עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד E8400....עכשיו בבדיקת טמפ' CoreTemp מראה טמפ' אחת ו-RealTemp מראה טמפ' נמוכה ממנה ב-10 מעלות... מה התוכנה שאומרת את האמת ??? הנה תמונה :

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. שלום לכולם, האם הטמפ' כאן והמתחים {גם בתמונה} הם בגבול נורמאלי? <<<<< {מפרט, "מפרט מחשב"} בתודה מראש יאיר :smoke: עריכה- הספק סופר ג'נרי

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  3. המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  4. אוקי אני רוצה לקנות עכשיו שילוש חדש =] חשבתי בכיוון של Dfi lanparty ut Nf4 ultra G.SKILL 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 500 Opteron 148 @ 2.2Ghz 1mb Cache + Big typhoon שכבר יש לי בקיצור המטרה הסופית, להגיע למהירות של 2.8 זאת אומרת שאני לא אצטרך זכרונות יותר טובים, כי אני אגיע ל 2750 ב 1:1 250*11=2750 השאלה איך הוא יהיה בהשוואה ל Fx57 במשחקים. האם כדאי לקחת את ה 3700+ משום שאני גיימר ? או שבכל זאת המעבד הזה שהוא לשרתים יספק את הצרכים שלי כגימר כבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  5. יש לי מעבד P4 3.2 Ghz Presscot HT בסוקט 478 לוח אם ASUS P4P800 SE קירור סטוק של אינטל בדקתי עם AI Booster ובמנוחה 55 מעלות ובמאמץ עובר את ה70 מעלות האם זה הגיוני, יש משהו שאפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by rafi-s-,

יש לי מעבד AMD 3500+ WINCHESTER הבאס שלי עכשיו על 241X9 שזה 2169 טיפה בדאונקלוק עכשיו הזכרון שלי עובד על 7-3-3-2.5 T1 זאת התוצאה היחידה שהצלחתי להגיע אלייה עם T1 וכשאני רוצה לעלות את המכפלה ל10 הוא לא עובר את ה prime 95 עושה ריסט או שנותן לי ERROR מישהו יודע למה זה ככה או מה אני יכול לעשות והמעבד שלי עם קירור סטוק עומד על 37 במנוחה תודה

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by ilaysk,

אוקי הורדתי תוכנה לשינוי מהירויות של עוצמת המאורר ועכשיו במאמץ הכרטיס קר יותר ב-8(!) מעלות המאורר היה ב 80% והעלתי אותו ל 100 ואז זה קירר לי השינוי מסוכן?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by Andrew_v,

אז ככה יש לי IC7 והחיישן CPU שלו מזייף (אני לא יודע מה הטמפ' שלי :-\ :'( ) אז חשבתי להביא חיישן חיצוני.... אבל אם הוא מזייף גם אז אני צריך לעשות בחירה או חיישן או קירור משהו משהו מה עידף דרך אגב הטמפ שאני רואה זה ביוס 55-50 ובFANeq זה על 40-45 (משהו כמו 10-12 מעלות הפרש וגם עידכון ביוס לא עזר) תודה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by Guy950,

היי, רציתי לקנות את הפריזר פרו 7 כי הוא היה יכול להספיק לי אבל הבעיה היא שהפסיקו למכור אותו בחנות שאני רוצה. אז אני מבקש המלצה מכם לקירור מעבד Q9550, לא מתוכנן OC אבל חייב שהקירור יקרר היטב מכיוון שהחדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר חם מאוד (במיוחד בקיץ). כבר היה לי מקרים של מעבדים שרופים בגלל התחממות יתר לכן אני לא לוקח צ'אנסים עם מעבד מרובע ליבות שבטח יספק לא מעט חום. התקציב הוא 150-200 ש"ח, שתיהיה חברה אמינה וטובה ובבקשה להביא את הקירור מהחנות הזאת: http://www.p-see.co.il/index.asp תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by UPU,

יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  11. שלום יש לי קירור מים של KAILON (קירור פסיבי דומה לזלמן) יש לו משאבה פנימית של integrated 12VDC pump (780 l/h, 1.4m hmax) וצנרת בקוטר של 10/8mm רציתי לשנות את קוטר הצנרת כך שאני אוכל להרכיב בלוק מים וקירור לציפסט רציני יותר איזה קוטר עדיף בהתחשב במשאבה, 3/8 או 1/2? כמו כן איזה בלוק קירור מומלץ על פי הקוטר שאתם תודה

12. Started by coco,

צריך עזרה, ממי שמבין, בבחירת מאורר 80 מ"מ למארז. שיהיה הכי שקט והכי מקרר. (עדיף עם בקרת טמפ'): א. Antec 80mm SmartFan ב. Vantec ThermoFlow 80MM ג. Vantec STEALTH 80MM ד. Thermaltake 80mm smart fan איזה מהם הכי טוב? למי שלא בטוח באיזה מאוררים מדובר שיכנס ל - www.pandas.co.il, לתוך "פתרונות קרור".

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by adizarko,

אוקיי יש לי את ה- GTO2 ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580. עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר.... בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC? תודה על התשובות.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  14. שלום חברים, לכל בעלי מערכות AMD למיניהן, יצרתי מעין מחשבון אוברקלוק פשוט אך שימושי, המאפשר לתכנן את כל התהליך מבעוד מועד, ולראות אחוזי שיפור, תדרים סופיים וכו', מבלי לשבור את הראש בביוס או להשתמש בחישוב ידני. ניתן גם לשמור את הערכים במחשבון כדי לא לשכוח הגדרות (קרה לי מלא פעמים), וישנם 3 עמודים זהים ליצירת עד 3 פרופילי אוברקלוק שונים (נניח אחד למקסימום תדר מעבד ואחד למקסימום באס) המסמך מגיע בפורמט אקסל סטנדרטי, ונבדק גם בOpenOffice החינמי לתאימות מקסימלית השימוש ממש פשוט: בחלק העליון ממלאים את נתוני הסטוק של המערכת שלכם, ובחלק השני ממלאים את נתוני האוברקלוק הרצוי. החלק התחתון מציג את ההפרש בין נתוני הסטוק לנתוני האוברקלוק שהכנסתם, ומאפשר לקבל הערכת מצב על השיפור המתק…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Jack_g,

ראיתי ברשת כמה דגמים של הגוף קירור הזה slk800U slk800A מה ההבדל בין השניים ויש בכלל את ה EXTREME גם .

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by shloosh,

Frontier AURORA Midi Tower Front USB 2.0 300W Black Case w/Transparent Butterfly-Window http://www.pch.co.il/docs/pd-1000773500.htm פשוט הוא זול ומאוד יפה לפי דעתי ,רציתי לדעת אם הוא טוב-את הספק אני מחליף ב- w350 של tsunami. ואיך אני יכול לדעת כמה מאווררים ואיפה אפשר לשים לו,כי יש אחד יותר זול ממנו של אותה חברה ואפשר לשים לו 2 מאווררים בקידמת המארז. תודה!!

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM לוח אם : Gigabyte GA-EP45-DS3 קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 מארז : Coolermaster CM 690 Black מאוור לקירור : Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM ספק כוח : Corsair 650TX 52A @ 12V כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail זיכרון : G.Skill 4GB DDR2800DualKit(2x2GB)CL4 -4GBPI בעיקרון אני מעוניין רק ב OC למעבד. לכמה אני יכול להגיע ואיך להגדיר אותו פחות או יותר כי אני מבין גדול בזה.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום אני רציתי לדעת אם יש צורך בקירור שחבר שלי מציע לי מחליף את המאוררים שבאים אם המארז למאווררים האלה בסדר הזה: -מקדימה שניים מכניסים -מאחורה שניים שמוציאים -עם ארבעת המאווררים האלה: THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control בצד אחד שמכניס עם המאוורר הזה: AeroCool SILVER BLADE II Case fan 80MM האם אני צריך קירור כזה או שאפר קרור יותר קטן ואם יותר קטן מה אתם ממליצים במידה ואני לא עושה OC עריכה: בשביל המעבד לוח אם והכרטיס מסך האלה AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by VailSide,

שלום, אני חדש בתחום של ה אוברקלוק ורציתי לדעת במה זה כרוך? למשל אני עושה אוברקלוק לחלק מסויים יש סיכוי שהחלק ישרף / יהרס? האם OC מכל סוג שהוא מקצר את חיי הרכיב? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? אם כן במה זה תלוי? סוגי מוליכים, קאבלים וחלקים אלקטרונים או תוכנה או שניהם כאחד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. הלוח הוא MSI NEO 4-F הקירור המקורי שעל הלוח רועש בטירוף

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by gabik,

ברצוני לעשות OC לכרטיס ורציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שלא כדי לעבור? טמפ' במנוחה 38 מאמץ מלא 52-55

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by DOR_2911,

הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  24. הדגם הזה ? ===> NV Silencer 5 (Rev. 3) או זה ===> NV Silencer 5 (Rev. 2) 7800GT של לידטק תודה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by sub_man,

טוב אז זה מוד ראשון ואני עושה אותו על המחשב של אחותי כדי שאם יקרה משהו אז מה אכפט לי שלה מילא מחשב מאפן... הקיצר אני רוצה לדעת ככה יש לי צבע מין ורוד כזה זה מה שהיא רוצה ואני רוצה לדעת אם מותר לצבוע אם זה את המארז. קוראים לו "טמבור יותר עמיד לקירות פנימי וחיצוני" אני רוצה כבר לצבוע אז אני חייב דחוף שתגידו לי אם מותר. מחכה לתשבות ותודה רבה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים