256mb samsung pc2100 @ 378mhz תיזמונים - 2.5-3-3-7 טמפ' : idle - 30 full load - 38-39 האם הטמפ' האלה טובות או שצריך לדאוג לheat spreaders או משהו? המדידה נעשתה באמצעות hardcano2 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Gil28,

המחשב של חבר שלי: q6600 ga-p43-ds3l g/skill 4096 cl4 tuniq tower enermax modu82+525w hush ביטלתי את כל ה-C1E והEIST 9*333 וזיכרונות על 800 מתח למעבד 1.28(ע"פ cpu-z.)כשהטוניק על המהירות הכי גבוהה הליבות במנוחה על כ-50 מעלות ובמאמץ עובר את ה-70 מה לא בסדר? (הטוניק לא חם מדי)

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by ali,

החלפתי לוח אם ובטעות שברתי את הקליפסים של הקירור שמגיע אם הסלרון BOX יש לי סלרון 3.06 775 קניתי גוף קירור של deppcool בשם ROBOT 775 והוא אם 2 HTAT PIPES מכול צד נחשות שמתי את המשחה שלו ומרחתי ושמתי את הגוף קירור חברתי את הקליפסים וזה יציב בדקתי את הטמפרטורה והיא 54 ללא מאמץ מטורף (בביוס וגם בתוכנות זו הטמפרטורה) יכול להיות שהלוח מזייף?(כי בלוח הקודם אם סטוק זה הראה לי 40-45 כי הקירור הזה בא אם צלעות מאלומניום ובסיס נחושת וצינורות נחושת תמונה: ואם צריך לנסות עוד פעם הביאו טרמית ספייר לבנה בתוך שקית שקופה

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  18. אילו הטמפרטורות מ EVEREST - במנוחה וללא OC (כולל מפרט) Motherboard 43C Gigabyte GA-P35-DS3 CPU 27C Q6600 CPU #1 / Core #1 54C CPU #1 / Core #2 46C CPU #1 / Core #3 48C CPU #1 / Core #4 50C GPU Diode 55C Gigabyte HD2600XT - passive cooling WDC WD2500AAKS-00SBA0 32C WDC WD5000AAKS-00TMA0 32C Cooling Fans CPU 511 RPM AC freezer 7 pro intake1 1337 RPM TT smart case 90mm intake2 N/A AC AF fan 92mm rear N/A Antec p150 case fan שהרצתי STRESS על ה GPU הוא עלה ל 95 מעלות (הרצתי שעה - עלה מהר ל 85, ואח"כ לאט לאט עד 95-96 ולא נראה שהוא עולה יותר) הרצתי את: http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ כאשר שיניתי את מהירות …

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  19. סתכלו כאן בבקשה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/_/g/t/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408101314024595/200409062147474308/lllllll.JPG ותגידו לי האם הטמפרטורות האלה טובות לאוברקלוק שכזה? יש לי קירור סטוק למעבד...ותיסתכלו על המיפרט ותגידו לי בבקשה. תודה לעוזרים! נ.ב התכונה שמאמצת את המחשב ובודקת יציבות פועלת כבר 45 דקות וזה היתייצב על הטמפטורות האלה כבר הרבה זמן!

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  20. מה המצב? אז ככה: מפרט בחתימה. כרגע אני באוברקלוק ל 11X200, יושב על פריים 95 כבר 3 שעות, שמעתי שצריך 6 אז אני מחכה לפני שאני אמשיך הלאה מצורפת תמונה ממהלך ריצת הפריים. אלו הטמפרטורות פחות או יותר: טמפ' מעבד 44-45, הרד דיסק קבוע על 38, צ'יפסט 25-27, מאוורר מעבד על 1650-1700 סל"ד, מאוורר ספק על 1300-1400 סל"ד. טמפ' חדר 24-25 מעלות. ע"פ ה OPN של המעבד, המעבד עמיד בעד 100 מעלות, אז 44 במאמץ נראה לי בהחלט נמוך. אני רוצה להעלות כרגע ל 11.5X200 (אני מעדיף כרגע בלי אוברקלוק לזיכרון וללוח, רק למעבד). אתם חושבים שהמחשב יהיה יציב ב 2300 מה"ז במתח של 1.54 וולט?(ככה הוא בא) או שאני אצטרך להעלות? אם כן כמה לעלות בלי לסכן את המעבד?(אני לא רוצה מעבד בן שבוע חרוך) תודה מראש! …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  22. יש לי gigabyte geforce 6600 והטמפרטורות שלו עכשיו בקיץ הן: מנוחה:53 מאמץ:63 האם זה בסדר? הוא כרגע רק עם קירור פסיבי! אם זה גבוהה להוסיף מאוורר שמונים מעליו או מתחתיו? מה כדי יותר מעל או מתחת אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by Fridge,

הטמפרטורה שלי היא 36-38cpu idel 40-48 full load mb 28-31 האם אלה טמפ נורמליות אם קירור הבסיס? אם אני יעלה את הMULTIPLIER מ18 ל19 יהיה לי מעבד קצת יותר מ 2.5 האם הקירור יספיק? תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אני מקבל טפרטורה לא ברורה של AUX -מינוס מעלה אחת זה הגיוני? במעבד אני מקבל 38 במנוחה /43 במאמץ שזה רגיל כרטיס מסך 29 במנוחה /38 במאמץ גם רגיל כנ"ל לגבי הקשיח , אני רק לא מבין מה זה ה-AUX הזה ואיך הוא נמצא פעם במינוס מעלות ופעם הוא מגיע גם 10 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by T_A,

יש לי בעיה מעצבנת אבל אני לא בטוח- יש לי P 2.2 400MHZ ועשיתי OC ל 2.75 (FSB 125 VCORE 1.75) עכשיו , הבעיה היא שיש לי מאוור SPARK 7 עם AS3 ובכל זאת הטמפ' מגיעות ל 67 זה הגיוני או שאני יפתח את כל המאוור ויחבר מחדש? נ.ב זה פועל כבר כמה חודשים

• 10 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.