אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש שמיועד ל OC ולמשחקים. לוח :IS7 מעבד 2.4C קרור רגיל של INTEL אני מתלבט לגבי הזכרונות : 1.איזה סוג כדאי לקחת 3200/3500/3700? כלומר האם יש הבדל בהם בOC ועד כמה? 2.מה זה CAS2 והאם זה משמעותי ב OC? 3.איזה חברה אתם ממליצים ? דרך אגב : היעד שלי הוא 3.2 GHZ . תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הטמפרטורה שרצה לי כרגע היא בין 53-57 מעלות זה הגיוני המאוורר עובד על 7100 תענו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם טמפרטורת המחשב ! יש לי P4 2GHZ ולוח SR533 של GIGABYTE התקנתי תכנה לניטור החיישנים MBM 5 ויש לי קריאות משלשה חיישנים עכשיו.... הטמפרטורות כל הזמן קופצות ואפילו אני מקבל קריאות של 120 - מעלות ועוד דבר אחרון, איך אני מזהה איזה חיישן שייך למה ? תודה ???
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בואו נגיד ככה,יש לי GEFORCE ואני רוצה לשים לו HEATSINK חדש,עכשיו כשאני מוריד את הHEATSINK הישן יש שם חומר לבן שנמרח כמו בוץ(לא יורד מהמכנסיים ) ,לא יודע מה זה,אבל זה בטוח משהו טרמי להעברת החום. עכשיו,איך אני מוציא את זה כדי לשים HEATSINK חדש? דרך אגב,למי שמתעניין אני שם ZALMAN VGA Heatpipe Cooler ZM80-HP ,ההיטסינק הענק הזה,שלא צריך מאוורר, ככה שאני לא אצתרך לסבול עוד את המאוורר הרועש שלי
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היה לי איזה Creative GeForce 256 (DDR) 32MB בארון ובדקתי אותו על המחשב שלי וממש התרשמתי לטובה מהביצועים! (מפעיל MaxPayne 2 על ההגרות הכי גבוהות ב1024 על 768 + Anistropic filtering!! בצורה חלקה!) הכרטיס עובד כמו תותח אבל העניין הוא שהוא מתחמם כמו תנור! מגיע ל70מע' (או טיפה יותר אבל זה יורד מדי פעם ל69.9 החיישן טמפרטורות שלי לא מסוגל למדוד מעל 70) וזה על 58בחלונות וזה רק אחרי שהוספתי מאוורר 80mm ליד הכרטיס. האם אני צריך לדאוג? למרות שזה כרטיס ישן, עדיין כרטיס טוב חבל שיהרס :\ הערות: החיישן טמפרטורות הינו תקין! - זאת לא הבעייה. המאוורר של הכרטיס עובד בצורה תקינה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת OC לכרטיס מסך שלי וכל תוכנה שהורדתי לא תומכת ב 9800XT מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה כזאת ??
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות בקרת מאווררים של Enermax (כבר שאלתי קודם אבל זה היה גם על מארז) UC-A07FATR2 ואני צריך חוות דעת ומפרטים על זה. בקיצור כל מה שאתם יודעים ומבינים מזה. *ואיזה צבע כדאי לי לקחת *ודרך אגב- אהבתי את היציאות שלו חוץ מהקריאות.ומסך הכחול (2xusb2, 1xfirewire, 2x audio) * וגם אולי מישהו יאמר לי אם הוא שולט ב4 מאווררים או ב2???!!! כי בחנות אמרו לי שב- 4 ויש רק 2 ידיות לכיוון ובחלק מהאתרים כתוב ש 2 ??? הנה הקישור לבקרה (באתר של Enermax) http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ודרך אגב מה אתם חושבים על המאווררים שלהם חשבתי לקנות 2 של 80 מ"מ http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני בניתי מערכת HTPC בתוך מארז EZCool s360. נראה לי שהמאוררים של המארז לא מספיק שקטים. באיזה מאווררים כדאי להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עכשיו רק נזכרתי לשאול אחרי שהזמנתי , אני חושב שראיתי איזה דיון שאמרו שהוא מתאים לPRO אבל אני לא יודע אם זה אומר שהוא גם מתאים לXT ?
