עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. וזה בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321316.0 אולי בגלל שזה כרטיס משופר של ה8800 אז הם נעלו את האופציה לOC כי כבר יש בו? זה הדגם הראשון שיצא ממש באותו יום קניתי אותו... או אולי בגלל שאני עם ויסטה 64BIT לומרות שאני עם הדריבר האחרון.. (גם למיטב זכרוני בXP הקודם הוא לא נתן לי OC) אוווווףףףף בבקשה תעזרו :'( :'( [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 08:53:32 כך זה נראה אצלי..[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by wow,

http://www.thermalright.com/sp94.html מישהו יודע איך הוא מבחינת ביצועים וכמה יהיה מחירו בערך? ומה זה קירור מבוסס Phase Change ?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by Gil28,

מה הכי משתלם ביצועים \ מחיר? ראיתי בiqpc את הטוניק ב-230 כרגע אני ב-OC של 8X450 עם מתח של 1.328 ע"פ cpu-z ואני רוצה להגיע לכיוון 4

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by T-Flash,

אהלן לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה? כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ? 2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון? 3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן) זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו. תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. שלוםץ ברשותי לוח ABIT IP35. אני מנסה להתקין עליו זכרונות של OCZ מסוג DDR2 PC2-6400 Titanium 4GB Edition Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel הורדתי את ה OC שלי - מעבד Q6600 כעת במהירות סטוק. התקנתי את הזוג החדש (לאחר שהוצאתי את הזוג הישן 2 GB - עכשיו יושב בצד בנתיים). כיוונתי בביוס ל 4.4.4.15 עם מתח של 2.2V והרצתי MEMTEST ל 7 וחצי שעות (כ 9 לופים) - לא ניצפו בעיות. העלתי את המערכת והרצתי LINX ואח"כ גם PRIME 95 BLEND - בשניהם הודעת שגיאה לאחר מספר דקות. לציין ש ב 5.5.5.15 ב 1.85 VOLT לא ניצפו בעיות. בבדיקה מעמיקה יותר ניראה שהזכרונות מוכנים לרוץ ב 4.4.4.15 עד DDR 790 אך נותנים שגיאות ב LINX מ…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח של MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 6700K קירור מים של ANTEC H600 PRO עכשיו עשיתי אוברקלוק ל4.7GHZ עם מתח של 1.35 וטמפרטורות מקסימליות של 80C האם הטמפרטורות והמתח הם נחשבים לבטוחים בשביל המעבד או שעדיף להוריד קצת? תודה לעוזרים

7. Started by KoM,

נראה לי שפרויקט האוברקלוק הזה לפנטיום 3 450 עומד להסתיים בקרוב, והדבר הבא יהיה סלרון 1.2Ghz במתאם לסלוט 1 כנראה.. בינתיים הצלחתי להגיע לתוצאות המדהימות הבאות : פנטיום 3 450 @ 578 (4.5*129) טמפרטורת מעבד 34 טמפרטורת לוח 28. 600 (4.5*133) טמפרטורת מעבד 35 טמפרטורת לוח 30. 625 (4.5*138) טמפרטורת מעבד 36 טמפרטורת לוח מגיע לפעמים ל32 מעלות. קירור ? היטסינק רגיל של מעבד סלוט 1 ובנוסף מאורר 80 מ"מ המכוון עליו, בנוסף קירור צ'יפסט של היטסינק וארקטיק סילבר, ומפזרי חום של Tt על הזכרונות. רק אציין כי המערכת יציבה מאד, האם כדאי לנסות עוד ? :

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם אני צריך עזרה בלייצב E6600 (סטוק 2.4) ב3.58. לא משנה כמה מתח אני מוסיף הוא לא מצליח לעבור שעה של OCCT הטמפרטורה לא עולה על 60 לפי Real Temp כרגע הנתונים הם: http://tinypic.com/r/2923612/4 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by The_Byter,

Core ? Memory ? 3Dmarks ?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Belski,

רציתי לשאול איפה אתם קונים את כל המאוורירים הציבעונים המנורות לד וכל שאל החלקים ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by shay360,

כל שמן מכונות מתאים לשימון של המאורר? איך אני יכל לבדוק אם השמן שיש לי מתאים או איך אפשר להתאים את השמן למאורר? מישהו אמר לי שאפשר לשמן עם שמן מהמטבח זה נשמע דפוק אבל בכל זאת זה בסדר?!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by ben389,

שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חשבתי אל SP97 אבל אז ראיתי ביקורת אליו ואין לי תלנוות אל הביצועים רק אל קושי ההתקנה של ההיטסינק :-\ אז חשבתי לחסוך ולקנות SLK900A מה אתם אומרים הוא שווה? הוא גם מתאים למאוררי 92מ"מ ואין לו את ההיטפייפס... וכמובן קל יותר להתקין אותו... SP97 עולה 288ש"ח SLK900A עולה 208ש"ח מה אתם אומרים אל ההיטסינק SLK900A ?? עד כמה הוא גרוע יותר? וכמה מעלות יהיה לי אם SMART FAN 1 שאני יקח מהוולקנו ???

