אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי לוח msineo2 platinum מעבד amd 3000 venice אני נוסע לארה"ב וורוצה לקנות זכרונות שנוכל לעשות איתם אוברקלוק מה אתם ממליצים תקציב-עד 150 $ תודה 8)
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המעבד עובד אצלי 24\7 על 210*10 על מתח של 1.7 . עד עכשיו הוא היה על 42 מעלות במאמץ אבל עכשיו כשמתחילים הימים החמים הטמפרטורה עולה ל48 במאמץ. כרגע מורכב עליו slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט. רציתי לשאול אם נניח אני שם מאוורר חזק כמו למשל דלתא כמה מעלות זה יכול לשפר ? ואיפה אפשר להשיג מתאם בין 70 מ"מ ל80 או 60 מ"מ? יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לשמור על מתחים נמוכים מה עדיף מכפלה גבוהה או באס גבוה?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס מסך nvidia GeForce 2 100\200 mx ורציתי לעשות עליו oc כי אני רוצה שזה יעבוד יותר טוב במשחקים... אז ככה אני רציתי לעשות עם התוכנה riva tuner אפשר נכון ?? בקיצר ברירת מחדל של הכרטיס זה: Core Clock---175 MHz Memory Clock----166 MHz אני יודע כרטיס מעפן אבל עוד כחצי שנה פחות אני קונה כרטיס חדשדש בקיצור רציתי לשאול בכמה כדאי לי להגדיל את ה MHZ? ד"א הרכבתי על הכרטיס מאוורר 8.0 סנטימטר אז אפשר להעלות קצת יותר,החום של כרטיס המסך מגיע ל 36 בלי מאמץ/עם מאמץ אני לא יודע לבדוק חחח
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום. היום קרה לי דבר לא יאומן ורציתי לשתף אותכם בו. חבר שלי שיש לו מחשב דיי ישן עם מעבד AMD Athlon 2000 עם ליבת Polamino, או משהו כזה, בסוקט A. הטמפ' של המעבד שלו יושבת על סביבות 70-88, מאוד חם ל-AMD. הקיצר השבוע הבאתי AS5 והיום מרחנו לו את זה על המעבד. לפני המריחה בדקתי את המעלות והם עמדו על 86 בערך ללא שום פעולה רצינית של המחשב. לאחר המריחה, נס, המעלות ירדו עד ל 47 מעלות (!!!!). לא האמנתי, הייתי בהלם...לא חשבתי שמשחה יכולה לתרום כ"כ הרבה. מי שרוצה לספר על מקרה דומה שקרה לו או סתם להגיב על מקרה זה, מוזמן. תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הבנתי למה המהירות של הזכרונות עולה - גם למעבד וגם לזכרונות יש את אותו ה FSB, ברגע שמעלים את ה FSB - שניהם עולים (ותלוי מה היחס לזכרונות) עכשיו, מה הקשר ללוח אם, למה הלוח אם עובר OC ?
-
- 14 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם.... ברצוני לדעת מה עדיף לקנות בכדיי להגיע לאוברקלוק מקמסלי ויציב בסידרת הכרטיסים 8800 GTS 320 אני עומד לקנות אחד הכרטיסים האלה והפעם לעצמי.... אין צורך לציין שהכוונה לעשות לכרטיס אוברקלוק מקסימלי ויציב השאלה מה עדיף לקנות כרטיס עם OC של היצרן ואז לעשות לו OC עד המקסימום או לחילופין כרטיס ללא OC בכלל? על הפרק http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 אשמח לחוות דעת מיקצועית...
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי יש לי i5 2300 ואני רוצה לעשות לו oc. המהירות הרשמית שלו לפי speccy היא 2800 אבל אני לא בטוח שזה ככה במציאות... איך אני בודק? והשאלה הכי חשובה- איך עושים oc למעבד? בתודה, עידן.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח הנ"ל נחשב לאוברקלוקר טוב לאחר טיפול בבעיית המתחים(בוסטר...). ברור שהוא לא יתן HTT 400 ,אבל אני מקווה שלפחות 260-290. האם הדרך היחידה להגיע איתו עם וניס(נניח שהוא פנינה) ל2700 היא עם מחלקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב לא בOC, הטמפ, של המעבד היא 45 מעלות כאשר הפעלתי את CPUBURN ל10 דקות, טמפ, המעבד עלתה ל58 מעלות... האם זה בסדר? או שמא אני צריך לדאוג?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד עכשיו היא 39-41C במאמץ של 50% בערך האם זה נורמלי פחות או יותר ביחס לטמפ' החדר והסירקולציה במארז שלי במארז יש מאורר 120 אחורי שמכניס אויר מאורר 120 קדמי שמוציא אויר XP90 על המעבד + מאורר 92 ג'נרי מאורר מקורי MSI על הצ'יפסט מאורר מקורי על הכ. מסך LEADTEK 6600GT 2 מאוררים בתוך הספק כח ENERMAX וזהו נראה לי... ועוד שאלה יש מישהו שהרכיב XP90 על לוח אם דומה msi k8n neo4 platinium אם כן האם הוא יכול לצרף תמונה של איך זה נראה בסיום ההרכבה כי אני לא בטוח איפה הצד הארוך יותר בא אצלי הוא מכסה את 2 החיבורים של הזיכרון כרגע ורציתי לדעת אם ככה זה אמור להיות
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
הייתי על 3.5Ghz והיה לי FSB של 960 עכשיו אני על 3.6 ועדיין הFSB אותו דבר ... איך אני מעלה אותו ? כשאני מדליק את המחשב בפוסט מופיע לי שהזכרונות רצים כ 3200 למה ?? יש לי 533Mhz שזה אמור להיות 4200 עריכה : הכל יציב נבדק עם סופר פאי 32M עכשיו הרצתי בדיקה של 16M גם יציב ...
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
טוב, ימי הקיץ החמים הביאו את כרטיס המסך שלי לטמפ' גבוהות אני מאמין... במהלך משחק TF2 נתקע המחשב ולאחר כמה שניות כל הטקסטורות התחרבשו ונהיו צבעוניות, ככה שאני מאמין שכ. המסך שלי "קצת" חם... (למעבד יש קירור Tuniq) רציתי מכם המלצה לקירור לכ. מסך ( לא גדול, אם אתם מכירים את המארז שמופיע במפרט שלי אתם בטח תבינו את זה) לימי הקיץ החמים הללו... ב200-250 ש"ח בערך... חיפשתי ת'רדים דומים ולא מצאתי כ"כ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ברצוני להוריד את גופי הקירור על מנת לנקותם מאבק ולרענן את המשחה הטרמית. גופי הקירור תפוסים עם פינים שעל פניו יכולים לעבור רק בכיוון אחד, כלומר אחרי הקצה הם מתרחבים כך שאחרי שמעבירים אותם דרך חור, לא נראית דרך בה ניתן לשלוף אותם ללא חיתוך עם קאטר של הפינים. מה עושים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! אני די חדש פה ויש לי כבר כמה שאלות.. אז נתחיל אני עומד לקנות מחשב מבוסס q6600 עם גוך קירור ultra 120 לוח ds3r האם אני יכול לקחת מאורר שישב על ultra 120 אם rpm1200 ובלוח האם להוריד אותו ל 900-1000 rpm כי חשוב לי השקט.. האם זה אפשרי כי יש כבל שמתחבר ללוח אם זה לשליטה אם אני לא טועה ... אייך עושים את זה או שעדיף לקחת כבר מאורר של 800rpm ? מישהו עבד עם s-flex E 1200RPM אייך הוא שקט ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למרות שהשינוי בטמפ' לא קיצוני, אחרי הכל כאן זו ישראל ולא מזרח סיביר אך בכל זאל יש שינוי, וניהיה קר, ובלילות ובבקרים כבר מרגישים את זה. הגיע הזמן לפתוח את האייקון של סנדרה שהעלה אבק בפינת הדסקטופ במהלך הקיץ, מרוב ייאוש לראות את הטמפ' עולות ועולות ולקוות לקצת בשורות טובות ! למרות שרובנו בילינו את רוב הקיץ עם מזגן (או שזה רק אני ?!) לפעמים קשה להבדיל, אבל אם נזכרים באותם רגעים חמים, שאפשר לקבל חום מלראות את המעבד ב-57 מעלות במאמץ אז השינוי ניכר בהחלט. אמנם אני לא גר בפסגת החרמון, או אפילו בירושלים,אלא במרכז הארץ אבל יש ירידה, וגדולה יחסית. ירידה של כ-5-6 מעלות (!) למעבד במאמץ, ו-4-5 מעלות (!) ללוח. אז, כיצד השפיעו הטמפ' של החורף על המערכת שלכם ? עריכה - התלבטתי אם לשים את זה…
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, איפה בביוס נמצאת האפשרות להוריד את מכפלת המעבד? יש לי את גרסת הביוס האחרונה - 0804. תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
איזה אמצעי קירור אפשר להחליף לו? הבנתי שהNV Silencer 6 מתאים רק לגירסת PCI-E... הכרטיס הזה רותח (70 מעלות) ואני עוד מתכנן OC.... יש איזה שהוא אמצעי קירור חלופי וטוב?
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-