-
- 14 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אין תכנונים לOC רק שימוש רגיל של סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. עדיף בכמה שפחות כסף. כרגע אני עובד עם אינטרנט ומוסיקה ויש לי טמפ' ממוצע של מעל 70 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך קיררתם את המארז מבחינת מאווררים? נושא הקירור ממש חשוב לי במארז והייתי אמור לקחת את האפולו אבל אין אותו בארץ עד לעוד כמה שבועות ובמקומו אני לוקח את הטריניטי אני שם לו מאורר אחד של 120 מאחורה עוד אחד של 120 מקדימה (על ההארד דיסקים) ואחד של 80 שבא על חלון המארז הקירור יספיק? או שאני צריך לשנות/להוסיף משהו? תודה ויומטוב, אריאל
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן האם אתם מכירים תוכנה חינמית ל monitor של טמפ' ה CPU תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש קירור למעבד כתחליף לטונויק , חשוב לי שהוא יהיה קטן יותר מהטוניק ( הכוננה היא שיהיה יותר נמוך...) מה אתם אומרים על ZALMAN CNPS 9500 LED ?
-
- 13 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמתי לב שהיה אשכול דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בו תשובה חד משמעית לאיך בדיוק עושים את זה. הנתונים שלי הם: Q6600 @ 2400mhz G0 Stepping Gigabyte p35 ds3l G.skill 1024 x 2 800mhz cl 4-4-4-12 קירור V1 כבר היה לי OC, אבל הוא חזר לסטוק אחרי הפסקת חשמל. אני מעוניין להגיע ל 3Ghz. אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי את הערכים אותם אני צריך לשנות בביוס, אעריך את זה מאוד.
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד.. הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר. חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד? תודה לכול העוזרים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עשיתי OC והכל היה טוב ויפה וכשניסיתי לעלות כבר לא הלך מעל 3.4 ואז החלטתי לאפס את הגדרות הביוס בלוח אם וגם ע"י הוצאת הסוללה והג'מפר וכו, ויכשחזרתי להגדרות היסוד קיבלתי ב3DMARK2006 חצי ממה שאני רגיל לקבל על הגדרות אלה... מה עושים? האם דפקתי משהו במערכת? אנא עיזרו לי....
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
פרטים של הלוח http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/.../e3117_p5k.zip לינק ל PDF הודה לעוזרים פרטים cpu ratio setting - 9 לא ניתן לשינוי fsb strap to north bridge - 200/266/333 fsb frequency - 266 pcie frequency - 100-115+ dram frequency - ddr2-667/ddr2-800/ddr2-889/ddr2-1066 dram command rate - t1/t2 dram statistic read control - on/off transaction booster - on/off clock over - charging mode - 0.70v/0.80v/0.90v/1.00v cpu spread spectrum - auto/off pcie spread spectrum - auto/off cpu voltage - 1.1 - 1.6 cpu voltage reference - 0.63x/0.61x/0.59x/0.57x cpu voltage damper - auto/on/off cpu pll voltage - auto/1.50v/1.70v dram voltage - 1.80v-2.50v fsb termination voltage - au…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס הגדרות של מעבד, ולא מצאתי. הלוח אם GigaByte 8S661FXMIU מישהו יכול לעזור? אגב, איך פותחים צינורות בRIVATURNER יש לי 6600GT, עשיתי עליו אוברקלוק מ 500/900 ל 560/1160 והאוברקלוק יציב, שמעתי שיש כזה דבר פתיחת צינורות עם RIVA, אם כן, איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס LEADTEK A6600GT AGP שאחרי כמה נסיונות המהרה בתוכנה, הצלחתי להריץ אותו באופן יציב במהירות של 575 MHZ מעבד ו 1000MHZ זכרון הכרטיס במקור רץ על 500\900 עד כו רק העליתי את מתח ה AGP_VDQ מ 1.5 ל 1.6V עכשיו עי עריכה של הBIOS של הכרטיס ניתן לשנות את מתח ה GPU מ 1.4V עד ל 2V לכל היותר. אני כמעט בטוח שאם אעלה את מתח ה PGU אוכל להגיע למהירות גבוהה יותר מ 575 עכשיו השאלה: האם יש כלל לגבי העלאת מתח ה GPU יחסית להעלאת המהירות? זה אם אני מבצע נגיד 20% OC אז בכמה אחוז יש להעלות את המתח? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו יודע מה עושות האופציות האלה בביוס? מה הם בכלל? למה העלאה של ה-AGP VOLT מעלה בעצם את המתח לליבה של הכרטיס מסך או זיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
נתקלתי בהתקן הקירור הזה ,האם מישהו יכול להביע את חוות דעתו לגבי ההתקן האם הוא יעיל ,לצורך קירור פנים המארז שלי ? ההתקן http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-