אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם intel 850gb וקניתי radeon 9800 pro חדש כל פעם שאני מדליק את המחשב הלוח מתחמם לי באזור של הכרטיס עד ל56 ולאט לאט חוזר לנורמלי בד"כ הוא יושב על 37-38 מעלות האם יכול להיווצר נזק מזה? מה הטמפרטורה המומלצת לאזור של הכרטיס מסך? והאם מאוורר קטן לכיוו הזה יכול לעזור? את הטמפרטורה בדקתי לפי intel active monitor
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עם מישהו יודע לשפר ביצועים וללמד אותי פה אני ישמח http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpWcYuKk.png יש וידאו של המחשב שלי כולל המפרט תודה לכולכם על העזרה קהילה מס'1 ברשת אתם
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
חשבתי על ה Z-machine של זלמן אבל יש עוד אחד רק מנחושת,מה ההבדל בינהם כי המחרים דומים. כמובן שאנ רוצה הקירור יתאים גם לכ.מסך חדשים... יש עוד הצאות?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד INTEL CORE 2 DUO E6600. האם אוכל ללהגיע לתדר של 3GHZ מבלי לשרוף את המעבד? אם כן, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד לעשות זאת כי אין לי ניסיון בתחום.
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול בקשר ל lcd. עשיתי הכל לפי המדריך והכל עובד מצוין רק שקניתי בלי תאורה אחורית אבל זה לא הבעיה העיקרית . אז לפני כמה ימים חיברתי adsl של netvision אבל הבעיה היא שהlcd והמודם adsl-usb לא עובדים ביחד השאלה היא למה?ואיך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
חלקים לבניית מערכת קירור שעובדת על שיטת ה-cooling water תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield) G0 @ 2.4GHZ + Ultra 120 extreme הטמפרטורות במנוחה: ליבה 1 : 28 ליבה 2 : 28 ליבה 3 : 22 ליבה 4 : 27 ליבה 1 : 27 ליבה 2 : 27 ליבה 3 : 21 ליבה 4 : 26 הטמפרטורות במאמץ: ליבה 1 : 40 ליבה 2 : 39 ליבה 3 : 33 ליבה 4 : 36 * טמפ' ללא אוברקלוקינג * נמדד ב Core Temp 0.95.4 השאלה האם זה סביר שיש כזה הבדל בין בין הליבות (ליבה 3 תמיד בטמפ' של 6-7 מעלות פחות מליבות 1-2 ) ?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם ... שי לי את הכרטיס מסך gigabayte 6600GT ויש לו קירור פאסיבי ... עכשיו הקירור לא יושב כמו שצריך לדעתי .... במקום שיהיה ככה http://myhard.yesky.com/imagesnew/hardware/0405/video/GV-NX66T128VP/4.jpg בתוך המסילה הירוקה הזאת ... הוא יושב לי מחוצה לה ... זה משנה משהו ? להשאיר את זה ככה ? איך אפשר להזיז את הקירור כך שיהיה בתוך המסילה הירוקה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.3Ghz אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.5V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש קירור אויר שקט שיתאים לתושבת AM2 (לוח M2N-E) ולמעבד Athlon II X4 645 לא מתוכנן OC. תקציב עד 200 ש"ח. ושאלה: אם הלוח הוא AM2 והמעבד AM3, למה הקירור צריך להתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה באסה עד שקניתי את העסק אני לא יכול לבדוק אותו בגלל הרעש של המשאבה אולי הסידור שלי לא נכון? כעיקרון - אין בועות אוויר,אבל המשאבה מרעישה (אם אני מנער את המיכל אז היא שותקת לכמה שניות פיתרונות? בכל אופו המערכת שלי היא כזו משאבה 2 רדיאטורים בלוק מיכל
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הטמפ' כאן והמתחים {גם בתמונה} הם בגבול נורמאלי? <<<<< {מפרט, "מפרט מחשב"} בתודה מראש יאיר :smoke: עריכה- הספק סופר ג'נרי
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי כמה שאלות - 1. שמתי לב שבביוס יש לי אפשרות לשנות את ה bus speed, אף פעם לא נגעתי בזה כי פחדתי. היום החלטתי לנסות והעברתי את זה ל 520 והתוצאה במבחנים של Sandra Lite קפצו פלאים אפילו יותר מכשהעברתי את הבאס מ 130 ל 170, אז מה זה בעצם ה bus speed? והאם אני יכול להעלות אותו עוד? (הכוונה, האם משהו יכול להגביל אותי במידה ואני אעלה אותו למהירות של 800?) 2. איך אני יכול להרים את הבאס של הזיכרון מבלי להעלות את מהירות המעבד? (כרגע אני עם מחלק של 3:4 או 4:3) עכשיו שאלות אחרות שלא ממש קשורות אלי - 3. למה מי שקונה מעבד FX הוא מוריד את המכפלה ולא מעלה? ז"א נגיד והמכפלה שהמעבד מגיע היא 20 אז בדר"כ אנשים מורידים את המכפלה ומעלים את הבאס אז למה לא להעלות את המכפלה ביחד עם הב…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ישלי כמה שאלות..לאיזה מהירות אני יכול להגיע באוברקלוק עם מעבד e7200 לוח אם g31 ו3 ג'יגה זיכרון.. ובדרך קירור של וונדטה ומהו המתח המומלץ
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היה לי את'לון 1800, שהטמפ' שלו המאמץ הייתה משהו כמו 59 מעלות. סביר, לדעתי, בהתחשב שזה היה בלי קירור מיוחד... ברוב כשרוני, הצלחתי לשבור לו את הליבה, אבל כמובן החליפו לי אותו באחד חדש. עכשיו הטמפ' שלו הם 65 המצב מנוחב, ו71 במאמץ. בדקתי, ויש שם משחה טרמית לבנה כלשהיא. היה שם ממש הרבה חומר, אז ניגבתי מסביב, והשארתי שכבה דקה על הליבה. זה הוריד את הטמפ' במעלה בערך. יכול להיות שהפד הטרמי שהיה קודם היה יותר טוב מהמשחה? יכול להיות שקיבלתי מעבד דפוק?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקי עשיתי OC דרך הביוס , שם ה cpu multiplier עומד על 9 וב CPU-Z על 6 , למה זה? כמו כן המטרה היא להגיע ל 3ghz יציב מה שלא נראה לי תהיה בעיה עם v1+p35-dsl+q6600 ... כמו כן הזיכרון הוא במהירות 800 לפני OC היה 667 ועכשיו 833 ... עצות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב Pentium 2 400 MHz ו128 SDRAM האם יש אפשרות שיעבוד יותר מהר בלי להחליף מעבד או זיכרון תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתכנן oc ל-4200+ ,האם אני יכול לעשות oc בינוני ויציב כאשר יש לי ספר ג'נרי של 450?
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-