אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עדיפות שהוא יהיה עם קירור מעליו.. עד 800 ש"ח.. תודה. נדמה לי שראיתי משהו של Crucial.. האם אלה טובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2086&products_id=13421 כמו כן אתם יכולים להסביר לי קצת על התזמונים? האם עם הזכרונות הנ"ל 2-2-2-6 ניתן להגיע ל-OC גבוה? ומה לגבי תאימות ללוח אם.. אם נגיד מפורסם באתר היצרן של הלוח אם על תאימות שלו עם זכרונות מחברות שונות שנבדקו על ידו, אם אני קונה זיכרון שלא רשום שם זה עדיין בסדר?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח של GIGABYE EP45-DS3R כרגעהמעלות עומדות על 47-49 לפי מה שהבנתי זה חם. המארז נקי מאבק ומאוור (ANTEC 900) מה עוד אפשר לעשות על מנת לקרר טפה את המצב? (מריחת משחה טרמית ?)
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני עושה זאת בעיקר בשביל השקט במארז. והנה ציטוט מן הביקורת על המארז http://www.silentpcreview.com/article200-page4.html: At 12V it has a distinct buzz, with a very noticeable whirring, rasping bearing noise. It's bad enough that the testing was actually stopped to check to see if a scrap of paper had become lodged inside the hub. That was not the problem. While raucous at full voltage, drop the voltage below about 9V, and the whirring dies away, the buzz diminishes, and it becomes a fairly well behaved fan. Most likely it will find use either at the lowest of voltages, or not at all.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המארז XASER III שלי ויש לי בעיה: ההרד קנו מראה לי כל הזמן שהמעלות של המעבד הם 60 אבל הביוס ושאר התוכנות מראות לי בין37-40 אז מה אני יכול לעשות כדי לסדר את ההרד קנו? תודה
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB לוח אם Asus P4P800 קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040 מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה... ומשכה תרמית Arctic Silver 5... השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ? וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב.... אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב.... תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבחור הזה פה הכין מדריך אפשר להגיד מושלם ל OC וכ'ו איפה נקודות החולשה של כל לוח והיכן אפשר לשפר על מנת להשיג ביצועים וטמפ' נמוכות ממה שיש לכם כרגע... חסר לכם מתח לעשות OC ? יש פה דרך שתוסיף לכם עוד 0.1v למתח ... לאמיצים שביננו מומלץ לעשות עם אבא שמבין באלקטרוניקה... הידעתם שלמשל המשחה הטרמית מתחת לצ'פסט בלוח של אביט לא מרוחה על כל הצ'פסט ? דבר שמוריד מאיכות הקרור של הצ'פסט דבר שניתן לתקנו עם עוד מילימיליטר של משחה טרמית פשוטה ... יש פה עוד פול דברים שהוא סוקר ונותן נקודות לשיפור ... שווה קריאה : http://www.motherboardfaqs.com/news.php OC נעים ... תהנו ...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משבוע את הכרטיס הזה אבל אני מחכה שיגיע שאר המחשב הכולל: AMD 64 BIT 3500 S-939 והשאר לא ממש חשוב ! בחנות (נעה) אמרו לי שאם אני יעשה או סי אני יגיע לביצועים של 9800 אקס טי אבל אני מפחד לגעת בו כי גם לא תהיה יותר אחריות וגם כי בחיים לא עשיתי דבר כזה ! אתם מציעים לי לעשות את המהלך הזה ??? ואם כן אז אולי תוכלו לעזור לי ? על הכרטיס כבר יש קירור סטוק על כל הזכרונות והכל אז בחלק הזה אין בעיה ! תודה ! ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשבים שכונתית מתחת לבית כדי לתקן את הכבל של הרשת שלי, ופתאום ראיתי שם מיני מחשב (כמו השאטלים) של CREATIVE. מישהו שמה משהו על זה? ממתי מיבאים את זה לארץ?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני קניתי סינק חדש למעבד ולא ראיתי שינוי כל כך גדול אולי של 4 מעלות בערך אז התקשרתי לפנדס והם אמרו לי... (מישהו שמבין אמר לי השינוי בטמפ' לא מורגש לך עכשיו אבל ברגע שתעשה OC הגוף קירור יקרר יותר טוב את המעבד. זאת אומרת שעכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול בטמפ' של המעבד אבל כשאני יעשה OC הסינק יקרר את המעבד ואני יוכל לעשות OC. זה נכון מה שהוא אמר לי?? הדיון נערך אז התגובות לא קשורות... תענו לי בבקשה... תודה
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפי סדר חשיבות (חום מתפתח) CPU GPU Power Supply North Bridge זכרון RAM HDD אנא, תקנו אותי אם אני טועה. מעניין אותי לדעת לאילו רכיבים כדי לחבר מד טמפרטורה (בשביל הספורט כמובן)
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
נתקלתי בהתקן הקירור הזה ,האם מישהו יכול להביע את חוות דעתו לגבי ההתקן האם הוא יעיל ,לצורך קירור פנים המארז שלי ? ההתקן http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני לא מאמין, אחרי שכבר קניתי קית מיוחד לקרור של ה 4850X2 בא משהו (XSPC) ומוציא את זה http://www.xspc.biz/razor4850x2.php ניתן לקניה מוקדמת כאן : http://www.watercoolingshop.co.uk/store/p90-vgagpu-blocks/Razor-4850X2.cfm לא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ. אבל הם : http: כן.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- VOLACNO 12 ואני רוצה להתקין אותו האם יש פרוצדורה מיוחדת או שאני פשוט מוציא את הישן ומכניס את החדש ?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המערכת הנ"ל כי כתוב שהיא מתאימה למארז בדיוק: thermaltake shark-black מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים לפרט, בנוגע למעלות.
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת OC לכרטיס מסך שלי וכל תוכנה שהורדתי לא תומכת ב 9800XT מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה כזאת ??
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה ראיתי את הוולקנו 9 והנתונים שלו הם 75.7 CFM at 4800 rpm שזה חתכית זרימת אויר והוא לAMD רציתי משהוא דומה למעבד אינטל והטוב ביותר שאני מוצא הוא VANTEC VP4-C7040 5600 5600 RPM 35.5 CFM למה כאלו הבדלים למה אני לא יכול למצוא משהוא מקביל לTHERMALTAKE רק לפנטיום 4 ? או שאולי יש איזו ערכה למוד שאני יוכל לחבר את הTT לפנטיום 4 ? בתודה מראש DEMULTI
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להודות למנהלי הפורם על שהחזירו אותי(אבל עדיין לא אמרתם לי מדוע הודחתי) ועכשיו ישר ולעניין אני רוצה לבנות פנל למחשב אם חיבורים לUSB2,USB,PS2,LPT,אוזניותו מיקרופון כדי שאני אוכל לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם כי משעמם לי בחופש ואני צריך מידע לגביי בנית החיבורים( איך הם מורכבים ,איזה פין מתחבר לאיזה חוט ) חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי כלום יש לי את כל הראשים מלוח אם ישן כך שאני צריך לחבר אותם בשילוב אם לוח האם הנוכחי אם מישהוא יכול לעזור לי אני הודה לאו מאוד אני צריך מידע על איך בנויים החיבורים או איך להרכיב אותם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמתי לב שאני לא ישן טוב בלילה בגלל המחשב אז החלטתי לחפש מה עושה כל כך הרבה רעש. שמתי לב שהבלו אורב ממש רועש יחסית לגודל שלו אז ניתקתי אותו כי מילא הוא לא מועיל על הצ'יפ סט. והמאורר האחורי של המארז שהוא מאורר של Globe fan עשה המון רעש ואחרי חיפוש באינטרנט מצאתי את הנתונים שלו: 3000RPM 32.6DBA 39.8CFM אחרי שניתקתי אותו עדיין היה רעש אז בדקתי את הספק (HEC 300W) והיה בו בדיוק כזה מאורר אז החלפתי אותו במאורר ג'נרי אחר שהיה לי. עכשיו השאלה שלי היא האם המאורר הזה יספיק לספק או שזה מסוכן ואני צריך לקנות מאורר טוב יותר אבל שקט.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4 2.8GHz ומעבד ASUS P4C800-E Deluxe יש לי בביוס אפשרות לעשות אוברקלוק בין 10%-30% השאלה שלי היא איך אני עושה אוברקלוק דרך החומרה עצמה.. (הזזת ג'אמפרים או איך שלא עושים את זה) כי אני מניח שאני יכול להגיע ליותר מ30% אוברקלוק שאני יגיע דרך הביוס... וגם אם לא אני הייתי רוצה לדעת לידע כללי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום שוב רציתי לדעת - כמה מתח ניתן לתת למעבד E6600 בלי לשרוף אותו?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה הבדל בין לד רגיל, לד סופר חזר ודיודה לייזר ומה אומר הדבר הזה 3500mC
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-