עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moshe_ha,

סליחה על הבורות אבל אני חדש....

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by bigwave,

שקיים היום? במחינת קירור+ שקט תקציב עד 450 שקל

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6325 או זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3093 מה עדיף מבניהם והאם הם שווים משו? או שעדיף כבר קירור אוויר?

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by d-undertaker,

יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט והטמפ במנוחה היא 51 56 משהו כזה אז אני שואל אם זה מסוכן אם כן אני רק צריך לחכות שיגיע הביג טייפון יום חמישי אבל זה מסוכן? אה ואיך אני יודע אם ביג טייפון יתאים ללוח שלי?

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. [glow=red,2,300]אז ככה יש לי את המפרט הבא: 3GHZ 775 P35DS3P 1GB KINGSTON 667 ENERMAX 400 7100GS ואני בעיקרון צריך הסבר על הלוח מפורט ואיך עושים איתו OCתודה מראש לעונים [/glow] :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אם משהו אןלי יודע אשמח שיעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. הגעתי למצב של חוסר יציבות קליל, אחרי 3 שעות וקצת הפריים נעצר. וממש אין לי כוח כל פעם מחדש להריץ ל3+ שעות. יש תוכנות יותר מהירות מהפריים שיראו לי את החוסר יציבות הקליל הזה ?

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by what the fuck,

טוב יש לי כמה שאלות 1. נכון כשעושים OC לזכרונות אז בשלב מסויים יש טקסטורות מבעוניות כאלו ? אז עם אני יקרר עוד תכרטיס הטקסטורות האלו יופיעו במהירות יותר גבוה, נכון ? למשל אם עכשיו זה מופיע ב 500mhz, עם קירור יותר טוב זה יופיע ב 550 2. האם צריך לשמור על אותו יחס בין הליבה לזכרונות ? כי בהתחלה היחס היה 1.3 לזכרונות ועכשיו אני לא יכול לעשות עוד OC לזכרונות (ראה סעיף 1 P:) ולליבה כן אז אם אני אגיע ליחס של בערך 1 זה יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. אני קניתי סינק חדש למעבד ולא ראיתי שינוי כל כך גדול אולי של 4 מעלות בערך אז התקשרתי לפנדס והם אמרו לי... (מישהו שמבין אמר לי השינוי בטמפ' לא מורגש לך עכשיו אבל ברגע שתעשה OC הגוף קירור יקרר יותר טוב את המעבד. זאת אומרת שעכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול בטמפ' של המעבד אבל כשאני יעשה OC הסינק יקרר את המעבד ואני יוכל לעשות OC. זה נכון מה שהוא אמר לי?? הדיון נערך אז התגובות לא קשורות... תענו לי בבקשה... תודה

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... אני רוצה לקרר HD של סמסונג, הוא מגיע לטמפ של 44 מעלות במנוחה...קצת גבוה מידי...עכשיו אני לא יודע האם לשים את המאוורר (80מ"מ) מעל הHD או מתחתיו כי אין לי הכנה לחבר אותו בחלק הקדמי של המארז. אז מה יותר מומלץ? מעל הHD או מתחתיו???? בנוסף יש לי מאורר של 80 בחלק האחורי של המארז שמוציא אוויר.. תודה מראש לתגובות...

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש: P4 3000 512K Abit IC7-G 2* A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB S-ATA Thermaltake Silent PerwPower 420W Active PFC Chenbro Xpider - עם מאוורר אחד מאחורה של 120MM כשאני בודק ב- AIDA 32 את הטמפ' במחשב שלי זה מה שאני רואה: MotherBoard : 42 CPU : 57 AUX : 34 ואני לא עושה שום אוברקלוקינג והמחשב שלי לא עושה כלום, חוץ מזה שאני באינטרנט ובאימיול. יכול להיות שהתוכנה מראה לי טמפ' לא נכונות? (לא נראה לי כ"כ..) מישהו מכיר את המארז שלי ויכול לייעץ לי? יש בקדימה מקום לעוד מאוור 80MM, אבל הבעיה היא שאין לו כל כך נגישות לבחוץ כי יש שם את קדמת המארז ואם אני שם מאוור 80 אז איך כדאי לעשות זאת? כך שימשוך אויר לתוך המארז ותהיה זרימה או להיפך שגם הוא יוציא?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by HwareNewb,

שלום! קניתי לפני מספר שבועות מחשב חדש ויקר ואני לא ממש מרוצה ממנו. קודם כל אני רוצה לציין שקניתי מעבד פנטיום ולא AMD בשל חוסר ידע בתחום החומרה (אפשר לומר-דפקתי את עצמי :-X). המפרט שלי: Pentium 4 3.2 (640) 2 mb cache ATi Rx850xt MSI 925XE Neo Platinum (motherboard) 1GB DDR2 W.Digital 120GB S-ATA +2 מאווררים למארז. חשבתי לעשות אוברקלוקינג קל למעבד שלי ותהיתי אם אני אאלץ לקנות קירור נוסף ? כמו-כן, האם באוברקלוק אני יכול להעלות עוד משהו חוץ ממהירות השעון?(Mhz) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  15. ברשותי חצי גיגה של זכרון DDR 266 (שני סטיקים של 256 חברות שונות) ואיני מעוניין לקנות חדשים. חשבתי לרכוש לוח NF2 ומעבד 1700 0.13 מיקרון ולעשות לו אוברקלוק נחמד. עכשיו לשאלתי, מבחינת ביצועים יציבות וכו' מה עדיף: -לשים את המעבד בבאס 333 או 400 ואת הזכרונות ב266 (בצורה אה סינכרונית) או - לשים את הזכרונות והמעבד באותה מהירות בבאס של 266 ולשחק רק עם המכפלה. ההגיון הפשוט אומר לי שעדיף באס גבוה יותר למעבד מאשר נמוך יותר למעבד בלי שום קשר לזה שהזכרונות נשארים בשני המיקרים ב 266. *כמובן שאני מדבר על מהירויות של "בערך" רק כדי לתת מושג יחסי. *שימו לב אני מדבר על באס מעבד יותר גבוה מבאס זכרון ולא להפך (שידוע שההפך זה פחות טוב מאשר מהירות סינכרונית - תקנו אותי אם אני טועה). *וא…

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי a64 +3200 s754 המתח שלו לפי usdm mobo is 8kda3j of epox 1.602 - 1.622 האם המתח בסדר ?

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  17. שלום לכולם לי יש מארז סופרנו עם מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אויר , ואחד מאחור שמוציא אויר ואני רוצה לשים מאווררים טובים יותר מבחינת דחיסת אויר אבל שיהיו שקטים באופן יחסי. השוק מוצף במאוררי 120 מ"מ עם נתונים שונים ומשונים שרובם שווים רק על הניר ולכן אני זקוק לעזרתכם המומחים ברכישת מאורר שיכניס ויוציא אויר שהוא הכי כדאי מבחינת דחיסת אויר (CFM) אל מול רעש (DB) לדוגמא מספר מאווררים שעושים רושם טוב NOCTUA , SILENX , SCYTHE : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18687 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2530&products_id=17955 אז מה הכי כ…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by nw,

במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. אף פעם לא היה לי שום עסק עם מחשב נייד, אבל עלתה בי השאלה איך הוא מתקרר? הרי הוא מגיע למהירויות גבוהות מאד כמו מחשב רגיל, אבל הכל דחוס ואני לא מבין מאיפה האוויר מגיע בכלל. יש הסבר?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by erezdafna,

אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. המאוורר של הביג טייפון נורא רועש. אני מחפש מאוורר 120MM במקומו, שיהיה יותר יעיל, והרבה יותר שקט. בנוסף אני צריך המלצות ל120MM נוספים שיתווספו למארז CM690 או TEMPEST. כמה שיותר שקט ומקרר.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  22. אוקי עשיתי עובר בעזרת radlink ל 411 לליבה 364 לזכרונות שיחקתי הלף לייף 2 במשך חצי שעה ולא היו בעיות אחרי זה שמתי ati tools ואחרי 10 דקות שהתוכנה רצה ולא מצאה שום eror המחשב נתקע מה זה אומר ? בנתיים הורדתי תאובר קלוק

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  23. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? Processor 46c Motherboard 50c I/O Controller Hub (ICH) 48c Memory Controller Hub (MCH) 56c המעבד E6300 ולוח האם אינטל 965. מטרידה אותי קצת הטמפרטורה של לוח האם, האם זה מוצדק? כמה מאווררים מומלץ לשים במארז? תודה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by xxdragonxx,

מה הטמפרטורה המומלצת במנוחה ובמאמץ?

• 10 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים