אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חברים יש לי מעבד 3800+ כפול, וכרגע אני על 10x240 יענו 2.4 גיגה הארץ עם 3X HTT עכשיו אני רציתי להעלות אובר ל2.6, אז שמתי 9.5 על 279 ומתח 1.45 .. עכשיו הוא עשה ריסט ומתי שהוא טוען את המחשב בקו הכחול של XP הוא נותן מסך כחול למה לעזאזל זה קורה ? ובטלתי את ה-COOLNQUIET
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה לסוקט AM2: כדאי לקנות או שעדיף לחסוך למאוורר של ZALMAN ? אני מתכוון לקנות מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php בשביל אוברקלוק...
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עכשיו רק נזכרתי לשאול אחרי שהזמנתי , אני חושב שראיתי איזה דיון שאמרו שהוא מתאים לPRO אבל אני לא יודע אם זה אומר שהוא גם מתאים לXT ?
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הייתי על 3.5Ghz והיה לי FSB של 960 עכשיו אני על 3.6 ועדיין הFSB אותו דבר ... איך אני מעלה אותו ? כשאני מדליק את המחשב בפוסט מופיע לי שהזכרונות רצים כ 3200 למה ?? יש לי 533Mhz שזה אמור להיות 4200 עריכה : הכל יציב נבדק עם סופר פאי 32M עכשיו הרצתי בדיקה של 16M גם יציב ...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד המליצו לי את הThermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 תנו תגובה בנושא ואיך הקירור טוב או לא אם לא אז תמליצו לי תקציב 320
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה. בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט? לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא, או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד? ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן. האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לשאול עד כמה טוב ה-BIG TYPHOON ובכמה אחוזים לערך הוא יהיה יותר טוב מהקירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי:XP2600+VOLCANO12 ABIT NF7-SL 2*256 KINKMAX BGA DDR 400 READON 9700NP COMPUCASE 6019+2*120MM fan אני כרגע באוברקלוקינג של 184 FSB הכל במתח דיפלומט תיזמונים של 2226 אם אני עולה ל185 אני מקבל מסך כחול בכניסה לחלונות(XP?] מה יכולה להיות הסיבה לכך? ואיך להתגבר עלייה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחרי שאני קונה מבנאדם שאבא שלי ביקש ממנו החלטתי לקחת את המארז CM690 ראיתי שיש שם אפשרות להוסיף מאוררים אז המינימום שאני אוסיף זה מאורר אחד. הוא עובד רק עם קולרמאסטר אז אם אפשר המלצה על מאורר וקירור למעבד של קולר מאסטר המארז : http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=458 מה שבטוח שאני שם לפחות מאורר אחד בטופ. תודה לעוזרים וזה ממש דחוף לי.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, התושבת למאורר שנמצאת על הלוח אם (asus m2n-e) נשברה,וכתוצאה מכך המאורר (freezer 64 pro) לא מחוזק כמו שצריך ולכן המעבד מתחמם. חשבתי על לקנות פשוט קירור חדש,אבל לא מצאתי אף קירור שבא עם התושבת ל-am2. מצאתי את זה: http://www.xoxide.com/thermalright-am2-bracket-rev2.html אני די בטוח שזה מתאים,אבל לא מצאתי משהו דומה בארץ. אז האם יש משהו כזה בארץ,או לחילופין מאורר שבא עם התושבת?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בתוכנה שהגיע עם הלוח קיימת אפשרות להעלות מכפלות.. האם זה נכון או שאני לא מבין את זה כמו שצריך..? עריכה: שימו לב שהוא מקטין את המכפלה ל 6 כשהוא לא במאמץ.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC, ואני לא בטוח על איזה קירור ללכת: TT V1, Sunbeam Tuniq. איזה מביניהם יותר יעיל בקירור ושווה את ההשקעה הכספית? יש לכם המלצות לקירורים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב מסוג לנובו N-500 כיצד אני ישמור עליו מבחינת קירור המחשב . שאלה נוספת המחשב מחובר באופן תמידי למטען האם זה מזיק למחשב? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מה עדיף?! מבין שלושה מאווררים+היטסינקים של Tt ה polo ,silent tower, spark 7 מה אתם חושבים עדיף מבין שלושת אלה?!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חלקים לבניית מערכת קירור שעובדת על שיטת ה-cooling water תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. במעבדי אינטל ישנו הדבר שנקרא FSB שבמעבדים נעולי מכפלה צריך להעלות אותו כדי לבצע OC למעבד עכשיו בגלל שבמעבדי AMD החדשים, משולב בקר הזכרון על המעבדים עצמם, השאלות שלי הן: האם יש ל AMD בכלל FSB? אם לא, אז איך בדיוק מבצעים OC למעבד AMD נעול מכפלה? איזה פרמטר צריך להעלות? ועוד שאלה קטנה.. מתי יודעים שצריך להעלות את המתח לחלק? [לאחר OC]?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך הבעיה שאין לי מושג איזה בידוק.. http://www.xpcgear.com/01gp3n809ar.html זה הכרטיס מוכן להשקיע עד 300 שקל תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבחור הזה פה הכין מדריך אפשר להגיד מושלם ל OC וכ'ו איפה נקודות החולשה של כל לוח והיכן אפשר לשפר על מנת להשיג ביצועים וטמפ' נמוכות ממה שיש לכם כרגע... חסר לכם מתח לעשות OC ? יש פה דרך שתוסיף לכם עוד 0.1v למתח ... לאמיצים שביננו מומלץ לעשות עם אבא שמבין באלקטרוניקה... הידעתם שלמשל המשחה הטרמית מתחת לצ'פסט בלוח של אביט לא מרוחה על כל הצ'פסט ? דבר שמוריד מאיכות הקרור של הצ'פסט דבר שניתן לתקנו עם עוד מילימיליטר של משחה טרמית פשוטה ... יש פה עוד פול דברים שהוא סוקר ונותן נקודות לשיפור ... שווה קריאה : http://www.motherboardfaqs.com/news.php OC נעים ... תהנו ...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מעבד E5200 בתצורת BULK\OEM, כלומר ללא מאוורר הסטוק. ברצוני לרכוש אוורור סביר ומעלה (טוב מהסטוק, אך לא צריך משהו מוגזם) במחיר נמוך ככל האפשר. שמתי את עיני על ה Alpine 7 PRO (למרות שאני לא מחבב כל כך את ARCTIC COOLING)- איך הוא? איזה עוד אפשרויות יש ואיך הן? ד"א, יש לי את ה Golden Orb II- האם אתם חושבים שהוא יהיה מספיק טוב\ עדיף על קירורים אחרים בתחום המחירים של מתחת ל 100 שח? תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-