עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  2. מחפש. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by AtomiX,

עבדתי על מהירות 280 * 9 במשך כמה ימים.. המעבד עבר טסטים של סופרפיי 32 מגה יותר מ 10 פעמים.. אחרי שלושה ימים [היום] איך שהווינדוס עולה פשוט הוא עושה ריסט יש איזהשהו פיתרון מבלי להוריד את הבאס?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by MoSQuiTo,

אני יודע שיש אפשרות להדליק את המחשב על-ידי לחיצה כפולה על המקש השמאלי בעכבר... עכשיו השאלה היא איך מגדירים זאת???

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by דין.,

שלום, ברשותי מחשב לא חדש עם מעבד Core 2 Duo (תושבת 775) והמאוורר שלו עושה רעש בלתי נסבל בשבילי. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שקט יותר (Zalman CNPS10X Quiet, דעתכם?) ושאלתי היא כדלקמן: האם בבוא העת כשאקנה מחשב חדש עם מעבד חדש, במידה והתושבת תתאים, האם אוכל להשתמש במאוורר שאני רוצה לקנות למעבד הקיים שלי? במילים אחרות, האם מאווררי המעבדים האלה הם "רב-פעמיים"? תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by poltergeits,

שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by roeiw,

יש לי כרגע ונטק Areo Flow ואני רוצה להחליף אותו לקולר מאסטר HHC-L61 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=HHC-L61Alps כי יש לי רק מאה שקל... וכה זה עולה 1.זה שווה משהו 2.מה יותר טוב הוונטק או הקולר מאסטר תודה.

• 13 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה לעשות oc למעבד ואני לא יודע מה עושים אני צריך שיסבירו לי הכל מהתחלה אני אפילו לא יודע איך ניכנסים לחלון cpu -z השמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. למרות שהשינוי בטמפ' לא קיצוני, אחרי הכל כאן זו ישראל ולא מזרח סיביר אך בכל זאל יש שינוי, וניהיה קר, ובלילות ובבקרים כבר מרגישים את זה. הגיע הזמן לפתוח את האייקון של סנדרה שהעלה אבק בפינת הדסקטופ במהלך הקיץ, מרוב ייאוש לראות את הטמפ' עולות ועולות ולקוות לקצת בשורות טובות ! למרות שרובנו בילינו את רוב הקיץ עם מזגן (או שזה רק אני ?!) לפעמים קשה להבדיל, אבל אם נזכרים באותם רגעים חמים, שאפשר לקבל חום מלראות את המעבד ב-57 מעלות במאמץ אז השינוי ניכר בהחלט. אמנם אני לא גר בפסגת החרמון, או אפילו בירושלים,אלא במרכז הארץ אבל יש ירידה, וגדולה יחסית. ירידה של כ-5-6 מעלות (!) למעבד במאמץ, ו-4-5 מעלות (!) ללוח. אז, כיצד השפיעו הטמפ' של החורף על המערכת שלכם ? עריכה - התלבטתי אם לשים את זה…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by robertok,

שאלה, יש לי בארטון 2500(מכפלה פתוחה) עם קירור סטוק, ולוח ASUS מבוסס KT600 (מה לעשות...). לפני OC המעבד עבד על 58 מעלות קבוע, כשהבאס על 166MHz והמכפלה על 11. שיניתי את הבאס ל 180, והמכפלה ל 19!!!. חוץ מזה לא שיניתי מתחים. הטמפרטורות ירדו ל 52 באיידל, ו 56 במאמץ, והמחשב התחיל לעוף... פיספסתי משהו בחוקי הפיזיקה???

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. אני רוצה לעשות OC, ואני לא בטוח על איזה קירור ללכת: TT V1, Sunbeam Tuniq. איזה מביניהם יותר יעיל בקירור ושווה את ההשקעה הכספית? יש לכם המלצות לקירורים אחרים?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום, מדובר בCOOLERMASTER STACKER 830.. מצ"ב תמונה של מיקומי מאווררים (המאווררים עדיין לא קיימים, צריך לרכוש לחוד), אני רוצה לשים מאווררים כך שתהיה הסירקולציה הטובה ביותר. המארז מגיע רק עם מאווררים 2 ו3..השאר אני צריך לקנות כאמור. אז מה דעתכם, אילו מאווררים נוספים עליי לרכוש, ואיך למקם אותם (יציאה\כניסה של אוויר). כמו כן איפה שסימנתי X, שם יושב הNINJA של המעבד לכן אי אפשר לשים שם מאוורר. תודה!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by matteo,

רציתי לשאול בקשר לקירור של טרמלטייק לפני שאני קונה איך פועלת החבילה : x blower2 +smartfan II+ fan speed controller http://www.thermaltake.com/dcfans/525drivebay/a1869.htm כדאי לקנות? הבלואר ששאוב אויר פועל בצורה טובה או סתם זבל עזבו עכשיו תרעש זה לא מעניין אותי

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by iyehuda,

יש לי infinity nf4 ultra הפעלתי תוכנה ntone שקיבלתי עם הלוח וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הבאה : מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  15. אהלן. יש לי לוח די גנרי עם צ'יפ של SIS. מעבד AXP 2000+ כנראה 0.18. שמעתי משהו על שילוב של Ctrl+F1 או קומבינציות דומות. יש לכם הצעות?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  16. היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  17. אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by arkadur,

אני מחפש את היבואן של היידור בארץ, כדי לדעת היכן יש לו דילרים נוספים בירושלים מכיוון שאני מעוניין להזמין משאבה, לצערי בכל חנות שהייתי אין את מה שאני מחפש, או שיש רק משאבות טבולות אם מישהו יודע על חנות שעובדת עם החברה, עדיף בירושלים, או יודע מידע על היבואן, יבורך כל מידע חשוב , תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. טוב אז ככה אני רוצה לנקות תמאווררים ולשים שמן ויש לי 2 בעיות 1-אפשר לעשות את זה בלי לפרק ולהרכיב מיחדש? (אני לא מחליף מישחה תרמית) 2-איזה שמן מתאים לרכיבי מחשב ואיך משמנים את המאוררים כמה זמן לחכות עד שאפשר להדליק תמחשב וכו

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. הזמנתי מאוורר איכותי של Arctic Cooling מנועה מחשבים ושהוא הגיע אני פותח אותו ומגלה שבמחשב שלי יש רק חיבור למאוורר 80מ"מ. יש איזה דרך בכל זאת לחבר מאוורר 120? כי להחליף זה יעלה לי סתם יותר ועוד טירחה כי זה היה בדואר... המארז זה mid tower, הדגם נמצא במפרט מחשב שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. הוא מוציא קצת ררררררררררררר.... מעצבן וזה משגע לי את השכל! ניקיתי ארותו מאבק וזה הפחית קצת, אבל עדיין זה משגע לי את השכל, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by galigola,

יש לי AMD 2000 לוח אם ג'יגבייט KT400 VAX,נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' והטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות ה-57-60 ושל המערכת(האם הכוונה היא ללוח?) היא בערך 40. יש לי וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W . האם עלי לדאוג? זה נראה לי גבוה לא? האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מקדימה?(בלכתובת הבאה יש תמונה של המארז שלי מקדימה,זה נראה לי כמו מקום לעוד מאוורר לא?) מה זה יתן לי? http://www.pchardware.co.il/assets/own/front_18.jpg

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. אני אבריג את המאוורר על הדלת הצדדית. מאוורר ופתרון קירור Zalman ZM F1 Retail או AF8025 PWM 80MM FAN תודה חבר'ה -------- עריכה: האם מאווררים אלו עם חיבור 3 פין ללוח M?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים