עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט , עם מעבד אנטל 2.6 מיגא הרץ / 800 , זיכרון 512 דואל צ'אנל. אין לי בעיות קירור בכלל , יש לי ספק כוח שקט מאוד של HEC 300 ואט אין מאוורים במארז , על המעבד יש כרגע גוף הקירור של זלמן cnsp7000p-u שהוא גם שקט. ז"א , שיש 2 מאווררים פועלים במארז , של הספק כוח , ושל המעבד -של זלמן . ברצוני לשדרג גוף הקירור של המעבד למשו פאסיבי ללא מאורר - ראיתי כל מיני של TT אני לא יודע עד כמה זה מוצלח , אבקש ממכם להצעות תקציב 250 - 300 ש"ח, ויש לציין שאני לא הולך לעשות אובר קלוק לא למעבד ולא לשום דבר אחר. פשוט רוצה שקט מוחלט תודה לכל המגיבים...

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by orengreen,

Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  3. יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. שלום חברים, קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום.. השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת.. השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE). זה המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3 פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4 מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9 מארז כולל ספק CoolerMa…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by Holy,

מאורר 80 ממ שמתחבר ל-USB עם שליטה על המהירות (לא הגזימו) http://www.thermaltake.com/accessories/mobilefan/menu.htm פנל שליטה על 4 מאוררים עד 1.5A עם 3 צבעים שונים לכל ערוץ לפי עוצמת המתח על המאורר http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm ספק 410W עם סליבים ומאורר 120 ממ (כולל עוד מאורר והיטסינק שנראה צולע) http://www.thermaltake.com/purepower/w003133Polo.htm נראה רועש מאד

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Spaik,

אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by Da7kStar,

שלום, ברשותי לוח של GIGABYE EP45-DS3R כרגעהמעלות עומדות על 47-49 לפי מה שהבנתי זה חם. המארז נקי מאבק ומאוור (ANTEC 900) מה עוד אפשר לעשות על מנת לקרר טפה את המצב? (מריחת משחה טרמית ?)

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by MasterOr,

עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by si,

יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by yz101,

לצערי לגוף של זלמן שהגיע עם הכרטיס נשבר אחד הברגים(חיזקתי אותו יותר מדי), אז אלא אם יש למישהו המלצה למקור לברגים כאלו, אני מניח שאני אצטרך להחליף את הגוף כולו. אם אפשר שיהיה שקט, מה טוב. אבל חשוב לי שהטמפרטורה של הכרטיס תרד, הוא ישב בממוצע על 45 מעלות לפני הנזק בממוצע והטמפרטורה כבר מגיעה ל55 במנוחה, שוב בממוצע, וזה מדאיג אותי כי כל יומיים שלושה זה עולה עוד קצת. חשבתי על ‏Accelero S1 Rev. 2‎ + ‏RC Turbo Module‎ של ARCTIC COOLING שיוצאים בערך 120 ש"ח. או על ה‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler‎ גם של אותה חברה שעולה 150 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by OcBurner,

יש ברשותי המפרט הבא(מעפן אבל זה מה שיש) לוח אם: Asus P4U800-X מעבד : CPU Type Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) זכרון: שני זכרונות של 256 מגה גרסת ביוס: Award BIOS Message ASUS P4U800-X ACPI BIOS Revision 1006 שאלות: האם אני צריך לעדכן את הביוס שיש לי? או שמה שיש יספיק? עד איזה מהירות OC אני יכול להגיע? האם אני צריך לשנות מתחים למעבד/לזכרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by mx69,

יש לי מעבד amd 64 3200 עם קירור thermalright xp-90 ומאוורר thermoflow עליו........\ 1 אם אני רוצה להעלות לו את המהירות (mhz) אני צריך פשוט להיכנס לביוס ולהעלות את המהירות של הבאס.......(אני רוצה להגיע ל 2500 מגה הרץ...להעלות ב-300mhz את המהירות......) או שאני צריך לעשות עוד משהו חוץ מזה? שמעתי על זה שצריך לנעול את הagp ל66 או משהו כזה וגם לנעול את הpci למשהו.....אז איך עושים את זה? מה קורה אם אני לא עושה את זה? ולכמה אני צריך לנעול את בagp ואת הpci??? יש לי לוח אם msi k8n neo platinum ויש לו אפשרות של dynamic overclocking.........איך משתמשים בה? זה באחוזים....כתוב לי בכמה אחוזים להעלות את המהירות של המעבד....אז מה ההבדל בין זה לבין להעלות את המהירות פשוט בביוס איפה שכתוב…

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Meir787,

כל הקירורים הנ"ל מתומחרים בסביבות אותו מחיר. רציתי לשאול, מי מהם הכי טוב ? (לא בהכרח בסטוק, אם אני קונה את הסוניק טאוור למשל, אני כנראה הולך לדחוף עליו 2 מאוררים) תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by ori14,

אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by The Ball,

אני לא בטוח איפה לשים את זה פה או בפורום של גרפיקה ותלת מימד... אז בסופו של דבר החלטתי לשים את זה פה לחבר שלי יש GEFORCE 2 MX של CRETIVE... והוא רוצה לעשות לו OC אבל יש עליו היטסינק ענק שמודבק לליבה, ניסינו להוציא אותו אבל הוא דבוק ממש חזק (רצינו לשים עליו מאורר קטן במקום).. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך להוציא אותו? הורדנו את התוכנה RIVA TUNER והתחלנו לעשות OC ואחרי שהעלנו התחילו פאקים על המסך (לא בכולו) כאלה קוים כאלה אם זה משנה.. ואז נכנסו למשחק שדורש מאמץ של הכרטיס מסך ב- UNREL TOURNAMENT (לא 2003) ובמשחק אין בכלל בעיות או קוים, הוא עובד חלק... אבל כשאנחנו חוזרים ל- DESKTOP יש את הקוים המעצבנים האלה קיצר יש בעיה בדו מימד ולא בתלת מימד (מאוד מוזר לא?) למישהו יש רעי…

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by elad the master,

לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..

17. Started by g-a-l,

שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  18. [glow=red,2,300]אז ככה יש לי את המפרט הבא: 3GHZ 775 P35DS3P 1GB KINGSTON 667 ENERMAX 400 7100GS ואני בעיקרון צריך הסבר על הלוח מפורט ואיך עושים איתו OCתודה מראש לעונים [/glow] :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אם משהו אןלי יודע אשמח שיעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by vladk,

על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז. אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב. האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה? תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. jp7-ratio of processor core to system bus frequncy ויש לי פו ratio 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 יש לי מעבד סלרון 1.400ghz אז מה כדי לי לבחור ב SYSTEM BUS הזה ? יש לי לוח אם של PCIPARTNER ואם ניתן לעשות אובר קלוק למעבד הזה ? תודה........

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. מה זה אוברקלוק? צריך לעשות את זה? למה זה גורם אחרי שעושים את זה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. הי ממצב אני מעוניין להתחיל ללמוד על OC איך עושים עד כמה אפשר וכו... המערכת שלי נמצאת במפרט המחשב המעבד ללא קירור מיוחד, רק סטוק אז בואו תגידו לי ותסבירו למה אפשר לעשות אובר קלוק, עד כמה אפשר לעשות אובר קלוק, ובכלל, איך עושים אותו ! בתודה מראש !

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by davidbr,

1. מישהו מתכנן איזשהי קניה מרוכזת? 2. מישהו מכיר אתר טוב שעלות משלוח בו היא זולה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  25. שלום לכולם נתקלתי בבעיה שהיא יותר קוסמטית מאשר מעשית אבל עדיין מחפש פיתרון. המערכת כוללת את הרכיבים הבאים: לוח NF7 של אביט מעבד AMD 2600+ Barton לא היתה כל בעיה למרות המכפלה הנעולה (11.5) להריץ על באס של 200 . אחרי משחקים לא מרובים הגעתי בנוחות ל 2200MHz. הבעיה מאוד פשוטה. המערכת היתה אמורה לדווח על 3200+ ובמקום זה מופיע: AMD Athlon XP 2200MHz יש לי את גרסאת הביוס הכי עדכנית (21) ולמרות זאת הדיווח שגוי ב POST למישהו יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים