אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מאוורר טוב ושקט למפרט הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחים שלי 6800GS חדש ורציתי לדעת אם יש משהו שימושי בקשר אליו? אולי לפתוח צינורות? איך הוא בOC? תודה רבה, אבי.
-
- 13 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שוב שלום! אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה בחיי... וזה קצת מפחיד... בכל מקרה, לוח האם שלי (ASRock P43Twins1600) מגיע יחד עם תוכנת OCTUNER להמהרה. התוכנה עובדת דרך ווינדוס, אבל אין לה מדריך טוב בכלל. 1. האם מישהוא מכיר את התוכנה ועבד איתה, מה דעתכם? 2. האם OC דרך ה-BIOS יותר\פחות כדאי \ לא משנה בהשוואה להמהרה דרך ווינדוס? 3. האם יש אילו צעדים מקדימים (שינויים ב-BIOS וכו') שצריך לעשות לפני שעושים OC דרך ווינדוס? בקיצור, אתם מבינים שאני NOOB מוחלט בקטע...אשמח לעזרה, עצות, או אם מישהוא מכיר מדריך טוב אונליין (חוץ מהמדריך של HWZONE... ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אפשר לעשות OC ללוח אם של P7N SLI MSI ומעבד E7400 ויש גוף קירור על המעבד וספק כוח של 550W של CHIEFTEC אז השאלה אם אפשר ? =] תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מנסיון האם הוא רועש או שקט? כל חוות דעת עליו (מנסיון כמובן) תתקבל בברכה..
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש המון המון באתר הזה והוא מאוד מוכר (וחשבתי שגם אמין) אבל היום ראיתי את התמונות האלה וכמו שאתם יכולים להבין לפי הבדיקה הSPARK 7 עובר בקצת את הAX478 של טרמלרייט + הסמארט פאן שוחד?! ;D
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב מסוג לנובו N-500 כיצד אני ישמור עליו מבחינת קירור המחשב . שאלה נוספת המחשב מחובר באופן תמידי למטען האם זה מזיק למחשב? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם של ASUS שהוא טוב ל-O.C הדגם הוא: P5NE-32 680I SLI ומעבד E6600 CORE 2 DUO. האם חברות של מחשבים נותנות אחריות על O.C לדוגמא IQPC? חברת מחשבים יכולה לדעת אם עשיתי O.C? עכשיו כדאי לעשות O.C למעבד ל-FSB ל-1333 כי הלוח אם תומך עד 1333 או לעשות O.C ל-CORE CLOCK? את האובר קלוק אני מתכנן משום שאם אני יעשה SLI בעתיד לשני 8800GTS אני דיי בטוח שיהיה צוואר בקבוק בין המעבד לשני כרטיסי המסך. המלצות ותגובות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לבצע אוברקלוקינג ללוח אם מבוסס אינטל? יש לי לוח אם מבוסס G35 תוצרת אינטל עם E8400 ואני רוצה קצת להוציא לו יותר מהירות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן. יש לי לוח די גנרי עם צ'יפ של SIS. מעבד AXP 2000+ כנראה 0.18. שמעתי משהו על שילוב של Ctrl+F1 או קומבינציות דומות. יש לכם הצעות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אפשר לראות במפרט את כול הפרטים. הקטע הוא כזה: העלתי באס ל 300 ,ולא שיניתי את המחלק של הזכרונות והמחשב עלה (ועבר 15 דקות ב PRIME95) , ככה שיוצא שהזכרונות היו על 900 MHZ (כשבסטוק הם 800).[ בהתחלה (לפני הבדיקה) ניסיתי לשנות את המחלק ככה שהם יהיו גם על 800 אבל אז הוא קרס לפני POST. זה בטוח ככה? אין מה לדאוג? פשוט תמיד חשבתי שיותר בטוח א הזכרונות ישארו על התדר סטוק שלהם. אבל אם זה לא עובד ככה אז אני מתאר לעצמי שהכול בסדר. אפשר לשפוך ממש טיפה אור על הנושא של הזכרונות? (כי מכול מה שקראתי הבנתי שהתדר אמור להישאר סטוק)
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
לאחרונה החליפו לי לוח אם וכשהפעלתי את המחשב גיליתי טמפרטורות בשמיים. גם MBM5 וגם speedfan מראות ערכים של 125, 83 ו 64 מעלות. כשאני נכנס ל Bios אני רואה את ב CPU ב 41 אבל אני לא יכול לבדוק טמפרטורה ביומי. האם מישהו יודע איך לסדר את זה? יכול להיות שהתוכנות מתבלבלות בין C ל F ? נ.ב כרטיס המסך 6600GT שלי נמצא ב 48C כבר כשאני פותח את המחשב ללא עבודה מאומצת זה תקין? או שאולי גם על הטמפרטורה הזו אי אפשר לסמוך?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יכול להיות מצב שאני מוריד מתח למעבד (כי הוא חם מדי למרות שלא באובר קלוקינג) מ-1.7 ל-1.5 (כמו שכתוב שצריך להיות כברירת מחדל של ה-1700+ XP Thoroughbred) עושה איתחול ואז המחשב לא יעלה יותר ואין אפשרות להעלות חזרה את המתח כי אפשר לשנות רק מתוך הוינדוס עם תוכנת easy tune (שבאה עם הלוח GA-7VKML )? זה כבר קרה למישהו? מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשעשיתי את הבדיקה וברקע גלשתי באינטרנט היתה לי שגיאה ב INTERNET EXPLORER, זה אומר שהמחשב לא יציב?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי אתלון 2600+ ברטון במהירות סטוק היה תמיד מוציא 60 שניות פתאום הוא מוציא לי דקה וחמישים שניות!!! בחישוב של מגה אחד. תעזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתכנן מודינג למארז שלי. יש לי מארז full tower מסוג בילתי ידוע וישן. מה שאומר שהוא בעל פוטנציאל מודינג חסר תקדים. המכסה שלו הוא בצורת האות 'ח'. אני מתכנן לחתוך אותו לצורת האות 'ר' ו- 'ו' ואז ליצור דלת צד שתתפרק עם thumbscrews. בשביל שלא ישאר לי רווח בפס הניסור אני רוצה לשים איזה חומר. כנראה גומי. הרעיון הכי יצירתי שאני וחבר מצאנו הוא לקחת שני פסים מפנימית של אופניים ולחבר אותם לשני הצדדים. מישהו מכיר עוד פתרונות? מעבר לכך, איפה קונים Thumbscrews וכמה צריך לעלות dremel?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי Thermalright HR-03 Plus הנה ביקורת http://www.pcper.com/article.php?aid=381&type=expert&pid=1 עוד ביקורת http://www.ocia.net/reviews/thermalrighthr03plus/page1.shtml
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-