אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצות לקרור למעבד athlon 3800 64*2 socket am2 המחיר -עד 300 פחות או יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 נבדק ע"י SiSoftware Sandra פרטי המעבד - Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz Speed : 1.80GHz Performance Rating : PR1980 (estimated) Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1800MHz / 4x 100MHz Multiplier : 18/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1x Generation : G8 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F241E Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Part Number : To Be Filled By O.E.M. Asset Tag : To Be Filled By O.E.M. Serial Number : To Be Filled By O.E.M. Co-Pro…
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
מצאתי באינטנרט אחד ב170 כולל משלוח מחנות אמינה שכבר הזמנתי ממנה בעבר מה אתם אומרים לקנות עכשיו נכון? כי חיפשתי קירור שקט למעבד כבר הרבה זמן ועכשיו סוף סוף יש אותו במחיר טוב! זה היה או זה או freezer מבחינת השקט אבל עכשיו כשיש לי אופציה מבחינת המחיר (רק עוד 100 שקל) יהיה לי פוטנציאל לאובר קלוק וכו' וכמובן קצת מודינג.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומנם השאלה שלי לא קשורה ממש לקירור CASE של מחשב, אבל אני זקוק לפתרון קירור ואני בטוח שפה יש מקצוענים שיוכלו לתת לי פתרון הולם זה ארון המערכת שלי: מידות פנימיות של האזור לקירור: גובה 70 ס"מ עומק: 48 ס"מ רוחב: 50 ס"מ אני זקוק לקירור רק של הצד השמאלי של התמונה. מדף עליון: מגבר עבור ה SUB, מעליו יש נגן TIVX 5000 עם כונן קשיח (3200JB של western digital - לפי הוראות יצרן אסור לו לעבור 55 מעלות צלסיוס). מדף תחתון: מגבר. כאשר הדלת של הארון סגורה, הרכיבים מתחממים לטמפרטורה 60 מעלות צלסיוס. מה אתם יכולים להציע לי בתור פתרון קירור, מאווררים? מאוד חשוב לי שהפתרון יהיה שקט במיוחד.
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
1)האם כדאי לקנות קירור מים או שאולי כדאי נינג'ה או משהו אחר ??(תקציב עד 300 שקל) וגם מה ההבדל בין קירור מים לקירור רגיל של מאווררים? 2) האם כדאי לקנות קירור גם לזיכרונות ולדיסק הקשיח ?? ואם כן מה כדאי לקנות ??
-
- 7 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר 80MM שיוציא אוויר. אני מזמין מנעה מחשבים והתקציב הוא 40 שקל. הבנתי שהכי טובים הם Arctic Cooling, כבר הזמנתי את ה AF8025 שהוא מצוין אבל רציתי לדעת אולי יש יותר טובים\שקטים באיזור המחיר. (למי ששואל, המאוורר הזה הולך להחליף את המאוורר גג של הטרנספורמר) איזה מביניהם הכי טוב ו\או משתלם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3081 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4405 נ.ב: אני צריך שהוא יהיה שקט, יעיל ואני לא רוצה לדים!! זה הופך את החדר שלי לArea 51... בעעע תודה לעוזרים :-*
-
- 7 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הלוח הנ"ל, ועשה איתו אוברקלוק לCONROE יכול בבקשה להסביר מה השלבים שאני אמור לעשות שם? כי לפי המדריך זה לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, אני רוצה לעשות קנייה של כמה דברים, כמו מאוררים וכו'... אני חושב קודם על מאורר להארד דיסק, ב35 ש"ח כדאי? השאלה אם הוא מרעיש או לא.. עכשיו, אני רוצה מאוררים נורמליים, אחד מוציא אויר ואחד מכניס(לא בעיה לעשות) בגודל 80, יש רק שתי מקומות במארז.. יש לי מאורר אחד של TT, הידוע כSmart Fan - מרעיש ביותר, אני לא מסוגל לעבוד איתו.. אז אני מחפש שתי מאוררים לא מרעישים, בסכום סמלי של עד 100 ש"ח, רצוי או מנועה או מKSP. המארז שלי חנוק, אני חייב קצת לשים אויר שם.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש מעבד D920 + קירור סטוק, ללא O.C. האם זה הגיוני שהמעבד לאחר כמה רגעים מגיע לטמפ' של 50 מעלות, במנוחה וללא שום מאמץ?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן. אני חייב להחליף את מערכת הקירור של המעבד(כלומר המאוורר). רציתי לקבל חחות דעת על הקירור CNPS7000-AlCu. (http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11368&catid=559) יש לי מעבד : Intel P4 2800MHz Socket 478. האם אני ירגיש שיפור ניכר בינו לבין קירור הסטוק? והכי חשוב: האם הוא מרעיש בשעת מאמץ? כי הנוכחי מרעיש בצורה מפחידה).
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבצע O.C במערכת שקורמת עור וגידים בימים אלו. ה- O.C המתוכנן הוא של 333 - 350 MHZ לבאס. השאלה שלי נוגעת לזכרונות: אם אני קונה זכרון 800MHZ, הרי אז המחלק יעמוד על 5:6 (במקרה של 350MHZ באס). האם כדאי והאם יש אפשרות להוריד את מהירות הזכרון ל- 700MHZ, כדי לקבל מחלק 1:1 ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כמה מעלות צריך להיות למעבד E6400 וכמה מעלות צריך להיות כרטיס 1800GTO ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי בבית מעבד 1.8 פרטים: p4 1.8/512/400/1.5v ליבת קוסטה ריקה(ניראה לי) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי 7900gt ומעבד 830 3.0 D ואני הפעלתי תבדיקה בסורס בדיקת fps ושמתי תהגדרות הכי הכי גבוההות וברזולוציה 1024*768 ושאני בלי OC אני מקבל 115 fps ואחרי זה עשיתי עוד בדיקה עם OCלמעבד 15 אחוז זאת אומרת מ3.0 ל3.4 עשיתי שוב בדיקה, (בלי OC לכרטיס מסך,) וקיבלתי 100 איך זה יכול ליהיות צריך לציין שאין לי איורור למעבד כאילו סתוק והוא לא חם הוא 50 53 בoc וגם בלי oc, ולא העלתי מתח רק העלתי ת200 ללמעלה זה מה שעשיתי כאילו 15 אחוז למה זה ככה ושאני הפעלתי 3dmark עם הoc קיבלתי תוצאה יותר תודבה ובלי oc קיבלתי פחות תודה מראש זה ב3dmark05 תודה גיל
-
- 9 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב אחרי שהבנתי כמה כסף עולה להחזיק מחשב לגימר וביגלל שגם ככה אני פאן של נינטנדו החלטתי ליבגוד במחשב לטובת נינטנדו DS ולאפוך תמחשב למכונת -גלישה\מולטימדיה\הורדות\וכו בהתחלה חשבתי ליקנות מחשב חדש לגמרי אבל מבחינת עלות תועלת וצרכים שלי זה לא מתאים לי כרגע אז מה שאני מבקש זה המלצות ל- 1-ספק אם קירור פסיבי אמין שיתאים למיפרט 2-קירור פסיבי למעבד 3-קירור פסיבי לכרטיס מסך 4-אם צריך ויש ביכלל דבר כזה קירור פסיבי למארז כול הרכיבים אני רוצה שיהיו זולים ואמינים ושה6600GT שלי עדין יוכל להריץ מישחקים במצב נורמלי (אני לא צריך OC ולא מתכנן אחד רק רוצה שהכרטיס לא ישרף במצב סטוק) לא חשבתי עדין על תקציב אבל כל עוד זה רכיבים אמינים אז אכי זול שאפשר ולא מענין אותי העיצוב ביכלל אם זה מעלה ת…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, נתנו לי זכרונות CEON כשביקשתי MUSHKIN. נכון, שערוריה. אני אקבל כסף חזרה או שיחליפו לי. אלא ש... הזכרונות עובדים בסדר גמור גם ב-840. (מדובר על זכרונות 800MHZ). אני שוקל לקחת את הכסף ולקנות איתו קירור לזכרונות. השאלה היא האם עדיף לקחת מאשקין (אני לא בטוח שיש להם וייתכן שאני אצטרך להוסיף המון כסף בשביל KINGSTONE), או לקנות קירור לזכרונות של thermaltake. הקירור הכי טוב שמצאתי בנעה עולה רק 45 ש"ח. הוא שווה משהו? על איזה הייתם ממליצים והאם בכל זאת כדאי לי להחליף חזרה לחברה ידועה אפילו שהזכרונות עובדים בסדר גמור (גם בבנצ'ים)?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את המערכת שלי היום סוף סוף (ניתן לראות במפרט) ואני רוצה לדעת מה התוצאה שעושה E6400 בחישוב של 1M ללא שום OC וללא שום דבר מיוחד. אצלי הוא מקבל 24 שניות ואני לא יודע אם זה תקין או לא... אשמח לשמוע מכם...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בינתיים: PCMark2002: באס 420: CPU - 13186 Memory - 25263 HDD - 1530 באס 400: CPU - 12568 Memory - 24254 HDD - 1512 Stress Prime - מנוחה - 43 מעלות (הביוס טוען 47), טמפ' מקסימלית 61. הבעיה היא שהוא טוען שיש לי שני CPU ואני מנחש שהוא מתכוון לשתי הליבות. הוא אמר לי להפעיל את התוכנה פעמיים, במקביל. אבל אז הטמפרטורות עולות הרבה יותר. הכוונה היא באמת לשתי הליבות? והאם זה אומר שאני לא יכול להשתמש בהן במקביל בעומס כבד? הרצתי Prime אחר והטמפרטורה הייתה יותר נמוכה. יש לציין שהמזגן עובד והטמפ' בחדר היא בערך 23 מעלות.
-
- 20 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני לפי המפרט ב-OC.(כרטיס המסך) הרצתי את ATITOOL והיא רצה..ורצה..ורצה..רציתי שתמצא לי מה תדר הזכרונות הכי גבוה שאני אוכל. היא לא מפסיקה.. מה שאני לא מבין זה מה חישוב המהירויות ליבה וזיכרון.ע"פ ה-OC שלי אני בכלל לא במהירויות האלו,למה רשום שהזכרונות הם 621? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
(ראו מפרט) הבעיה שכמו שאמרתם שיניתי את מהירות הזכרון ל266(האפשרויות היחידות למהירות זכרון בביוס הן 266\333\400), ואז כשעשיתי OC למעבד, ושמרתי, אז זה פשוט לא נשמר! כשהמחשב עולה, זה עדיין נשאר על BUS של 266... ניסיתי גם להשאיר את הBUS של הזכרון על 333 ולעשות OC למעבד אבל גם זה לא עבד... מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
האם באמת שווה לי לקנות קירור לקונרו E6600 אם אני לא עושה OC? האם המעבד עם הקרור סטוק ירעיש הרבה יותר? האם אורך חיי המעבד תלוי בסוג הקרור? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 836 צפיות
-