אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
השאלה שבכותרת.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחפש לוח תומך קונרו טוב ל oc עם sata 2 בסביבות 1000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאלתי גם בפורום לוחות-זכרונות-מעבדים אבל אולי מישהו כאן יודע: מישהו שמע על זכרונות CEON? ביקשתי MUSHKIN וקיבלתי CEON. המוכר אמר שהוא מוכן להחליף לי (אין להם זכרונות 800 אחרים אבל מקסימום אני אוריד ל-533 ואקנה בחו"ל)... בכל מקרה אני מתכנן להאיץ את הזכרונות ל-840. בפורומים באנגלית המליצו לנסות את הזכרונות בכל מקרה ולראות אם הם מגיעים או לא. כלומר, יכול להיות שנפלתי דווקא על מוצר שיוצר באופן טוב. אם הם לא יצליחו להגיע אני אחליף! השאלה היא - אם הם כן יצליחו להגיע, האם בכל מקרה כדאי להחליף או "להסתפק" בזה שהזכרונות כן הצליחו להגיע לרמה הזו ולשמוח כל כך? האם זכרונות מאשקין יכולים להגיע ליותר? (כלומר, האם 840 לזכרונות 800 זה מכובד?)
-
- 39 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ANTEC SMART POWER 2 500W ומארז למי שמכיר של TT SVIKING אז ככה: הטמפ של מעבד 48 בערך הטמפ של לוח אם 40 ויש עוד טמפ של משהו שנקרא NB משהו כזה....(מה זה?) האם זה נורמלי? ועוד שאלה קטנה בקשר למארז... המארז בא עם שני וואסטים של מהירות למאווררים וגם כולל מסך קטן שמראה טמפ... עכשיו הוא מראה לי במסך שני טמפ: טמפ ראשונה היא 60 קבוע(לא זז) והשניה מראה טמפ 31... למה זה ככה? ועוד דבר קטן במארז בא חיישן טמפ...עכשיו לאיפה אני מחבר אותו??? יש רק חיישן אחד.…
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. אתמול הרכבתי את המחשב שלי (ניתן לראות מפרט בצד) . משום מה המעבד שנאמר לי שהוא קריר יחסית אצלי הוא חמים יחסית. המעבד עומד על 39 מעלות, והלוח על 53 מעלות. המארז הוא COMPUCASE 6A21, מקדימה ומאחורה מאוורר גנרי של 12 ס"מ ובצד 9 ס"מ של ארקטיק קולינג. מקדימה ומהצד מכניס אוויר ומאחורה ומהספק מוציא אוויר. הקירור של המעבד הוא VAPOCHILL ULTRA LOW NOICE עם משחה MX1. חשבתי להחליף את המאווררים מקדימה ומאחורה למשהו יותר עוצמתי, שיכניס יותר אוויר, מה דעתכם? והאם יש המלצה למאוורר 12 שיעזור לי בקירור המארז? (אין בעיה להזמין מחו"ל). רמת הרעש לא ממש משנה לי, כי כרגע ה מאוורר בצד עובד בערך ב 27DB וזה לא מפריע. העיקר שיקרר טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלומות, אני אגש ישר לעניין, מאחר ואת הבלוק לכרטיס מסך של TT אפשר לאלתר למצב שיתלבש על הציפסט של DFI, האם גם בTIDE אפשר לאלתר את הבלוק למצב שבו יתלבש על הציפסט? בלוק אחד ל-6600GT בלוק שני לציפסט
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המומהר EVGA e-GeForce 7800 GT זה עם הקלוק שמגיע מהחברה של 450MHZ. קניתי מנועה מחשבים, עכשיו מה מהירות המאוורר שעל הכרטיס. הגיוני שהוא 3470RPM? כי זה מה שכתוב לי שהוא ברגע זה והכרטיס בטמפ' 39 מעלות זה נורא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח אם של ASUS ה- P5W DH DELUXE ביחד עם ה CORE 2 E6600 רציתי לדעת האם ללוח הזה יש יכולות OC טובות או שכדי לקחת לוח אחר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
זה מה שקראתי באינטרנט עד עכשיו, יש את החברה HIS שאיתה מדווחים שכן הצליחו לפתוח את הצינורות ל-16.. רק שלא מצאתי HIS בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איזה קירור יעשה את העבודה בלי להשקיע יותר מידיי ויחזיק קונרו 6600 על 333 באס
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף למעבד P4 3GHz Northwood כרגע הוא חם משהו בסביבות ה39 במנוחה ו50 במאמץ קיצוני. תמליצו על קירורים טובים למעבד.
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי משחה (לא יודע אם זו נקראת משחה טרמית) שבה עם ה ARCTIC COOLING שקניתי ל R9800PRO שלי. רשום עליה: arctic cooling silicon paste 50% silicon 20% carbon 30% metal oxide included השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בה למעבד שלי כמו כל משחה טרמית? ואם לא, אז על איזה משחה אתם הכי ממליצים? וגם איפה אני מוצא מדריך שיעזור לי בזה כי אף פעם לא ניסיתי למרוח משחה טרמית על המעבד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי מעבד Pentium D 820, מה צריכה להיות הטמפ' הסבירה שלו עם גוף קירור סטוק? אצלי עם מארז פתוח, זה נע באזור ה50 מעלות, זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)? למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכדי להתנסות אני משתמש במחשב שיש לי כרגע (בקרוב אני קונה מחשב חדש אז לא איכפת לי אם ישרפו חלקים וכאלה דברים) מעבד P4 3.0GHZ עם הקירור המקורי טמפרטורה: 50C בערך. לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M VIA VM800M PGA 478 זכרונות: שתיים של 512 אחד במהירות 333 והשני במהירות 400. צריך לדעת עוד משהו? אני מעוניין רק כדי ללמוד את כל העניין של האוברקלוק להגביר את מהירות הזכרונות והמעבד.. אין לי מושג מה לעשות ובאיזה תוכנות להשתמש..
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בכרטיס מסך הזה ורציתי לדעת שאם לאחר שעשיתי OC עם ® (6.7)CATALYST אמורה להיות בעיה כל שהיא, אני שואל כי לאחר שהישתמשתי ב- "Run automated clock configuration utility" קיבלתי הודעת שגיאה בזמן שהבדיקה שנעשתה, הגדרתי את OC כך שה- "Graphics Processor" נימצא על 648MHz וה- "Graphics Memorry"נ נימצא על 747MHz מצב החום של הכרטיס במצב "מנוחה" הוא '57-'56 ובמצב עבודה עם משחקים כמו Call Of Duty 2 ,STAR WARS:EMPIRE AT WAR מגיע אפילו ל-'70 האם זה תקין? מה גם בזמן שאני משחק את STAR WARS:EMPIRE AT WAR עם 1.2 (PACH) אני חווה איטיות עד למצב שהמשחק ניתקע אפילו כשהכל מוגדר על הרזולוצייה הכי נמוכה שיש בלי שום תוספת, ברגע שאני משנה את הכל לרזולוצייה הכי נמוכה שיש הכל מתעו…
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)
-
- 4 תגובות
- 409 צפיות
-
-
נמכרת בנועה בסכום של 435ש"ח(יקר רצח). http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5695
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר נו נוסף לשים במארז שלי וחשבתי לשים אותו בפרונט של המארז איפה שהארד דיסק עכשיו יש לי מאוורר גדול מאחורה של המארז ויש לי בצד המחשב מקום לשים מאוורר אז אני לא יודע איפה כדאי לי לשים ומה ישתלם לי יותר! וגם רציתי לדעת אם אני שם מאוורר בפרונט המארז אז אני צריך שהוא יכניס אוויר או יוציא אוויר... הנה קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp קראתי איזה מאמר ב YNET והם השתמשו שמה באיזו תוכנה בשם SpeedFan הורדתי אותה ואני מנסה להשתמש בה אבל זה קצת לא מובן... אז אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי אז אני אשמח מאוד... תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
הקירור הפסיבי הכי מוזר שראיתי על כרטיס כולשהו
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור נורמלי למעבד מכיוון שהוא מגיע לטמפ' של מעל 70 מעלות (כרגע יש לו את הקירור שמגיע עם המעבד). הסתכלתי בפורום על הדגמים המומלצים אך יש לי עדיין כמה שאלות: 1. אני צריך מאורר שישפר לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית, מאוורר שקט הוא לא קריטי במקרה שלי (אבל שלא יהיה טרקטור) לכן לא נראה לי שכדאי להוסיף עוד הרבה כסף בשביל מאוורר מאוד שקט, נכון? 2. יש לי P4 אך אני לא יודע מה גודל ה socket ומה הליבה, איך אני מברר זאת. (כרגע אני אפילו לא יכול להדליק את המחשב...) 3. התקציב שלי הוא 150-200 ש"ח, איזה מאורר מומלץ לתקציב זה? 4. האם הקירורים הנ"ל מגיעים עם משחה תרמית? או שצריך לקנות בנפרד? תודה לעונים.
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-