אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
ה6800GS AGP לאוברקלוקינג טוב כמו הPCIe? וחוץ מזאת שהליבה, מהירותה והחיבור שונים, יש עוד הבדלים? ובכמה הליבה נחותה מליבת הpcie? אם בכלל.. תודה. פרטים אנשים, אני אוהב פרטים!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחיר צלעות הקירור תלוי בגודל? ואיזו משחה טרמית הכי כדאי?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי התקנתי הרכבתי,שמתי וונטק 120 ממ שיכניס אוויר והגלוב נשאר להוציא,ומה התאכזבתי מהטמפ יש לי וולקנו 11+ 47 מעלות במנוחה,axp2600 במאמץ עדין לא בדקתי,הרכבתי את תעלת האיוורור סתם כדי לראות אם היא תשנה זה שיפר לי במעלה אחת,למרות שהייתי בטוח שזה רק יגריע מכיוון שזה מפריע לסירקולציה או שלא?יש הצעות לשיפור הטמפ (הצבה שונה של שני המאווררים)?יש לי עוד 2 80 ממ אפשר לדחוף אותם בלי לקדוח חורים?ועוד משהו הטמפ של הכרטיס מסך שלי גבוהה יחסית 44-45 מנוחה?המארז שלי דיי קריר והכל כי זה לא טמפ הכי גבוה למעבד בקיץ (46 עם תעלה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאווורר של הכרטיס מסך הלך לעאזאל, הוא נשרף או משהו כזה, הוא לא פועל לי יותר, דבר זה מוביל לכך שכל פעם שהוא מתחמם יותר מידי המסך מתכבה לי, ואני רוצה להחליף אותו כבר. אני צריך המלצה למאוורר שיתאים לNVIDIA GeForce 9500 GT התקציב שלי הוא עד 150 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
זה הגיוני שאחרי OC אני מקבל פחות נקודות ב 3DMark06 מאשר בלי??? מה ניסגר?????? איך?? Q6600 2.4 ל 3.0
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אילו הטמפרטורות מ EVEREST - במנוחה וללא OC (כולל מפרט) Motherboard 43C Gigabyte GA-P35-DS3 CPU 27C Q6600 CPU #1 / Core #1 54C CPU #1 / Core #2 46C CPU #1 / Core #3 48C CPU #1 / Core #4 50C GPU Diode 55C Gigabyte HD2600XT - passive cooling WDC WD2500AAKS-00SBA0 32C WDC WD5000AAKS-00TMA0 32C Cooling Fans CPU 511 RPM AC freezer 7 pro intake1 1337 RPM TT smart case 90mm intake2 N/A AC AF fan 92mm rear N/A Antec p150 case fan שהרצתי STRESS על ה GPU הוא עלה ל 95 מעלות (הרצתי שעה - עלה מהר ל 85, ואח"כ לאט לאט עד 95-96 ולא נראה שהוא עולה יותר) הרצתי את: http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ כאשר שיניתי את מהירות …
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם ה-SONIC TOWER הוא התמורה הטובה ביותר ל-210 שקלים חדשים דנדשים? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 תודה למי שיענה לי.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ההזמנה שלי מ JAB TECH הגיעה (PANAFLO L1A ו VIBRATION DAMPENERS) קודם כל זו פעם ראשונה שאני מזמין מהם (כי אין PANAFLO בארץ) ואני חייב לציין את השירות המהיר והמחירים הסבירים ההזמנה יצאה באותו יום שבצעתי אותה והמשלוח (הכי זול) לקח פחות מ-10 ימים. לאור הנסיון שהיה לי עם זמני אספקה בארץ... אני לא ממש רואה סיבה להזמין לא להזמין הJAB גם דברים שיש בארץ הרכבתי את ה PANAFLO וה DAMPENER בSHUTTLE שלי שנשמע כמו טרקטור עם ה FAN המקורי... ומאז כל 5 דקות אני הולך לבדוק אם הוא דולק.... כי לא שומעים כלום... פשוט שקט !!! אני מריץ עכשיו את PRIME95 לראות אם הוא גם מקרר בנוסף להיותו שקט ועד עכשיו נראה שהוא מעלה את הטמפ' ב4-5 מעלות אבל לשימוש שלי עם השאטל זה לא ממש משנה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה באסה עד שקניתי את העסק אני לא יכול לבדוק אותו בגלל הרעש של המשאבה אולי הסידור שלי לא נכון? כעיקרון - אין בועות אוויר,אבל המשאבה מרעישה (אם אני מנער את המיכל אז היא שותקת לכמה שניות פיתרונות? בכל אופו המערכת שלי היא כזו משאבה 2 רדיאטורים בלוק מיכל
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2278 לפני כמה שבועות חיפשתי בנצ' בנושא באתר ואף אחד לא מצא אז הנה מי שמעוניין
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שבודקת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי {geforce fx 5200 128 mb} תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P233 הגעתי ל 266 בלי שהמחשב יתקע אבל הוא ממש איטי וב 300 הוא נתקע כשהוא מעלה את הווינדוס אין ללוח הזה בקרת טמפ' אבל נראה שהמעבד לא מתחמם רציני מה לעשות כדי שלא יתקע?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הקירור שבא עם המעבד ב-BOX איך הוא ? מבחינת : 1) רעש 2) יעילות (האם הוא מקרר טוב? האם הוא טוב גם ל-OC ?)
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-אוויר,מים,גז לא משנה לי כלכך -יביא את המעבד במנוחה ל30-25 מעלות מקסימום -קטן וקומפקטי יחסית -אפרופו גז, איפה מוכרים כזה בארץ? עם אחריות וכו'?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב Pentium 2 400 MHz ו128 SDRAM האם יש אפשרות שיעבוד יותר מהר בלי להחליף מעבד או זיכרון תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למאוורר 120 מהיר יותר מזה שבא עם הTRUE RT (רץ אצלי על 1500RPM) וישאר שקט יחסית... יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי. קודם כל מפרט: Athlon ThunderBird B 1400Mhz ECS K7S5A Ver.1 256SDRAM PC133 (השבוע אני מקווה שה PC2700 של Spectek שהזמנתי יגיע). Volcano 7+, low speed (טמפ' Load היא 58 מעלות פלוס מינוס). בקיצר, זה דיי מעצבן אותי שאני עובד על באס של 100 (כאמור- גירסה B של המעבד....). להעלות את ה FSB זה לא ממש בעיה, אבל הבעיה היא שזה חרא של מעבד ל OC ולכן חייבים להוריד את המכפלה. אבל- אין כל אפשרות לשינוי המכפלה בלוח הזה, ולכן האפשרות היחידה היא ע"י מוד למעבד. ראיתי את זה: http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/workshop/socketa/socketa_resistors.html לא הבנתי בדיוק את זה. את המצב שבו אני צריך לחבר גשר הבנתי (קו רצוף). אבל לא הבנתי מה ההבדל בין מתי שאני צריך להפריד את הגשר…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי 10540 המפרט הוא: amd 3200+ gigabyte gak8n ultra 9 kingston 512*2 gigabyte x800xl 256 נווו?. זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, פתחתי עכשיו את המחשב ובדקתי מה עושה רעש גיליתי שהמאוורר הקטן של הכרטיס מסך עושה קצת רעש, אבל מה שעושה את עיקר הרעש הוא המאוורר של המעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro שעוצרים אותו המחשב נהיה שקט מאוד.. מבחינת טמפרטורות המעבד יותר קר מטמפרטורת החדר והכרטיס מסך בסביבות ה30 במנוחה. בדקתי בspeedfan במנוחה וכתוב שמאוורר 1 מסתובב על סביבות ה2500 rpm ושהשני בסביבות ה513 rpm. זה לא כותב שמה של איזה רכיב כל מאוורר.. שזה דיי מפגר. הפעלתי את OCCT 3 על הבדיקה של הספק כוח (מאמץ את הכל) והRPMים לא זזו כמעט. בלוח אם הפעלתי את cool'n'quit הזה שיש שמה וזה לא שינה כלום. אז יכול להיות שהArctic Cooling עובד לי כל הזמן ב2500 rpm? כי אם הוא היה עובד ב513 rpm לא היו שומעים כלום,…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן אנשים בשעה טובה קניתי מחשב חדש אחרי 6 שנים וגם הרכבתי אותו בעצמי ... וזו בעצם הסיבה שיש לי כמה שאלות טרם התקנתי עליו מערכת הפעלה אבל עלו בי כמה שאלות : 1. מה צריכה להיות הטמפרטורה (מיטבית) של המעבד בבדיקה בביוס כמובן שאני מדבר על מצב ישר מהארגז בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. 2. האם כל הנורות הציבעוניות שעל הלוח אמורות לדלוק בביוס שכן ממה שרשום בחוברת הוראות ככל שדולקות יותר נורות חיווי מירוק לאדום עם צהוב/כתום וכתום חזק באמצע ככה יש יותר עומס על המעבד... אז השאלה היא האם זה תקף גם למצב ביוס או ששם זה תמיד מדליק את כל הנורות ? מעבד CORE2QUAD 9550 גוף קירור AC freezer 7 pro לוח gigabyte ep45-ud3p לא יודע אם זה חשוב לצורך התשובה אבל הספק הוא crosair 620W והמארז CM690 נכון …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אלה הטמפרטורות במצב מנוחה! O_O אני בשוק לגמרי. יש לי עוד מאוורר במארז, שלא פועל כרגע, משום שאני לא מצליח לחבר אותו לספק, זה כאילו שאין מספיק חיבורים פנויים (0 בעקרון לפי מה שראיתי ). עצות? דעות? תגובות? זה נורמאלי יחסית לחום של היום (ירושלים)? P: תודה מראש, orl2008. את האמת, אני מפחד להפעיל עכשיו את Burnout או משהו, שהמעבד לא יקפוץ לאזור ה-90 ככה O_O
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות) יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר. האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי. או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermax מה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-