עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by cold-fire,

יש לי לוח אם של gigabyte והציפ של ה NF4 חם מאוד!!!!!!!! 69 מעלות במנוכה ו71 במעמץ המחשב ללא OC איך אני יכול לקרר אותו

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום, אני צופה באתר (ללא שם משתמש) כבר קרוב ל3-4 שנים. ואני רוצה לנסות בפעם הראשונה לעשות OC ולכן צריך יעוץ. קראתי את המבוא והמדריך לאוברקלוקינג,עברתי על הOCDB וגם חיפשתי בפורום OC הודעות עם לוח האם שלי. אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית (גרפיקה ווידאו) ולכן אני באמת מנצל את המשאבים שהערכת שלי מאפשרת לי אני לא יכול להרשות לעצמי חוסר יציבות. מכיוון שאין לי בכלל אפשרות כספית לשפר משהו במערך הקיים הייתי רוצה לסחוט ממנו יותר דרך OC. השאלה הראשונה שלי היא האם הטמפ' הראשונית (40 C מעבד, 30 C לוח) לא גבוהה מדי כדי להתחיל OC? ??? מפרט: לוח אם: ASUS P4P800-E DELUX מעבד:P4 3000 PRESCOT זיכרון: 4*M512 KINGSTONE DDR 400 כרטיס גרפי: GAINWARD NVIDIA GEFORCE 6800GT 256 מאוו…

• 5 תגובות
    • 469 צפיות
  3. ראיתי כל מיני מדריכים והכל ונכנסתי לביוס בלוח שלי ( p4p800 ) אבל אין לי שם שינוי מתחים העלאת תדרים שום דבר זה הפעם הראשונה שאני רוצה לעשות כי המחשב שלי כבר עגלה :'( מישהו מכיר את הביוס בלוח שלי ומוכן לעזור? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 15:46:19 הצלחתי להגיע למסך כמו בתמונה המצורפת עכשיו מה אני צריך לעשות..אני מעוניין להגיע ל- 3.4 לא ממש הרבה כי בכל זאת יש לי קירור פשוא אבל מעליו יש לי מאוורר 120 מ"מ שמצאתי ברחוב רז אבא שלי איך שהוא הצליח לשים אותו מעליו משהו מוזר כזה חח הוא קדח בתוך הפלסטיק טוב לא חשוב נחזור לנושא תסתכלו בתמונה המצורפת:אני רק יזכיר שאין לי שום ניסיון באוברקלוק ככה שבבקשה תסבירו לי אבל תגידו לי תעלה X וכאלה דברים שאני לא יבין מה אתם רוצים מהחי…

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by xwolfn,

שלום, המחשב שלי עושה הרבה רעש. לאחר בדיקה מתברר שזה מהמאורר של המעבד. לכן אני מחפש משהו שקט במחיר סביר (עד 200 ש"ח). תודה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. בוקר טוב, במחשב של אחי קיימת בעיה כבר המון זמן שגורמת למחשב לעשות ריסטים לא מובנים ברצף ורק אתמול העליתי בדעתי להתקין תוכנה שבודקת את הטמפ' במחשב. להפתעתי גיליתי כי הטמפ' במעבד שלו עמדה על 81מעלות, בכל אופן ניקיתי את המאוורר לגמריי ואת הגוף קירור שמתחתיו ועכשיו זה עומד על 69-71 מעלות, עדיין..בתחום הבעייתי. מה שאני מחפש זה בעצם לרכוש מאוורר+גוף הקירור , ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה במחיר עממי כמובן, מכיון שזהו מחשב ביתי ולא מתקדם לא הייתי מעוניין להשקיע מעבר לתחום ה150 שקל אז אם מישהו בעל ידע יוכל להמליץ, אני אודה לו מאוד. הפרטים כמובן הם P4 PRESCOTT 3GHZ HT S478. תודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 435 צפיות
  6. Started by leahd3,

אחי מזמינים מגש חדש של 6700K... תזכיר לי אני אבדוק לך BATCH, רוצה שתשבור שיא עולם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by cupra,

ראשית מילה רעה ל asus שסיבכו את העסק, הגדרת ה pat בביוס מסורבלת ולא מובנת. בביוס קיימות 2 הגדרות שנוגעות בעיניין, הראשונה נקראת: תחת הגדרת הציפסט יש performance acceleration mode ומוגדרת כ auto או enabled, פה הסירבול, כל אדם יכול להבין שזה בעצם ה pat, מה גם שהדבר לא מוזכר בביוס או בחוברת ההוראות, וזה לא. ניסיתי לבדוק את העיניין ולא היה ולו תוצאה 1 שונה בין 2 המצבים. תחת האפשרות השניה שנמצאת בביוס היא performance mode וניתנת לשינוי כ auto ו standard ו turbo, דווקא האפשרות הזו נראית ככיוון הטיימינג של הזיכרונות, מה שהסתבר כלא נכון. כדי להיות בטוח שאכן זו אפשרות ה pat נשארתי במצב auto הבאס התכוונן ל mhz הדיפולטי של הזיכרונות שלי 250 ( 3.75ghz ) והורדתי תיזמונים מ 3-4-4…

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by parAzoid,

יש לי לוח אם של גיגהביט בדגם: GA-K8NF-9 ואני לא מוצא איפה לשנות יחסי זיכרון בבקשה עזרה.

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  9. יש לי גופי קירור קטנטנים לזכרונות מכרטיס 9800 פרו תקול. אני רוצה להעביר אותם לכרטיס אחר, הבעיה שהקירור היה עם דבק טרמי שכזה... האם משחה טרמית רגילה תחזיק לי את הקירורים על הזכרונות או שהם פשוט יפלו?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by bratwa_tut,

אני רוצה בעתיד לעשות OC עכשיו את ה OC בדיוק אני יודע לעשות עכשיו איך אני אמור לדעת בכמה לעלות את המתח של המעבד ??? או שזה אוטומתי?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Idom,

שלום לכולם יש ברשותי לוח asus p4p800-e עם מאוורר של זלמן דגם CNPS7000B-Cu, כאשר אני נכנס לביוס אנ י רואה את המהירות על 1400 ומסומנת באדום ובנוסף כשהמחשב עולה ב POST יש הודעה קולית The fan is failed איך ניתן לשפר את המצב תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום לכולם , יש ברשותי מעבד mmx ישן , על המעבד מודבק היטסינק שברצוני לחבר לכרטיס מסך , ניסיתי להקפיא את המעבד ולהפשיר אותו מספר פעמים , ומשכתי בכוח , אבל ההיטסינק פשוט לא יורד ולא מראה שום סימנים של סדיקת הדבק הטרמי. אם יש לכם שיטה יותר מוצלחת לסדיקת המשחה או הוצאת ההיטסינק אז פרטו לי עליה בבקשה , (לא איכפת לי מהמעבד , אבל עדיף שישאר אחרי ההתעללות תקין ).

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by Esparco,

עשיתי OC ל 1.7GHZ INTEL ל 1.9 12% אובר קלוק לפי EVEREST והטמפרטורה לא השתנתה היא עומדת על בין 35 ל 37 איך אני בודק את המעבד במאמץ .. הפעלתי את פיפא זה מספיק?!?! חח מישהו יכול להגיד לי אם הטמפרטורות האלה בסדר.. ואם אני יכול למשוך עוד OC תודה!!

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by PaKiTo,

רוצה הצעה לקניית כרטיס מסך.. התקציב הוא בן 1000-1500 של נוידייה תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by asaf556,

שלום זו הפעם הראשונה שאני עושה oc. את הoc אני עושה למעבד e6400 על לוח msi neo p965 גיגה גיכרון 667 ורציתי לדעת אם מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר לפי התמונות האלו http://www.2send.us/uploads/67f23a8411.JPG http://www.2send.us/uploads/146bade871.JPG ועוד משהו אניביטלתי את האפשרות של הורדת מהירותהמעב שאין בו שימוש אך המהירות עדיין יורדת לי למה זה? ואיך אני משנה את יחס הזכרונות ל1:1

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  16. החלפתי את המעבד, הקירור, ספק הכוח ועוד ציוד היקפי. הלכתי לבדוק את יכולת האוברקלוק של המעבד יחד עם הקירור, שניהם יושבים על לוח 965P-DS3 שנכון לבינתיים הוא לא זה שיגביל אותי. התחלתי לעלות FSB ונדהמתי לגלות שלמעבד אין כלל בעיה עם זה, הגעתי ל-425X9=3800MHZ על מתח סטוק(1.22) יציב. המשכתי לעלות והגעתי ל-450FSB עם מתח 1.28 אבל לצורך אקסטרא יציבות אני נמצא על 1.30 למעבד. הצלחתי לעלות עד 470 אבל הזכרונות שלי TWINMOSTWISTER 800MHZ מגבילים אותי. מבחינת טמפ' במנוחה 35 ומאמץ 56, ה-TR U120X עושה את העבודה כראוי(הוא כבר לא יפול ;D) העלתי 3DMARK06 והתוצאה 15,400 נכון לעכשיו.(קרייסיס נבדוק בהמשך) בינתיים תמונות להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  17. יש לי מעבד amd athalon 1700+ socket a ולוח אם asus a7v266 האם המעבד ולוח אלו בעלי יכולות אוברקלוק טובים? למה אם כן אני רוצה לקנות קירור מים ועוד גיגה זיכרון טוב לאוברקלוק ולשפץ את המחשב, יעד +-2100 mhz, יגיע? ואם אפשר להכניס בזה גם קירור טוב לכרטיס הגרפי (radeon 9250) לא חייב מים.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by lipa,

תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by yair1911,

ברשותי כרטיס GF6800 של ASUS קוראים לו V9999 למבינים שביניכם.. אני רוצה לקנות לו גוף קירור חדש שקוראים לו AcceleroX1 של AC אבל אני בטוח שאני לא יכול לחבר את החשמל של המאורר לשקע בכרטיס (הפינים שונים).. אני יודע שאפשר לעשות את זה לפי זה : http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3 זה אותו כרטיס אבל הכל כתוב שם בגרמנית.. האם יש מתאם שאפשר לקנות שיאפשר לי לחבר אותו לכרטיס..? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש והזמנתי מארז מסויים אשר בא עם חלון אחרי יום יומים הם מתקשרו ואמרו שאין אותו והשם שמים לי את אותו מאז בלי חלון, בקיצור הסכמתי והגיע אלי ארז מידי עם מאוור גנרי אחד ,שנמצא באחורי המארז למעלה בערך בגובה המעבד (אני לא בטוח שיש לי שם עוד מקום לאחד) איך הייתם מציעים לי לקרר אותו וגם את המעבד כמה שיותר בלי לעשות שום חורים בראש המארז... תודה מראש ואגב אני לא בטוח אם הוא דחוף את האוויר לבפנים או לבחוץ אם כבר אני שואל איך אני מזהה את זה (לאיזה כייון נדחף האוויר?) ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by Idanp,

מה המתח המקסימלי הבטוח שאני יכול לתת לווינצסטר 3000 שלי? כרגע המעבד שלי עובד 7\24 על 1.55

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by abnir12,

יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by mr.bigglesworth,

תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...

24. Started by ariel-ro,

שלום לכם פירסתי בו לפני איזה שבועיים ת'ראד על הטמפרטורות במחשב שלי. ועכשיו גילית שהם גבוהות מהרגיל. האם הטמפרטורות האלה מסוכנות למחשב? ואם אפשר שתתנו לי תוכנה להגביר את המהירות של המעבד! אני יודע שיש את ספיד פאן אבל היא לא עובדת לי על הוויסטה. אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אחרת זה יהיה מעולה! הטמפרטורות מופיעות בתמונה תודה רבה לכם אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.