עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomo_l,

הבאתי מחבר 9200 128MB ואני רוצה לעשות כמה בדיקות וגם OC איזה תוכנה הכי מומלצת לכרטיס הנ"ל ובפרט הרדונים כי לי יש NVIDIA אז אני לא יודע איזה..

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by sroolik,

קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  3. כבר התחלתי את האוברקלוקינג והכל תראו בעמוד 7 אני נתקע בבאס 110 כי שאני מעלה לבאס 150 ו120 הכל עובד אבל בטסטים ומצבים מסויימים המחשב מתחיל לצפצף לי בעצבנות... ----------------------- ההודעה המקורית: תסתכלו במפרטים בצד עד כמה אני יכול להגיע (והאם בכלל אני יגיע לאיזשהם הבדלים נראים בעין בביצועים) אם המחשב הראשון (סלרון 2.4 לוח אסוס ו512 דידיאר 333 אינפנאון (אין פנאן) ) ומה בקשר למחשב השני (סלרון 1.2 לוח אסוס ו256 אסדיראם 133 ויקינג) איך זה ישפיע לי על הביצועים איך זה ישפיע לי על הטמפ ואיך בכלל עושים אה כן, ואם לדוגמא אני באובר, ואני מוציא את המעבד ונותן לחברה, מישהו יכול לדעת שהמעבד עבר אוברקלוק או רק אם רואים את הלוח גם? ושמעתי שיש אוברקלוק גם לכרטיסי מסך ישנים…

• 87 תגובות
    • 5k צפיות
  4. ה-X1900XT (קירור סטוק) שלי מתחמם יותר מדי וגורם לקריסות, מסכים כחולים וצבעים משונים על המסך בזמן משחקים. אני צריך המלצה על מאוורר שישפר את המצב בצורה משמעותית כי אחרת אני לא אוכל לשחק במשחקים כבדים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by IME3,

אין לי בעיה לעשות אוברקלוק וכבר הגעתי לפתרונות מוצלחים בדרך בכלל אני אשתמש ב X.M.P וככה הזכרונות 1600 עובדים ומנוצלים כמו שצריך וה מעבד קופץ ל 2800 אבל אני גם אוהב לשים בביוס את הכל על AUTO ואז בוינדוס התוכנה של אסוס אפשר להשתמש בה והיא יודעת לעשות אוברקלוק דינמי ולהשתמש רק במכפלה של 12 עם מהירות בסביבות 1500 מגה הרץ ושפותחים איזה משחק זה לבד קופץ למכפלה 21 עם מהירות סביבות 2800 אבל מה גם אחרי הקפיצה ל 2800 הזכרונות נשארים לעמוד על 520 בזמן שהם צריכים לשבת על 800 יש איזה אופציה שהיא עדיין אשתמש במצב אוטומטי של אסוס אבל שהזכרונות ישבו כל הזמן על 800 במקום ה 500 הזה ? אפשר לראות בתמונות שגם בזמן מכפלה של 12 וגם של 21 הזכרונות נשארים ב 520 אם היה עומד על 800 היה אידיאל…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by shaharezra,

חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by noambaum,

לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם: 1) ZALMAN VF-900CU 2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2 3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA 4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ? אשמח אם תעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by uuu555,

http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Milk-Inc,

הורדתי את התוכנה מהאתר, התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב, הפעלתי את התוכנה וזה מה שהוא רושם לי:(Cannot connect to r6probe, overclocking(and startup overclocking will be disabled מה פשר השגיאה?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  12. אני קונה מחשב..מקיי אס פי אם זה משנה... ואני מתלבט בין GeForce 6200 128 up to 256 הtc... או ה 128 הרגיל.. עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר להפוך אותו ל6600, שהבנתי שזה די בקלות, גם בגירסאת tc הtc יוצא יותר זול, ואני רוצה לדעת אם זה קשור לזה.. תודה מראש לעונים!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by idan_soffer,

יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  15. רדיאטור - מה ההבדל בין בלאק אייס פרו לאקסטרים? האם שווה להשקיע באקסטרים? בלוקים - איך הסוויפטאק MCW6002 לA64 וMAZE 4 ל6800GT? מאוורר לרדיאטור - מאוורר 100CFM~ יביא שיפור מורגש בביצועים לעומת מאוורר 80CFM~? תמליצו לי על משאבה, טובה וזולה. בקשר להזמנה מחו"ל, אני יצטרך לשלם מע"מ/מכס?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tzilber,

אני רוצה לעשות OC על המפרט שמופיע בצד. אך ורק למעבד מ-2.6GHz ל- 3 עד 3.2. אני מתעסק קצת עם ה-BIOS אבל מעדיף הדרכה ספציפית לגבי מה לשנות. אני יודע שצריך להעלות מעט את מתח המעבד אבל לא יודע בכמה לכזה OC. ולשינוי התדר במעבד עצמו. האם צריך לשנות את המכפיל או התדר או את שניהם? תודה מראש תומר.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by Dan4,

הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה, אז עשיתי לאחרונה OC למחשב שלי והגעתי ל-3.0GHZ עם טמפ' 32 מעלות ללא מאמץ. הבעיה שלי היא כשאני מנסה להעלות את המהירות bus יותר מ-MHZ 170 המחשב לא עולה לי. מהירות באס ללא OC: 133MHZ מכפלה: 18X CPU orginal: 2.4 GHZ תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by asichen,

האם המאוורר הזה הוא טוב והאים הוא יקרר טוב את המחשב שלי ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_282_283&products_id=1448

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by dranzer,

טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Deron,

יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon ניסיתי לעשות OC אבל היחסים (1:25 וכו') אצלי בלוח אם לא טובים כך שיוצא שעדיף לי להשאיר אותו על auto מה שאומר שכשאני מעלה את ה- fsb אז גם תדר הזיכרון עולה ומעל ל- 800mhz. רציתי לדעת אם כשהזיכרונות על 830mhz זה יכול לפגוע בהם, ואם יש איזשוהי דרך לעשות את ה- oc בדרך אחרת??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות את המאוורר הזה כי שמעתי שהוא עושה אחלה רוח. בקיצר מה אני צריך להראות לכם אם הטייפון בכלל יכול להיות מותקן על המחשב? ואם אפשר בבקשה למצוא דיל טוב של המאוורר. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. זכרונות על 133 HT על 3 באס על 220... 1980MHZ ללא הוספת מתח עבר S&M... טמפ' 36 ב FULL LOAD... להמשיך או לתת מתח למעבד? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים