אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. ברשותי כרטיס GeForce 7600 של Palit. המאוורר התחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת, ולכן ניתקתי אותו. הטמרפטורה מתייצבת כעת באזור ה-67 מעלות. האם זוהי טמפרטורה תקינה, או שהיא מסכנת את הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המהרתי תמחשב מ XP 2000 ל XP 2200, הטמפרטורה שמראה הסנדרה שונה מהטמפרטורה שמראה התוכנה של גיגהבייט, בכל מקרה ע"פ גיגהבייט אני 48 מעלות ברגיל, ו 54 ב FULL LOAD, איך הטמפרטורות האלה??? ומי באמת צודק? סנדרה או גיגה בייט?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Athlon xp 2400 epox 8rda+ winbond 256 mb,3200 power suppl: HEC 300wt sapphire 9700pro VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD הטמפ' של המעבד במצב מנוחה היא 38 מעלות. האם זה בסדר? וגם, איזה אוברקלוק אני יכול לעשות אם המפרט הזה ולאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? וגם עוד שאלה אחרונה:כדי לעלות את המהירות של המעבד אני פשוט מעלה את ה FSB בביוס?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
למישהו יש את המעבד AXP2400+? אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות שלו בימים אלו כדי לדעת איפה אני עומד מבחינת טפרטורות..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי מחשב שלראשונה הגיע אלי אתמול חדש דנדש מעבד 4 ליבות התקנתי עליו ויסטה 64 ביט והרצתי בדיקות בשביל לבדוק את הטמפרטורה יש לי קירור אוויר של טרמלטק הכי יקר שהיה בחנות אבל משום מה 2 ליבות עומדות על 56 מעלות והשתיים האחרות בין 32-37 אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות שבמעבדה לא עשו עבודה כמו שצריך או שזה טמפרטורה נורמלית? חשוב לי לציין שלא אימצתי אותו בכלל, וסתם בדיקה שגרתית הראתה לי את הטמפרטורה בדקתי בכל מיני תוכנות וזה תמיד 56 מעלות האם זו טמפרטורה נורמלית למעבד כזה יחד עם קירור אוויר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חשבתי לעשות אוברקלוק למעבד, אבל הטמפרטורה ללא אוברקלוק נראית לי די גבוהה.. טמפרטורת החדר היא 22, הקירור הוא Zalman LQ315
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אנשים... יש לי amd duron 1200 הוא עומד על טמפרטורה בערך 70 ממוצע... הוא יכול להתחיל ב 48 ויכול בשישים אבל עולה בסוף ל70 בדרך כלל במאמץ הוא מגיע לי ל 74 אני עוד מעט קונה מאוורר חדש למעבד יש המלצה? חוץ מזה... יש לכם עוד איזה הצעות איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה? אני פשוט חייב.. המחשב גם ככה פתוח החוטים מסודרים אבל טמפרטורה לא יורדת בבקשה תעזרו לי דחוף...
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היא בסביבות החמישים האם זה נורמלי? הלוח שלי הוא: GA-8I945PL-G כמובן של GIGBYTE אני חושב שזה גבוהה אבל לא בטוח מה אתם אומרים? אם זה גבוהה איך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אלו הטמפרטורות במנוחה. אולי יש לי אבק אבל אין לי כח לנקות בינתיים, הטמפרטורה מסכנת את המעבד בעבודה של זמן ממושך? אני כבר הרבה זמן ככה זה מסוכן? מפרט בצד.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.
-
CORE I7 920 יש אוברקלוק ל 3600 ועבד יפה כבר תקופה אני כנראה אני יוריד בחזרה לאזור 3300 למה הטמפרטורה קופצת בצורה כזאת? הליבות כל אחת מראה טמפרטורה שונה וחלק קופצות מ 55 ל 65 ולפעמים 70 יש לי משחה טרמית ששמתי לפני איזה שנה אולי כדאי לי לרענן?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי לוח A7N8X DELUXE של אסוס ויש חיישן (SENSOR 3) והוא מגיע ל127 מעלום צלסיוס בדוק!! בשני תוכנות האם זה טעות?? דרך אגב קראתי באינטרנט שעשו צילום טרמי ויש קצת בעיות של הפיזור החום אבל הגירסה עם הצילום הטרמי היא גירסה יותר ישנה של הלוח אם ודרך אגב בגירסה עם הצילום הטרמי יש היטסינק על הגשר הדרומי ולי אין אז אני עכשיו הוצאתי היט סינק מכרטיס גרפי ישן ואני אדביק את לגשר הדרומי אבל ביגלל שלא מצאתי משהו בגודל קטן מספיק אני חותך את זה עם מסור דק(דרך אגב אני גר באוסטרליה אז אי אפשר להמליץ לי על חנויות בישראל) אבל בכל מיקרה קניתי מישחה טרמית של COOLER MASTER אבל עכשיו גיליתי שאני צריך גם דבק טרמי ביגלל שלגשר הדרומי אין חריצים כאלה לכליפסים וצאיך לבדביק אז עוד שאלה…
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה ההבדל בין טמפרטור של ליבה ושל המעבד כיצד הן נמדדות האם הם בערכים מוחלטים כיצד יתכן שטמפרטורה של ליבה היא תמיד 53 נמדד על יד everest cortemp מרגע הדלקת המחשב וגם בעומס וטמפרטורת המעבד משתנה לפי עומס. מ 17 עד 35 e5200 on gigabyte g31m-esl2
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD 4890 . הוא עושה רעשים כשאני מריץ משחקים כבדים. הטמפרטורה שלו היא 65 זה סביר? זה צריך להדאיג אותי?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בזמן האחרון הטמפרוטורה של הgygabyte 6600gt 128mb agp שלי היא 60 מעלות במנוחה ו80 במאמץ וזה למרות שמכוונים עליו 2 מאווררים. פירקתי את המאווררים ניקיתי עם לחץ אוויר - לא עזר. אני חושב שהקירור שבא עם הכרטיס לא משהו. מישהו מכיר דגם של קירור שמתאים לכרטיס הזה ובאמת ישפיע?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האלן אני בoc כרגע והתדרים על:760 זכרון ו600 ליבה. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה להפסיק\באיזה טמפ הכרטיס יורד בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הרצתי RIVATUNER בזמן COD2 וראיתי שהכרטיס מגיע לטמפ' של 73 C ללא OC ובקרור סטוק האם זה בסדר , כי לי זה נראה גבוה מידי תודה רבה .
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לבד מעבד E6300 ויש יש לי שתי שאלות, האם המשחה הטרמית נמצאת על המעבד או על המאוורר שבא איתו (כי לחצתי על אמצע המעבד כשהתקנתי אותו)? הטמפ' של המעבדים (דרך תוכנת EVEREST) היא 55 מעלות, וזאת כאשר אני מריץ רק IE וביטוקנט, האם זה נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.
-
- 11 תגובות
- 611 צפיות
-