אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מתכוון ל MHZ של הזכרון? כי שלי שלי אחרי 200mhz לא יציב בגרוש... זה מה שצלחתי להגיע הכי יציב. אגב האם התזמונים של הזכרון טובים? [אני מתכוון יחסית ל pc3200 ]. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 365 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מאורר ל E6600, הלוח שלי סביר להניח יהיה ASUS P5B-DLX או גדם קרוב אליו של ASUS המליצו לי על ה NINJA וה BIG TYPHOON יש לי מארז THERMALTAKE XASER V WINGO http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v8000a/v8000a.asp שאלה: האם BIGTYPHOON יתים למארז שלי? בלי להפריע לזכרונות ולקרטיס המסך ולמגש הקירור של הקרטיסים?? כי הוא מאורר ענקי ורוצה להיות בטוח שהוא מתאים ולא יצמד לזכוכית של המארז? מישהו פה יש לו את המארז הזה עם המאורר הזה? אשמח לשמוע דעות ואם מישהו ממליץ על קירור מסויים אשמח לשמוע, תודה
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום, שיש באג נפוץ, של בילבול בחיישני טמפ', עכשיו רציתי לדעת, באוורסט כתוב לי שהמעבד עומד על 47 מעלות, ובביוס כתוב לי שהוא עומד על 40-41 מעלות [ יש לי 4 מאווררים במארז, אחד מקדימה, 2 בצד, ואחד מאחורה ].... על מה להסתמך? והאם החיישן מזייף?
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
הוספתי 2 מאווררים של ספקי כח למארז, חיברתי אותם ישירות לספק... עכשיו, שאני מחזיק את המאוורר ביד, הוא שקט, אך כאשר אני מתקין אותו על המארז, הוא ממש רועש, טרקטור, משו בלתי נסבל... השאלה שלי היא, מדוע הוא רועש כל כך על המארז? והאם ניתן לעשות משהו שיפחית את רעש המאוורר? חיברתי את המאוורר, על הגריל של הדלת צד של המארז, הגריל הוא חתיכת מתכת, מפוצצת במלא חורים קטנים [ גודל של בורג של מאוורר כל חור ], אם אני אקדח עם כוס את כל החורים האלו בגריל ואעשה חור אחיד, הרעש יופחת? והמה ניתן לעשות בכדי להפחית את הרעש? אני בניתי פאן באס כדי לכבות ולהדליק את המאווררים בכל פעם שאני לא מאמץ את המחשב, אך אני בטוח שתהיה דרך אחרת תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איך הקירור הבא Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ? והאם הקירור הזה Thermaltake Jungle513plus יותר טוב ? האים ההבדל במחיר של מאה שקל מהדגמים הקודמים שווה כדי לקנות Thermaltake Big Typhoon ? ??? ??? ??? (זה מיועד בשביל אוברקלוק סולידי למעבד E6600)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
המאווררים פועלים מצויין יש אחלה טמפרטורות,רק המאוורר הקדמי שקניתי ב30 שקל סתם מציק כי הוא עושה רעש לא נורמלי,נראה כי הוא עובד מהר מדי אבל עדיין לא מצאתי תוכנה שתזהה אותו(הוא מחובר לחשמל של ההארד דיסק ולא ללוח אם) התוכנה של הלוח לא מאפשרת הורדת מהירות(abiteq) נראה לי וגם ככה לא מזהה אותו ואותו דבר ספיד פאן יש רעיון איך להוריד תמהירות?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי, אחרי כמה שעות של עבודה, המחשב שלי מתחיל להרעיש מאוד. כניראה שכל המאווררים עובדים במלוא העוצמה, כי מרגישים שגם המחשב והשולחן רועדים. מדובר בעבודה סטנדרטית לחלוטין שלא מאמצת את המעבד, אבל החדד לא ממוזג. כרגע, כשהחדר ממוזג (טמפרטורות: מעבד 49, אזור ראשון 39 ואזור שני 38), הרעש אמנם חלש בהרבה וכבר אין רעידות אבל הוא עדיין מורגש מאוד. נתוני המחשב: מעבד Pentium D 3.4, לוח אינטל D945GNTL, ספק 300W או 350W של HEC ומארז ג'נרי עם 2 מאווררים. השאלות שלי הן אלה: 1. האם הרעש החזק נורמלי למחשב כזה? ככה צריך להיות? 2. מה ניתן לעשות כדי להפחית את הרעש באופן משמעותי? האם להחליף ספק? להתקין מערכת קירור חדשה למעבד? שניהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני יודע שהלוח לא בדיוק מעולה לOC וגם המאוורר של המעבד הוא סטוק וגם הספק גנרי אבל רק לצורך Oblivion אני רוצה לנסות לעשות OC למעבד לפי מה שאני זוכר 2400 יכול להגיע לבערך רמה של 2800 על מאוורר בסיסי ואני מקווה להגיעה לזה הכשיו שהטמפרטורות בחוץ מתחילות לרדת (פתחתי תדלת של המארז בקיץ) הכשיו אני מקווה שאפשר לעשות את זה בלי לשנות מתחים כי אני לא רוצה ליתעסק בOC מורכב אלה בOC פשוט דרך תוכנה בכל מיקרה אני נוב בOC ורק פה ושם עשיתי ניסוים קטנים ובאחרון לפני כמה חודשים היתי צריך לאפס תביוס כי עשיתי משהו לא נכון בכל מיקרה המיפרט שלי בצד ואם צריך OC גם לכרטיס או זיכרונות וזה OC שנוב יכול ליסתדר איתו אז תמליצו ותסבירו לי בבקשה ותיזכרו שזה מיועד רק לOblivion שי…
-
- 4 תגובות
- 403 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ליפתוח ל7900 gt צינורנות זה אפשרי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Sunbeam Transformer BLACK ENERMAX LIBRITY 400W המפרט הזה יוכל לעשות oc טוב שיגיע לסביבות 2.8 Ghz???
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אחרי שבדקתי כמה אופציות הכי נראתה לי החלפת הקירור של ה7950GX2 בשל TT... אם עכשיו הטמפרטורה על 80-70 בכמה הטמפרטורה אמורה לרדת? יש דרכים חלופיות שיעזרו לי יותר שלא יעלו יותר מהדרך של החלפת המאוורר כדאי בכלל מאוור שלTT?? יש יותר טובים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
אני יגיע הבייתה רק בלילה אז מחר תשמעו איך זה מרגיש כרגע אני רק רוצה להגיד תודה לאליאור התותח שעזר בהזמנה. :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב שלי מתחמם יותר מידי הוא מגיע ל-63-70 מעלות ואז מתכבה יש לי : AMD ATHOLON 2500+ EPOX 8RDA3I 512 MB TWINMOS ניסיתי לנקות את המארז ואת המאווררים מאבק ניסיתי לסדר את הכבלים שיהיה אוורור טוב בעזרת אזיקונים ניסיתי לקחת את המאוורר של הספק הישן ולהתקין אותו במארז שום דבר לא עוזר??? מה לעשות אני כבר משתגע??? אולי לנסות למרוח משחה טרמית??? להוסיף מאווררים??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם: 1) ZALMAN VF-900CU 2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2 3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA 4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 12 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הכרטיס לפני כחודש והחלטתי ששוה לי לפתוח לכרטיס צינורות ולהפוך אותו לשווי רמה כמו ה-6800GT. הורדתי את התוכנה RivaTuner עשיתי את כל הצעדים שרשומים במדריך הנ"ל [בערך]: http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html בקיצור הגעתי לקטע של הפתיחת צינורות ולא הבנתי מה צריך לעשות, שאלתי גם עוד מישהו והוא אמר שכנראה איי אפשר.. האם זה נכון, אני לא יכול לפתוח לו צינורות? הינה תמונות: החלק שיותר למטה: תודה רבה לכל העוזרים!!. ועוד משהו שקשור לאוברקלוקינג.. נניח ואני עושה אוברקלוקינג לכרטיס, איך אני צריך לעשות אותו, להעלות 10 הרץ לליבה ו-10 לזיכרונות ז"א נגיד בהתחלה שיהיה 1010 [במקום 1000] ו-360 למעבד [במקום 350] או …
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שאלה לגבי מאוררים לכ.מסך ARCATIC VS ZALMAN שלום יש ברשותי SAPPHIRE ATI RADION X800 PRO R420 האם הדגם של ארקטיק Arctic-Cooling ATI Silencer 4 מתאים לכרטיס מסך של חברת SAPPHIRE ומה יותר טוב מבחינת רעש וטמפ' ארקטיק או זלמן בתודה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
סוף סוף סיימתי את כל הסידורים והתפנה לי הזמן לעשות OC. מפרט המערכת: Intel Core 2 Duo E6400 2.16GHz 2Mb + Zalman CNPS9500 AT GA-965P-DQ6 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Zalman VF900Cu WD 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II * יחידות 2 = RAID 0+1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK Enermax Liberty 400W Active PFC Gigabyte Triton Black ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 Logitech MX500 Mouse+Logitechinternet pro keyboard Samsung 930B גופי הקירור נמרחו עם ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease (משחה טרמית מעולה!) החלטתי להתחיל "בקטנה" אז עליתי רק עד באס 400 עם מתח 1.325V@1.375V. הזכרונות רצים ב800 מ…
-
- 57 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק (אני לא מאמין שלוח יכול להחזיק כזה דבר) וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחר שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות לכרטיס geforce7600gs פתיחת צינורות עיבוד. השאלות שלי הן 1-האם ניתן לעשות זאת לכרטיס הזה?. 2-האם ביצוע הפעולה הזו יעלה את רמת הביצועים של כרטיס המסך בצורה נכירת, או שלא כל כך גבוה?. 3-האם צריך אמצעי קירור בשביל לפתוח לו צינורות עיבוד?. 4-אם ניתן לבצע את הפעולות האלו כיצד ניתן לבצע אותה. אין לי מושג איך לעשות את זה, אז אם מישהוא יוכל להביא לי מדריך בעניין
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-