עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי מעבד axp2600 barton core ואני עכשיו באובר של 200 fsb ולפעמים 190 fsb על מתח של 1.75-1.8 טמפ במנוחה 45-46 במאמץ 50. רציתי לדעת אם אני הורג אתך המעבד שלי הרבה לפני זמנו או שזה מעבד "מתוכנן" לאוברקלוק ושזה לא ממש הורג אותו?אני דיי מסופק ממנו ואם אני הורג אותו עם האובר הזה מצדי להוריד אותו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  2. אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה... מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק? ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול? ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by eSLC,

אם אני אקנה את הזכרונות GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אני יוכל לעשות O/C גדול יותר? יש לי P3 785 MHZ ולוח שתומך בזכרונות SDRAM.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by SHAY.SHIMON,

Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by NI4NI,

לפני שלושה ימים הזמנתי כמה חלקים באתר של EMP (משאבה ומיכל מים). מאז אף אחד לא יצר אתי קשר, לא התקשרו לקבל פרטי כרטיס אשראי ולא כלום. היום ניסיתי להתקשר למכירות שלהם, לפי המספר שכתוב באתר והגעתי למשיבון של איזו משפחה פרטית. מישהו יודע אם החברה הזאת עוד פעילה ? מישהו הזמין מהם משהו לאחרונה (וקיבל את ההזמנה שלו) ?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by lllb,

שלום רציתי לשאול האם אכן אפשר לצרוב מחדש ביוס של כרטיס מסך ואם כן מה זה יכול לשנות ודבר שני האם אפשר איכשהו לעשות OC למעבד P4 HT 800FSB ? תודה מראש ???

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by karpad,

אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by Sickp,

יש לי עכשיו מחשב ישן רצח שעוד מעט עף מהשולחן (אני קונה חדש דנדש!) ביינתים אני רוצה להתנסות בOC על המעבד של המחשב הישן כדי שאני אעשה בעתיד על החדש... יש לי לוח אם P4B-M תומך עד ל3.0 GHZ במעבד. 25 מעלות קבוע מעבד (חרא) 1.6 GHZ 16 * 101MHZ וואטים בין 55~75 וולטים 1.73~ קירור סטוק. ~51 מעלות במאמץ. מה אתם עוד צריכים לדעת? זכרונות 2 * 128MB 100MHZ 128 MB 133MHZ חיפשתי בביוס ולא מצאתי איך אני עושה OC (איך אני משנה את תדרי המעבד) יש איזה נעילה שצריך לשחרר? משהו? מה הביצועים של המעבד הזה בOC ?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by or2077,

ראיתי באוורסט שהטמפ' של המעבד שלי היא CPU 74 °C (165 °F) המעבד לא מותך בטמפ כזאת? קיצור איזה קרור לעשות כרגע הוא מקורר המאוור רגיל ורועש יותר ממה שאתם חושבים כשאני מדליק את המחשב זה כאילו תחנת כוח מתחילה לפעול

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Supernak,

שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by IlanF,

המאוורר על הקירור הנוכחי שלי התחיל להרעיש למרות שהכל מתוחזק ונקי מאבק. רציתי להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב ושקט. הקירור הנוכחי שלי הוא זיוף כלשהו של Shagon ARC-118 (קניתי בזמנו מה שהיה כתוב באתר בחנות כשאגון אבל עכשיו מתברר לי שהגיע לי זיוף, המק"ט הוסר מאז מהחנות והוחלף במוצר אחר - מה שאני חושב שזה מהסיבה הנ"ל) הייתי יכול פשוט לפרק אותו להחליף משחה ולשמן את המאוורר, אבל אם אני אצטרך להתעסק עוד פעם עם הקליפסים הנוראים של אינטל הקירור הזה פשוט יעוף מהחלון המפרט בצד והמחשב משמש בעיקר לגיימינג בנוסף אני הופך מחשב ישן שלי לHTPC ורוצה להחליף גם את הקירור שלו לאחד שקט ובגלל שזה הולך ליהיות HTPC השקט חשוב לי הרבה יותר כאן. אני לא זוכר כרגע בדיוק את המפרט שלו, אבל זה core 2…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שתי שאלות: 1. האם אפשר בתוכנה אחת לבצע את הפתיחת צינורות וההמהרה חוץ מבRIVA (כי שם יש מגבלה)? בWINFOX אפשר רק המהרה ללא פתיחת צינורות, האם לשם שתי הפעולות האלה אני חייב להשתמש בשתי תוכנות בו זמנית כמו RIVA וWINFOX ואיאפשר לבצע זאת בתוכנה אחת? 2. בקשר לתמונה של אוברקלוק בWINFOX: מה ההבדל בין 3D TURBO ל2D TURBO וכשאני רוצה להעלות בליבה ובזיכרון אז איפה להעלות ב2D או ב3D ?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. קניתי נינגה 2 שהוא ענק רצח... הטמפ אצלי עומדת על 47 ברגיל בעומס לא בדקתי... האם זה מה שאמורים לקבל?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  14. אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. זאת התוכנה שבאה עם ה 6800GT של (של ג'יגה בייט) היא משמשת לצריבת ביוס?\ איך משתמשים בא? ד.א מאיפה אפשר להוריד S&M כדי לבדוק את היציבות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  16. המחשב שלי q6660 bfg 8800 gts 320bit oc2 cosair 1gb*2 ddr2 800 hx520 asus p5kc קירור סטוק לאחר שהפלסטיקים שנתפסים ללוח אם בartic colling 7 freezer pro שלי נשברו אז זה הסיפוראני מעוניין שיהיה לי המון המון איוורור ושהמחשב לא יהיה חם בכלל אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג ואני משחק הרבה אני מעוניין בקירור לציפסט למעבד לכרטיס מסך מה אתם אומרים על COOLIT ECO A.L.C WATER COOLING SYSTEM יש לכרטיס מסך שלי קירור של bfg אפשר להוסיף לו עוד משהו אני שמעתי דברים טובים על thermilight בתודה הורוויץ

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים ביצעתי OC למעבד, אך משום מה ה OC התבטל לי והמעבד חזר לקדמותו. מכיוון שכל הההגדרות בביוס התבלגנו שם, רציתי לדעת אם יש אפשרות דרך הביוס לאתחל אותו כך שכל ההגדרות יחזרו ל default כמו שהיה לפני ה OC. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  18. עריכה: אני יכול לייצב על 3.6GHZ עם תזמוני CL6 ומתח 1.3V למעבד אבל יש תופעה מוזרה. יש לי 3 סטקיים של ראם. שניים של 2 ג'יגה והשלישי זהה אך 1 ג'יגה. אני יכול לעשות פוסט עם הסטיק של הג'יגה ואני יכול לעשות פוסט עם שני הסטקי יםש ל2 ג'יגה אבל אני לא יכול לעשות פוסט לכולם ביחד. מה גם, כשאני מחבר את שני הסטיקים בזוג סלוטים אחד (של DC) עובד טוב אבל בשניים האחרים לא, והבעיה לא בסלוטים אני חושב כי בלי OC אין בעיה כזו. ניסיתי לתת עוד מתח לגשר הצפוני ולזכרונות אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by FireStar,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב השבוע לבארטון 2500 ולוח אביט nf7-sl. בקשר לזכרונות אני קצת מתלבט... אני מעוניין בסטיק אחד של 512 מגה DDR 400 והתקציב הוא בסביבות ה700 שקל פלוס מינוס. אני מתכנן אוברקלוק, אבל לא משהו רצחני, לפחות לא בתור התחלה. אז אנשים על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  20. פחות או יותר זה מה שאני רוצה לקנות: עכשיו אני מאוד מסתבך פה בבקשה תעשו לי קצת סדר.. עדיף צנרת 0.5" (עבה יותר)? עדיף להשקיע בצנרת איכותית (סיליקון?) מה זה לעזאזל כל המתאמים הארורים האלה?? יש באתר הזה 100 סוגים, בתכלס - איך הצינור מתחבר, מה זה החיבור המהיר, מה עדיף, מה כדאי, ומה אני צריך כדי לא להתקע? והכי חשוב המשלוח לצערי המשלוח באתר הזה עולה 30$ (זה הרבה?) בלי ביטוח, עבור תוספת ביטוח המשלוח עומד על 60$!! מה אני אמור לעשות? בבקשה - תנו לי עוד אתרים לבצע בהם השוואות מחירים וד"א הציוד שבחרתי - מספיק טוב? או שהייתם משנים משהו?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ממש בימים הקרובים (יותר נכון היום בערב..) אני הולך לעשות הזמנה מJAB-TECH שאחד מהמוצרים זה קירור למעבד, עכשיו, יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ (שכבר סחטתי אותו יפה מאוד ל3.75 יציב ו3.9 suicide screen shoot). עכשיו הבנתי שהXP90C זה הקירור אוויר הכי חזק שאפשר לקנות, זה באמת נכון? ובכמה מעלות הXP90 מפגר מאחוריו? מישהו יכול להביא לינק להשוואה בין : XP90-XP90C-XP120-ביג טייפון? תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  22. אני פשוט כמה שאני מנסה לא מצליח לעבור את ה150,כאילו יש איזה מגבלה או איזה משהו שחוסם ומפריע לי להמשיך,באס הזכרונות כרגע על 190 ככה שזה כביכול לא בגללם,הלוח נותן מספיק מתח,כבר העלתי את המעבד ל1.7 רק כדי לבדוק אם זו ההבעיה אבל גם זו לא,העלתי לזכרונות ל2.90 ,ועדיין לא יציבוכשאני עושה את הבאס על 150 המחשב יציב לחלוטין ללא שום ריסטים. העלתי תיזמונים ל2.5-4-4-8 גם בשביל לבדוק וגם זו לא הסיבה,כרגע התיזמונים על 150 באס הם 2.5-3-3-5 .............הגעתי למקסימום של המעבד? נ.ב בקשר לקירור אז נוריד גם את האופצייה הזו,המעבד בטמפטורות נמוכות מאוד 27-39 .......תודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by inter-net,

רציתי לשאול בהקשר לכתבה "מערכת שליטה במאווררים - Bay Bus" שכתב ערן אבנור. לא הבנתי את החישוב השני לחישוב ההתנגדות המתאימה, המתח המופל. בכל אופן אני מעוניין ליצור מערכ שליטה למאוורר רגיל - מעבד 12 V. האם מישהו יכול לעשות את החישוב בשבילי? בתודה מראש, אינטר-נט

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. עשיתי C@ לAMD4400 מ2.3@2.7 אחרי 2 דקות בדיקה הוא מודיע על קריסה מתח סטוק 1.3 235X11.5 מכפלה טמפרטורה IDLE 34 מאמץ 52 מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. מחר אני מקבל את המחשב שלי ויש לי מעבד: Intel Pentium 4 670 570j 3.8ghz socket LGA775 אני צריך להיום המלצה הכי טובה למאוורר עם גוף קירור למעבד שלי, שלא יהיה גדול ומרעיש, אבל מנגד עם הרבה זרימת אויר ושלא יחסום רכיבים על הלוח שהוא Asus P5WD2. חשבתי ללכת על ה Thermaltake SonicTower עם מאוורר 120mm שהוא הסמארטפאן, ו..זהו. מה דעתכם? אני רוצה בבקשה המלצות מניסיון אישי עם הסוקט הזה ולאו דווקא עם הלוח או המעבד, ואם אפשר גם בנצ'מארקים של מה שאתם מביאים. בקיצור זה חתיכת סיפור ואני צריך פה את עזרתכם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.