עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shemiraz,

החלפתי לוח אם ללוח הזה ועליו יש את הקובית קירור מנחושת לאחר שהפעלתי אותו (הכל עובד תקין גם האובר קלוק סבבה ) שמתי לב שהקוביה הזו ממש חמה האם זה תקין? היא לא סתם חמימה אלה ממש לוהטת.... לפי speedfan כל הטמפרטורות נמוכות -באיזור ה 30 מעלות יכול להיות ששם אין חיישן טמפרטורה? (כי אין מצב שזה 30 זה הרבה יותר) צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. שלום יש לי pentium 4 2.2 a ולוח אם ga-8irx והלוח שלי תמיד מראה לי 25 מעלות. עוד בעייה היא שהחום במעבד בדרך כלל הוא בין 50 ל-52 מעלות ובמאמץ מגיע ל-58 לעומת זאת שהמארז פתוח יש לי 44-43 מעלות... נראה לי שהמצב כזה בגלל שחם מאוד מאוד בחדר שלי... אז אין ברירה נחכה לחורף יש לי קירור רגיל מאורר על המעבד ומאורר שמוציא אוויר... אז מה מומלץ לי לעשות בעניין הלוח אם ובעניין המעבד? והאם זה בריא להשאיר את המארז של המחשב פתוח?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. כשאני יסגור את במארז הטמפרטורה תגיע ל65....אין לי קירור מיוחד במחשב יש בקושי קירור רגיל...(יש מאוורר אחד שמכניס אוויור וגם הוא בקושי עובד, המחשב בא רק עם קירור לספק) מחשב פנטיום 4 1400...ששמעתי שבמעבדי אינטל המעבד מאט את עצמו כדי להתקרר עד כמה זה נכון ועד כמה זה משפיע? האם אני צריך לרוץ עכשיו לחנות כדי לקנות ערכת קירור או כמה מאווררים... אגב החוטים במארז די מסודרים ולא מפרעים למהלך זרימת האוויר...

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ran222,

רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב שלי? מה הטמפרטורה הממוצעת למחשב בימים האלה? ואיך אפשר לקרר אותו?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by slrr,

צי'פסט אומר 52 ב-OCCT אחרי OC. אבל כשאני נוגע הוא בוא הוא רותח ממש... השאלה היא: מה 52 זה כזה חם שאני לא יכול לגעת בזה יותר מ-7 שניות? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Lotar_88,

שלום לכולם ברשותי הכרטיס המצויין בכותרת. כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוס ניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו.. האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ? אז ככה GPU = 77 מעלות RAM = 61 מעלות במנוחה אני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוק והמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה 3064 RPM \ הגיוני ? נורמלי? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by RegE.v,

תמונה אחת שווה אלף מילים מה לעשות להוסיף מאווררים אם כן איפה ? יש לי מאוורר אחד שמוציא חום בצד האחורי של המארז

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. הי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה קניתי מחשב חדש (שבוע) AMD phenom 925 ATI HD5770 Gigabye 770TA-UD3 הוא הורכב ועבר בדיקות בzigzag אני מריצה speedfan ומקבלת נתונים עבור 44C Temp1 ,43C Temp2 ,Temp3 84C ,Core 37C Temp3 מלחיץ אותי אבל ראיתי שהוא קבוע, לא משתנה בכלל. מה מציין כל טמפרטורה, יש תוכנה או משהו שאני יכולה להריץ שיאפשר לדעת מה זה מה? חוץ מזה, איזה טמפרטורה צריכה להדליק לי נורה אדומה לגבי כל אחד מהרכיבים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האלן חברה אני ממש ל מרוצה מטמפרטורת המעבד שלי! יש לי INTEL Pentium 4 2.26 אני משתמש עם ההיטסינק המקורי שהגיעה איתו ויחסית לחברים שלי שיש להם את אותה הקונםיגורסציה יש לי טמפרטורה גבוה מדיי! IDLE: 41-46 FULL LOAD: 49-53 ואצל חברים שלי בIDLE לא עובר את 38 וFULL LOAD יש להם 44 בערך.. המארז שלי מאוד מרווח ויש לו מספיק מאווררים! הבעיה היא שאולה לא מרחתי את המשחה הטרמית נכונה ? (ARTIC SILVER 3!) מרחתי שיכבה אחת על המעבד ומההיטסינק הסרתי את החומר השחור ומרחתי עליו גם שכבה. כדי להחליק את השכבות השתמשתי מקלות עם צמר גפן ובואו נגיד שהן לא יצאו ממש ממש ישרות.. שאלתי היא - האם מרחתי נכון את המשחה ושאולי זדה כיול להשפיה על הטמפרטורה ?? ואם כן אז איך אני מסיר את השכבות מההיטסינק והמעבד…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  11. מה הסיבה? ומאיפה נמדדת הטמפ בלוח?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

תראו את התמונה .. למה הטמפרטוה כלכך גבוהה ? מישהו :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  13. כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש הרכבתי מחשב חדש : AMD 64 2800+ Socket 754 Abit KV8pro Compucase 6A19 בבדיקה ראשונית אז, הטמפרטורת היו - CPU - 46-50 Idle Power Supply - 35C Case - 20C לא ממש אהבתי את הטמפרטורה של המעבד, אז קניתי Arctic Silver 5 ואתמול בדיוק סיימתי את ההתקנה שלה (לפני המדריך באתר). לצערי, לא חל שיפור כמעט בכלל (אולי מעלה) אולי אפילו הטמפרטורה קצת עלתה. השתמשתי בשכבה דקה, ועשיתי הכל לפי הספר אני חושב. האם זה טמפרטורה סנדרטית למעבד הזה? או שאולי פשוט ההקירור גרוע? המאורר הוא מאורר שהגיע עם ה AMD בקופסא. חושב לציין שאני לא עושה OC, והמחשב במצב Quick&cool.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by Joe Blow,

שלום שבוע שעבר שידרגתי את המחשב וקניתי מעבד barton 2600 עם לוח Abit AN7. בזמן פעולה הטמפרטורה של המעבד (לפי ה utility של abit שבאה עם הלוח) היא בסביבות 48-46 מעלות ב idle. אני משתמש ב volcano 7+ עם arctic silver 3 לקירור ואני לא עושה oc. המאוורר פועל במהירות הנמוכה ביותר שלו. בנוסף יש לי שני מאווררים בחזית המארז להכנסת אוויר ושניים נוספים מאחור להוצאת אוויר. שאלות: 1. האם הטמפרטורה שלי גבוהה מידי? 2. אם התשובה ל 1 היא כן אז מה אני יכול לעשות כדי להוריד אותה? (להחליף את ה volcano?) תודה. נ.ב. אני רוצה להוריד את הטמפרטורה כדי להתחיל לעשות oc. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ronile4,

היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  17. העתקתי את הנושא מפורום מעבדים ולוחות אם, כי כנראה הבעיה שלי לא קשורה לפורום...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yair23,

שלום רב, לפני כמה ימים קניתי לוח אם ומעבד והרכבתי ... לוח אם של ASUS P5LD2-VM מעבד P4 3.0 64 630 socket LGA-775 קיבלתי יחד עם המעבד איזה מאוורר (SP503B0-1 CoolWave III) קישור לאתר של המאוורר : http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=231 מרחתי קצת משחה טרמית שקיבלתי יחד עם המאוורר הזה וחיברתי אותו ללוח אם על המעבד .. אתמול התקנתי את התוכנה של הלוח אם : PC PROBE II .. והיא מראה שהטמפרטורה של הלוח אם היא 35-36 ושל המעבד 45-54 במנוחה .. (מדי פעם זה מגיע ל65) אני לא יודע אם התוכנה של הלוח אם דפוקה או שאני צריך לעדכן ביוס של לוח אם או משהו .. אבל הטמפרטורה הזאת נראית לי מאוד גבוהה .. עצות, רעיונות, פתרונות יתקבלו בברכה בתודה מראש, יאיר !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dazzler,

