עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by thebigman1977,

שלום. במחשב שלי יש כרטיס מסך 8800 GT ,שמתי לב שהטמפרטורה שלו במנוחה היא בערך 77 מעלות,עכשיו אני מתכנן OC למעבד -האם החום הנוסף עלול להביא את הכרטיס לטמפרטורות מסוכנות?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by TAsraf,

יש לי כרטיס מסך X1900GT של Sapphire עכשיו במנוחה הכרטיס על 67 מעלות (לפני שבוע זה היה רק 58) ואני משחק במשחקים (שיחקתי במשחק מ2000) זה עולה ל75+ לא מזמן שמתי את המאוורר כל הזמן ב100% ניצול עכשיו ביטלתי את זה לפני יומיים אני לא יודע אם זה השפיעה... מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך RADEON x800 xt/ATI 800gt

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by gunga_g,

הטמפ' של הכרטיס שלי 53 במנוחה, ו-63 במאמץ (למרות שאני לא יודע אם NFS:MW על הגדרות הכי גבוהות נחשב למאמץ..) האם זה סביר? אגב, אין בכרטיס מאוורר, זה רדיאטור תודה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by liordavid,

קניתי קירור חדש לכרטיס מסך שלי - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 לאחר OC קטן - מעבד 621mhz זכרונות 720mhz טמפ' עפ"י ATITOOL בסטוק (לאחר הרבה זמן - יומיים עבודה): מעבד - 47 כללי - 40 :s05: האם הטמפ' תקינה ? מתי צריך להתחיל לפחד ? :s05: * מה המשחה טרמית הכי טובה ? (מחיר לא חשוב)

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. Started by Hadas89,

רציתי לדעת האם טמפ' בזמן מנוחה של 60 מעלות צלזיוס ובין 80-88 כשמשחקים הן טמפרטורות סבירות? ואם לא, איך מפחיתים אותן? תודה מראש ושבת שלום לכולם! ;D

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ofir38,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300gs של PALIT האם יכול להיות שהוא יהיה קבוע על 46 מעלות אפילו 47? ואני רואה מן פסים כאלה במסך שזה מהכרטיס עצמו בוודאות כי בדקתי עם שתי מסכים.. האם זה תקין שהוא ב47 מעלות חום?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ozba77,

שלום מה הטמפ' הסבירה למעבד P-D 2.8 במנוחה ובמאמץ?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by nivrob123,

רציתי לדעת עם טמפ' של הE8400 בסדר 60 לחץ 40 ברגיל זה בסדר למעבד שלי יש לי קירור סטוק לאחר OC ל3.4 זה טמפ מסוכנת ואיזה קירור טוב אתם ממליצים לי שיהיה קל להתקנה E8400 igabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 Corsair VX Series 550W PSU

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום וחג שמח, יש לי את המעבד E8400 ללא OC לאחר שרכבתי את המחשב הטמפ' של המעבד במנוחה היו בסביבות ה 42 מעלות. זה לא סיפק אותי וקניתי את הקירור Thermalright Ultra 120A בכדי להוריד את הטמפ'. לאחר הרכבה ומריחת משחה טרמית MX-1 + הוספת מאוורר על הגוף קירור ( 120MM עם 40 CFM ) הטמפ' ירדו כולה במעלה אחת! ז"א 41 מעלות! ההבדל בין הקירור הסטוק לזה הוא : שאין הבדל בכלל!! מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה פה? למה הטמפ' לא ירדו לי. כי נכון לעכשיו אני מאוד מאוכזב גם מהקירור וגם מהכסף שהוצאתי עליו שיכולתי להשתמש בקירור סטוק שמפיק טמפ' בדיוק כמו הקירור שקניתי. תודה.

• 61 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום יש לי את המחשב שבחתימה, כולל הזלמן 7700 ומארז של טרמלטייק עם 5 מאווררים (2X120 + 3X80), איך זה שהמעבד שלי יושב על 40 מעלות? זה לא גבוה מידי בשביל כל הקירור הזה ולחורף? מה יכולה להיות הבעיה? אני התחלתי לחשוב על זה כי לפני חודשיים בערך הוא היה על 30, ולא התחמם עד כדי כך יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #2 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) WDC WD1600JS-00NCB1 50 °C (122 °F) פעם ראשונה שההארד דיסק הגיע לי 50.. הוא בד"כ 42 אלו התוצאות לאחר שיחרור קבצי RAR אבל עדיין אלו הטמפ' המומצעת, המארז הוא סופרנו. מה אני יכול לעשות? החדר לא ממוזג, אין מזגן..

• 6 תגובות
    • 463 צפיות
  14. ואני לא צוחק! התוכנה Hmonitor מראה שה CPU 2 מגיע (יציב!) ל 81 מעלות והבורד מגיע ל 51 מעלות אחרי משחק (כמובן המשחק נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט, כי אי אפשר לשחק הרבה זמן בטמפ' כאלו) אני קניתי כבר ולקנו 7+ למעבד וקריסטל אורב לצ'יפסט הזמנתי גם arctic ice 3 ואני מחכה לבואו לפני שאני שם את המאווררים אני גם הולך לסדר IDE עגולים השאלה היא, האם זה יספיק בשביל שהמחשב לא יתקע? כי כרגע יש איזה מאוורר זול על המעבד ואין בכלל מאורר על הצ'יפסט חשוב לציין שיש לי XP 1700+ הפחד שלי הוא, שהמשחקים נתקעים בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יש לי radeon 8500 ויש עליו מאוור גרוע וזול שבא עם הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יכול להוציא את המאורר ולשים אחד אחר בשביל לעשות זאת צריך להקפיא את הכרטיס ליומיים בפריזר …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tom123,

הטמפרטורות במעבד שלי הם 50-45 במנוחה ו- 55-58 במאמץ יש לי IC7MAX3 יכול להיות שהוא מזייף? עידכנתי את הביוס ויש לי מארז מסריח XASER3 אה ועל המעבד יש קירור סטוק של אינטל מקורי. אין משחה על המעבד שאמרתי למוכר לשים הוא צחק עלי... (חוסר מקצועיות) מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. לאחר החלפת המאוורר שנשרף בלוח אם הנה הטמפ' החדשות . מאוורר 120MM מכניס מקדימה מאוורר 120MM מוציא מאחורה 80MM מוציא מלמעלה. קירור שבא עם הכרטיס מסך ביג טייפון על המעבד הטמפ'' http://img524.imageshack.us/my.php?image=2323dq4.jpg עכשיו בצד שמאל שמתי תמונה של התוכנה speedfan. מישהויכול להסביר לי עליה? האם הטמפ' בסדר לאוברקלוק של המעבד והכרטיס מסך? (בקרוב ירכש קירור חדש לכרטיס מסך)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם,לאחר רכישת THERMALRIGHT 120 EXTREME ורציתי להתייעץ לגבי טמפ' הקירור במנוחה ומאמץ. במנוחה (OCCT) טמפ' 47-49 ובמאמץ נוסקות לכיוון 60 ואף מעבר (עם מזגן קבוע על 23מעלות קבוע על 56) מרחתי משחה טרמית כמו שצריך והקירור עם קונפיגורציה של 2 מאווררים אחד מכניס שני מוציא. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין ששמתי לב לאחר הסרת המדבקה שיש על תחתית גוף הקירור 2-3 שריטות שטחיות(מעין חריטות האם קשור?). משחה תרמית:MX-2.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by esharone,

מהי טמפ' נורמלית ללוח אם? יש לי ds4 של ג'יגהבייט והוא על 37 מעלות (יותר מהמעבד) זה טמפ' טובה? מה אפשר לעשות אם רוצים להוריד את הטמפ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Alroit,

שלום לכולם לכל המבינים - אנא ראו מפרט מחשב יש לי בעיה עם טמפ' לוח אם SYSTEM TEMP לפני כמה ימים הטמפ' עלתה ל - 74 מעלות IDLE למרות שהמעבד - על 38-40 IDLE כרטיס מסך על 34 IDLE לא זכור לי שהתקנתי משהו לאחרונה תוכנתית ובטח לא חומרתי. היש למישהו רעיון למה פתאום קופצת הטמפ מ-35-40 מעלות IDLE ל 74 IDLE? אשמח לתגובה מקצועית... תודה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by shayw,

E2180 @ 3.33Mhz AC Freezer 7 Pro Scythe S-Flex 1200 X2 מתח מעבד 1.41v טמפרטורות במנוחה מעבד- 39-41C לוח- 36C טמפרטורות בבדיקה של OCCT על High Data Set ו High Priority מעבד- 62C לוח- 59C

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by shloosh,

שידרגתי את המחשב ועכשיו יש לי AMD BARTON 2600 ולוח EPOX 8RDA+ והחלפתי מארז מtsuanami virgo ל RAIDMX SCORPIO 868 . עכשיו טמפ' הלוח לפי sandra ו-speedfan זה 25 מעלות, המעבד על 36 מעלות. ההארד דיסק על 29-30 מעלות. עכשיו יש לי שאלה, קיבלתי עם המארז 2 מאווררים עם חיישן טמפ' משלהם. יכל להיות שהמעלות ב-2 התוכנות שאני משתמש זה המעלות של החיישנים במאווררים? 4 מאוררים 80 מ"מ. 2 מוציאים מאחורה, 1 בדלת מכניס ועוד 1 מקדימה מכניס. על המעבד SK-7 +SF2.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by tronado,

הכרטיס נמצא ב75-80 מעלות בIDLE. הבעיה החלה פתאם. לפני כן הוא היה על 55-60 מעלות בIDLE. חשבתי שניקוי הHEATSINK יועיל אך לא חל שינוי בטפ'. החלפתי לו את המשחה הטרמית לAS5 ועדיין לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? בLOAD הוא מגיע ל93 מעלות. :s05:

• 64 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. הטמפ' הנוכחית למעבד הזה: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ מנוחה- 46 מעלות מאמץ - 52 מעלות 1.האם הטמפ' נורמליות ,הפריזר לא אמור להפוך את המעבד לקריר יותר? המעבד חדש+משחה טרמית של זלמן. 2.האם יש אפשרות להעלות את ה RPM והאם זה בכלל יועיל? 3.מתכוון לעשות OC בקרוב ,כמה אני מוגבל ? החדר לא ממוזג כרגע (עם מיזוג הטמפ' צונחות ל 39 ) תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  24. יש לי מערכת עריכה עם ממעבד פנטיום D 820, לוח ASUS p5wd2 premium. עד עכשיו היה עם קירור מקורי של אינטל, ובהמלצה כאן, החלפתי לקירור IGLOO-5700. (יש בו מכל טוב חום - 8 הארד דיסקים, כרטיס עריכה חזק וכרטיס מסך חזק). טמפ לפני החלפה (מקורי) מנוחה- 44 מאמץ- 68 טמפ' אחרי החלפה עם מהירות מאוורר מינימלית: מנוחה- 30 מאמץ- 41 כל זה עם OC קטן מ 2.8 ל 3.6. זה כבר טוב אני מניח... לא? יש לי מערכת נוספת, עם לוח ASUS P5GDC DELUX ומעבד פנטיום 4 3.0GHZ. במצב מנוחה הטמפ' בו היא 53 מעלות. (יש קירור טוב, 3 מאוורים). יש בו OC קטן מאוד, מהאופציה של אסוס , מ3.0 , ל 3.3... האם זה נורמלי? האם לקנות עוד גוף קירור דומה? תודה

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by mrsph666,

שלום, בעיה שמטרידה אותי - הטמפ' במחשב שלי מאד גובות מסיבה לא ברורה! רק היום ניקיתי את המחשב ביסודיות מאבק, פתחתי כמובן את המארז, ניקיתי את כל האבק מהלוח, מהסלוטים, הוצאתי את הכרטיסים, פירקתי אותם לכל הגורמים, ניקיתי שם, ניקיתי את המעבד, צלעות קירור, הארד דיסק - הכל! אפילו סידרתי סירקולציה נורמלית, יותר זרימה... כל המאוורירים עובדים, אחד ג'נרי של אינט על המעבד, אחד כמובן על הכרטיס, ואחד 80מ"מ שמוציא אוויר מאחור... אך עדיין, אחרי מאמץ קטנטן, של ICQ + אחרי ( CS:CZ (Counter-Strike Condition Zero, שלא נחשב למשחק כבד בכלל... אפילו לפני זה, כשרק הפעלתי את המחשב, זה לא היה הכי קריר... חשוב לציין שפעם זה לא היה כך... הנה לינק לסקרינשוט: http://img19.imageshack.us/img19/7843…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.