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Superior,

שלום רב לכולם, קניתי לפני כ3 וחצי חודשים את המחשב החדש שלי, ובזמן האחרון אני חש איטיות ממש מוזרה ללא שום סיבה במיוחד במשחקים - החנות ביצעה OVERCLOCK ל 4.5 ועד עכשיו לא ממש ניסיתי לראות עם המחשב תקין ואני ממש מודאג בקשר לעניין הזה כי אין לי שום ניסיון בדברים האלה. אז כמובן שאני כאן כדי לשאול אותכם מה אני צריך לעשות? (תוכנות טובות לבדיקה ואם יש מדריך עוד יותר טוב בשבילי) - אין לי ממש מושג מה היא הבעייה זכרונות, מעבד, כרטיס גרפי? (יש 2) ומאיפה להתחיל לבדוק את העניין הזה *-המחשב עובד על ahci mode הוא היה IDE בהתחלה ואחרי שקניתי את ה SSD שיניתי מIDE ל AHCI *הבדיקה שעשיתי, היא רק לבדוק את הטמפרטורה בעזרת התוכנה HWMonitor - למעבד היה משהו באזור ה -45-50C לאחר שעבד יותר מ 10שעות …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מצורף קישור לכתבה מ pc plus, מצטער על האיכות, אבל סריקה... נו אתם יודעים, מומלץ להשיג את העיתון ולראות לבד, עמוד 68 גליון חודש דצמבר (מספר 17) בכל מקרה, בחור בשם ניק פליס החליט לשלב בין המחשב שלו למכונת קפה, מוכרח לציין שזה נראה מדהים, מה זה מדהים, עצום. ואם אני רק אצליח להעלות את הכתבה הזו לשרת כל שהו, אתם גם תוכלו לראות זאת בעצמכם. אז איך אומרים, תחזיקו אצבעות, ואם יש כאן קישור שעובד, זה סימן שהצלחתי. http://planet.nana.co.il/nitzanzb/moding.htm

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by kibub,

היי אני רוצה לדעת אם יש חשיבות לסדר הרכיבים בלופ. חשבתי על הסדר הבא : מהמיכל הולך לרדיאטור וממנו למעבד וממנו למשאה וממנה למיכל . נראה לי שהכי חשוה שהרדאטור מחובר למעבד כדי ליקרר את המיים לפני הכניסה למעבד. מה אתם אומרים? זה התיכנון: איך נראה לכם יעיל? [move]הנה כמה תמונות להמחשה:[/move] זה המיכל: אני מתכוון להוריד לו את הפייה השחורה ולשים פייה כמו הזהובה ואת המכסה של התחתית גם לחתוך לו את הפייה ולאטום. מביכל יעמוד כשהפיות מלמעלה ולהם יחוברו 2 צינורות עד לתחתית המיכל. אני אשמח לשמוע הארות.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by guitarsuite,

שלום חבר'ה! אני מנסה לעשות אוברקלוק לחבר שלי , מעבד pentium 630 @3000 לוח אם של MSI NEO2 זיכרונות 1.5 GB 400MHZ OCZ קירור נחמד מקורי של אינטל. המחשב פשוט לא נותן לי, המכפלה זה 200X15 כשאני מעלה 3 ואז עוד אחד ועוד אחד ,אפילו רק עד 5 - 6 המחשב נתקע בפוסט. והטמפ' בסדר גמור ,מנוחה 38-40 מזה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by Eluha,

אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by matanyaniv,

אני קונה מחשב חדש ורוצה לעשות בו קצת OC הבעיה היא שאני לא בטוח עם הקירור יספיק: למעבד: Thermal Take Volcano 11+ המארז הוא Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower [במארז יש מקום ל5 מאווררים, הוא בא עם 3 מאווררים(אחד מהם מאיר בצבע כחול) והוספתי עוד 2 מאוורריםVantec Uv 80MM Case Fan Blue] האם הקירור יספיק?

21. אלה הטמפרטורות במצב מנוחה! O_O אני בשוק לגמרי. יש לי עוד מאוורר במארז, שלא פועל כרגע, משום שאני לא מצליח לחבר אותו לספק, זה כאילו שאין מספיק חיבורים פנויים (0 בעקרון לפי מה שראיתי ). עצות? דעות? תגובות? זה נורמאלי יחסית לחום של היום (ירושלים)? P: תודה מראש, orl2008. את האמת, אני מפחד להפעיל עכשיו את Burnout או משהו, שהמעבד לא יקפוץ לאזור ה-90 ככה O_O

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by le0,

רק באייבורי מוכרים ? 650שח זה יקר מדי לא ?. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9635

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shar00750,

שלום לכולם אני נכנס לביוס משנה תדרי FSB מוריד מכפלה לזכרונות אבל משום מה המחשב נכבה ונדלק מחדש ללא אוברקלוק. הלוח הוא : G31M-ES2L מעבד פנטיום D 915 2.8 כשאני עושה אוברקלוק עם ESEY TUNE אני כן מצליח המפרט הוא: לוח ומעבד כמו שציינתי כרטיס מסך 220GT 1GB ספק אנרמקס טומהוק 405W הכרטיס ללא אוברקלוק

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eyalbtk,

שלום לכולם מחשב בן שנתיים עם המפרט הבא: מעבד : I72600K הארד דיסק: 2X 1T מארז: antec 902 לוח אם : DP67BG אינטל ספק : SEASONIC 620W ראם: 2X4GB כ.מסך: ATI 6950 2GB קירור מעבד: בסיסי הגיע עם המעבד ביחד. תקציב לקירור עד 350 ש"ח, ולשאלה : אני מבצע המרה של סרט מ 1080P ל-MP4 (לאייפד) ופתאום קופצת לי התראת חום שעברתי את ה-88 מעלות ניקיתי מאווררים וחזרתי על הפעולה ולא עוזר כלום המחשב מתחמם . פתחתי את הדלת של המארז ובדקתי טמפרטורה בזמן המרה ומסתבר שהיא ירדה קצת עומדת על 75 מעלות מצורף צילום מסך של ה-FAN TEST א. מה אתם ממליצים להוסיף מאורר צד (יש הכנה ולא הוספתי עדין) או להחליף את הקירור מעבד . ב. תמליצו לי בבקשה על קירור מעבד שמשלב עם הלוח אם הזה [ATTACH=CONFIG]3311[/ATT…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.