אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחים שלי 6800GS חדש ורציתי לדעת אם יש משהו שימושי בקשר אליו? אולי לפתוח צינורות? איך הוא בOC? תודה רבה, אבי.
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני נמצא בשלבים של קניית מערכת שבעיקר תהיה לOC ואני מתלבט בן כמה לוחות וזכרונות הלוחות שחשבתי לקנות זה האסוס P5K-E שמבוסס על התכנון של הלוחות היותר יקרים בסדרה מבחינת הPWM וגם הקירור, או הDFI P35-T2R שהוא מפלצת OC. או פשוט לקחת IP35-E בקצת מתחת ל600 שקל ולא לקנות משהו overkill. וכרגע קירור למעבד אני הולך על הTR ULTRA EXTREME 120 עד שיגיע הCRYO של OCZ שיחליף אותו.. מבחינת זכרונות זה הקטע היותר חלש שלי בגלל שלא שמתי לב הרבה זמן מה קורה בשוק הבנתי שכל זיכרון 800MHZ יחזיק אבל לא משנה כבר BRAND? חשבתי לקחת את הGSKILL 6400HK בגלל שאני זוכר את החברה שהיא היתה מעולה בזמני הBH5 או איזשהו OCZ ,בכל מקרה צריך המלצה לזיכרון עד 600 גג
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור טוב לכרטיס והכי חשוב שיהיה שקט כי המאוורר של הכרטיס קודח לי במוח כל הלילה מה עוד שעשיתי לו אוברקלוקינג ושמתי אותו שיעבוד כל הזמן התקציב שלי משהו בסביבות 150 תודה!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הבנתי לפי מה שאומרים שה CPU צריך להיות בהפרש של איזה 10 מעלות מהליבות עצמם שבודקים טמפ'. זה הגיוני שאצלי זה ההפך? צירפתי תמונה. תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שוב שלום! אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה בחיי... וזה קצת מפחיד... בכל מקרה, לוח האם שלי (ASRock P43Twins1600) מגיע יחד עם תוכנת OCTUNER להמהרה. התוכנה עובדת דרך ווינדוס, אבל אין לה מדריך טוב בכלל. 1. האם מישהוא מכיר את התוכנה ועבד איתה, מה דעתכם? 2. האם OC דרך ה-BIOS יותר\פחות כדאי \ לא משנה בהשוואה להמהרה דרך ווינדוס? 3. האם יש אילו צעדים מקדימים (שינויים ב-BIOS וכו') שצריך לעשות לפני שעושים OC דרך ווינדוס? בקיצור, אתם מבינים שאני NOOB מוחלט בקטע...אשמח לעזרה, עצות, או אם מישהוא מכיר מדריך טוב אונליין (חוץ מהמדריך של HWZONE... ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתככון למכור אותם כי אין לי מקום במארז http://img211.imageshack.us/my.php?image=3fans1jt.jpg אני עוד עייף מצמח :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הלוח המתוכנן הוא Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2. המוגן יפריע לזיכרונות ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית! הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש). האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה: --כרטיס מסך-- --קירור-- --כרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות OC בשתי דרכים: 1: דרך התוכה "core cell " של MSI (שאני מגיע ל 215 ב FSB) זה עושה ריסטרט! 2:בביוס, הורדתי את המכפלה ל 4X ושאני מעלה את המהירות ליותר מ210 אז הווינדוס לא עולה (זה עושה ריסטרטים עד שאני משנה חזרה בביוס) למה זה קורה???? (עידכנתי ביוס והמעבד לא עובר את 46 מעלות) תודה מראש (לא פרסמתי את זה בפורום "אוברקלוק וקירור כי אני חושב שזה קשור ללוח אם)
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי קירור למעבד של OCZ עם צלעות הוא נראה מאוד גדול ותופס הרבה מקום הוא מקרר אבל יוצא ממנו רעש בלתי נסבל .אני מחפש קירור למעבד שיהיה מקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט יש לי מעבד Q9300 המחשב שלי הוא לגיימינג וחשוב גם הקירור מוכן להשקיע עד 350 שח ומוכן לחרוג אם צריך . אני אשמח על כל עזרה תודה...!!!!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול בקשר ל lcd. עשיתי הכל לפי המדריך והכל עובד מצוין רק שקניתי בלי תאורה אחורית אבל זה לא הבעיה העיקרית . אז לפני כמה ימים חיברתי adsl של netvision אבל הבעיה היא שהlcd והמודם adsl-usb לא עובדים ביחד השאלה היא למה?ואיך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של סיבוב המאווררים במארז (הם מחוברים ללוח אם) , השאלה שלי היא איך אני מגדיל את מהירות הסיבוב של FAN2 (מדובר במאוורר על הגג , מאוורר שקט של CM) , בעקרון הוא אמור להגיע עד 1200RPM. בלי קשר לזה , אם אני ארצה להחליף את המאווררים הנ"ל במאווררים 120/140 (שקטים ושידחפו הרבה אוויר , את המאווררים הכחולים של CM אני לא שומע בכלל אבל הם דוחפים פחות אוויר) איזה דגמים ממלצים (מאווררי LED כמובן) ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כרגע חזרתי מתל אביב וKSP וקניתי מעבד 3000+64bit וקיבלתי איתו את הקירור הנ"ל. מה דעתכם עליו? ויש לכם מדריך למריחת משחה טרמית על מעבד חדש?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ממה שאני מבין אז מה שנקרא צ'יפסט הוא בעצם שני שבבים עיקריים: הגשר הצפוני והדרומי (תקנו אותי אם אני טועה, כי אני לא ממש מבין טוב באלקטרוניקה של הדברים). על לוח האם אלה שני השבבים הבאים בגודלם אחרי המעבד. עכשיו, תמיד אני רואה ששמים קירור (מאוורר, HEATSINK וכ"ו) רק על הגשר הצפוני והשאלה שלי היא למה ? האם הגשר הדרומי בהכרח מתחמם הרבה פחות ? אם אני מתכנן אוברקלוק עצבני שכנראה יעלה את מהירות הבאס בדי הרבה אז הרי גם הצ'יפסט יצטרך קירור יותר טוב. במקרה כזה האם צריך להשקיע ולקרר גם את הגשר הדרומי או שרק לשפר את הקרור הקיים של הגשר הצפוני ? או בקיצור, האם הצ'יפסט שלי יהפוך לצ'יפס...
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחיר צלעות הקירור תלוי בגודל? ואיזו משחה טרמית הכי כדאי?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להגיד שהפרוייק פשוט מדהים אחלה של עבודה. ושנית רציתי לשאול פה אנשים איך אני עושה או אולי קונה (אבל איפה?) את הסמל האטומי שדולק אצלו אל החלון בצבע אדום או כל סמל אחר אבל שיהיה בנוי בצורה כזו. קישור לפרוייקט: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/abi תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לנקות תמאווררים ולשים שמן ויש לי 2 בעיות 1-אפשר לעשות את זה בלי לפרק ולהרכיב מיחדש? (אני לא מחליף מישחה תרמית) 2-איזה שמן מתאים לרכיבי מחשב ואיך משמנים את המאוררים כמה זמן לחכות עד שאפשר להדליק תמחשב וכו
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה
-
- 14 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור אויר שקט שיתאים לתושבת AM2 (לוח M2N-E) ולמעבד Athlon II X4 645 לא מתוכנן OC. תקציב עד 200 ש"ח. ושאלה: אם הלוח הוא AM2 והמעבד AM3, למה הקירור צריך להתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-