עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי, לפעמים שאני מאמץ את הכרטיס מסך בבדיקת ארטיפקטים של ה Ati Tray Tools, המחשב קופא לאיזה 10 שניות, רק העכבר זז... המסך נכבה, ואז אני צריך לעשות ריסט ידני. האם הבעיה היא סף האוברקלוק של הכרטיס מסך, או ספק הכוח (כמו שאתם רואים במפרט, הספק כוח ממממממש גבולי). אני מעלה רק את הCORE לתדר מקסימלי מסויים שבו הוא עובד תקין בלי ארטיפקטים, כנ"ל לגבי הזיכרון, אבל שאני משלב את שני התדרים המקסימליים הנ"ל כן מתקבלים ארטיפקטים, למה זה? לבעלי DFI NF4 בעיקר ULTRA-D. יש לי כרטיס מסך בודד של ATI, ספק כוח 20 פין, איזה חיבורי חשמל אני צריך לחבר ללוח? חיברתי את ה ATX 20 פין, את חיבור ה4 פינים, ומולקס, הציעו לי שלא לחבר את הפלופי במידה ואין לי SLI. זה מספיק או שיכול להיות חוסר יציבות לכרטיס מ…

2. Started by קלוקיי,

עשיתי OC למעבד e8400 ל 3.600 והכל עבד יופי, אבל כשניסיתי להגיע ל 3.800 המעבד נכשל בבדיקה ב OCCT תוך דקה, העלתי מתח ולא עזר מה יכולה להיות פה הבעיה?? והמעלות במאמץ הן 55, אז לא נראה לי שזה הבעיה.. תודה לעוזרים...

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי חברים, תודה ענקית מראש לעוזרים.. אני צריך בבקשה עזרה בבחירת חלקים למערכת קירור מים למעבד ולשני הכרטיסים שלי. מעבד 3570K אחרי דליד כרטיס ראשון: http://www.msi.com/product/vga/R7970-Lightning.html כרטיס שני: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5-OC.html חוץ מזה אציין שזכיתי במערכת קירור נוזלי מדגם: http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-liquid-cooler/eisberg-240l-prestige.html אולי אפשרי לקסטם אותה ולהשתמש במשהו. אשמח מאוד אם תבחרו לי חלקים עם קישורים לרכישה, אצטרך: משאבה, רדיאטור, בלוק(אם צריך), בלוקים לכרטיסים, צינורות, מיכל, פיטינגים, נוזל ואולי שכחתי עוד משהו?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Little_Nigger,

יש לי לוח אם asrock P4i65G מעבד 3GHz.... כל שינוי כל שהוא בביוס והמחשב לא עולה... משנה את ההגדרות של הבאס למנואל במקום אוטומטי גם אם שניהם על אותה מהירות (200 FSB) המחשב לא עולה.. רק אם אני מחזיר את ההגדרות לdefult אז המחשב עולה... אם לא לא משנה מה המחשב לא עולה.... יש משהו שאני מפספס?? אולי יש נעילת לוח או משהו דומה כי כל דבר אחר שאני עושה כמו להוריד מחלקים ולהעלות ל201 FSB זה לא נותן לי!!... מה לעשות.??? יש לי קירור מעולה!.. SAMURAI Scythe ככה שזה לא בעיה של חימום.....

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by roey somech,

שלום לכולם קניתי מאורר למעבד katana 3 וברצוני להתקין אותו על המעבד i7 2600, יש לי לוח אם dh67blb3 של אינטל. פתחתי את המארז והוצאתי את המאורר סטוק שהיה על המעבד עכשיו השאלה שלי האם להתקין שמה את הkatana 3 ? ולאיזה כיוון ? זה דיי דחוף תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CoronaLover,

יו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם מוכרים Peltier/TEC בארץ ואיפה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofir38,

יש לי שאלה,אם אני מחליף את הקירור אצלי במחשב מקירור סטוק של אינטל של המעבד e6300 לקירור big typhoon vx האם יש הבדל משמעותי ברעש ביניהם? ששתיהם בסביבות 1500 סל''ד

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by giloman,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200409051847179901&user=gilobarca זה הלוח http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200409051847043354&user=gilobarca נעשה אצל חבר שלי עם קירור סטוק אז לא הגזמתי

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Radeon 9600XT, איך אני מוציא את הגוף קירור? יש 2 פלסטיקים כאלה שצריך ללחוץ עליהם אבל זה לא יוצא, צריך לסובב אותם או מה?

10. אנשים אני חייב לדעתי מה מימדי הבסיס של המוצרים הבאים: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/ActiveCool/activecool.html&prev=/search%3Fq%3Dac4g-d%252Bcpu%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8 חיפשתי וחיפשתי בעצמי ולא מצאתי... אשמח לעזרה, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by Swimmer,

לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by RenTex,

מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by arkadur,

מישהו מכיר\יודע משהו על התוסף לנוזל מערכות קירור המים זיריקס? ממליץ\לא ממליץ? או כל מידע אחר יתקבל בברכה..

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by PeaS,

עמדתי להזמין אותו מחנות און-ליין, אך מסתבר שנגמר להם המלאי וכנראה גם לא יהיה להם יותר. מישהו יודע איפה עוד ניתן לרכוש את הArctic Silver III?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by redti,

יש לי hd4850 של sapphire , גרסת הסטוק - אני מעוניין לעשות אוברקלוק רציני בשבילו..איזה קירור מומלץ לקנות לו ? הקירור שבא איתו לא כל כך יעיל.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by YAHOOGEEK,

הגדרתי את ה- BIOS כמו שצריך ל OC. עכשיו, כשאני בוחר CPU HOST CONTROL = ENABLED זה מוריד לי ישירות את ה MEMORY FREQUENCY ל 500 מ 667, למה זה קורה? קצת הסבר יהי מאוד מועיל. (אני עושה OC למעבד ולא לזיכרונות) עוד משהו, כרגע ה FSB שלי הוא על STOCK 266 MHZ וה MLTIPLIER הוא על 9 את אומרת 2400 MHZ, מעבד E6600. כשעשיתי ENABLE ב CPU HOST CONTROL אז ה CPU HOST FREQUENCY השתנה ל 200 MHZ ואני ברוב טיפשותי שמרתי את ההגדרות הללו. עכשיו בעיקרון, כרגע ה FSB נמצא על 200 או 266 כמו שהיה בעבר? אני אמור להתחיל עכשיו מ 200 ל 205 MHZ או מ 266 ל 271 MHZ (עלייה ראשונית של 5 MHZ), מקווה מאוד שהבנתם אותי ואני מחכה לתשובות. תודה רבה רבה. עריכה: לצערי ה BUS ירד ל 200, הוא היה ב 266... MHZ (בדקתי ב C…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by soundf,

שלוםםםםםםםםםםםםם ;D אני יודע שזה לוח אם חזק לOC.. הבעיה שאני לא יודע איך עושים OC.... אז יש לי כמה שאלות.... אני יודע שיש לי אפשרות לשחק אם ה V(וואט) שקל דבר מקבל במחשב... עכשיו מה זה ישנה? אם אני יושיפ למעבד יותר וואט??? או לדברים האחרים??? אם אפשרי אז אני רוצה להוסיפ V למאורר אחד מתוח מה שיש לי ולהוריד ל3 אחרים...(כי הם מרעישים בצורה כבדה!) טוב הנה המפרט של ה לוח אם שלי: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US וסיקור מעולה שנתנו פה באתר התותח הזה: http://hwzone.co.il/reviews/lp_nf4/ והינה המפרט של המחשב עצמו... המארז מגיע אם 4 מאווררים כבחירת מחדל(שהם אלו שמרעישים לי!) ניראה לי שאת מ…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש לי מעבד מסוג AMD 64 3000+ בעל ליבה של winchester רציתי לדעת לאיזה טמפ' אני יכול להגיע איתו בOC(אני מקווה שזה בסדר שאני שאול פה ולא בפרום OC) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by 00Amir,

האם יש קירור מים יעודי לכרטיסי מסך? למעבד אני כנראה אקנה את קורסייר H100 ואני מחפש משהו לכרטיס מסך, עוד לא נסגרתי על עצמי איזה כרטיס מסך (לא שזה משנה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X - DreaM,

המוד הבא שאני מתכנן הוא להוסיף חיישן אור(יש לי כזה בבית) לפאן קונטרולר ואז כשאני יכבה את האור המאווררים יעבדו חלש לחיישן הזה יש שני חוטים כשאני מחבר אותו בטור לשני לדים וזרם של 6 וואלט הלדים פועלים בהתאם לאור(כשיש אור חזק הם עושים אור חזק וכשאין אור הם לא פועלים) כשאני מחבר את החיישן למאוור בטור אז הוא לא עובד ורק באור חזק מאוד הוא מסתובב איך אפשר לעשות שהמאוורר יעבוד??? קבל, נגד או משהו אחר???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השאלה בכותרת.. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by most,

אני רוצה לעשות oc למעבד שלי-amd athlone 2000+x (ה-x זה רק בשביל שהפלוס יעבור לצד ימין) נכנסתי לביוס וראיתי איפה שאני יכול לשנות את הבאס מ-133 ל-166 אבל אני לא מצליח לשנות את ה-voltage ... הוא מופיעה לי שם באפור ככה שאני לא יכול לעשות איתו כלום. ניסיתי להפעיל את הבאס על 166 אבל המחשב לא מצליח להעלות את עצמו בכלל ורק אחרי חצי שעה ככה אפשר להפעיל אותו והוא רושם שהוא לא יכול להפעיל את הווינדוס... יש איזה דרך לפתוח את האפשרות של ה-voltage ? יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה דרכה? נ.ב הורדתי מהאתר את תוכנה powerstrip וראיתי שיש שם אפשרות להעלות את ה-engine clock ו-memory clock כאשר ה-engine נמצא על 400 וה-memory על 250. מה כל אחד מהם עושה? האם כדי להעלות אותם? מתי אני יודע לה…

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  25. היי, במקרה,שזה נעשה ע"י טכנאי המעבדה ברשת המחשבים,שבה קניתי את המחשב - האם זה כרוך בתשלום (בכמה ש"ח מדובר בערך) והאם זה מבטל את האחריות על חלקי המחשב;במקרה של תקלה? תודה רבה מאוד מראש...

• 10 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים