אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש... עכשיו משום מה הטמפ' בזמן מנוחה ניראות לי די גבוהות...(מצורפת תמונה למטה). בנוסף, אני כל הזמן שומע מן צפצוף כזה מהמחשב שחוזר על עצמו כל הזמן.. אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן. מפרט המחשב בצד ימין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז אחרי שקניתי את כל החלקים והרכבתי את המחשב והכל נראה על פניו תקין ופועל, הבטתי ב BIOS והמחזה היה טיפה מדאיג. המפרט הבא: מעבד: Q6600 G0 Stepping לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R קירור מעבד: TT V1 כ. מסך: Sparkle Geforce 8800 GTS ספק: Enermax 400W מארז: Aurora 570 טמפ' המעבד תקינות (בסביבות ה28-35, כשאני מסיר את דופן המארז הטמפ' באופן טבעי יורדות במעט) טמפ' המארז (SYSTEM אם אני לא טועה) מגיעות ל 48 במקרה הטוב, ול 52-53 במקרה הפחות טוב. הם טמפ' אלה תקינות? יכול להיות שהצבת ה cooler הפוך (למרות שאני די משוכנע שלא כך הדבר) עלולות להשפיע כל כך על הטמפ'? כמו כן מצורף תצלום מסך של Everest. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי. המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים. מה הפיתרון לבעיית הקירור?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בכל התוכנות זה מראה לי על CHIPSET 70 מעלות לעוצת זאת המעבד במאמץ לא עובר 43 והאם אפשר לעשות אוברקלוק כך ? האם זה נורמלי ללוח הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו מעבד amd athlon 3800 x2 dual core יכול להיות שהמעבד עובד אצלו על 10 מעלות? בדקנו גם באוורסט וגם בביוס וזה מה רשום.. והמאוורר של המעבד על 850 סל''ד בלבד.. יש לו מארז די פשוט של ezcool ואין לו מאווררים במארז.. רק אחד שמוציא מאחורה אין אפילו אחד שמכניס האם הטמפ' הגיונית או שזה מחשיד?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מספר טמפ' לא הגיוניות כשאני מסתכל בתוכנות מוניטור לטמפ'. הדגשתי את הטמפ' הללו בצהוב. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
לאחרונה, הטמפ' במחשב הנייד שלי התחילו להיות די מוזרות. כשהמעבד במאמץ אני מקבל הפרש של 8 מעלות בערך בין הטמפ' של 2 הליבות, מה שגורם לאחת מהן להתחמם מאוד (97 מעלות). פעם כבר פתחתי מחשב שולחני ומרחתי משחה טרמית על המעבד. האם כדאי לקחת את הסיכון ולעשות אותו הדבר גם עם מחשב נייד שכבר אין לו אחריות ? או שהעניין יותר מסובך שם ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפ' המומלצת לכרטיסי מסך מסדרת 6600GT. ואיזה קרור אפשר להוסיף על כרטיס מסך, לא משהו מסובך ויקר. ובכלל אם כבר אז מה גם הטמפ' המומלצת להארד דיסק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של EVGA GTS88 שהוא עובד על 60 מעלות בXP במשחק כמו BF2 שהכל ההגדורות על HIGH הוא מגיע ל 84.. אני יודע שהם כרטיסים שמתחחמים אבל עד כמה....? האם זה בסדר או צריך לחושב על פתרון קירור .. ואם כן אשמח למלצה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי אינטל P4 1.4G ואני רוצה לדעת מה הטמפ' המומלצות שלו למנוחה ולעבודה מאומצת כדי שיהיה אפשר לעשות לו OC חוץ מזה אני לא מוצא אופצית נעילה ל AGP/PCI בביוס - איך מתגברים על זה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D 915 2.8GHz ורציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת עבור המעבד הזה (מנוחה/מאמץ)? יש את המפרט המלא בפרופיל אם אתם צריכים... אגב, בדקתי באשכול הטמפ' המומלצות אבל לא ממש הבנתי איך זה הולך שם.. O_o לא הבנתי איזה ליבה יש לי שאני ידע למה להתייחס.. תודה
-
- 4 תגובות
- 381 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום בהמלצת הפורום שילוש חדש+ספק המפרט נמצא בצד, אני עושה בדיקות ממאמץ, ומהר מאוד הלוח מגיע ל60מעלות ומתחיל להתריע לי(הרמקול במחשב מתחיל לצפצף), כן אני יודע שאני יכול להעלות את זה ל90 מעלות גם, השאלה אם 60-65מעלות ללוח האם זה סביר? והאם למעבד 55מעלות זה סביר? כי קנית היום 5 מחשבים שמבוססים על השילוש הזה, והם הולכים לחברים ומשפחה, ואני לא רוצה שיתחילו לעשות לי בעיות בזמן העבודה. עדכון-ביטלתי את ההתראה הלוח מגיע ל69מעלות!! והמעבד מגיע ל62מעלות, האם זה תקין? אריאל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי A64 2800,מה הטמפ' המקסימלית? (במאמץ) אני יודע שיש סטיקי של טמפ' מומלצות אבל אין שם על A64,אלא אם כן פיספסתי את הקטע הזה ובמקרה זה אני מצטער
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש(במפרט<<<) על המעבד הזה ורק עכשיו אמרתי אני ינסה לעשות OC עכשיו הטמפ' במאמץ בOC ל2500MHZ בבדיקת OCCT עמדו על 46-48.5 בבדיקה של חצי שעה השאלה מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור במעבד הזה? וגם שאני מנסה להגיעה ל2600 MHZ המחשב עולה אבל בOCCT אני מקבל EROR אחרי כמה שניות למה? צריך עוד מתח? הגדרתי ככה: NB X5 מכפלה 10.5 PCIE 100 שמתי על 100 זכרונות על X3.33 במקרה שצריך עוד מתח לכמה כדאי להעלות?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי GeForce 4 Ti 4200 64MB של אסוס (אין לי כוח למצוא את מספר הדגם,אם זה חשוב אני אביא) מהי הטמפ' המומלצת לכזה כרטיס? ואיך אני בודק את מה הטמפ' של הכרטיס ברגע מסויים?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה הטמפ' המומלצת לi7 920 וכן עם איזה תוכנה כדאי לבדוק? הדביקים נראים כבר ממש לא מעודכנים.. בנוסף, אני מתכנן היום למרוח משחה טרמית חדשה על הthor's hammer שלי, הוא קירור DHT אז זה קצת מסובך לשים.. מצאתי את הכתבה הזו: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=1&limit=1&limitstart=5 קצת מסובך.. לא הצלחתי למצוא סירטון כלשהו או כתבה שמראה ספציפית על הTHOR'S HAMMER.. מישהו מכיר במקרה? בנוסף: לא יותר קל למרוח את המשחה על הCPU עצמו במקום כל הכאב ראש הזה של לשים את זה על הקירור? כל הסיבה של זה, זה לבדוק שהצלחתי למרוח כמו שצריך את המשחה.. אני מתכנן לעשות OC אחרי זה (אולי מומלץ לחכות כמה חודשים שהמשחה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
הכרטיס שלי במנוחה על 60-65 מעלות ובמאמץ אפילו 75-80. זה בסדר? (OC ממש מינימלי כ-10 MHZ בליבה בלבד). אני מפחד להמשיך עם הOC למרות שבבנצ'מארקים הוא מתפקד בסדר וכנ"ל במשחקים. אשמח לתשובה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר'ה, השאלה בכותרת. כרגע במאמץ מלא עם PRIME95 אני עומד על ~72 מעלות למעבד, ולליבות בין 80-92 מעלות. מוגזם מאוד הייתי אומר. קרור MUGEN II בכל אופן, נתונים מרשימים נכון לעכשיו. 4.2GHZ למעבד על 1.4V~
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
טוב, זה המצב: בשבועיים האחרונים המחשב שלי סבל מתקיעות חוזרות ונשנות ולאחר בדיקות גיליתי כי הגורם לכך הוא חום המחשב... המפרט הוא כזה: P4 1.8A ASUS P4B266-C Radeon 9700 Pro by Sapphire Maxtor 60GB 512 266mhz (מוגבל ע"י לוח האם) ומארז של simbadda מהדגם הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=2971 המממ... אוקי, אז חשבתי על להחליף גם HSF וגם להוסיף מאווררים... כעיקרון עכשיו יש את ההיטסינק המקורי על המעבד, ויש מאוורר אחד על ספק הכוח(חובה כמובן), ואחד מקדימה מול לחצני ההפעלה... בנוסף יש חור נוסף למאוורר מתחת למעבד (אבל לא מורכב עליו מאורר) רציתי מס' המלצות מכם בקשר לסרקולציה יעילה: 1)איפה כדאי לי להוסיף מאווררים? יש לכם המל…
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי. * פירסמתי את הדיון הזה גם בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אך אני חושב שפה ידעו לעזור לי יותר טוב, שחכתי פשוט שקיים פורום של קירור, אתם בטח תדעו לעזור לי טוב יותר.. אז מצטער אם אסור או משהו, פשוט זה די מטריד העניין. אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro. המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במ…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב החל "להיתקע" למשך 10-20 שניות בזמן הרצת משחקים כבדים. פעמיים קרה שהלוח אם ציפצף באמצע ונכבה. בדקתי באמצעות SiSoft Sandra 2005 את הביצועים וגיליתי שהטפמ' של ה PSU מגיע ל 74 מעלות, והטמפ' של הלוח אם מגיע ל 46 מעלות. המעבד גם מגיע ל 40-50 מעלות. איך שאני מבין - ספק הכוח שלי מתחמם יותר מדי ומחמם את כל המערכת ככה שהיא קורסת? המפרט: - AMD Athlon 2800+ - Gigabyte N7400-Pro2 - Geil 1 GB Dual Channel (2.5-4-4-8) - ATI 9800 SE 128 MB - SATA 80 GB - מארז די גרוע ומצוצע עם מאוורר 80'' מאחורה. - לקראת החלפה למארז מקצועי ומקורר יותר. - המלצות ??? <- [EDIT] - המערכת לא ב OC ואף פעם לא הייתה. לצורך העניין - המשחק Battlef…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-