אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת גוף הקירור שיעשה את העבודה הכי טוב... פרסקוט 3.2 60 במנוחה 67-71 במאמץ (שנה שעברה שהמחשב עוד היה חדש הייתה תקלה עם החיבור של המאוורר ומעבד+לוח אם הלכו לי..) אני בינתיים חשבתי על הגוף הזה GIGABYTE - GH-PCU32-VH... שווה להשקיע בו את ה-215 שקל? או שיש משהו שיתן ביצועים טובים יותר במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקיי, באיזו טמפרטורה אני צריך להתחיל להיזהר עם הOC? PRIME95 מביא למאמץ מלא נכון? אם כן אז במאמץ הטמפרטורות שלי זה: * מעבד - 52 * לוח אם - 63 בערך, שזה נראה לי המון אבל כלום לא קורס בינתיים. בכל אופן, כמה זה יותר מדי?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי היום באייבורי מחשב e6600 msi p965 neo-f 7.1 msi nx 7900gt 256 m"b ocz 1g 667 ורציתי לדעת לגבי לוח האם וכרטיס המסך, האם בלוח אם של MSI ניתן לעשות OC והאם הלוח טוב בכלל בשביל זה ואותו הדבר לגבי כרטיס המסך אם אפשר לעשות לו OC. תודה
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
DS3 עבד בסדר גמור בבאס 420 ושמר על טמפרטורה אחידה. המעבד התחמם ב-10 מעלות מהסטוק, אבל עדיין עבד כמו שצריך. רציתי להגיע ל-450 אבל הWINDOWS קרס. עכשיו ניסיתי לתת לו 440, והעליתי את המתח ב-0.1. ועכשיו המחשב בכלל לא עולה. אפילו לא הביוס (שאני צריך כדי לשנות חזרה!!!). מה עושים?!
-
- 16 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה הולך ככה: CPU:50 MB:41 GPU:45 HDD:46 AUX:42 והקירור שלי זהFREEZER 64 עם משחה MX-1!! (החדר שלי חם מאוד בגלל שלמטה יש מזגן ולמעלה אין אז החום עולה) ומה איתכם??
-
- 24 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום יש לי רדיאטור: Black Ice® GT Stealth 240 XFlow Highest Peformance Radiator , עם שני מאווררי 120 ממ מאוד שקטים (17DB) והמארז שבמפרט (מאוררי 90ממ) אני לא מוצא שום מקום איפה לשים את הרדיאטור ואשמח אם למישהו יש פתרון. לפני כן אגיד שבגג אי אפשר כי באמצע יש מאורר 80 ממ וקופסת הUSB והשמע של המארז. חשבתי לשים בצד במקום 2 מאווררי ה92 ממ אבל זה בלתי אפשרי כי כרטיס המסך ושאר כרטיסי הPCI מפריעים. מאחור גם אי אפשר כי זה "נופל" על כל יציאות INPUT/OUTPUT. מישהו יכול להמציא עצה? תודה
-
- 13 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי. כשהבאס הוא 320 הטמפרטורה במנוחה היא 50 מעלות, וכשהרצתי 3 בדיקות SPI במקביל הופיעו לי נקודות לבנות על המסך והמחשב נתקע. אז אני מבטל את הOC בינתיים. כי אין לי דרך לייצב אותו. אבל איפה הבעיה? מה מגביל אותי? אני לא מבין!!! נ"ב לא העלתי מתח ולא כלום, אני צריך? ו50 מעלות למנוחה זה לא יותר מדי?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939
-
- 14 תגובות
- 630 צפיות
-
-
החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אז ככה, הקיץ לא עושה טוב לכרטיס הזה, שהוא פסיבי. עובר 80 מעלות במאמך לא 100%, יש משהו זול ויעיל שאפשר להתקין עליו? הכרטיס הוא לא GT, ולאפיק הAGP. מעדיף שלא יעבור את ה100ש"ח. תודה
-
- 11 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)
-
- 14 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה עדיף להוציא את הדלת של המארז? או להשאיר אותה? *פשוט חבר שלי אמר לי שזה הכי טוב כי ככה כל האוויר החם שהרכיבים פולטים ישר יוצאים החוצא וככה פנים המארז יותר מאווורר....
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אמור לקבל מחשב חדש הכולל בעיקר את הפריטים הבאים: 1.83 conroe e6300 ספק 500W + 2FAN מארז עם מאוורר גדול ומאוורר קטן MSIP965 250GB 16MB MSI GEFORCE 7900GT 1024 (בא עם צלעות קירור ) OCZ 667MHZ עם עכבר מקלדת רמקולים ומסך איכותיים הכל נסגר סביב ה8500 ש"ח ... השאלה שלי היא כזאת :חבר אמר לי שאני חייב לקנות מערכת קירור למחשב.. אם הוא צודק,מהי המערכת קירור הכי איכותית וזולה שאני יכול לקנות?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
my temperature is fine? 55 c normal and 70 MAX at work
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
250K באקווה מארק? 27K ב3DMARK05?? 17K ב3DMARK06?? נשמע לא יאמן?! סתכלו כאן פשוט מדהים!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=f21459049425290f45434310aa77df9f&t=110956
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה AC 7 Pro עבור הקונרו E6600 שלי שלא הולך לעבור OC. מפנדה נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בקרוב והסכמתי להחליף אותו ל Zalman CNPS9500 בהנחה מסויימת ואשר נמצא במלאי. חשוב לציין ששקט הוא בעדיפות עליונה אצלי מכיוון שהמשחשב עובד גם בלילה. האם הבחירה נכונה או שכדאי לי לשנות אותה? שוב, מה שחשוב לי הוא לא יכולות הקירור אלא השקט. תודה
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב מבצע ריסט באופן פתאומי לאחר מאמץ, (באמצע משחקים) לפני כמה ימים ניסיתי לבצע OC למעבד, העלתי באס בלבד מ 200 ל 240 , בלי לשחק עדיין עם זכרונות וכאלה. יום למחרת אחרי שהמחשב נראה לי יציב עידכנתי ביוס, וראיתי שההגדרות חזרו לסטוק. ה240 חזר ל 200. ומהירות המעבד חזרה כמובן ל 2000mhz - מעבד 3800X2 ועכשיו בימים האלה לאחר שעידכנתי את הביוס המחשב מבצע ריסט (כנראה כשמתחממם יתר על המידה במאמץ), חשוב לי להזכיר בכשהמחשב היה על OC הוא לא ביצע ריסטרטים, אלא רק אחרי שעידכנתי את הביוס, עידכנתי דרך תוכנת WinFlash המאפשרת לעדכן ביוס ללוחות DFI דרך הוינדוס. אגב, מהם הטמפ' המומלצות ללוח אם, ול- north bridge . המחשב נמצא במארז compucase 6a21 עם מאוורר שבא איתו, מאחורה מוציא …
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אמנם יש לי בביוס אפשרות לשלוט על המתח, אבל משם אני יכול רק להוריד RPM, ואני שואל אם זה אמור להסתובב במהירות זו, או יותר? כי נראה לי שאחרי הקניה המספרים היו הרבה יותר גבוהים רק אני לא זוכר על בטוח, אולי תעזרו לי?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה זה אומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת באיזה תוכנה?! תודה רבה