אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן.. קניתי מחשב לפני כחצי שנה עם כרטיס מסך בשם: 9600GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי, מה זה ה-Superclocked הזה? האם זה אומר שהכרטיס תמיד במצב פעיל יותר מהרגיל בשביל להאיץ.. וזה המטרה שלו. או שבאמת זה אומר שמותר לי לעשות לכרטיס מסך OC ויש לי אחריות על זה?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
איך המפרט הבא ל-OC? Intel Pentium 4 1.8A 400MHZ FSB, 512KB L2 CACHE EPOX 4PEA+ PeMobo, S.ata, Round-Cables, Chipset Fan, Usb 2.0 Corsair 512MB PC3200 CAS2 + Heatsink, או Geil 512MB PC3500 CAS2 ULTRA + Heatsink ThermalRight AX478 + מאורר דלטה 80 או 60 - מה שמגיע איתו. כמו שאתם רואים לגבי הזכרונות לא החלטתי עדיין מי יותר טוב, ראיתי כמה ביקורות שמשווים בין דגמי ה-PC3200 של שתי החברות והם דיי זהים גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC, אז אפילו בפחות מהמחיר של ה-PC3200 של קורסאיר אני יכול לקחת PC3500 של Geil ולקחת בעוד 100ש"ח עוד איזה 2 מאוררים למארז או קתודה, אז מה אתם אומרים? מה לקחת? המעבד אמרו לי שקיום זה המעבד הכי טוב שקיים ל-OC רצחני, ואפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 150MHZ עם קירו…
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.000 ואני לא מצליח לעלות את הבאס יותר מ-240 למה ומה כל העניין של המתחים לא ממש הבנתי תודה מראש אלייי :hi: :hi: :hi: :hi: טמפרטורה במנוחה:46-47 במאמץ:52-56
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
היה לי את'לון 1800, שהטמפ' שלו המאמץ הייתה משהו כמו 59 מעלות. סביר, לדעתי, בהתחשב שזה היה בלי קירור מיוחד... ברוב כשרוני, הצלחתי לשבור לו את הליבה, אבל כמובן החליפו לי אותו באחד חדש. עכשיו הטמפ' שלו הם 65 המצב מנוחב, ו71 במאמץ. בדקתי, ויש שם משחה טרמית לבנה כלשהיא. היה שם ממש הרבה חומר, אז ניגבתי מסביב, והשארתי שכבה דקה על הליבה. זה הוריד את הטמפ' במעלה בערך. יכול להיות שהפד הטרמי שהיה קודם היה יותר טוב מהמשחה? יכול להיות שקיבלתי מעבד דפוק?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי יש לי את הסינק של טרמלרייט sp-94 ואני לא יודע איזה מאוורר להשים לו ( קיים עכשיו עליו sf2 ) ואני יודע שממליצים לשים עליו tornado 92 או enermax 92 אז רציתי לדעת מה יותר כדי לי תודה לעוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני זקוק למאוורר שקט אך איכותי ובעל ביצועים טובים בשביל מעבד core 2. התקציב 200 שקל. תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 3, 1000 מגה הרץ. לוח של אסוס TUV4X. הטמפרטורה של הלוח במצב של מנוחה ללא הרבה עבודה היא 23-25 מעלות. בעומס היא בערך 26-27. מה שמדאיג אותי הוא המעבד הוא כל הזמן (!!!) על 40 מעלות, אני לא זוכר פעם אחת שראיתי אותו יותר נמוך מזה. גם שאני מפעיל ת'מחשב ונכנס ישר לביוס לראות מה הטמפ' שלו, היא ישר מתחילה ב38 ועולה ל40 מישהו יכול להגיד לי מה הקטע פה? איך זה שהוא כל הזמן על 40 ולא יורד? אולי החיישן דפוק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, כבר כשנה המחשב לי רץ על החלקים הבאים: בלוק : DD MC-TDX משאבה: DD CPX1 רדיאטור: BLACK ICE PRO למאורר 120 בודד ומיכל שאני לא זוכר של מי: (כל המערכת היא עם צנרת 1/2") לפני שבוע החלטתי להשתדרג והזמנתי: בלוק נוסף לכרטיס מסך: D-tek Fusion V2 GPU משאבה: Swiftech MCP655 12 VDC Pump ורדיאטור:Black Ice® GT Stealth 240 Highest Performance Radiator הרדיאטור והמשאבה הישנה יעברו לפרוייקט קירור המים של הXBOX שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345377.0
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
-
בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הצלחתי להוריד ל 40-42 במנוחה ו 45-47 בעומס . להזכיר AMD XP1800@1800 144*12.5 עם הדרגון אורב 3 .
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המחשב לא בOC, הטמפ, של המעבד היא 45 מעלות כאשר הפעלתי את CPUBURN ל10 דקות, טמפ, המעבד עלתה ל58 מעלות... האם זה בסדר? או שמא אני צריך לדאוג?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-