עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BaLiLi,

אני מתלבט הין 2 לוחות למעבד E6300 1. זה CONROEXFIRE ESATA 2 שעולה 550 ש"ח והשני זה GYGABYTE 965P S3 שהבנתי שהוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב אבל עולה 250 ש"ח יותר האמת לא בא לי להתעסק יותר מידי בלקנות מאווררים ולהעלות מתחים למעבד השאלה שלי אם אני רוצה להגיע לOC של 300 עד 400 באס 1.האם אני יכול להישאר בקירור סטוק? 2.האם אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? 3.האם אני חייב זכרונות של 800 MHZ כדי להגיע לבאס כזה? 4.בוא נצא מנק' הנחה שעם הCONROEXFIRE ESATA 2 אני אגיע ל300 באס(זה מה שהגיעו איתו בביקורות)=2.1 גיגה או להוסיף את ה250 ש"ח הפרש ולקחת את ה965P S3 שייתן לי באס של 400 (בהנחה שזה הבאס המקסימלי באמת שאוכל להגיע אליו מבלי להעלות מתחים ולהישאר עם קירור סטוק)=2.8 גיגה האם ההפרש ב…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  3. זה בסדר?!? 2.5?

• 16 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by lior669,

שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שמרכיביו העיקריים הם: לוח INTEL 945 GIGABAYT מעבד INTEL D 805 DUAL CPRE הבעיה היא שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת ולדעתי גם בלתי סבירה, הרעש יכול להתחיל דווקא שלא עובדים עליו, ובאופן מוזר הוא גם לא נפסק, כפי שאתם יודעים הנחשב נמצא בחדר בטמפ' ממוצעת של 30. תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. אם אני עובד לפי המדריך פה זה יעבוד???.... והאם יש לכם עוד דרכים לחבר את הגשרים האלו שם (או מה שזה לא יהיה)????(נגיד בדיל או משהו)

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  6. היי התחלתי לשחק WOW ופתאום באמצע המשחק אני רואה שקיבלתי הודעה שמטעמי חום הכרטיס עשה דאונקלוק למהירות שלא תסכן אותו.. בדקתי וראיתי שהטמפ של הכרטיס הגיע ל 80... למיטב זכרוני זה תקין... הכיצד אפשר לסדר את הדבר הזה :\ ? האם מומלץ אולי להחליף את הקירור או לשים משחה טרמית ? אשמח לעזרה בקירור הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. Started by y10,

תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by zxc1301,

אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם: 1) ZALMAN VF-900CU 2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2 3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA 4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ? אשמח אם תעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  11. היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by lmlm,

אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.

• 11 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by SpEcToR,

הדיסק קשיח: 60 מעלות כרטיס מסך: 55.. וזה לא במאמץ.. (המפרט שלי.. נמצא ב"מםרט שלי")

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש ומעוניין לראשונה לנסות להמהיר אותו. הבעיה היא שאין לי שום רקע באוברקלוקינג ולכן מספר שאלות עקרוניות (שאולי יראו טיפשיות אבל חייבים להתחיל מאיפשהו): 1) בהנחה שיש לי את הרכיבים המתאימים האם ניתן לעשות אוברקלוק (נניח למעבד ולכרטיס המסך) -נניח למהירות שפויה ולא מטורפץ- ולהשאיר את הרכיבים פועלים כך כדרך קבע גם ללא שום קירור נוסף? או שכל המהרה מעבר למהירויות המקוריות מחוייבת בהגברת אמצעי הקירור? 2) האם ניתן בכלל לבצע המהרה על ידי תוכנה בלבד או שהכל מצריך התעסקות עם החומרה? 3) אם כן איזה תוכנות מומלצות לשינוי המהירות והשגחה על הטמפרטורות 4) במה הכי חשוב להשקיע בקניה של מערכת כשאני יודע שאני הולך לעשות לה אובקלוק (שוב, לא בטרוף..) 5) איפה זה מתחיל להיות מסוכן? 6…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. http://www.aoaforums.com/forum/hardware-hacking/35737-mod-your-6800gs-agp-ultra-extreme.html השימוש על אחריותכם בלבד!

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by gabig12,

היי המחשב שלי מתחמם יותר מידי הוא מגיע ל-63-70 מעלות ואז מתכבה יש לי : AMD ATHOLON 2500+ EPOX 8RDA3I 512 MB TWINMOS ניסיתי לנקות את המארז ואת המאווררים מאבק ניסיתי לסדר את הכבלים שיהיה אוורור טוב בעזרת אזיקונים ניסיתי לקחת את המאוורר של הספק הישן ולהתקין אותו במארז שום דבר לא עוזר??? מה לעשות אני כבר משתגע??? אולי לנסות למרוח משחה טרמית??? להוסיף מאווררים??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Moty_p,

זה כבר המאוורר ה - 3 שאני מחליף, כל המאווררים הקודמים שהרכבתי לכרטיס המסך ( NVIDIA 5200 ) פשוט הלכו לעולמם תוך שבוע ופחות המאווריים פשוט מתחממים בטירוף מגיעים ל 45 מעלות שזה המון ונהרסים מבלי שאני מודע לזה כמובן ומפסיקים לספק קירור לכרטיס המסך הרותח הזה שזה כמובן מביא אותי למצב של קריסה ושל מסכים כחולים S.O.S מישהוא מכיר מאוורר טוב שעומד בחום גבוה מאוד, בלחץ ומקרר ממש טוב וזול יחסית?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  18. Started by T-Flash,

אהלן לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה? כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ? 2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון? 3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן) זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו. תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום יש לי 1300PRO של MSI. כשאני מנסה להעלות אותו דרך ATI TOOL, אני לא מצליח אפילו להעלות MHZ אחד - ישר מתחילים ארטיפקטים והמחשב נתקע. אחרי ריסטרט הוא עובד שוב בקלוקים המקוריים. יש לציין שאינני יודע מה טמפ' הכרטיס בגלל שאין לו חיישן. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by ^Z^,

איזה לוח אם עדיף באוברקלוקינג לקונרו? בבקשה לגבות דעות ע"י בנצ'ים\ת'ראדים.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by THE FOX,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=3437 שיפור מדהים! עבר 7000 נקודות ב3D Mark 06. שווה לקנות.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by pop,

שלום, כבר שאלו שאלה דומה על המודל הקודם של BT האם הוא נכנס למארז:antec plusview 1000 amg ? http://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=90510 וגם, המודל הקודם של bt נכנס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ido-nava,

AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור ביג טייפון שעובד על 1400RPM CORSAIR 1024MB VALVE CL2.5 512X2 Gigabyte GA-K8N Pro SLI eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit וספק כוח HEC 480W ACE מעלות: CPU 34 GPU 53 GPU Ambient 40 כרגע לא מתוכנן אובר לכ.מסך, אולי בעתיד. בכללי הוא בסדר לאוברקלוק ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ido.K,

מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  25. Started by gilloze,

יש לי PD830 3,0 מישהוא יכול להיג לי אם הוא טוב לoc ולמה בתוכנה everst בלשונית DMI ואז Proccers זה רושם לי maximum clock 3800? מה אני יכול לעשות oc רק עד 3,8 תודה רבה גיל

• 14 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים