עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בין המפרט שאני קונה יהיה המארז CM690, ואני מוסיף לו עוד 2 מאווררים 120, ככה שחם לא בדיוק יהיה שמה. השאלה היא האם קירור הסטוק מספיק או שרצוי להוסיף קירור נוסף חוץ מזה, כאשר לא מתוכנן OC? ואם כן, איזה קירור? אני מבקש משהו לא רועש, ולא להשתגע במחיר בבקשה. הקירור ייקנה ב-SkyPc. תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by Badi_Mami,

ברשותי מארז ציפטק פול טאוור,יש בו חמישה קליפסים כאלה סגולים לחיבור מאוררים בלי הברגה,המאורר קתודה לא מתחבר ולא יושב טוב על הקליפסים,אני יכול לתקוע אותו חלקי שבערך הוא ישב(אבל אחרי 2-3 נגיעות בו הוא פשוט יוצא=\) כמו שצריך אבל אני מפחד שאחרי כמה זמן הוא פשוט יפול וחלילה יהרס\יהרוס משהו. מישהו יכול לתת עצה\פתרון?בלי לקדוח במארז. תודה רבה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  3. רציתי להזמין היום את הטוניק טאוור 120 ,אך בעל החנות אומר לי שכדאי לי לשקול את המאווררים של ג'יגהבייט הדגם הוא: Gigabyte 3D ROCKET PRO - II COOLER FOR P4 / 478/775/ K8/K7 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=731 האם הוא צודק או לא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by barakhil,

צהריים טובים :-) אני רוצה לשנות את הצבע של הנורה בפלופי שלי.. יש לי מלחם ואת הלד עצמו, מישהו יכול בערך להדריך אותי איך להלחים או להביא לי לינק למדריך ? תודה רבה לעוזרים, פשוט מעולם לא נגעתי במלחם זה נראה לי מפחיד :-) -הילה-

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by singera,

לאחר שקניתי את הציפטק אני צריך מאווררים חזקים מה דעתכם על זה :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm ואיפה ניתן להשיגו או המאוורר המואר של אנטק המלצות נוספות התקבלו בברכה......

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by wow,

המפרק שלי בין היתר הוא MSI K8N NEO2 PLATINUM AMD 64BUT 3200 סוקט 939 נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-200 ל-205 והכל היה בסדר,מחשב יציב וכו'. כשהעלתי ל-210 המחשב רושם לי : WARNINIG! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE BLEASE RESET OC FEATURES IN SETUP MENU ויש לי 2 אפשרויות להיכנס בחזרה לביוס או ללחוץ F1 ואז הווינדוס עולה אבל המהירות נשארה כמו מקודם ולא עלתה. מה הבעיה יכול להיות שיש איזה אפשרות בלוח שצריך לשנות?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב והייתי רוצה לדעת עד כמה הוא שקט(מ1-10) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by daniel_18,

שלום, אני לפני קנייה של לוח אם חדש (P45) ואני רוצה לדעת +- לאן אני יכול להגיע עם הE4300 ולאיזה מעבד להשתוות פחות או יותר (מבחינת מהירות וכו...) המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני יודע שאם אני רוצה לעשות OC אז אני צריך להחליף את הספק ולקנות קירור. יש לי כמה שאלות: 1. האם משתלם יותר לעשות OC למעבד הזה מאשר לקנות Q8400 - Q9400 יד שניה? 2. עד כמה זה מסובך לעשות את זה? 3. מה העלות +- של ספק 550W וקירור למעבד שיוכל לספק תוצאות טובות? 4. האם יש צורך בשדרוג של הכרטיס מסך גם בשביל הOC? אני לא מחפש להגיע לקצה היכולת של המעבד, רק לשפר אותו במידה ניכרת. אני לא מתכוון לקנות מעבד חדש, רק יד שנייה ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ItayG,

אהלן חברים, אשמח קבל עצה ממי שיודע למה מחשב נייד בן שבוע ימים, שמוגדר בחלונות 8 ובהגדרות סמסונג כמו שצריך - מרעיש מהמאוורר ברמה שמציקה באוזן. כלומר, המאוור "נח" לדקה ומרעיש 5 דקות ברמה שמפריעה בעבודה שקטה בספרייה למשל. אשמח לרעיונות, המלצות, הכוונות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אוקיי, ראיתי שהשאלה הזאת נשאלת כאן המון פעמים. אז כנראה שאין באמת מקום שנותן תשובה מספיק ברורה. אז אני אנסה לתת אחת. (כן, אני יודע שיש סטיקי שמדבר על זה, אבל הוא קצת מבורדק ולא ממש ברור) וכן, זה ארוך, אבל אתם באמת רוצים לדעת, תקראו הכל! אז נתחיל. לכל מעבד יש טמפרטורה מסויימת שברגע שהוא מגיע אליה הוא נכבה, כדי לשמור על עצמו מפגיעה עקב עבודה בטמפרטורה גבוהה. טמפרטורה אותה הגדירו למעבד בייצור שלו, ואין דרך לשנות או לדעת אותה. הטמפרטורה הזאת נקראת Junction Temperature Maximum או בקיצור Tj max. לכל מעבד (ספציפי, לא סדרה לא דגם ולא סוג, לכל שבב) יש Tjmax שונה, שאותו, כאמור, אי אפשר לדעת. מה שכן אפשר לדעת הוא בכל זמן, מה המרחק במעלות של המעבד מהTj max שלו. לדוגמא, אם ה…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by lior46,