המעבד עובד אצלי 24\7 על 210*10 על מתח של 1.7 . עד עכשיו הוא היה על 42 מעלות במאמץ אבל עכשיו כשמתחילים הימים החמים הטמפרטורה עולה ל48 במאמץ. כרגע מורכב עליו slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט. רציתי לשאול אם נניח אני שם מאוורר חזק כמו למשל דלתא כמה מעלות זה יכול לשפר ? ואיפה אפשר להשיג מתאם בין 70 מ"מ ל80 או 60 מ"מ? יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לשמור על מתחים נמוכים מה עדיף מכפלה גבוהה או באס גבוה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by k_700,

שלום יש לי מערכת חדשה בת כחצי שנה הכוללת: מעבד AMD 3800 X2 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D קירור ביג טייפון למעבד מארז טרנספורמר עם כל המאווררים שלו. דיסק קשיח WDC 200GB SATA 2 הטמפרטורה של הדיסק קשיח לפי התוכנה HDD Temperature, זאת שיש באתר בהורדות, היא 52-55. האם זו טמפרטורה קיצונית? האם התוכנה הזו אמינה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הנה תמונה........הטפמפרטורה במצב של אובר ל2800 מגה הרץ מעבד 2.2 אינטל פנטיום 4 (נקנה לפני כמה חודשים עם אחריות של איסטרוניקס) הAUX הוא בעצם של מעבד לפי מה שהבנתי משיטוט בפורומים בחו"ל .......כיצד אני יוכל לפתור את זה.......שמתי את כל הקירור שאפשרי לשים במארז (יש לי מארז של ANTEC) וגם רשום שם טפרטורה של מעבד שהיא 27 מה שלא כל כך הגיוני אז אני מתחיל קצת לחשוד שהלוח מזייף או שהטפרטורה היא 51 ......מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעשות.....? תודה רבה נ.ב גם EVERST מציג את אותם טפרטורות ......כנ"ל לגבי SPEEDFAN ואסוס פרוב

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Pancakes,

יש לי בסביבות ה 40 - 60 מעלות, משתנה לפי המצב רוח, כשהמחשב ב IDLE (ובחורף חשוב לציין) אני עם קירור סטוק של אינטל על i5-2400 האם זה המצופה מקירור סטוק? או שפשוט אולי לא התקנתי טוב את הקירור/משחה? הצעות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הטמפ' כמעט נעה בין 48-50 בנוה ואיך שאני מפעיל משחק ברקע הטמפ' מגיעה ל58,59 ולפעמים 60!! זה חם מאוד! מה לעשות? להחליף קירור?? אני מפחד שזה גבוה מדי!! תודה על עזרתכם!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. החום הגיע לארצנו והגיע גם למחשב שלי. בדר"כ הטמפרטורה של המעבד שלי היא 34-38 כשאני לא משחק אלא רק בווינדוס שומע שירים במדיה פלייר וגולש וכו.. ועכשיו הטמפרטורה היא 43 מעלות, וגם המאורר של הספק משמיע לי רעשים כאילו שהוא נחנק ממש ככה. רציתי לדעת אם זה נורמלי והאם המאווררים שבמארז שלי תקינים? תודה !

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by x-dude,

קניתי מחשב חדש P4 2.6Ghz , שאני פותח את סנדרה היא מראה לי שהטמפרטורה של המעבד הוא 127 מעלות (צלסיוס),ניסיתי להפעיל את cpuidle ושום דבר עדיין על 127 מעלות לא משתנה,יכול להיות שהסנסור של המעבד פגום או משהו כזה? המאוורר שעל המעבד עובד מצד שני,שאני פותח את AIDA32 הוא לא מראה לי את הטמפ של המעבד רק של משהו שנקרא Aux (מישהו יודע מזה?)

• 12 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.