עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eegg,

כנראה אני קונה לוח abit ab9 עם מעבד 6300 c2d אני גם לא מתכוון לעשות oc אבל לדעתי צריך קירור יותר טוב מהסטוק של אינטל אז רציתי קירור דיי טוב ופשוט להתקנה והכי חשוב שקט ואין תקציב +++שלא יהיה אחד מאלו ששוקל טון+++ חשבתי כבר על אלו אבל אני לא בטוח: ac freezer 7 zalman cnps9700 led Zalman CNPS9500 AT 92mm Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775, תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by H.I.V,

שלום היום קיבלתי את המארז XASER III שלי ויש לי בעיה: ההרד קנו מראה לי כל הזמן שהמעלות של המעבד הם 60 אבל הביוס ושאר התוכנות מראות לי בין37-40 אז מה אני יכול לעשות כדי לסדר את ההרד קנו? תודה

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by shabo,

שלום לכולם יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד.. הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר. חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד? תודה לכול העוזרים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Dj_Gal,

שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה להכניס את ה Thermaltake HardCano II ל Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver כי לפי המדריך שיש פה http://www.pctip.co.il/guides/hardmod.php מראים שהדלת לא נסגרת אבל פה http://www.pctip.co.il/gallery.php סתכלו בגלריה הראשונה ותראו שכן הדלת נסגרת .... אז אני רוצה לדעת אחת ולתמיד אם הם תואמים או לא (תתיחסו לדגם המדויק שלי). תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by ORrrr,

שלום, כרטיס הג'יפורס 8600GT של ג'יגהבייט בא כברירת מחדל על GPU: 600MHz Memory: 720MHz ומכאן ניתן להסיק שהוא מומהר מהמפעל. עכשיו ברצוני להמהיר אותו עוד טיפה לראות מה גבול היכולת שלו אבל ניתקלתי בבעיה. גם ב nTune וגם ב RivaTuner 2.06 אני לא מצליח להעלות את התדרים. איך שאני עושה Apply זה חוזר בחזרה ל לברירת מחדל ולא משנה עם אני מקטין או מעלה ב מגה הרץ 1. יש מצב שהוא נעול מבחינת אובר קלוק?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by The Ball,

אני לא בטוח איפה לשים את זה פה או בפורום של גרפיקה ותלת מימד... אז בסופו של דבר החלטתי לשים את זה פה לחבר שלי יש GEFORCE 2 MX של CRETIVE... והוא רוצה לעשות לו OC אבל יש עליו היטסינק ענק שמודבק לליבה, ניסינו להוציא אותו אבל הוא דבוק ממש חזק (רצינו לשים עליו מאורר קטן במקום).. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך להוציא אותו? הורדנו את התוכנה RIVA TUNER והתחלנו לעשות OC ואחרי שהעלנו התחילו פאקים על המסך (לא בכולו) כאלה קוים כאלה אם זה משנה.. ואז נכנסו למשחק שדורש מאמץ של הכרטיס מסך ב- UNREL TOURNAMENT (לא 2003) ובמשחק אין בכלל בעיות או קוים, הוא עובד חלק... אבל כשאנחנו חוזרים ל- DESKTOP יש את הקוים המעצבנים האלה קיצר יש בעיה בדו מימד ולא בתלת מימד (מאוד מוזר לא?) למישהו יש רעי…

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by hen1235,

מישהו יודע מה עושות האופציות האלה בביוס? מה הם בכלל? למה העלאה של ה-AGP VOLT מעלה בעצם את המתח לליבה של הכרטיס מסך או זיכרונות?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by bd,

3DMark Score 4869 3DMarks SM 2.0 Score 2142 SM 3.0 Score 2872 CPU Score 860 COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. עשיתי אובר קלוק 3@3.3 והטמפ' לא משתנת!!! (אפילו לא במעלה אחת!!!) זה ממש מוזר ואני לא מבין את זה, מישהו יכול לתת לי אולי תוכנה אחרת שתבדוק את הטמפ'? או שיסביר לי למה זה קורה??

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by shaks,

איך ה4400X2 מול ה3500 בפוטנציאל OC? (לא ביכולת עיבוד כללית אלא באחוזי שיפור כביכול...)