אני מעוניין להעלות את מהירות השעון של המעבד הנ"ל לסביבות ה 3.0GHZ איזה קירור מומלץ.התקציב הוא עד מינימלי,כלומר עד 130 שח עדיף כמה שיותר זול הלוח שלי הוא gigabyte 965p-ds3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by TheShadow,

מה המקיסימום שמותר לי להגיע? 60 מעלות זה בסדר? (המעבד מגיע 2.0 אני הפכתי אותו ל2.5 אבל הטמפרטורה עלתה ל60 אז הורדתי ל2.4 ואני על 40 ככה...)

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by shay33,

לילה טוב ;D לדוד שלי נדפק הקירור של הכרטיס אתם יודעים הקירור המעפן הזה עם המאוורר הקטן והזה המאוורר הפסיק לעבוד יש בעית חימום :-\ אני יעשה לו את המוד עם הPCI והמאוורר אם זה לא יעזור על איזה קירור אתם ממליצים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=401 זאת האפשרות היחידה? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by House M.D.,

לחצו להגדלה. הכרטיס מסך נמצא במנוחה. תראו את ההבדל בין הליבה והזיכרון לבין השיידרים! במאמץ, הליבה והזיכרון על 50 מעלות והשיידרים על 75 מעלות... האם הטמפרטורה של השיידרים חשובה? ולמה כזה הבדל משאר כרטיס המסך? בתוכנה GPU-Z מופיע אותו חיישן עם אותה בעיית התחממות. נ.ב. בתמונה המעבד מקודד סרט אז אל תתיחסו לטמפרטורה שלו.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by SMSM,

מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום איך המערכת הזאת? NIKITA (TWC-A04 V2.0) http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm קראתי עליה כמה ביקורות לא רעות, השאלת האם היא שווה 900 שח.... חוץ מזה, האם כדאי לקנות את הBB ולהחליך לו משאבה? זה אמור לתת מערכת זולה וטובה יחסית לא? (לפי מה שהבנתי עקב אכילס הגדול של הBB הוא המשאבה)

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by emuzon,

אם עושים OC לרכיב מסויים אז אין יותר אחריות עליו נכון?! למה שחנות המחשבים שממנה קונים את המחשב אמורה לדעת שהתבצע אובאקלוק? או יותר נכון , איך לעשות אובר מבלי שיהיו סימנים אפילו שהרכיב יתקלקל?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by parAzoid,

אתמול פניתי אליכם בטענה שהNINJA PLUS מציג אותם ביצועים כמו הקירור STOCK ואתם ניסיתם\הצלחתם לעזור לי. עם קירור הסטוק במנוחה המעבד היה על 36 מעלות ובמאמץ על 48 מעלות [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. הנינג'ה עד אתמול הציג ביצועים די דומים - 32 מעלות במנוחה ו47 מעלות במאמץ [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. אמרתם לי שיכול להיות המארז "חונק" את הנינג'ה, או שאין לי זרימת אוויר מספיק טובה. [80MM אחד שמוציא מאחורה, ואחד של 80MM שבתקווה אני אתקין אותו מחר.] הגעתי ל2500MHZ עם OC עם הנינג'ה + כאשר המארז היה סגור, הוא הגיע ל60 מעלות במאמץ בבדיקת FPU בS&M. [מטורף לא? המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000+] התוצאות לאחר פתיחת המארז: לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. ללא OC במנוחה - 25 מעלות!!! כטמפ' החדר. במאמץ מ…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. בבקשה אני רוצה לעשות אובר קלוק אפילו אם זה לא ישפר בהרבה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer דגם g5738 מעבד t6600 אחרי שימוש מעט מאומץ במחשב הטמפ' של המעבדים מגיעה ל 73--75 מעלות..(נבדק ב speedfan הטמפ' הזה נורמאלי למחשבים ניידים או ללכת לחברה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dmx,

ראיתי אותו באיזה חנות... האם הוא טוב... שווה להשקיע בו? <לא לי אלה לחבר שלי>

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

שלום. רציתי לדעת מאנשים שקנו ב ExaByteSystems האם הם אמינים ? איך שילמתם ? ותוך כמה זמן הגיע המשלוח ? ובכלל, אם אתם מרוצים. תודה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by Alroit,

שלום שוב רציתי לדעת - כמה מתח ניתן לתת למעבד E6600 בלי לשרוף אותו?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  25. המקרה הוא כזה, לפני כמה חודשים טובים קניתי מעבד 1.8 (נורת'ווד כמובן) ובעזרת עזרה מחבר המהרתי אותו ל 2.53. טמפ' של סביבות ה 40-55 בזמנו, תיכננתי לקנות את ה AK478 יחד עם איזה מאורר ג'נריק נחמד אבל....עקב חוסר מזומנים ירדתי מהרעיון עכשיו, שאלתי היא כזאת, איזה היטסינק (+מאורר) הכי טוב מבחינת קירור (עם רעש נסבל) ואיזה הכי טוב ללא שום קשר לרעש תודה !

• 5 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.