עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by סער_שי,

שואל שוב: 1. גרסאות בטה של ביוס - מהו מקום אמין ובטוח להוריד אותן? (איך אני יכול לדעת אם הן מאושרות על ידי היצרן?) 2. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה כשהמעבד עובד על אותה מהירות? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? (על ידי העלאת המכפלה)

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by beekiller,

איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים צינור קירור מיוחד גם לגשר הדרומי וגם לצפוני הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by gforce,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 3GH socket 775 המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by DenverTLD,

ברצוני לבצע OverClock למעבד הנ"ל. מהירות הסטוק היא כמובן 1800Mhz. עם קירור סטוק הטמפ' במנוחה היא 33-35 מעלות ובמאמץ 40-45 מעלות. עד כמה לדעתכם אני יכול לעלות את המהירות, ואיך? בביוס ראיתי שאני יכול להעלות רק את ה-FSB, ולא לשנות את המכפלה(רק של ה-HTT, שהיא כרגע על 4, ואני יכול לשנות ל-5). מקווה שתוכלו להדריך אותי. תודה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by yotamavi,

האם הקירור הבא של זלמן מתאם ללוח אם הנ"ל?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by beekiller,

אני רוצה לרכז כאן את שלל התגובות של כל מי שיש לו מעבדים מהסוג הזה מה הטמפרטורה ששלל התוכנות כמו אוורסט ו SPEED FAN מראות? אצלי לרוב 49 מנוחה 62 מאמץ אודה על אוסף התגובות של בעליי המעבדים

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  7. Started by galh_5,

שלום קניתי קכרטיס מסך 7600gt על הקירור סלינט פיפ 2 ובזמן מנוחה הכרטיס מסך שלי הוא 52 מעלות ובזמן משחק הוא 57 ככה אני יודע שזאת טמפרטורה טובה אבל בכל זאתמדרגה 1 עד 10 איך הוא מתמודד עם הקירורים של זלמן ואבר קול ואחרים?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by iyehuda,

עם קירור רגיל שבא עם המאוורר המקורי תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by Blood_Rain,

אז ככה יש לי את הבעיה הבאה: וזה קורה אחרי שאני נגיד עושה ריסט למחשב או מכבה ומדליק אותו ...נגיד שאני עושה לו התקנה אז התוכנה עובדת ואחרי ריסט הוא מראה לי תהודעה הזאת מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by beekiller,

איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by galh_5,

כל כמה זמן בערך צריך למרוח שוב את המשחה הטרמית? ואיפה במעבד למרוח אותה?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by iyehuda,

XP 3800 SINGEL CORE 2.4GHZ או XP 3800 DUAL CORE 2.0GHZ אם יש לכם איזה קישור טמ"פ זה יעזור תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by beekiller,

שלום חברים רכשתי את המפרט הבא GIGABYE 965-DQ6 E6300 1.86GHZ 2GB RAM KINGSTON VALUE RAM 667MHZ GF7600GT האם ניתן פה לעשות אוברקלוקינג של נגיד 20% ללא סיכון מיוחד? אם כן איך בדיוק עושים ומה צריך לעשות? אני משתמש במאוורר למעבד של אינטל שהגיע איתו תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  14. HEATSINK למה הייט סינק ? כדי להוזיל את העלויות יש לי פול מאווררים שסתם לא בשימוש...

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by Rhx,

היי.. אני מחפש קירור חדש לכרטיס מסך שלי, רציתי לדעת האם זה יהיה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 נראה די בסדר, אני מקווה שהוא מתאים לכל סוגי הכרטיסי מסך, למה זה הקירור היחידי שעד עכשיו מצאתי שמתאים לכרטיס מסך שלי.. 6600GT AGP אשמח לשמוע לגבי עוד המלצות, טווח המחיר שאני מוכן להקציב זה עד 150 ש"ח. תודה.

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by סער_שי,

1. מוזר. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. הצלחתי להגיע עם הזכרונות ל-999MHZ עם התזמונים המקוריים ועם מתח 0.3+ (אולי אפילו פחות, לא בדקתי). הם עומדים ב-SNM. המעבד שלי, לעומת זאת, מתקשה לעבור את באס 430 ולכן חשבתי להוריד לו מכפלה וללכת על באס 500 (אם הלוח יכול)... כלומר במקום באס 437 על מכפלה 8 הוא יהיה באס 500 על מכפלה 7, שזה אותו דבר בערך.... האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? 3. מאוד מוזר. כשאני נוגע בזכרונות עם האצבע (כדי לבדוק את הטמפ'), ה-WINDOWS נתקע.…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by shushon,

אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by shimon16,

עד עכשיו היה ברשותי דרייבר ישן של Nvidia שמקבלים בבאנדל של הכרטיס מסך והטמפ' של הכרטיס היתה בסביבות 60-63 מעלות ע"פ הדרייבר אתמול התקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של Nvidia והטמפ, צנחה ל46-50 מעלות. מי מהדרייברים מזייף? הטמפ' סבירה ל6800 רגיל עם 16 צינורות פתוחים?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  19. יש לי תקציב נחמד להוסיף קצת דברים למחשב מה שיותר מעניין אותי זה אוברקלוק תאמת תעזרו לי בבקשה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  20. שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. מה ה CFM שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. מה כדאיי לקחת ולמה Arctic Cooling Accelero X2 או את ה ZALMAN VF900-Cu ??

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by 6600GT,

כשאני עושה אובר קלוק לכרטיס ומריץ בדיקה ArtiFacts לפעמים מופיעים לי נקודות צהובות אבל הוא לא מודיע על ערעור הוא ממשיך להריץ את הזמן ואומר לי שאין בעיות, אני צריך להתחשב בנקודות אלה? או שלהמשיך את הבדיקה עד שהוא מדווח על בעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. ברשותי מעבד: AMD Athlon 64 3200+,Venice S939, Stepping DH-E6 אחרH תקופה של חודשים שבה פעל דרייבר קול אנד קוויט.. המעבד עבד במכפלה נמוכה הזמן IDLE ובמתח 1.1V. ועתה אחר תקופה בה אני רוצה לעשות OC לעבד אני לא מצליח לעבור את 2.42...[ניסיתי העלאת מתחים ומה לא...] בעבר יכולתי להגיע ל 2.6 יציב לגמרי האם התקופה הארוכה בה המעבד עבד במתח נמוך גרם לכל זה..? כי לאחר זמן הקניה יכולתי להגיע לתדר 2.8 GHZ אפילו.... מה לעשות כדיי להחזיר את יכולות הOC שאבדו?...נשמע לא הגיוני אבל זה מה שקרה כנראה עקב המתח הנמןך כרגע אני מריץ לופים של S&M למעבד כשמתח המעבד הוא 1.4 ותדרו 2.4 GHZ.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מחפש מאוורר 120/120 mm עם 100CFM (פלוס מינוס כך באיזור הזה) החיבור לא ממש משנה.... אני לא יודע מהיכן ניתן לרכוש מאוורר שכזה.. אם משהו יודע אני אשמח מאוד לדעת יש לי יחידת קרור למעבד Thermalright XP120 עם מאוור של "סקייט נינג'ה" רק 36 CFM זה עובד לא רע אבל זה לא זה.....

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gforce,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 2.6 . המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 396 צפיות

דיונים חדשים בפורומים