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by vladk,

על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז. אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב. האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה? תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. שלום לפני יומיים בערך המעבד היה בסדר גבור רק הכרטיס מסך היה על 75 מעלות פתחתי את המארז וגיליתי שההיטסינק של הכרטיס חסום מאבק . ניקיתי אותו וקצת את שאר המארז באותה הזדמנות. בטעות הרמתי גם את המאורר של המעבד (לא קרה כלום למאורר) והחזרתי. קיצר מאז המעבד לא יורד מה60 מעלות במנוחה. מה אני עושה לממש אחריות או שיכול להיות זה משחה תרמית כי לפני המקרה הזה המעבד היה על 35 40 מעלות במנוחה,זוהי עליה קיצונית ביותר.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  13. שלום לכולם נתקלתי בבעיה שהיא יותר קוסמטית מאשר מעשית אבל עדיין מחפש פיתרון. המערכת כוללת את הרכיבים הבאים: לוח NF7 של אביט מעבד AMD 2600+ Barton לא היתה כל בעיה למרות המכפלה הנעולה (11.5) להריץ על באס של 200 . אחרי משחקים לא מרובים הגעתי בנוחות ל 2200MHz. הבעיה מאוד פשוטה. המערכת היתה אמורה לדווח על 3200+ ובמקום זה מופיע: AMD Athlon XP 2200MHz יש לי את גרסאת הביוס הכי עדכנית (21) ולמרות זאת הדיווח שגוי ב POST למישהו יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by matityahoo,

יש לי מארז של אי-בוקס עם מאוורר קדמי גדול שזורק אוויר פנימה להרד דיסק בכל מקרה יש לו רשת מבחוץ וזהו כך שהוא מכניס לי אבק העם זה משמעותי ? ומישהו שמע אל אי בוקס?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  15. יש לי nVidia XFX5500 והייתי רוצה לעדכן את הדרייברים שלו על מנת לשפר את ביצועיו האם פשוט להיכנס לאתר של nVidia ולעשות הורדה לדרייברים? איך אני אדע שאני לא מוריד את אותם דרייברים שיש לי עכשיו מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by xXx Lid,

שלום אני רוצה לקנות איוור למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב

17. Started by Yehudaa,

בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. ואין לי גם אפשרות בביוס, חרשתי את כולו ואת כל האופציות בו. P35 DS3

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by santakelev,

יש לי מאוורר קדמי ואחורי. עדיף שהמאוורר החזק יותר (עם היותר RPM) יהיה מקדימה או מאחורה? עד כמה שאני מבין הכי עדיף שהם יהיו אותו הדבר, אבל בהנחה שבכל זאת יש לי שניים שונים. לא מצאתי תשובה לזה במדריך על הסירקולציה... תודה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. התחדשתי בכרטיס מסך מסוג 8600GTS מבית MSI, הוא נמצא אצלי בתוך מארז מסוג P182 של ANTEC. איך אני משתיק את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס כפול בגודלו)?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. היי לכולם אני צריך תכונה פשוטה לעשות OC למעבד E6600 אני רוצה להאיץ ל3.4MHZ בOC אז למישהו יכול למצוא תכונה פשוטה וקלה לOC \ בתודה לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום היום שפתחתי את המארז שלי לשמן ולנקות את המאווררים(בגלל שהם היו רועשים) גיליתי דבר מפתיע שהחברה שקניתי ממנה את המחשב פשוט לא חיברה לי את המאוורר הקדמי(רק הרכיבה לא חיברה לחשמל) עכשיו התחלתי לחפש מקום שיהיה אפשר לחבר אותו(גם בחוברת וגם על גבי הלוח אם) גליתי אין עוד מקום חץ ממקום אחד אבל שם הוא חיבור של שני פינים והמאוורר שלי הוא 3 פיניים. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את המאוורר בכול זאת אם כן אך? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. הי חברה, המאווררים שלי עושים רעשים מוזרים כשאני מדליק את המחשב אז נראה לי שהגיע הזמן לחליף אותם. אני מעוניין להוציא על כל מאוורר לא יותר מ-40 ש"ח, ואשמח גם אם תגידו לי מאיפה להזמין. אני מדגיש שוב למי שלא הבין מהכותרת - לא רוצה שיהיו בהם בהם לדים או כל דבר אחר שנוצץ\זוהר וכו'... תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by G-FoRcE,

טוב, כפי שאתם רואים למטה יש לי מחשב ישן לאללה ויש לו הארדיסק ישן לאללה שגם עושה המון רעש.. בכמה חודשים האחרונים התחזק ונעשה די בלתי נסבל, במיוחד לאור העובדה שמהחשב בחדר שאני ישן בו והוא דולק 24/7. היום חזרתי מבצפר והחלטתי שנמאס לי וזה מה שעשיתי: לקחתי קופסת לפסטיק יותר גדולה ממהארדיס בשלוש סנטימטר בכל לאורך ולרוחב, ובערך בגובה 6 סנטימטר מקדימה עשיתי חור ושמתי מאורר של פנטיום 1 על 7 וולט ככה שממש לא שומעים אותו את צד הפנימי של הקופסה ציפיתי מכל צד בספוג די אורירי ואחרי זה בבד קצת יותר דחוס, את הקפסה הנחתי על חתיכת בד מקופלת הגובה של שני סנטימטר הפעלתי את המחשב ו... לא שמעו בכלל את ההארדיסק! הרעיון מאחורי זה: המטרה הראשונה היתה למנוע מגע בין ההאדיסק לגוף המחשב. כשההארדיס…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by MegaHertz,

מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים